ayyy bahar ne alıngan hatunsun...
seninle burdan atışmakta bir ayrı keyifliymiş.
Bu arada kızlar Nehir beni baya yormaya başladı kendinide hırpalıyor sinir küpü kızımBugün gündüzden misafirlerim gelecekti onların gelmesine yakın başladı mızıklanmaya bende telaşeyle hazırlık yaparken yürüteciyle beraber çekmecenin kapağını çekerken yüzüne vurdurmuş yüzü göz altı şişti çok ağladı onun haline benimde içim gitti,büyüdükçe daha yaramaz oluyorlar sanırım,Allah yardımcımız olsun hepimizin,çocuk büyütmek kolay iş değil,komşum merhem getirdi,kendi kremindende sürdüm ama tam geçmiş değil bizi korkuttu bugün anlayacağınız.Allah yavrularımızı nazarlardan kazalardan korusun
Şeymacığım faceden istek yollamışsın teşekkürler ayrıca uygun bir zamanda evinin nerde olduğunu banada özelden mesaj atarsın.
İyigeceler kızlar görüşürüz kendimi yorgun ve uykusuz hissediyorum :18:
Senin gibi canım değilmiÖyle baya bir keyifliymiş
Gönderiyorum kızlar adresimi :)
ben aldim canim sagolasin buarada faceden ekledim seni onaylarsin gorunce....profilde kizimin fotosu var....
geçmiş olsun canım çekmecelere kilit koymakla başla işe..Bu arada kızlar Nehir beni baya yormaya başladı kendinide hırpalıyor sinir küpü kızımBugün gündüzden misafirlerim gelecekti onların gelmesine yakın başladı mızıklanmaya bende telaşeyle hazırlık yaparken yürüteciyle beraber çekmecenin kapağını çekerken yüzüne vurdurmuş yüzü göz altı şişti çok ağladı onun haline benimde içim gitti,büyüdükçe daha yaramaz oluyorlar sanırım,Allah yardımcımız olsun hepimizin,çocuk büyütmek kolay iş değil,komşum merhem getirdi,kendi kremindende sürdüm ama tam geçmiş değil bizi korkuttu bugün anlayacağınız.Allah yavrularımızı nazarlardan kazalardan korusun
Şeymacığım faceden istek yollamışsın teşekkürler ayrıca uygun bir zamanda evinin nerde olduğunu banada özelden mesaj atarsın.
İyigeceler kızlar görüşürüz kendimi yorgun ve uykusuz hissediyorum :18:
alntılar karımış gibi ama sevcan cevabım sana:)SAĞOLASIN SEMİHACIM DOSTLAR SAĞOLSUN
KAYINVALİDEMİN BİR AKRABASI VEFAT ETTİ SEVCANCIM PAZARETSİ İŞE GELMEDİM DEMİŞTİM YA O YÜZDEN :)
AFFERİN BENİM KIZIMA BEN DEDİM SANA ANNESİ BÜYÜDÜ ARTIK KIZIMIZ AĞLAMAYACAK TABİKİ EE ARTIK SEN DE HEDİYESİNİ GEÇİKTİRME ANNESİ SÖZ VERDİĞİN GİBİ
aaa yakınız bende şuan annemlerde olduğum için yakınız:) annemlerde mimar sinan mahallesinde şefket y. has. karşı caddesinde oturuyor..
ayak yapma dettttttt
evet günümüz belli oldu allahım inşallah bişey çıkmaz
nispetmi yapıyon kızz yolarım seni dünürrrrrr
aferin berraya o saçlara ağlamak yakışmaz:) ayy semihacım çok güzel kızın var maşallahhhh
ne kız bu böyle şiferli konuşuyonuz,, kırarım şifrenizi):
ayy kız ben hastaneye gelmemmi hiçç gelicem kocanda görsünde utansın..görüşmesini istemdiğim arkadaşları hastaney kadar gelmiş der utanır belki hiç sanmasamda:)nabıyonuss bakim dış kapının dış mandalı oldum ben burda ya( ne buluşma ne gün ezikim ben hee sap gb kaldım dicek bişi bulamıyorum ((
ablama geldim 2gündür burda kalıyorum kayınvaldem kayınpederim eşimle bizde kalıyo eniştem yurt dışında bende buraya kaçtım dün akşamda annem geldi kemalpaşadan kızz kızayız yani:) annem bebbek arabası aalıcakhemde istediğimi onca sıkıntı yaptım alcam deseydi iyidi bali neyse bide uyku seti aldırcam onunda parasını verdi bide bana eşortman takımı alcakmış gel begenelim dedi kemalpaşadan pazartesi medikale doktora gidiccem sonra kemalpaşaya gidicem inşallah:) bebbek arabamızı uyku setini felan alcaz işte beraber
bugünde ablama kayınvaldemi çardık annem illa çar gelsin göreyim dedi dün çar dedide yanlız oturalım dedim :) bugün çardık geliyo yolda şimdi...
öyle işteee kıyafet alcam kalmadı kızıma diğer eksikleride annem alcak bi odası kaldı odayıda alalım süslemesi kalcak bitek kaafamda bikaç şey var yaapabilirsem onları yapıcam
ablamda dogumda hastaneye bebek kurabiyeleri oluyoya onlardan bide bez pastası alcakmış bebek bezinden pasta yapıyolarmış :)) bişi olmucak felan derken hiçbeklemedim şeyler bile olcak herelde sadece sabırsızım işte nabayım benimde huyum bu elimde değil
hastaneye gelirsiniz artık kurabiyelerden yemeye
bide benim kızımmmmmmmmm canım yavrum nasıl hissediyorum artık ya çok tuhaf bazen o uyanıkken uyuyamıyorum bşle kıpır kıpır bekliyorum uyusun diye nasıl bi mucize yarabbim diyorum hayal gb çok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsin
bana niye yazmadın bakemmgünaydın kızlar, günle alakalı yazanlara ve ev adresimi soranlara özelden yazdım. zaten o gün tam olarak yine tarif ederim
yok kız onunki vijdana gelmez benimkinden bir tık üstte onunki:)evet haksevercim ya bu haksızlık, konu sahibi kendi konusunun etkinliklerine gidemiyor( bence burada yazılanları eşine okutmalısın vicdan yapsın :)
evet seni saymadım özellikle, bilemedim burdan böyle atlar bana laf yetiştirirsin diyeBIRI BANA SESSIZMI DEDİİKIZIM BEN ADAPTE OLAMADIM OLUNCA KORKUN BENDEN BEN YAVAŞ YAVAŞ AÇILIP HİÇ KAPANMAYANLARDANIM
Ya dünür dedin de aklıma ne geldi :)) Şevval Ardayı sorup duruyor, eşşeğin aklına soktuk bir kere, cumartesi dedimya Arda seni özlemiş görcez birazdan diyeo günden beridir hep konumuz Arda...
Kaç ay oldu biz görüşmeyeli kız
naptınız ev işini taşının da görüşelim artık,
gençlerde uzak kaldılar birbirlerinden soğukluk girecek aralarına diye korkuyorum
Şimdi siz nasıl yapıyorsunuz, eşin akşamları önce seni alıp sonra Ardayımı alıyor. Sen kaçta çıkıyorsun işten? Arda kaçta çıkıyor okuldan canım.
Sana tabiki.... Sessiz, güleryüzlü arkadaşım beniiiiiiiiiiiimmm....
İnşallah bir sıkıntı çıkmadan görüşürüz.İnsan dünürünü yolarmı ne ayıp canımSizin iyi geçinmeniz lazım henüz daha yolun başındasınız dünürler
ay canım benim ya her zaman gelin arkadaşım başımın üstünde yeriniz var..canim gecmis olsun kucuk kaza icin eee ne demisler cocuk duse kaka buyur uzme kendini beterinden korusun rabbim...sevcanin dedigi gibi gelecegin ecrini geliyo sanirsam allah sana yardimci olsun yandinbenimki biraz duruldu gibi geliyo buara bakalim ins boyle gider ayferlerin yazliginda kaldigimizda cok fenaydi nevrimi dondurmustu ama ev sahibi anlayisli olunca rahatsizlikda hissetmiyosun
buarada bende evini hayirlamaya gormeye gelmek istiyorum haziran cok gec.... sevcancim bir haftasonu bahara kacalim giderken benide aliver yada kucuk bir organizasyon yapiver bee yaparsin sen yaparsin
karamukcum haklisin bu kaynanalara agzinla kus tutsan yaranamiyon...kusak catismasimi ogullarini paylasamamkmi nedir anlamadim ama isleri gucleri seytanlik dusunmek...cvp versen kavga cikicak giderayak vermesen icine oturuyo...zor bu gelinlerin isi vesselammmm....
kız sen bana biye göndermiyon halaaaaaGönderiyorum kızlar adresimi :)
canım bende aynısını yapmıştım istediğim sonucu alamadım öyle bir saç rengi çıktıki ortaya, bildiğin portaklı kafama koysanız portakalı göremezdiniz iğrençti..annem akşam botyamışı sabahı zor ettim hemen gidip kumral aldım sonra bir boyadım harika oldu..boya üstüne omaz diyorlar ama benim tuttu..zararı varmı dersen var o gün kafam hep kaşındı..ssssstt kavga yokkk susun bakimmm
buarda kizlar dunaksam sari sac boyasiyla saclarimi boyadim iki kutu kullandim bide ama kutunn ustundeki renkle ilgisi yok karamel bakirimsi bisi oldu bugun bir kutu daha sampanya sarisi aldim birgun arayla boyamamin sakincasi varmiki rengi acilirmi yoksa dahami fenabir renk cikar ortaya yoksa boya ustune boya tutmazmi bilgisi olalar bir el ativersin
kızlar flaş haberr....
cumartesı gunlerı sanrım çalışşabılırız artıkk sanırım ben gunne katılamayacağımm:44::44:
günaydın şekerlerrrrrrrrrrr hayırlı cumalar herkseee
Gunaydin kuşlar hayirli cumalar.
Seymacim banada gonderirmisin canim.
Nasil grip olmusum varya.yataktan kalkamiyorum.su bile icemiyorum.Esim sağolsun o ilgileniyor berrayla.
Gunaydin kuşlar hayirli cumalar.
Nasil grip olmusum varya.yataktan kalkamiyorum.su bile icemiyorum.Esim sağolsun o ilgileniyor berrayla.
gunaydin kuşlar hayirli cumalar.
Nasil grip olmusum varya.yataktan kalkamiyorum.su bile icemiyorum.esim sağolsun o ilgileniyor berrayla.
Ayfercim birtek sen farketmişin günne giremicem deyişimi öpüyorum seniDiğer arkadaşların farketmemesinden şunnu anlıyorum,çokta :44: öpüldünüz ama çok gelmek isterdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?