Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
İns canim ins ya cok istiyorum 3yildir ben gurbetteyim ailem veya arkadas ortamim yok evde yanliz olmuyo bi ses olsun evde istiyorum. Ne guzel iki evlafin var ins rabbim banada hayirli evlat nasip eder
amin canım inşallahh..
aaa nehir gelmiyormu ama haklıısn hava soğuk sen gezicen diye çocuk hasta olmasın bende hep öyle yapardım..
kayınvaliden müsaittir canım senin kızına kim bakmaz vallah yakın olsak banada bırak çarşı pazar gez:) ama erkek istemiyorum kızlara bakıcam ben:)))
canım biz 3 mimarla görüştük en sonda eşim buna karar verdi gibi ama çok uçuk fiat söylediler..
bu senin mimarı hemen eşime söyleyecem en azından belki farklı fikir sunar cazip gelir eşimede sağol canım:)
duvar kağıdını dün seçtik,birde hani şu mantar diye bilinen duvar taşı gibi görünmlü parlak siyahlı grili tv ünitesi arkası için seçtik..
çünkü sadece o silinemiyor o yüzden sadece tv ünitesi arkasına yapılacak..
diğer taraflar silinebilir duvar kağıdı olacak..
canım senin cam tuğla nereye yapıldı..birde biz istediğimiz adette bulamadık..
hemen eşime söyleyecem bahseetiğin yeri umarım yardımcı olurlar..
fulart mimarlık nerede acaba? yada nasıl ulaşıcaz..
Günaydın kızçelerrr bursamız bembeyazz çok güzelll
evet çokk güzell:)
okullar tatil benim işte tatil bugün:)malum ardaylayım..

Selam kızlar, Bahar söyledi dün. Bi aksilik çıkmazsa cumartesi bende geliyorum. Bebişke rahat yazamıyorum. Öptüm hepinizi. Bide bende adresi alsam iyi olur :)

çok sevindim canım hadi işallah gelebilirisn sen de

Kızlar gelmek çok isterim aslında bakalım nasip diyellim artık suaralar işler yoğun bıde yılsonnu sayımmabaşladık şimdi kafamı kaşıcak zaman yokk:44:

kaç kaç kızım bulurusn bir çaresini sen bekliyoruz dört gözle bakk

Kizlar dualarinizi bekliyorum. tup bebek tedavisine basladik. cumartesi. sinavdan sonra gelmek de istiyorum. cumartesi kontrolumde var ama sizleri merak ediyorum gelip kapidanda olsa gormek istiyrum

hadi hayırlısı olsun canım en kısa zamanda sonuç alırsınız işallah

canım ya niye bu kadar sıkıntı yapıyosun kendine rahat olmaya çalış bak bu tür şeylerde insan kendi kendinin ilacı oluyor ne kadar doktorlara gitsen de fayda olmuyor iş insanın kendisinde bitiyor iinan

allah kolaylık versin canım işallah evine hayırlısı ile yerleşirsin canım

Günaydın kızçelerrr bursamız bembeyazz çok güzelll

günaydın canım sana daa

bembeyaz sabahlardan günaydın kızlarrr, ben ancak yazabildim, aşkı memnu izliyorum işyerinde şimdi :))

günaydın kızlar....

:)

günaydın canlarrr...
bakın sizlere iş yerimden kar görüntüleri

Eki Görüntüle 891711 Eki Görüntüle 891712

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleredee
ayfercim sana da günaydın hem de iyi tatiller
şeymacım kendi arabamızla geldiğimizde nasıl gelecez bir de öyle tarif eder misin canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleredee
ayfercim sana da günaydın hem de iyi tatiller
şeymacım kendi arabamızla geldiğimizde nasıl gelecez bir de öyle tarif eder misin canım

gönderdim canım..kopy yapıştır yaptım, anlamadığın bi yer varsa sor yine..

Son düzenleme:
sohbete giitm geldim akrdan anne oldum

anneme gitcektik bugün akr yağıyo yarın gideriz belki belki bu akşam

Canim ozdilekte buluşuruz kismetse.telefonlasiriz tekrardan.

Ortak bir yolumuz olursa seninle de buluşur beraber gideriz olmadi.

Benim burada bir arkadasim yaptirdi evine dediğin sivadan 140 mt evi 3+1 15000 TL tutmuş ama harika duruyor

İns canim kismet bakalim

Kizlar kac gibi gidiyosunuz. Banada adres verirmisiniz birde ben sinavdan cikip gelicem sinavim osman gazi turbenin orda carsidan nasil gelebilirim bana adtarif edermisiniz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…