Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kizlar gun iptal degilmi yaa.. kar boyle devam ederse ben gidememki... malum cocuklu olunca sorunlu oluyo cogunuzun cocuklari brakcak yeriniz var ama malesef benim yok o bakimdan

ayfercim ıyı tatıller ozmaman sana
tatil bitti kar durdu:)
günaydın canlarrr...
bakın sizlere iş yerimden kar görüntüleri

Eki Görüntüle 891711 Eki Görüntüle 891712
muhteşem bu arada manzaranda muhteşem doğayla başbaşasın:)
ne bilim canım içiyorum hapları sinir sıkıntı bitiyor:)
bembeyaz sabahlardan günaydın kızlarrr, ben ancak yazabildim, aşkı memnu izliyorum işyerinde şimdi :))
kız nasıl işyeri bu:) muhasebemi seninde?
kizlar gun iptal degilmi yaa.. kar boyle devam ederse ben gidememki... malum cocuklu olunca sorunlu oluyo cogunuzun cocuklari brakcak yeriniz var ama malesef benim yok o bakimdan
canım böyle devam ederse bende gidemem çünkü bende otobüs yada minibüsle gidicem..
bugün eşim aldı bizi evden as merkeze gittik, arabayla gittik geldik güya ama arda hemen hapşurmaya öksürmeye başladı..
offf bilmiyorum ya bu gün çok soğuklara kaldı

Ayfercim ben mutfakla salonun arasini kapattım cam tuglayla fullart mimarlık besevlerdeydi simdi nerde bilmiyorum neden cam tuğla bulamadınız hrr yerde var artik Koçtaş tekzen bahaus yapi marketlerde var ordan alabilirsin istefigin desenden hatta Leroy merlinden alırsan ustada veriyorlar

Anaammm ben burayı nasıl daha önce görmedim ki ya Gerçi Bursalı değilim ama 2011 de Bursaya gelin geldim e artık Bursalı sayılırım di mi? Buluşma falan mı var?Ben de gelsem olurmu ki?

Anaammm ben burayı nasıl daha önce görmedim ki ya Gerçi Bursalı değilim ama 2011 de Bursaya gelin geldim e artık Bursalı sayılırım di mi? Buluşma falan mı var?Ben de gelsem olurmu ki?

merhaba hoşgeldin diyelim...

kendinden biraz bahseder misin ?

karamuk sen hala isyerindemisin canim ...ozel sektorde tatil zorda bari erken cikarsalardi hava sartlarindan dolayi...

evet canım işteydim 6 da çıkıyorum ama eve gitmek zor olmuyor servis olduğu için kapının önünde biniyorum önünde iniyorum hiç yürümüyorum yani

cumartesi kar göstermiyor canım

ilaçlar destek oluyor işte ama ilaçsızda yapabilirisn inan bana ben de kaç sefer kullandım ama insanın kendinden başka ilacı olmuyor

hoşgeldin farketmiş oldun bak kendinden bahsedermsin bize

canım kömür işletmelerinde de iş yeri hemşireliği yapıyorum ben..
dağ basındayım daha ne manzaralar var bu benim penceremden görünen sadece

oo süpermiş yazın da güzel olur oralar değil mi ?

günaydın millet,,,ya kızlar iptal fln yok, kar mı kaldı dün yağdı bitti.. ben anlamam :))

günaydın canım yok ya iptal olmaz heralde kar göstermiyor ama hava durumu :26:

sanada günaydın canımm

günaydın canım

Cumartesı gun iptalmi anlayamadım fazla:44::44:

yok canım şimdilik değil

merhaba hoşgeldin diyelim...

kendinden biraz bahseder misin ?

hoşgeldin farketmiş oldun bak kendinden bahsedermsin bize

Hoşbuldumm... 27 yaşında, 2,5 yıllık evli, 8,5 aylık bebeği olan ev hanımıyım (şimdilik). Çamlıca mah. Nilüfer tarafında oturuyoruz. 2011 de İst.dan Bursaya gelin gelince tüm eş dost ne varsa hepsi İst.da kaldı Bi süre burda çalıştım ama hamile kalınca işi bıraktım şimdi bütün gün evde çocuğumla ilgileniyorum ama insan sohbet edicek,üzüntüsünü,mutluluğunu anlatıcak birileri olsun istiyor etrafında.Bu yüzden sizleri gördüğüm çok çok iyi oldu mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…