Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
aaa aşkolsun mervoş hiç öyle şey olurmu? Gelsen tabiki memnun olurduk.

iş çıkışı çok mu geç olur ki bi uğrayabilirmisinki acaba ??? :)

en sonunda sesimi duyura bilmişim afferin bana Kızçeler bakıcaz artık durumma ara ara gelicemm yınne ama güne katılmasam daha ıyı gelemeyınce para yolluyamam hoş olmaz Arada sessiz dediğiniz mervenın nasıl cazgır olduğunu göstermeye gelirim

sevcan canım telde unuttum soramadım..
yavuz selimde bir adamı öldürmüşler katiller yakalandımı bilemiyorum ama çok üzüldüm o adama..
enişten polisya yavuz selim karakolunda söylemiştir belki size bilgin varmı?
bize yakın mahalle olunca insan üzülüyor..

bu arada sevcndan bilgileri aldım eski evim bimin karşısındaydı üzlüyordum oradan taşınınca bime nasıl gidiecem diye meğerse bizim yakınımza bim açılmış a101 açılmış birde kocamannnn alışveriş merkezi yapılıyormuş:)
sevcan baya heveslendirdin kız beni vallah doğalgazı asansörü beklmeden çıkıcam
hadi hayırlısı bu ayın sonu diyor eşim ama ben ocak ayına anca biter diyorum..şubattada bana gelirsiniz:)

Selam hayat
Bugün nette okudum ayni haberse eger vurulan 18 yasinda çeşitli suçlardan aranan 1 yillik hapiste yatan biuriymis.vuranda ankarada yakalanmış canim.benden haberler bu kadar

parayı boşver görüşmeye gel :)

evet haksevercim ya bu haksızlık, konu sahibi kendi konusunun etkinliklerine gidemiyor ( bence burada yazılanları eşine okutmalısın vicdan yapsın :)

o karavicdanlı hiç sızlamıyo canum siz takmadıgınız sürece gelebilirsiniz canlarım hatta mevlitte tam ilgilenemem o kalabalıkta diye üzülüyorum onca mi,lletin içinde sen kimdin nikin ne diyememde yani acaba siz ayrı toplanıp mı gelseniz acaba

saolun canım iyiki varsınız

olucak canım olucak ben boşuna heba etmişim kendimi siz bali etmeyin benim olduysa herkez,in olur herelde allah dermansız dert vermesin ben yapamadım ama siz yapın takmamaya çalışın sitres herşeyin başı yumuşlarınızı üzmeyin dogru zmöanda spermciklerle buluşup can bulcaklar inşallah tez vakitte gelsin bebeişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşaaalllah ben dogurana kadar hepinizin olsun hatta sevcandan ve hayattanda bekliyorum olmadı dogururken avaz avaz adınızı bagrırımmm rabbim bu yolda bekletmesin canım benim sakın üzülme

baharcım saol canım

hayatım benimki acaba öyle utanırmı bekelrim tabi inşallah uyarsa gelirsiniz canım bebişimi görmeye ay çok özledim ya

ayy süperdi ablam hiç böyle rahat etmemiştim tokilerde tanıdıgı olan varmı bilmem ama hamam gb oluyo evler iliklerime kadar ısındım hemde bu sogukta ama eve geldim 22 derece bile soguk geliyo:18:şimdi

ablama salı gittim çarşamba annem geldi çarşamba perşembe kaldı cuma eve gitti geri cuma akşamaı eniştem isviçreden döndü çukalata komasına giriyodum nerdeyse cumartesi bugünde ablamın günü vardı ben cumada kaldım bugünde günü yaptık eşim aldı eve geldik şimdide eski öğrencime gidicez eşiylede eşim arkadaş biz beraber oturucaz erkeklere sohbet varmış atalay dügün salonunda sarı ilmihaller varya onun yazarı gelcekmiş sanırım sohbete gündüzde bayanalra vardı ama ben yanlız gidemedim kaçırdık eşime güzel dinle banada anlat dedim

pazarteside randövü aldım kızımı görücez inşallah iyidir işk defa 1ayda gidicez dktor 3 hafta sonra gelin dedi ama ben geç aldım randövuyu çünkü geçen ayki testler doktor koşturmacası baya yordu beni uzak kalmak istedim biraz doktordan ama özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuzumu bakalım kaç kilo olmuş sıgmıyo içime artık tosunmu olmuş görcez bakalım

teşekkür ederim canım.biliyorum olucak allahın izniyle ama sabretmek zorr ama ellimizdende bısey gelmıyor bekliycez inş.

Bebeğinni gör bakalım nasılmış gelmesinne az kaldı artıkk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutlu pazartesiler özellikle çalışanlara

eşim işe giderken saglık ocana bıraktı kontrol vardıda bikaç gün önceydi asllında ama ablamdaydım gidemedim bugün gittim gümbürdeğimin kalbini dinledim kuzucuk kilo tansiyon kan alımı yaptık

ya saglık ocanın kilo tartısına uyuz oluyorum bin kişi biniyo tabi

geçen ay evde 61-62 çıkıyodum orda 63 çıktı dedim yazma öle ben 61bucugum oda tamam yarım düşüyorum dedi 62bucuk yazdı bugünde 67 çıktım akşam daha 63-64 arası çıkıyodum uyurken 3 kilo mu aldım sinirrrrrrrrrrrrr botlarım zaten 2 kilo üst üste giyindim soguk diye tamam yarım düşüyorum dedi 66buçuk yazdıkabul etmiyom bida çıplak gelcem dedim

allam yarabbim tombili bili biliii oldummmmmmmmmmmmmmmmm

akşamada medikale gitcez yupii yupii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…