Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
haksevercim nasıl kızın canım bugün sanırım dr. gittin..
bende bu akşam medikaldeydim saat 5 civarıydı..ordan kent meydanı yaptım geldim eve..
eee kaç aylık oldun sen şimdi? kız ben sana demedimmi 70i görücen diye:)
asıl bundan sonra bak nasıl hızlı kilo alıcannn

hayatım dime öle dimee zaten psikolojimmi bozuldu anlamadım dün b,şeyim yoktu bugün hastayım midem felan yanıyo ekşi ekşi üşütmüşüm galiba kiloyu taktım yada

doktordan geldik kızımızı gördük boyu 40 cm olmuş kilosuda 1389 biraz zayıf dedi gücüme gitttihani anneler çocun un kilosuyla övünür ya öle herelde saglıklı ama dedi herşeyini gösterdi kalbini dinledik sabah 145 çıkmıştı gözüme az gelmiş ti akşam bakınca 160ı geçikti gümbür gümbürdü bebğimin kalbi yavrum rabbim saglık sıhat versin soluna yat kilo alması için kan akışının iyi olması lazım dedi kan ilacını aksatma dedi öyle işte çok şükür iyiyiz yani

Haksever benimde bebegim hep zayif gidiyordu ahmet bey karin bölgesi cok zayif diyordu sonra kan hapini ikiye cikardi ve gun asiri et yedim toparlanmisti sende yediklerine dikkat et senin cok kilo almanin bebege hic bir faydası yok sen ilaclaribi duzenli kullan beslenmene dikkat et o kilo sorunu duzelir cok kilo alma bak bana 5kilo aldım 2bucuk kizim doğdu ama benim dogurdugum gece bi kadin vardi 30kilo almus 3kilo doğurdu gerisi kaldi kendine vernek kolay değil muayenehane sinemi gittin bu arada

Günaydın kızlar....

İş yoğunluğumdna uğrayamadım topiğimize.

Merve eeee ne olacak şimdi gelmeyecekmisin? :2: ev muhabbeti daha güzel oluyordu haberin olsun. aklın kalacaktır. emin ol.

Hayatcım Maaaallemiz güzel olacak güzellll çay, kahve içmeye uzak avm lere gitmeyeceğiz.

Şeyma napıcaz şimdi cumartesi kesin geliyormuyuz sana, değişmedi dimi planlar...

günaydın kızlarrrrrr

künaydın karamük iyi haftalar

dün görmemişim canım bügün günaydın diyorum :)

tamm saat yok ne zamn işimiz bıtterese cıkıcaz uğramaya çalısırım

işallah uğrayabilirisn canım yaa kötü oldu böyle ne güzel toplaşacaktık hep beraber (((((

hayatcım hayırıdır sen niye hastaneydin önemli bişey yoktur işalalh canımm ?????

kız bozma psikolojin falann o meleği kucağına bir al hele sen hayırlısı ile bak o zaman birşeyi takmayacaksın kafaya kilo neki doğumdan sonra sıkarsın dişini veririsin canım benim takıntı yapma öyle şeyleri

günaydın canım benim sene sonu geliyor bizim işlerimiz bitmez artık yaa (((((((( yanıma aldığımız kızda gitti cumaretsi gönderdik zaten bir işime yaramıyordu boşu boşuna gelme dedik ama güzel bir haber eski elamanım pazaretsi işbaşı yapıyor daha rahat olucam kısmetse o benim elim ayağımdı herşeyimi topluyordu burda işallah bir aksilik olmazda başlar bakalım
evet planda bir değişiklik yok dimi işallah gidiyoruz şeymaya yaniii

kızlar dün çok yoğundum bugün ancak yazabiliyorum, cmt gelmek isteyen herkesi beklerim. adresim olmayan varsa lütfen yazsın bende cvplayayım, çünkü yine cok yoğunum akşam toplu şekilde yazarım adresimi, öpüyorum :)

bende yok canım yollarsan sevinirim. ankara yolundan minübüsle gelicem muhtemelen. öyle yazarsan sevinirim.
öpt.

özge maşallah bebişine. kilosu az ama boyunun maşallahı var canım.. :) kızlar minik olur zaten önemli olan sağlıklı olsun canım.
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... :) EN GÜZEL ZAMANLARIN.... TADINI ÇIKAR DOĞURUNCA BU KADAR RAHAT OLAMICAN :)

ohhh c.tesi görüşüyosunuz yine ne güzel ama işte ben yine calısıyorum ve yine olamıcam hepinize iyi güzel muhabbetler sekerler

canım telini atar mısın bir de aramak gerekirse

Tünaydın kızlar nasılsınızŞeymacığım adres için teşekkürler.Arabayla mudanya yolundan gelsek nasıl olucak?Sen kent meydanı yolunu tarif etmişsin canım.Ayrıca ben minibüsle gelmicem arabayla geleceğim.
Haksever maşallah kilonda abartılacak birşey yok canım hamilesin herhalde kilo alacaksın önemli olan sağlığınız boşver takılma kiloya
Merve güne gelmicekmisin?Üzüldüm senin adına umarım görüşürüz
Dün Dilekle konuştum günden bahsettim oda inşallah gelirim dedi.
Fakülteye gittik yüzüme biyopsi yapıldı cildimden küçük bir parça alındı cildiye doktoruna gittim cildimin hassaslığı için,doktorda biyopsi deyince açıkçası biraz korktum ama aklıma o an hiç gelmedi iz kalırmı diye.İnşallah kalmazŞu an yüzümde koca bant varNehiride aşıya götürdük bide kan aldılar kan sayımı için kan alınırken çok ağladı içim gitti ama yapacak birşey yokBugünde hava ne kadar soğuk öğleden sonrada arkadaşıma gidiyorum kısmetse mudanyayaGörüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

Selam kızlar, Bahar söyledi dün. Bi aksilik çıkmazsa cumartesi bende geliyorum. Bebişke rahat yazamıyorum. Öptüm hepinizi. Bide bende adresi alsam iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…