Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hastaneye gittim sahi munanesinde nst varmı ahmet beyin 36. haftadan sonra haftada bir bakarız dedi belki o zman giderim muananesine medikal bize yakınya daha iyi geliyo açıkcası hem aynı hesap luyo ayda 4 kere gitsek muananesinde 120 vercez hastanede 2 kere ücret vercez aynı oluyo maddi açıdanda... bide muane ücretleri artmış 72 olmuş aşaya inince dogumu sorduk bu yıl sonuna kadar fiyatlar aynı ama ocakta değişiyo dedi ama kontrollerine hep medikale gleen hastaların ocaktaki dogumlarda eski fiyatlardan olcak dedi ama ben şubatta dogum yapıcam dedim oda bidahaki gelişinizde gene ugrayın konuşalım dedi uff ya her türlü zammı yicez herelde sinir oluyorum ama başhekimle felan görüşücem yani ben yıllardır oraya gidiyorum bi güzellik yapsınlar artık

öle canım uyuyup duruyorum bazen çalışsaydım diyorum sonrada yorganı tepeme çekip 2ye kadar uyuyorum bende boyu az olur diyodum boyu çok iyi çıktı kilosuda normal bende saglıklı olsunda ama kızdıgım şeyi içimde hissettim hani anneler hep cocugum zayıf der kilosuyla övünürlerya aynen öyleymiş zayıf biraz deyince nasıl gücüme gitti sanki suçmuş gb hemen c eviz bal süt takviyesine başladım hamişleyim deyip ekstra bişi yemiyorum zatende sütüme yumurtama cevize felan dikkat edeyim bakalım bide kan ilacımı gece içiyodum eskiden gündüz meyve suyuyla içerdim hep önden gidiyodu dikkat edicem artık meyve suyu emilimini arttırıyomuş kan ilacının bakalım bidahakine tosuncuk göreim kızımı acık

geçmiş olsun canım beyaz tenlisin sen,inde cildin hassas dimi bişi çıkmaz inşallah aynen ya hep aklımda topuk kanı alımı var kıyamam ben kuzuma diyorum şimdiden bisürüde aşı vuruyolar 2 yaşına kadar canım canımmm

gecmis olsun baharcim korkma iz falan kalmiyo kuzenimden biliyorm....kotu biside cikmaz herseynicin istiyolar zaten...buarada keske yakin olsaydik beraber giderdik ....

seyma osmangazi tip merkezinin orada binicen demisin nerde kaliyo orasi ben stadyumun orda oturuyorum uzakmi oraya nasil bulcam bilgilendirirsen iyi olur canim....

merkezdende giden kimse yok haaa sansimaaa....

mervecim gune katilamamana uzuldum tanimak istiyodum.....nasip iste

ayferim hayirdir hastanede ne isin vardi ins bir aksilik yoktur....buarads goya sohbetlere gitcektik yalan oldu ...arada kaynayiverdi....nasip iste....

Kızlar gelmek çok isterim aslında bakalım nasip diyellim artık suaralar işler yoğun bıde yılsonnu sayımmabaşladık şimdi kafamı kaşıcak zaman yokk:44:

Nst var muayene hanede Ama hastanedede var sana hastane daha yakın geliyorsa hastaneye devam et nst de 15dk falan kalicaksin bebegin kalp atışları ve sancin varmi bakicaklar bashekim değilde dokrorunla konuş fiyat konusunu onlar yardimci olur hep buraya geliyorum dersen bana dogumda yardım etmediler cunku haatanenin ahmet beyde hic gozukmedi ama safra kesesi ameliyati nda indirim yaptılar dogum paket fiyat onda yapmadılar sadede ahmet beyin yaptığı güzellik 2kisilik odada tek kisi kaldik ondan rahat ettik dogum kisminda özel oda yoktu

Hayirli aksamar cani olsun onemlidegil

Kizlar dualarinizi bekliyorum. tup bebek tedavisine basladik. cumartesi. sinavdan sonra gelmek de istiyorum. cumartesi kontrolumde var ama sizleri merak ediyorum gelip kapidanda olsa gormek istiyrum

canım daha 7 aylıksın tahminmce,, daha nasıl olacak kilo? benimde 7 aylıkken 1.500dü 8 aylıkken 2400 dü 9dada 3.340 la doğurdum gayette normal bence..canım mide yanması için dr. önermediyse renni tablet alabilirsin dil altı tableti o hap benim kurtarıcımdı..hatta 6ya çıkarmıştım günde acayip midem yanıyordu dr. dedim elma soda kesmiyor yanamyı bende 6 tablete çıkardım tamam 7yi aşma ayrca zararıda yok demişti..sağlık ocağınada gittiğin zaman renniden bahset mide yanması 7aydan sonra aşırı derecede çoğalıyor..
inşallah canım 100 tane mağaza olacaksa wkiki defakto zara polo koton addax olsa yeter vallah ayrıca süper olurrrrr
merakla bekliyorum:) kız sevcan abonbe oluruz biz avmye yok hamburger yemeye yok çay kahve içmeye gideriz sürekli:)
ayy artık gelsin ocak şubattttt..
canım benim sıkıntılarım artıkıça artıyor bende bu yüzden pskiyatriye gidiyorum öncesinde doruğa gidiyorudum şimdi medikale gidiyorum 3 haftada bir pskiyatrideyim:)
baharcım sürekli ankara asfaltından geleceskiniz..şefket yılmaz hastanesini biliyorsanız o caddeden tarif ederse şeyma daha rahat bulursun kanımca..yada kaplıkayada özdilke var orayı biliyorsa eşin onun alt caddesinden dümdüz gidince erikli zaten adres içinde şeyma seni yönlendirir:)) nehirciğime geçmiş olsun kıyamam ona bende iğneyi görünce çıkardım odadan o derece kıyamıyorum bebeklere..,
ayferim hayirdir hastanede ne isin vardi ins bir aksilik yoktur....buarads goya sohbetlere gitcektik yalan oldu ...arada kaynayiverdi....nasip iste....
pskiyatriye gidiyorum canım:)
Kizlar dualarinizi bekliyorum. tup bebek tedavisine basladik. cumartesi. sinavdan sonra gelmek de istiyorum. cumartesi kontrolumde var ama sizleri merak ediyorum gelip kapidanda olsa gormek istiyrum
allah yardımcın olsun canım..
kaç yıllık evlisiniz?

Tessekkur ederim canim allahrazi olsun 3yil5 ay oldu canim

bu hafta eşim izinde ev işini biraz hızlandırdık gibi:)
pazar cam tuğla gezdik heryerde ama istediğimiz adette bulamadık yoksa bugün başlanacktı kjapının etrafına..
bugünde duvar kağıtlarını beğendik çok seçenek vardı 1 saatimizi aldı beğenmek salonla koridoru beğendik eşim sıkıldı sonra çocukların odasını sen seç dedi istanbul köprüsü vardı çok şık birde paris kulesi ama talhaya soracağımız için onu bıraktık..
ardanın odasınada çok güzel gri siyah tonlarında beğendim yatak odasına karar veremedik..
nasıl olsa ölçü için gelecekler tekrar gideceğiz ozamana kaldı yatak odası..
özel mobilya yaptırıypruz onlarda bu hafta sonu başlanacak anlaşırsa eşim..
duşa kabin beğendik jakuzuli falan onuda hallettik..
mutfak dolaplarıda bitmiş perşembe takılacak..
kapılar haftaya yine:)
parkelerimiz geldi onlarda saten boyadan sonra başlanacak..
bu haftadan sonra merdivenelr başlanacak..
yani baya bişeyler olacak bu hafta bugünde mimar geldi eve ölçü almak için..
sanki bişeyler olacak gibi..ama doğalgaz ne zaman gelir onu bilmiyorum..
sevcan ve smiha sizler oturmaya başladığınızdan kaç ay sonra oturma iznini aldınız..
halılar perdeler kaldı ama eşim strese girmeye başladı:)
nasıl yetişicem ben bunları ödemeye diyor..
allah ödeme kolaylığı versin inşallah..
ardaya oda takımı alacaktık bende talhaının odası 6 yıllık ama çok sağlam onun kapaklarını değiştirelim, ardanın odası hazır olmuş olsun oraya bari para verme dedim mantıklı geldi..kırmızı yada siyah kapak taktıracaz al sana yeni oda:) ama talha bey oda istiyor yatak odası misafir odası oooo b.. yedi benim koca allah tırlattrırmasın:)

Tessekkur ederim canim allahrazi olsun 3yil5 ay oldu canim

canım 3.5 yıllık evliysen tüp bebek için acele etmeseydin keşke doğal yolla olurdu belki..
ama allahın izniyle çabucak kavuşursun bebeğine..
beklemek çoz zordur rabbim sizin gibi bebek sahibi olmak isteyen annelere çokk sabırlar versin inşallah..
ama eninde sonunda olacak onuda düşünün:)

İns canim ins ya cok istiyorum 3yildir ben gurbetteyim ailem veya arkadas ortamim yok evde yanliz olmuyo bi ses olsun evde istiyorum. Ne guzel iki evlafin var ins rabbim banada hayirli evlat nasip eder

Son düzenleme:
İns canim ins ya cok istiyorum 3yildir ben gurbetteyim ailem veya arkadas ortamim yok evde yanliz olmuyo bi ses olsun evde istiyorum. Ne guzel iki evlafin var ins rabbim banada hayirli evlat nasip eder

Asraa sen hangi semtte oturuyordun canım yaş kaçtı unutmuşum kusura bakmaSeni çok iyi anlıyorum.Bende gurbette sayılırım gurbette derken aslen gemlikliyim ama annemler ve anne tarafım bana uzaktalar,kendi oturduğum yerdede ailemden kimse yok 4 yıllık evliyim,mart ayında bir kızım oldu.İnşallah Allah en kısa sürede sanada nasip eder canım.Gönlüne göre olur umarımGünede gelirsen tanışmış oluruz

Selam kızlar, Bahar söyledi dün. Bi aksilik çıkmazsa cumartesi bende geliyorum. Bebişke rahat yazamıyorum. Öptüm hepinizi. Bide bende adresi alsam iyi olur :)
A.s gelmene sevindim canım.İnşallah bir aksilik çıkmazsa kısmetse bende gelicem.Dilek bu arada cumartesi günü ben tek gelicem sanırım.Eşimin işleri yoğun Nehiri kayınvalideme bırakıcam Semiha kayınvalidemin orada oturuyor zaten.Seninlede koruparkın orada buluşup üçümüz gideriz uyarsa
ohhh c.tesi görüşüyosunuz yine ne güzel ama işte ben yine calısıyorum ve yine olamıcam hepinize iyi güzel muhabbetler sekerler
İnşallah seninlede tanışmak kısmet olur.
Ahhh canım herşey para olmuş bebek karnına düştükten sonra masraflar başlıyor artık kaçış yokSağlık olsun napalım.Biz kendimizi unuttuk kızıma alıyoruz artıkSağlık durumu iyiymiş bebişinin sevindim canım.Kilo alır doğumuna kadar kafana takma sen düzenli sağlıklı beslende yarar onada annesiBu arada sağol canım teşekkürler beyaz tenli olunca cilt daha hassas oluyor malesefDünde yeni doğan bebekleri getirmişler topuk kanı için görünce Nehirin büyüdüğünü anladım zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi
Sağol canım teşekkürler yakın olsaydık hep birlikte giderdik canım.Bende Semiha ve Bebekle buluşup öyle gelmeyi düşünüyorum.Kızımı bırakıcam kayınvalideme zor olur çocukla yol uzak eşim getiremeyecek çünkü
Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürede sende bebeğine kavuşursun canım
Hayatcığım geçmiş olsun umarım atlatırsın sıkıntılarını.Ben kısmetse yalnız gelicem kızlarla buluşup öyle geliriz Nehiri getirmicem kayınvalideme bırakacağım.Oda müsaitse tabi

İşleriniz hafiflemiş Allah kolaylık versin güle güle oturun.Ev yapmak kolaymı canım masraf bitmez.:18:

Semiha ve Bebek kızlar cumartesi günü aksilik çıkmazsa Nehiri kayınvlideme bırakıp öyle gelmeyi düşünüyorum oda evdeyse tabi.Eşim getiremeyecek Nehirlede benim oralara gelmem zor olur.O yüzden eşim Nehiri anneme bırak sen git olmazsa dedi.Semiha sitenin oralarda bir yerde buluşuruz koruparkın ordanda Dilek gelir üçümüz gideriz uyarsa uygunmu sizin içinde?

Canim nilufer ihsaniyede oturuyorum yasim27 rabbim evladinin iyi gunlerini gostersin ins ben cok gelmek istiyorum gelmeyi sinqvim var ogun sinavdan cikip ugramak cok istiyorum ogun icinde doktorumada gitmem gerekiyo halletcem ins evde yanliz cok zor

Tesekkur ederim canim cok sagol

Hayat cam tuğla benim evimde de var cok uzun ömürlü degik demişlerdi bn yaptırırken ama cok gosterisli duruyo ucuzda degik zaten ben 800 liraya yaptirdn onlar aldi onkar yapti fulart mimarlığa yaptırdım fikir olsun diye söylüyorum
Ayrica duvar kagidindan ziyade dun bi komsuya ev gormeye gittik bu işleri yapıyor lar zaten harika bi siva yqptirmislar bayıldım köpük siva diye geciyormus elektrik süpürgesiyke supuruliyormus temizliği öyle mis harika ama duvar kagidi sandim taşları var aralarında bi araştır istersen ırmak yapi dedigim yer Mudanya yolunda umi Plaza ya yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…