Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canim gecmis olsun kucuk kaza icin eee ne demisler cocuk duse kaka buyur uzme kendini beterinden korusun rabbim...sevcanin dedigi gibi gelecegin ecrini geliyo sanirsam allah sana yardimci olsun yandin benimki biraz duruldu gibi geliyo buara bakalim ins boyle gider ayferlerin yazliginda kaldigimizda cok fenaydi nevrimi dondurmustu ama ev sahibi anlayisli olunca rahatsizlikda hissetmiyosun

buarada bende evini hayirlamaya gormeye gelmek istiyorum haziran cok gec.... sevcancim bir haftasonu bahara kacalim giderken benide aliver yada kucuk bir organizasyon yapiver bee yaparsin sen yaparsin

karamukcum haklisin bu kaynanalara agzinla kus tutsan yaranamiyon...kusak catismasimi ogullarini paylasamamkmi nedir anlamadim ama isleri gucleri seytanlik dusunmek...cvp versen kavga cikicak giderayak vermesen icine oturuyo...zor bu gelinlerin isi vesselammmm....

Senin gibi canım değilmiÖyle baya bir keyifliymiş

ssssstt kavga yokkk susun bakimmm

buarda kizlar dunaksam sari sac boyasiyla saclarimi boyadim iki kutu kullandim bide ama kutunn ustundeki renkle ilgisi yok karamel bakirimsi bisi oldu bugun bir kutu daha sampanya sarisi aldim birgun arayla boyamamin sakincasi varmiki rengi acilirmi yoksa dahami fenabir renk cikar ortaya yoksa boya ustune boya tutmazmi bilgisi olalar bir el ativersin

kızlar flaş haberr....

cumartesı gunlerı sanrım çalışşabılırız artıkk sanırım ben gunne katılamayacağımm:44::44:

geçmiş olsun canım çekmecelere kilit koymakla başla işe..
ben hepsine koymuştum ardad çekmeceleri açıp içini boşaltıp içine oturuyordu..allah korusun dolap düşmedi üstüne en iyisi kilit oldu..
alntılar karımış gibi ama sevcan cevabım sana:)
canım ardayı bazen abim bırkıyor biz annemlerde kalıyoruz ya çocukalrını bırakıken ardayıda bırakıyor sağolsun..
eşimde beni işe bırakıor sonra eve bırakıyor..
ev işine gelince eşim önümüzeki hafta senelik izinde ev işine el atıcak hızlandıracak biraz..bizde duvar taşı vs. gibi eve eskikleri tamamlayacaz..kapılar bu hafta takılıyormuş mutfak dolaplarıda haftaya..ya 1 aydır haftaya diyorlar dalga deçr gibi bu inşaat shiplerinin hepsimi aynı ya

ŞŞŞİİİİİŞŞŞTTTTTTTTTTT AYFERCİM NOLUYO ÖYLE MAŞALLAH GÜZEL KIZIN VAR FALAN BERRA İÇİN LÜTFEN SULANMAYALIM O BENİM GELİNİM OLACAK BİRKEREEEEEEEEE TAMAM MMIII ?

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN MALASEF BÜYÜDKÇE VE AYAKLANDIKÇA BÖYLE KAZALAR OLUYOR ÇOCUK İŞTE BOŞUNA DEMEMİŞLER DÜŞE KALKA BÜYÜYECEK DİYE ALLAH KÖTÜ BİŞEY VERMESİN EVLATLARIMIZI KORUSUN BİZİMKİDE HER AKŞAM YA BİRYERİNİ ÇARPAR YA DÜŞER DURDURAĞI YOK BÜTÜN GÜN AYAKDA BİR DE ŞİMDİ KOŞMAYI ÖĞRENDİ BÜTÜN GECE SOLANDA ORDAN ORAYA KOŞUYOR HALİYLE DE KOŞARKEN DE DÜŞÜYOR VELET[/QUOTE]
hem birkerem benim oğlum daha büyük senin oğlundan taammıııı:)
ayy kız ben hastaneye gelmemmi hiçç gelicem kocanda görsünde utansın..görüşmesini istemdiğim arkadaşları hastaney kadar gelmiş der utanır belki hiç sanmasamda:)
günaydın kızlar, günle alakalı yazanlara ve ev adresimi soranlara özelden yazdım. zaten o gün tam olarak yine tarif ederim
bana niye yazmadın bakemm
evet haksevercim ya bu haksızlık, konu sahibi kendi konusunun etkinliklerine gidemiyor ( bence burada yazılanları eşine okutmalısın vicdan yapsın :)
yok kız onunki vijdana gelmez benimkinden bir tık üstte onunki:)
evet seni saymadım özellikle, bilemedim burdan böyle atlar bana laf yetiştirirsin diye
saol canım benim. Beni sizler var etiniz

kız bahar bu arada, eğer istersen gün sıramı sana verebilirim sana geç çıktı çünkü, bizim niyetimiz sana hemen gelmektiya kendimi düşünüyorum yani yine, seni kim sallar gerçi yazın gelmek sana dahada güzel olur bi yönden ama sen bilirsin yinede. almassan eğer birgün ben çıkar gelirim yine sana.

Çok geçmiş olsun baharcım. Nehirde geleceğin ecrini olacak sanırım... çok hareketli baharcım iyi kollaman lazım senin onu. 1-2 yıl misafirlerine ara ver bence gittiğin yerde de gözünü ayırma nehirden :) sana tek tavsiyem bu olabilir [/QUOTE]

sevcancım buray ayzıcağım cevabı üsteki alıntıya yapmışım..karışıklık var biraz..
ardada sevgilim şeval diyor çocuk bunalıma girecek:)) sevglisinden ayrı ayrı:)

OFFF YAZDIKLARINNI OKUYUNCA BURNUMUN DİREĞĞİ SIZLADII BENDE BU SEVİNCİ HEYECANNI TADICAKMIYIM ACABBA BENİMDE İÇİMDE BİŞEYLER KIPIRDIYACAKMII:26: HERŞEYİN Bİ ZAMANNI VAR BİLLİYORUM AMMA SABRETMEK ÇOK ZORR YAŞIMDA GEÇİYOO GİBİ GELİYOR,ALLAĞIM EVLATLA SINAMASIN BİZZİ:26: GELL ARTIKK BEBİŞŞİM.[/QUOTE]
inşallah canım inşallah sabır birz..
ay canım benim ya her zaman gelin arkadaşım başımın üstünde yeriniz var..
ama önümüzdeki yaz 1 hafta falan takılın öyle 2 gün kalıpta gitmeyin:)
Gönderiyorum kızlar adresimi :)
kız sen bana biye göndermiyon halaaaaa
canım bende aynısını yapmıştım istediğim sonucu alamadım öyle bir saç rengi çıktıki ortaya, bildiğin portaklı kafama koysanız portakalı göremezdiniz iğrençti..annem akşam botyamışı sabahı zor ettim hemen gidip kumral aldım sonra bir boyadım harika oldu..boya üstüne omaz diyorlar ama benim tuttu..zararı varmı dersen var o gün kafam hep kaşındı..
canım aslında saçındaki ton benim istediğim ton olmuş:) bende bu aralar karamele taktım..
canım bence bekle boyama belki yıkadıkça akar boyası ama seni bu saç rengi çok rahatısz ediyorsa bilemem senin kararın ayrıca çokta kötü olduğunu düşünmüyorum..benimde şuanki saçım kestane karamel..sen güzel hatunsun bu saç bile yakışmıştı sana:)
kızlar flaş haberr....

cumartesı gunlerı sanrım çalışşabılırız artıkk sanırım ben gunne katılamayacağımm:44::44:

aaaaa eee hiçmi gelemicen

:d çünkü ben sana gönderiyorum diye bahara yollamışım :)) bu kadar hafıza işte :)) yolluyorum şimdi cicim

Son düzenleme:
günaydın şekerlerrrrrrrrrrr hayırlı cumalar herkseee

sana da hayırlı cumalar olsun bakalımmmm

bu arada bnm frekanslar tamamen şaşırdı, adres göndermediğim birileri varsa lütfen yazsın yada özelden msj atsın, isimleri karıştırıp doğru kişiye atamayabiliyorum yada aynı kişiye iki kere adres veriyorum

Gunaydin kuşlar hayirli cumalar.
Seymacim banada gonderirmisin canim.

Nasil grip olmusum varya.yataktan kalkamiyorum.su bile icemiyorum.Esim sağolsun o ilgileniyor berrayla.

Gunaydin kuşlar hayirli cumalar.

Nasil grip olmusum varya.yataktan kalkamiyorum.su bile icemiyorum.Esim sağolsun o ilgileniyor berrayla.

geçmiş olsun canım, bol bol meyve suyu iç, beyine söyle sıksın sana :) gönderiyorum şimdi nasıl geleceğinii

gunaydin kuşlar hayirli cumalar.

Nasil grip olmusum varya.yataktan kalkamiyorum.su bile icemiyorum.esim sağolsun o ilgileniyor berrayla.

canım benim çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifalar versin yat dinlen bol bol başka türlü geçmiyor bu hasatlık canım

Ayfercim birtek sen farketmişin günne giremicem deyişimi öpüyorum seni Diğer arkadaşların farketmemesinden şunnu anlıyorum,çokta :44: öpüldünüz ama çok gelmek isterdimmm

Ayfercim birtek sen farketmişin günne giremicem deyişimi öpüyorum seni Diğer arkadaşların farketmemesinden şunnu anlıyorum,çokta :44: öpüldünüz ama çok gelmek isterdimmm

aaa aşkolsun mervoş hiç öyle şey olurmu? gelsen tabiki memnun olurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…