- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
karamukummm canım ciğerim napıyon
napıyım canım yaa çalışıyorummm sen napıyosun bi denk gelemedik 2 gündür
iyi canım nasıl olsun aynı :)
canım ilk leroy merline baktık adet saysısı yeterli gelmedi oradan koçtaşa gittik orada ise malzeme çok ama ayrı ayrı desenler..Ayfercim ben mutfakla salonun arasini kapattım cam tuglayla fullart mimarlık besevlerdeydi simdi nerde bilmiyorum neden cam tuğla bulamadınız hrr yerde var artik Koçtaş tekzen bahaus yapi marketlerde var ordan alabilirsin istefigin desenden hatta Leroy merlinden alırsan ustada veriyorlar
Hoşbuldumm... 27 yaşında, 2,5 yıllık evli, 8,5 aylık bebeği olan ev hanımıyım (şimdilik). Çamlıca mah. Nilüfer tarafında oturuyoruz. 2011 de İst.dan Bursaya gelin gelince tüm eş dost ne varsa hepsi İst.da kaldıBi süre burda çalıştım ama hamile kalınca işi bıraktım şimdi bütün gün evde çocuğumla ilgileniyorum ama insan sohbet edicek,üzüntüsünü,mutluluğunu anlatıcak birileri olsun istiyor etrafında.Bu yüzden sizleri gördüğüm çok çok iyi oldu mutlu oldum
Hoşbuldum canım...hoş geldin canım..
Bakalım gelebılıcekmıyım yarın ama hiç sanmıyorumm sene sonu stoklar düşülücek sayımma hazırlık depolar düzenlenıyor hiç sanmıyorum cıkabıleceğimmi
merhaba canlar...Çokk soğuk iş yerine gelene kadar dondum resmen
bu hafta acayip yoğun geçti iş yerinde...Akşam da eve gittik tuvalet ve banyoları yıkadım sonrasında ben duş aldım saçımı bile taramaya izin vermedi Miray anne meemmeeeee diye ağlamaya başladı onu emzirip uyuturken bende uyumuşumkafamda havluyla
sabah işe geldim saçımı öle taradım arkadaşlar gülüyorlar bana
oh şükür hafta sonu geldi
günaydın kızlar...
Yarın kısmetse 13,30 gibi şeymada olurum ben. Otobübüsle gidicem.
Ayfercim sen ne yapıcaksın. mutlaka gelmeye çalış olur mu?
kırmızıçilek sen neyapıyorsun.
Mervecim inşallah gelebilirsin sende he.
karamukum sen gelecektin kesin dimi.
Yinuse sen?
Bahar-bebek-semiha, beraber geliyorsunuz dimi.
Ayran ne yaptı acaba konuşan var mı aranızda.
Ahilla sen? takılmıyorsun artık buraya. Geçen seni buluşma var diye aramıştım evet. Ama sen bana buluşmadan sonraki gün döndün canım.
Bakalım gelebılıcekmıyım yarın ama hiç sanmıyorumm sene sonu stoklar düşülücek sayımma hazırlık depolar düzenlenıyor hiç sanmıyorum cıkabıleceğimmi
günaydın canım sorma valla çok soğuk
insan işyerinde çok yorulunca evde yığılıp kalıyor birkaç akşamdır bizimkide mızmız uyumuyor akşam 12.30 a zor dayandım eşime dedim ben yatıyorum oğlan sana emanet baba oğul takılırsınız
günaydın canım evet kısmetse bir aksilik olmazsa kesin gelicem sen otobüsle mi gitcen kaçda çıkıcan ki ?
memnun oldum amin canım inşallah,Allah sanada nasip etsin.inşallah gelebilirsin tanışmış oluruzCanim nilufer ihsaniyede oturuyorum yasim27 rabbim evladinin iyi gunlerini gostersin ins ben cok gelmek istiyorum gelmeyi sinqvim var ogun sinavdan cikip ugramak cok istiyorum ogun icinde doktorumada gitmem gerekiyo halletcem ins evde yanliz cok zor
Canım Nehir gelmiyor kısmetse ben geleceğim :) Kar soğuğu Allah korusun hasta olmasınlar.Sağol canım düşünmen yeter ama o gördüğün eski Nehir yok artıkamin canım inşallahh..
aaa nehir gelmiyormuama haklıısn hava soğuk sen gezicen diye çocuk hasta olmasın bende hep öyle yapardım..
kayınvaliden müsaittir canım senin kızına kim bakmaz vallah yakın olsak banada bırak çarşı pazar gez:) ama erkek istemiyorum kızlara bakıcam ben:)))
canım biz 3 mimarla görüştük en sonda eşim buna karar verdi gibi ama çok uçuk fiat söylediler..
bu senin mimarı hemen eşime söyleyecem en azından belki farklı fikir sunar cazip gelir eşimede sağol canım:)
duvar kağıdını dün seçtik,birde hani şu mantar diye bilinen duvar taşı gibi görünmlü parlak siyahlı grili tv ünitesi arkası için seçtik..
çünkü sadece o silinemiyor o yüzden sadece tv ünitesi arkasına yapılacak..
diğer taraflar silinebilir duvar kağıdı olacak..
canım senin cam tuğla nereye yapıldı..birde biz istediğimiz adette bulamadık..
hemen eşime söyleyecem bahseetiğin yeri umarım yardımcı olurlar..
fulart mimarlık nerede acaba? yada nasıl ulaşıcaz..
evet çokk güzell:)
okullar tatil benim işte tatil bugün:)malum ardaylayım..
Manzarası güzel canım ama sürekli burda olmaktanda sıkılıyorsundur değilmi?İŞ yeri olunca mecbur katlanıyorsungünaydın canlarrr...
bakın sizlere iş yerimden kar görüntüleri
Eki Görüntüle 891711 Eki Görüntüle 891712
Tamam canım ben kısmetse yarın o tarafa geliyorum özdileğin orada görüşürüz,yine dediğin gibi konuşuruz teldenCanim ozdilekte buluşuruz kismetse.telefonlasiriz tekrardan.
Ortak bir yolumuz olursa seninle de buluşur beraber gideriz olmadi.
Benim burada bir arkadasim yaptirdi evine dediğin sivadan 140 mt evi 3+1 15000 TL tutmuş ama harika duruyor
Haklısın hava şartları kötü olunca çocukla çıkmak olmuyor,valla bana kalsa bırakmam kayınvalidemide eşim istemiyor soguklarda gezdireyim.Kayınvalidem kıskanıyor canım ben geziyorum eşimle çarşıyı bırak hastaneye gitsek bile kıskanıyorkizlar gun iptal degilmi yaa.. kar boyle devam ederse ben gidememki... malum cocuklu olunca sorunlu oluyo cogunuzun cocuklari brakcak yeriniz var ama malesef benim yok o bakimdan
A.sselam kızlar, :)
Hoşgeldin aramıza bende mudanyada oturuyorum 30 yaşında 4 yıllık evli 9 aylık bir kızım var.Allah bağışlasın bebişini kızımla arası çok yokmuşHoşbuldumm... 27 yaşında, 2,5 yıllık evli, 8,5 aylık bebeği olan ev hanımıyım (şimdilik). Çamlıca mah. Nilüfer tarafında oturuyoruz. 2011 de İst.dan Bursaya gelin gelince tüm eş dost ne varsa hepsi İst.da kaldıBi süre burda çalıştım ama hamile kalınca işi bıraktım şimdi bütün gün evde çocuğumla ilgileniyorum ama insan sohbet edicek,üzüntüsünü,mutluluğunu anlatıcak birileri olsun istiyor etrafında.Bu yüzden sizleri gördüğüm çok çok iyi oldu mutlu oldum
Bu çocuklar var ya insanın aklını alır valla,zaten işyerinde yorgun oluyorsun bide evde çocukla ilgileneyim derken uyuyup kalman çok doğal canım iyi bari saçların dolaşmamışmerhaba canlar...Çokk soğuk iş yerine gelene kadar dondum resmen
bu hafta acayip yoğun geçti iş yerinde...Akşam da eve gittik tuvalet ve banyoları yıkadım sonrasında ben duş aldım saçımı bile taramaya izin vermedi Miray anne meemmeeeee diye ağlamaya başladı onu emzirip uyuturken bende uyumuşumkafamda havluyla
sabah işe geldim saçımı öle taradım arkadaşlar gülüyorlar bana
oh şükür hafta sonu geldi
günaydın kızlar...
Yarın kısmetse 13,30 gibi şeymada olurum ben. Otobübüsle gidicem.
Ayfercim sen ne yapıcaksın. mutlaka gelmeye çalış olur mu?
kırmızıçilek sen neyapıyorsun.
Mervecim inşallah gelebilirsin sende he.
karamukum sen gelecektin kesin dimi.
Yinuse sen?
Bahar-bebek-semiha, beraber geliyorsunuz dimi.
Ayran ne yaptı acaba konuşan var mı aranızda.
Ahilla sen? takılmıyorsun artık buraya. Geçen seni buluşma var diye aramıştım evet. Ama sen bana buluşmadan sonraki gün döndün canım.
Bugün Nehir hanımı fotografçıya götüreceğiz ilk foto resmi olucak,resimleri varda hani şu klasik stüdyo resimleri var ya öyle birşey istedim olsun diye,vay fotocunun haline:18:Nasıl duracak öyle bilemiyoruz Görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun hayırlı cumalar
otobüs yada minübüsle giderim diye düşündüm canım. Arabaylada çıkabilirim :d bilmiyorum hava durumuna bağlı.
Ne bileyim işte 13,00 gibi gibi çıkarım herhalde,
bugün nehir hanımı fotografçıya götüreceğiz ilk foto resmi olucak,resimleri varda hani şu klasik stüdyo resimleri var ya öyle birşey istedim olsun diye,vay fotocunun haline:18:nasıl duracak öyle bilemiyoruz görüşürüz kızlar allah'a emanet olun hayırlı cumalar
Hoşbulduk canım. İnşallah tanışmak kısmet olur çok isterim. Mudanya yazın vazgeçilmez yerimizHoşgeldin aramıza bende mudanyada oturuyorum 30 yaşında 4 yıllık evli 9 aylık bir kızım var.Allah bağışlasın bebişini kızımla arası çok yokmuşHaklısın yeri geliyor burada içimiz rahatlıyor,bende mutlu oldum kendi adıma umarım yakından tanışmakta kısmet olur
canım yarın telefonlaşırız yine duruma göre istersen garajda buluşup öyle beraber gideriz
oyy oyy fotoğraf da çekilecekmiş çektirince koy face de görelim bakalım hanımefendiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?