Günaydın kızçelerrr bursamız bembeyazz çok güzelll
amin canım inşallahh..İns canim ins ya cok istiyorum 3yildir ben gurbetteyim ailem veya arkadas ortamim yok evde yanliz olmuyo bi ses olsun evde istiyorum. Ne guzel iki evlafin var ins rabbim banada hayirli evlat nasip eder
aaa nehir gelmiyormuA.s gelmene sevindim canım.İnşallah bir aksilik çıkmazsa kısmetse bende gelicem.Dilek bu arada cumartesi günü ben tek gelicem sanırım.Eşimin işleri yoğun Nehiri kayınvalideme bırakıcam Semiha kayınvalidemin orada oturuyor zaten.Seninlede koruparkın orada buluşup üçümüz gideriz uyarsa
İnşallah seninlede tanışmak kısmet olur.
Ahhh canım herşey para olmuş bebek karnına düştükten sonra masraflar başlıyor artık kaçış yokSağlık olsun napalım.Biz kendimizi unuttuk kızıma alıyoruz artık Sağlık durumu iyiymiş bebişinin sevindim canım.Kilo alır doğumuna kadar kafana takma sen düzenli sağlıklı beslende yarar onada annesi Bu arada sağol canım teşekkürler beyaz tenli olunca cilt daha hassas oluyor malesef Dünde yeni doğan bebekleri getirmişler topuk kanı için görünce Nehirin büyüdüğünü anladım zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi
Sağol canım teşekkürler yakın olsaydık hep birlikte giderdik canım.Bende Semiha ve Bebekle buluşup öyle gelmeyi düşünüyorum.Kızımı bırakıcam kayınvalideme zor olur çocukla yol uzak eşim getiremeyecek çünkü
Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürede sende bebeğine kavuşursun canım
Hayatcığım geçmiş olsun umarım atlatırsın sıkıntılarını.Ben kısmetse yalnız gelicem kızlarla buluşup öyle geliriz Nehiri getirmicem kayınvalideme bırakacağım.Oda müsaitse tabi
İşleriniz hafiflemiş Allah kolaylık versin güle güle oturun.Ev yapmak kolaymı canım masraf bitmez.:18:
canım biz 3 mimarla görüştük en sonda eşim buna karar verdi gibi ama çok uçuk fiat söylediler..Hayat cam tuğla benim evimde de var cok uzun ömürlü degik demişlerdi bn yaptırırken ama cok gosterisli duruyo ucuzda degik zaten ben 800 liraya yaptirdn onlar aldi onkar yapti fulart mimarlığa yaptırdım fikir olsun diye söylüyorum
Ayrica duvar kagidindan ziyade dun bi komsuya ev gormeye gittik bu işleri yapıyor lar zaten harika bi siva yqptirmislar bayıldım köpük siva diye geciyormus elektrik süpürgesiyke supuruliyormus temizliği öyle mis harika ama duvar kagidi sandim taşları var aralarında bi araştır istersen ırmak yapi dedigim yer Mudanya yolunda umi Plaza ya yakin
evet çokk güzell:)Günaydın kızçelerrr bursamız bembeyazz çok güzelll
Selam kızlar, Bahar söyledi dün. Bi aksilik çıkmazsa cumartesi bende geliyorum. Bebişke rahat yazamıyorum. Öptüm hepinizi. Bide bende adresi alsam iyi olur :)
Kızlar gelmek çok isterim aslında bakalım nasip diyellim artık suaralar işler yoğun bıde yılsonnu sayımmabaşladık şimdi kafamı kaşıcak zaman yokk:44:
Kizlar dualarinizi bekliyorum. tup bebek tedavisine basladik. cumartesi. sinavdan sonra gelmek de istiyorum. cumartesi kontrolumde var ama sizleri merak ediyorum gelip kapidanda olsa gormek istiyrum
canım daha 7 aylıksın tahminmce,, daha nasıl olacak kilo? benimde 7 aylıkken 1.500dü 8 aylıkken 2400 dü 9dada 3.340 la doğurdum gayette normal bence..canım mide yanması için dr. önermediyse renni tablet alabilirsin dil altı tableti o hap benim kurtarıcımdı..hatta 6ya çıkarmıştım günde acayip midem yanıyordu dr. dedim elma soda kesmiyor yanamyı bende 6 tablete çıkardım tamam 7yi aşma ayrca zararıda yok demişti..sağlık ocağınada gittiğin zaman renniden bahset mide yanması 7aydan sonra aşırı derecede çoğalıyor..
inşallah canım 100 tane mağaza olacaksa wkiki defakto zara polo koton addax olsa yeter vallah ayrıca süper olurrrrr
merakla bekliyorum:) kız sevcan abonbe oluruz biz avmye yok hamburger yemeye yok çay kahve içmeye gideriz sürekli:)
ayy artık gelsin ocak şubattttt..
canım benim sıkıntılarım artıkıça artıyor bende bu yüzden pskiyatriye gidiyorum öncesinde doruğa gidiyorudum şimdi medikale gidiyorum 3 haftada bir pskiyatrideyim:)
baharcım sürekli ankara asfaltından geleceskiniz..şefket yılmaz hastanesini biliyorsanız o caddeden tarif ederse şeyma daha rahat bulursun kanımca..yada kaplıkayada özdilke var orayı biliyorsa eşin onun alt caddesinden dümdüz gidince erikli zaten adres içinde şeyma seni yönlendirir:)) nehirciğime geçmiş olsun kıyamam ona bende iğneyi görünce çıkardım odadan o derece kıyamıyorum bebeklere..,
pskiyatriye gidiyorum canım:)
allah yardımcın olsun canım..
kaç yıllık evlisiniz?
bu hafta eşim izinde ev işini biraz hızlandırdık gibi:)
pazar cam tuğla gezdik heryerde ama istediğimiz adette bulamadık yoksa bugün başlanacktı kjapının etrafına..
bugünde duvar kağıtlarını beğendik çok seçenek vardı 1 saatimizi aldı beğenmek salonla koridoru beğendik eşim sıkıldı sonra çocukların odasını sen seç dedi istanbul köprüsü vardı çok şık birde paris kulesi ama talhaya soracağımız için onu bıraktık..
ardanın odasınada çok güzel gri siyah tonlarında beğendim yatak odasına karar veremedik..
nasıl olsa ölçü için gelecekler tekrar gideceğiz ozamana kaldı yatak odası..
özel mobilya yaptırıypruz onlarda bu hafta sonu başlanacak anlaşırsa eşim..
duşa kabin beğendik jakuzuli falan onuda hallettik..
mutfak dolaplarıda bitmiş perşembe takılacak..
kapılar haftaya yine:)
parkelerimiz geldi onlarda saten boyadan sonra başlanacak..
bu haftadan sonra merdivenelr başlanacak..
yani baya bişeyler olacak bu hafta bugünde mimar geldi eve ölçü almak için..
sanki bişeyler olacak gibi..ama doğalgaz ne zaman gelir onu bilmiyorum..
sevcan ve smiha sizler oturmaya başladığınızdan kaç ay sonra oturma iznini aldınız..
halılar perdeler kaldı ama eşim strese girmeye başladı:)
nasıl yetişicem ben bunları ödemeye diyor..
allah ödeme kolaylığı versin inşallah..
ardaya oda takımı alacaktık bende talhaının odası 6 yıllık ama çok sağlam onun kapaklarını değiştirelim, ardanın odası hazır olmuş olsun oraya bari para verme dedim mantıklı geldi..kırmızı yada siyah kapak taktıracaz al sana yeni oda:) ama talha bey oda istiyor yatak odası misafir odası oooo b.. yedi benim koca allah tırlattrırmasın:)
Günaydın kızçelerrr bursamız bembeyazz çok güzelll
bembeyaz sabahlardan günaydın kızlarrr, ben ancak yazabildim, aşkı memnu izliyorum işyerinde şimdi :))
günaydın kızlar....
:)
günaydın canlarrr...
bakın sizlere iş yerimden kar görüntüleri
Eki Görüntüle 891711 Eki Görüntüle 891712
herkese günaydın..
Güzel bir gün olur inşallah
karamuk napıcaksın oğluşunu alacakmısın yanına :)
amin sana da günaydın
yok canım almayı düşünmüyorum şimdilik
kısmet olursa görüşürüz canım...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleredee
ayfercim sana da günaydın hem de iyi tatiller
şeymacım kendi arabamızla geldiğimizde nasıl gelecez bir de öyle tarif eder misin canım
Semiha ve Bebek kızlar cumartesi günü aksilik çıkmazsa Nehiri kayınvlideme bırakıp öyle gelmeyi düşünüyorum oda evdeyse tabi.Eşim getiremeyecek Nehirlede benim oralara gelmem zor olur.O yüzden eşim Nehiri anneme bırak sen git olmazsa dedi.Semiha sitenin oralarda bir yerde buluşuruz koruparkın ordanda Dilek gelir üçümüz gideriz uyarsa uygunmu sizin içinde?
Canim nilufer ihsaniyede oturuyorum yasim27 rabbim evladinin iyi gunlerini gostersin ins ben cok gelmek istiyorum gelmeyi sinqvim var ogun sinavdan cikip ugramak cok istiyorum ogun icinde doktorumada gitmem gerekiyo halletcem ins evde yanliz cok zor
Hayat cam tuğla benim evimde de var cok uzun ömürlü degik demişlerdi bn yaptırırken ama cok gosterisli duruyo ucuzda degik zaten ben 800 liraya yaptirdn onlar aldi onkar yapti fulart mimarlığa yaptırdım fikir olsun diye söylüyorum
Ayrica duvar kagidindan ziyade dun bi komsuya ev gormeye gittik bu işleri yapıyor lar zaten harika bi siva yqptirmislar bayıldım köpük siva diye geciyormus elektrik süpürgesiyke supuruliyormus temizliği öyle mis harika ama duvar kagidi sandim taşları var aralarında bi araştır istersen ırmak yapi dedigim yer Mudanya yolunda umi Plaza ya yakin
Canim ozdilekte buluşuruz kismetse.telefonlasiriz tekrardan.
Ortak bir yolumuz olursa seninle de buluşur beraber gideriz olmadi.
Benim burada bir arkadasim yaptirdi evine dediğin sivadan 140 mt evi 3+1 15000 TL tutmuş ama harika duruyor
gönderdim canım..kopy yapıştır yaptım, anlamadığın bi yer varsa sor yine..
kısmet olursa görüşürüz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?