günaydın canım,kolay gelsin iyi haftalar sanada
günaydın kızlarrr iyi haftalar herkeseee
günaydın tatlım sana da kolay gelsin
e şimdi sen cumartesileri kaça kadar çalışıyosun iş çıkışı uğrarsın olmaz mı ?
künaydın karamük iyi haftalar
tamm saat yok ne zamn işimiz bıtterese cıkıcaz uğramaya çalısırım
haksevercim nasıl kızın canım bugün sanırım dr. gittin..
bende bu akşam medikaldeydim saat 5 civarıydı..ordan kent meydanı yaptım geldim eve..
eee kaç aylık oldun sen şimdi? kız ben sana demedimmi 70i görücen diye:)
asıl bundan sonra bak nasıl hızlı kilo alıcannn
hayatım dime öle dimee zaten psikolojimmi bozuldu anlamadım dün b,şeyim yoktu bugün hastayım midem felan yanıyo ekşi ekşi üşütmüşüm galiba kiloyu taktım yada
doktordan geldik kızımızı gördük boyu 40 cm olmuş kilosuda 1389 biraz zayıf dedi gücüme gitttihani anneler çocun un kilosuyla övünür ya öle herelde saglıklı ama dedi herşeyini gösterdi kalbini dinledik sabah 145 çıkmıştı gözüme az gelmiş ti akşam bakınca 160ı geçikti gümbür gümbürdü bebğimin kalbi yavrum rabbim saglık sıhat versin soluna yat kilo alması için kan akışının iyi olması lazım dedi kan ilacını aksatma dedi öyle işte çok şükür iyiyiz yani
Günaydın kızlar....
İş yoğunluğumdna uğrayamadım topiğimize.
Merve eeee ne olacak şimdi gelmeyecekmisin? :2:ev muhabbeti daha güzel oluyordu haberin olsun. aklın kalacaktır. emin ol.
Hayatcım Maaaallemiz güzel olacak güzellllçay, kahve içmeye uzak avm lere gitmeyeceğiz.
Şeyma napıcaz şimdi cumartesi kesin geliyormuyuz sana, değişmedi dimi planlar...
kızlar dün çok yoğundum bugün ancak yazabiliyorum, cmt gelmek isteyen herkesi beklerim. adresim olmayan varsa lütfen yazsın bende cvplayayım, çünkü yine cok yoğunum akşam toplu şekilde yazarım adresimi, öpüyorum :)
hayatım dime öle dimee zaten psikolojimmi bozuldu anlamadım dün b,şeyim yoktu bugün hastayım midem felan yanıyo ekşi ekşi üşütmüşüm galiba kiloyu taktım yada
doktordan geldik kızımızı gördük boyu 40 cm olmuş kilosuda 1389 biraz zayıf dedi gücüme gitttihani anneler çocun un kilosuyla övünür ya öle herelde saglıklı ama dedi herşeyini gösterdi kalbini dinledik sabah 145 çıkmıştı gözüme az gelmiş ti akşam bakınca 160ı geçikti gümbür gümbürdü bebğimin kalbi yavrum rabbim saglık sıhat versin soluna yat kilo alması için kan akışının iyi olması lazım dedi kan ilacını aksatma dedi öyle işte çok şükür iyiyiz yani
kızlar dün çok yoğundum bugün ancak yazabiliyorum, cmt gelmek isteyen herkesi beklerim. Adresim olmayan varsa lütfen yazsın bende cvplayayım, çünkü yine cok yoğunum akşam toplu şekilde yazarım adresimi, öpüyorum :)
bende yok canım yollarsan sevinirim. Ankara yolundan minübüsle gelicem muhtemelen. öyle yazarsan sevinirim.
öpt.
bende yok canım yollarsan sevinirim. Ankara yolundan minübüsle gelicem muhtemelen. öyle yazarsan sevinirim.
öpt.
selam kızlar
şeyma telefon numaranı da atar mısın canım? Olmadı ararım ben seni bulamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?