kızlar şimdi tam kişi sayısını ayarlayalım, bileyim bende, isimleri yazıyorum, atladığım varsa yazarsınız..
yinuse
sevcan
karamuk04
bahar27
bebek
kırmızıçilek16
hayat7681
semiha
merve10er-belli değil
unuttuğum var mı kızlar, bi söyleyin bakalım :)
buluşmada olmayan daha önce görüşmediğimiz ama tanışmak isteyenlerede ayrıca kapım açıktır, buyurabilirler :)
kızlar şimdi tam kişi sayısını ayarlayalım, bileyim bende, isimleri yazıyorum, atladığım varsa yazarsınız..
yinuse
sevcan
karamuk04
bahar27
bebek
kırmızıçilek16
hayat7681
semiha
merve10er-belli değil
buluşmada olmayan daha önce görüşmediğimiz ama tanışmak isteyenlerede ayrıca kapım açıktır, buyurabilirler :)
ayrandan haber yok dimi canım.
ben:18: sizleri görmek için gelmek istıyorum olmazsa haftaya bana gelin
asracım haftaya ben doluyum, artık başka bir güne gelirsin, yada gelmek isteyen arkadaşlar gelsin sanada, şimdilik bendeyiz :)
keşke bende gelebilsemkızlar şimdi tam kişi sayısını ayarlayalım, bileyim bende, isimleri yazıyorum, atladığım varsa yazarsınız..
yinuse
sevcan
karamuk04
bahar27
bebek
kırmızıçilek16
hayat7681
semiha
merve10er-belli değil
olur canımutanıyorum aslında ilkkez yüzünü görmediğim sizlerle tanışma olunca eşimle konuşup gelip gelmiycemi söylesem olurmu
keşke bende gelebilsemama 4 de işten cıkıp gelsem gelişim 6-6bucugu bulur en son arabada 9 da o yüzdende 8 gibi kalkmam gerek hiç biseye benzemez eşimde 1 saat için gitme der
aynen canım da görüşsek daha iyi olacak amasen bilirsin canım, nasıl olsa görüşürüz, kalpler bir olsun :)
kızlar birde şöyle bir durum var, sormak istediğiniz bişey varsa bana saat 5 kadar sorun, yarın buraya bakamam herhalde, işten izin alıcam çünkü, yada cepten ulaşırsınız. ayriyetten gelmek isteyip adres bilmeyen olursa, kesin gelecek arkadaslarda adresim var, onlardan alabilirler..
izinmi alıcan işten... yarım gün çalışıyordun canım dimi. inan gerek yoktu ya daha önemli bir sebep olunca alırdın :/ senle beraber girerdik bizde eve.
kızlar buluşmaya ulu cami carsıdan gitcek olan varmı
aman nolcak canım, zaten koca gün dizi izliyorum :)) ara sıra yoğunluk oluyor :)) kıymetli misafirlerim var olsun o kadar :)
diyorsunnn...
Ağır misafirler he
şeymacım görüşüz... inşallah kaybolmayız.
şeker ahmeti buldunuz mu kaybolmazsınız, parolanız şeker ahmet ve çağdaş yaşam market olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?