Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Kızlar yarın eşim çalışırsa ben de gelip sizlerle tanışmak isterim kabul ederseniz. Buluşacığınız arkadaş ne tarafta oturuyor ona göre otobüslere bakıyım ben de.

Brc merhaba hoşgeldin topige.arkadasimiz erikli tarflarinda oturuyor

ben gelemiycem galiba yarın başka bi güne inş ya sınav ım oldugu için tlf olmıycak yanımda eşim gelicekti o getircekti beni ama onada sınav görevi yazmışlar başka buluşmaya inş

slm kizlar bende yarin seymanin tarif ettigi yerden binicem minibuslere ...ben merkezde oturdugum icin burdan otobus geciyomu diye arastirdim ama yeterli bilgi yok.... santral garajinin oraya taksiyle gidip ordan bincem artik ins kaybolmayiz sevcanin dedigi gibi neyse kayboldugumuz yerde telefon devreye giriverirrrr olur biter gerci seyma bayagi detayli yazmis sagolsun...

ayfercim gidyosun dimi bir sorun cikmamistir umarim havalarda duzeldi hem...ardayi goturuyon dimi sakin goturmemezlik yapma yigit durmaz yoksa bunalir

neyse yarin gorusmek umuduyla opuldunuz

ben gelemiycem galiba yarın başka bi güne inş ya sınav ım oldugu için tlf olmıycak yanımda eşim gelicekti o getircekti beni ama onada sınav görevi yazmışlar başka buluşmaya inş

Ben geçen sene sınava giderken telefonumu yanıma alıp para karşılıgında bi markete emanet bırakmıştım. Sorun telefonsa o şekilde çözebilirsin :)

sorun tlf olsa:18: eşim bırakıcaktı benı bursayı tam bilmiyorum da:18:

yenimi tasindiniz bursaya bende 2 yil oldu tasinali esin ogretmenmi sinavda gorevli demisin benim esimde ogretmen mesleginden dolayi tasindik buraya iki cocuk annesiyim sen neresinde oturuyosun bursanin....

yenimi tasindiniz bursaya bende 2 yil oldu tasinali esin ogretmenmi sinavda gorevli demisin benim esimde ogretmen mesleginden dolayi tasindik buraya iki cocuk annesiyim sen neresinde oturuyosun bursanin....

3 ay felan oldu taşınalı canım nilüfer ihsaniyede oturuyorum.eşim polis canım eşim tayını için geldik bizde

şu ev işi bitmeden bna rahat yok eşimin yarın son izin günü banyo lavobası dolabı bakalım çeşmeleride seçelim dedi..
ordanda yazlığa gidelim çimenelr ne alemde bakalım dedi
bende bahsettim sizden öğleden sonra çıakrız işlerimizi halledelim dedi,
eğer erken biterse ben bırakırım dedi..nasıl ya erken bitse bile yazlığa gidicez nasıl bırakıcak
neyse ben yinede şartları zorlayacam sabahtan bakalım dedim işyerinde bitmesi gereken işler var sen işyerinden ayrılma dedi(
offfffff ki ne offffffffffff(

Selam kızçelerimmm nasılsınız? İstanbula geldim 1 haftalığına özledoim sizleri öpüyorum

slm kizlar ilk gunumuz yaptik dun cok guzeldi ayferle semihanin eksikligi belliydi ama....bidahaki gune artik...bol bol foto cekindik ....seyma arkadasimiz bizleri cok guzel agirladi sicakkkanli dogal cok misaferperverdi ayrica evide muhtesemdi

kizlarlada uzun zamandir gorusememistk kisa olsada ozlem giderdik ....kizlar hepiniz cok ictensiniz iyiki tanimisim

buarada kizlar seymada cekildigmiz fotolari topige koymayin lutfen..... faceye koyun nasilsa hepimiz ekliyiz birbirmize....topik hem herkese acik hem silinmiyo...cekildikten sonra soyliycektm unuttum burdan hatirlatiyim dedim...

neyse ben kactim bugunde kimsecikler yok zatiiiii byyyyyy

perşembe anneme gittik eşim götürdü

bugün döndük nevresim takımı battaniyesi bana çift kişilik nevresim takımı eşortman bebek çantası bebek arabası puseti emzik emzik kutusu göğüs pedi küçük biboron lazımdı onlarıda anneme aldırdım :)

teke ksigimiz odamız kaldı inşallah odamızıda bu ayın sonunda alıcaz kısmetse inegölden sonrada cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem

kapı süsü odasını düzenleme gb iilerim kalıcak bitek onlarıda doguma kadar zevkle yapıcam

artık tek düşüncem yavrumu güzelce besleyip bidaHAKİ GİDİŞİMDE KİLOSUNUDA olması gereken kiloda görebilmek saglıkla görebilmek inşallah normal dogum pozisyonunada dönmüş olur canım yavrum pek bi hareketli artık cumbur cumbur hep bişiler yapıyo içerde annesinin bitanesi

ben iyiyim çok şükür umarım herkezde iyidir gününüzde başladı hayırlı olsun inşallah ben gelemiyorum ama siz baya bi güzel muhabbet kurdunuz bakalım hayırlısı belki bigün ....

NE GÜZEL DUYGULAR İÇİNDESİ TATLI TELAŞ RABBIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM DARISI BANA İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…