Kızlar yarın eşim çalışırsa ben de gelip sizlerle tanışmak isterim kabul ederseniz. Buluşacığınız arkadaş ne tarafta oturuyor ona göre otobüslere bakıyım ben de.
ben gelemiycem galiba yarın başka bi güne inş yasınav ım oldugu için tlf olmıycak yanımda eşim gelicekti o getircekti beni ama onada sınav görevi yazmışlar başka buluşmaya inş
ben gelemiycem galiba yarın başka bi güne inş yasınav ım oldugu için tlf olmıycak yanımda eşim gelicekti o getircekti beni ama onada sınav görevi yazmışlar başka buluşmaya inş
olsun canim bidahakine katilirsin buarada hosgeldin aramiza
Ben geçen sene sınava giderken telefonumu yanıma alıp para karşılıgında bi markete emanet bırakmıştım. Sorun telefonsa o şekilde çözebilirsin :)
sorun tlf olsa:18: eşim bırakıcaktı benı bursayı tam bilmiyorum da:18:
yenimi tasindiniz bursaya bende 2 yil oldu tasinaliesin ogretmenmi sinavda gorevli demisin benim esimde ogretmen mesleginden dolayi tasindik buraya iki cocuk annesiyim sen neresinde oturuyosun bursanin....
Hoşbulduk canım. Erikli bana da baya uzak kalıyor ya çocuk olmasa atlayıp gelicem ama çocukla nasıl olur bilmiyorum. Nilüfer tarafından gelicek olan var mı acaba?Brc merhaba hoşgeldin topige.arkadasimiz erikli tarflarinda oturuyor
yok sevcancım, o zaten benim kesin değil diyoduya o günde söylemişti, ben görüşmeden sonra burda yazdığınıda görmedim. Herhalde gelmeyecek.
perşembe anneme gittik eşim götürdü
bugün döndük nevresim takımı battaniyesi bana çift kişilik nevresim takımı eşortman bebek çantası bebek arabası puseti emzik emzik kutusu göğüs pedi küçük biboron lazımdı onlarıda anneme aldırdım :)
teke ksigimiz odamız kaldı inşallah odamızıda bu ayın sonunda alıcaz kısmetse inegölden sonrada cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem
kapı süsü odasını düzenleme gb iilerim kalıcak bitek onlarıda doguma kadar zevkle yapıcam
artık tek düşüncem yavrumu güzelce besleyip bidaHAKİ GİDİŞİMDE KİLOSUNUDA olması gereken kiloda görebilmek saglıkla görebilmek inşallah normal dogum pozisyonunada dönmüş olur canım yavrum pek bi hareketli artıkcumbur cumbur hep bişiler yapıyo içerde annesinin bitanesi
ben iyiyim çok şükür umarım herkezde iyidir gününüzde başladı hayırlı olsun inşallahben gelemiyorum ama siz baya bi güzel muhabbet kurdunuz bakalım hayırlısı belki bigün ....
NE GÜZEL DUYGULAR İÇİNDESİ TATLI TELAŞ RABBIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM DARISI BANA İNŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?