Ayfercim birtek sen farketmişin günne giremicem deyişimi öpüyorum seniDiğer arkadaşların farketmemesinden şunnu anlıyorum,çokta :44: öpüldünüz ama çok gelmek isterdimmm
aaa aşkolsun mervoş hiç öyle şey olurmu? Gelsen tabiki memnun olurduk.
iş çıkışı çok mu geç olur kibi uğrayabilirmisinki acaba ??? :)
sevcan canım telde unuttum soramadım..
yavuz selimde bir adamı öldürmüşler katiller yakalandımı bilemiyorum ama çok üzüldüm o adama..
enişten polisya yavuz selim karakolunda söylemiştir belki size bilgin varmı?
bize yakın mahalle olunca insan üzülüyor..
bu arada sevcndan bilgileri aldım eski evim bimin karşısındaydı üzlüyordum oradan taşınınca bime nasıl gidiecem diye meğerse bizim yakınımza bim açılmış a101 açılmış birde kocamannnn alışveriş merkezi yapılıyormuş:)
sevcan baya heveslendirdin kız beni vallah doğalgazı asansörü beklmeden çıkıcam
hadi hayırlısı bu ayın sonu diyor eşim ama ben ocak ayına anca biter diyorum..şubattada bana gelirsiniz:)
Kizlar bulusmaya gitmeyip tanismak icin gune gitcek olan varmi
Kizlar bulusmaya gitmeyip tanismak icin gune gitcek olan varmi
Bildiğim kadarıyla yok ama sen istiyorsan gelebilirsiniz n:18:e sakincasi olacakki
beeeennnn
İyi ben tek degilim yanisen nerde oturuyosun kirmizicilek
en sonunda sesimi duyura bilmişim afferin banaKızçeler bakıcaz artık durumma ara ara gelicemm yınne ama güne katılmasam daha ıyı gelemeyınce para yolluyamam hoş olmaz Arada sessiz dediğiniz mervenın nasıl cazgır olduğunu göstermeye gelirim
gürsu da canım sen nerede oturuyorsun ?
evet haksevercim ya bu haksızlık, konu sahibi kendi konusunun etkinliklerine gidemiyor( bence burada yazılanları eşine okutmalısın vicdan yapsın :)
OYY OYY KIYAMAM SANA YAA SIKMA CANINI BEBİŞİN GELSİN BİZ SANA GELCEZ SEN YANIMIZDA OLMASAN DA KALBİMİZDESİN CANIM BENİMM KIZINLA BERABER
NE GÜZEL TATLI TELAŞELERDE BAŞLAMIŞ ALLAHIM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN PRENSESİ
OFFF YAZDIKLARINNI OKUYUNCA BURNUMUN DİREĞĞİ SIZLADII BENDE BU SEVİNCİ HEYECANNI TADICAKMIYIM ACABBABENİMDE İÇİMDE BİŞEYLER KIPIRDIYACAKMII:26: HERŞEYİN Bİ ZAMANNI VAR BİLLİYORUM AMMA SABRETMEK ÇOK ZORR YAŞIMDA GEÇİYOO GİBİ GELİYOR,ALLAĞIM EVLATLA SINAMASIN BİZZİ:26: GELL ARTIKK BEBİŞŞİM.
o karavicdanlı hiç sızlamıyo canumSiz takmadıgınız sürece gelebilirsiniz canlarım hatta mevlitte tam ilgilenemem o kalabalıkta diye üzülüyorum onca mi,lletin içinde sen kimdin nikin ne diyememde Yani acaba siz ayrı toplanıp mı gelseniz acaba
Saolun canım iyiki varsınız
Olucak canım olucak ben boşuna heba etmişim kendimi siz bali etmeyin benim olduysa herkez,in olur herelde allah dermansız dert vermesin ben yapamadım ama siz yapın takmamaya çalışın sitres herşeyin başı yumuşlarınızı üzmeyin dogru zmöanda spermciklerle buluşup can bulcaklar inşallahTez vakitte gelsin bebeişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşaaalllah ben dogurana kadar hepinizin olsun hatta sevcandan ve hayattanda bekliyorum Olmadı dogururken avaz avaz adınızı bagrırımmm Rabbim bu yolda bekletmesin canım benim sakın üzülme
Baharcım saol canım
Hayatım benimki acaba öyle utanırmı bekelrim tabi inşallah uyarsa gelirsiniz canım bebişimi görmeyeay çok özledim ya
günaydın kızlarrr iyi haftalar herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?