Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ben:18: sizleri görmek için gelmek istıyorum olmazsa haftaya bana gelin

Ayrandan haber yok dimi canım.

keşke bende gelebilsem ama 4 de işten cıkıp gelsem gelişim 6-6bucugu bulur en son arabada 9 da o yüzdende 8 gibi kalkmam gerek hiç biseye benzemez eşimde 1 saat için gitme der

kızlar birde şöyle bir durum var, sormak istediğiniz bişey varsa bana saat 5 kadar sorun, yarın buraya bakamam herhalde, işten izin alıcam çünkü, yada cepten ulaşırsınız. ayriyetten gelmek isteyip adres bilmeyen olursa, kesin gelecek arkadaslarda adresim var, onlardan alabilirler..

izinmi alıcan işten... yarım gün çalışıyordun canım dimi. inan gerek yoktu ya daha önemli bir sebep olunca alırdın :/ senle beraber girerdik bizde eve.

izinmi alıcan işten... yarım gün çalışıyordun canım dimi. inan gerek yoktu ya daha önemli bir sebep olunca alırdın :/ senle beraber girerdik bizde eve.

aman nolcak canım, zaten koca gün dizi izliyorum :)) ara sıra yoğunluk oluyor :)) kıymetli misafirlerim var olsun o kadar :)

Kızlar yarın eşim çalışırsa ben de gelip sizlerle tanışmak isterim kabul ederseniz. Buluşacığınız arkadaş ne tarafta oturuyor ona göre otobüslere bakıyım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…