tatil bitti kar durdu:)ayfercim ıyı tatıller ozmaman sana
muhteşem bu arada manzaranda muhteşem doğayla başbaşasın:)günaydın canlarrr...
bakın sizlere iş yerimden kar görüntüleri
Eki Görüntüle 891711 Eki Görüntüle 891712
ne bilim canım içiyorum hapları sinir sıkıntı bitiyor:)çok sevindim canım hadi işallah gelebilirisn sen de
kaç kaç kızım bulurusn bir çaresini sen bekliyoruz dört gözle bakk
hadi hayırlısı olsun canım en kısa zamanda sonuç alırsınız işallah
canım ya niye bu kadar sıkıntı yapıyosun kendine rahat olmaya çalış bak bu tür şeylerde insan kendi kendinin ilacı oluyor ne kadar doktorlara gitsen de fayda olmuyor iş insanın kendisinde bitiyor iinan
allah kolaylık versin canım işallah evine hayırlısı ile yerleşirsin canım
günaydın canım sana daa
kız nasıl işyeri bu:) muhasebemi seninde?bembeyaz sabahlardan günaydın kızlarrr, ben ancak yazabildim, aşkı memnu izliyorum işyerinde şimdi :))
canım böyle devam ederse bende gidemem çünkü bende otobüs yada minibüsle gidicem..kizlar gun iptal degilmi yaa.. kar boyle devam ederse ben gidememki... malum cocuklu olunca sorunlu oluyo cogunuzun cocuklari brakcak yeriniz var ama malesef benim yok o bakimdan
Anaammm ben burayı nasıl daha önce görmedim ki yaGerçi Bursalı değilim ama 2011 de Bursaya gelin geldim e artık Bursalı sayılırım di mi? Buluşma falan mı var?Ben de gelsem olurmu ki?
evet canım manzara muhteşem dediğin gibi doğayla basbasayımmuhteşem bu arada manzaranda muhteşem doğayla başbaşasın:)
(
karamuk sen hala isyerindemisin canim ...ozel sektorde tatil zorda bari erken cikarsalardi hava sartlarindan dolayi...
kizlar gun iptal degilmi yaa.. kar boyle devam ederse ben gidememki... malum cocuklu olunca sorunlu oluyo cogunuzun cocuklari brakcak yeriniz var ama malesef benim yok o bakimdan
tatil bitti kar durdu:)
muhteşem bu arada manzaranda muhteşem doğayla başbaşasın:)
ne bilim canım içiyorum hapları sinir sıkıntı bitiyor:)
kız nasıl işyeri bu:) muhasebemi seninde?
canım böyle devam ederse bende gidemem çünkü bende otobüs yada minibüsle gidicem..
bugün eşim aldı bizi evden as merkeze gittik, arabayla gittik geldik güya ama arda hemen hapşurmaya öksürmeye başladı..
offf bilmiyorum ya bu gün çok soğuklara kaldı
Anaammm ben burayı nasıl daha önce görmedim ki yaGerçi Bursalı değilim ama 2011 de Bursaya gelin geldim e artık Bursalı sayılırım di mi? Buluşma falan mı var?Ben de gelsem olurmu ki?
evet canım manzara muhteşem dediğin gibi doğayla basbasayım
merhaba hoşgeldin diyelim...
kendinden biraz bahseder misin ?
günaydın kızlarrr
nfy nerde senin işyerin bu kadar güzel manzaran var kızz
canım kömür işletmelerinde de iş yeri hemşireliği yapıyorum ben..günaydın kızlarrr
nfy nerde senin işyerin bu kadar güzel manzaran var kızz
canım kömür işletmelerinde de iş yeri hemşireliği yapıyorum ben..
dağ basındayım daha ne manzaralar var bu benim penceremden görünen sadece
günaydın millet,,,ya kızlar iptal fln yok, kar mı kaldı dün yağdı bitti.. ben anlamam :))
sanada günaydın canımm
Cumartesı gun iptalmi anlayamadım fazla:44::44:
merhaba hoşgeldin diyelim...
kendinden biraz bahseder misin ?
hoşgeldin farketmiş oldun bak kendinden bahsedermsin bize
slm canımmselam kızlar, :)
künaydın kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?