Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
eksikliğimiz bellimiydi kız gerçekten:)) ama aklım sizdeydi..

canım oturma odasını iptal ettin sanırım bebek odasını orayamı yapacaksın..

canlarım iyi akşamlar sizlere..
dün sabahtan işlerimi halletmek için erkenden kalktım ama eşimin planları gerçekleşti..
önce işyerine gittim oradan aldı bizi yazlığa bir gidip geldik hemen lavoba falan gezdik hee dedim tamam saat 11:30 bundan sonra yapacak bişeyi kalmadı derken çocuklar uludağa çıkalımmı dedi,, bizimkler evettttttt deyince çıkmaya karar verdi...
sen beni bırak ya arkadaşa siz çıkın dedim:)) tamam ya inince bırakırım seni dedi..
ama inmek bilmedilerki soın anda kar motoru kiralamak istediler onun gurubunu kurdular motorlar geldi derken saat uçtu gitii tabi..son anda saat 4 geiyordu inmeye başladık ama yollar buzdu hep ama benim kocam yinede hızlı hızlı indi beni yetiştirsin diye..
ama sevcanı aradım 4:30da orada olurum dedim ama 5 gibi kalkarım diğer kızları bilmiyorum kaçta kalkarlar dedi,bende sorma kızlara boşver dedim malum herkez benimi bekleyecek herkezin çoculuğu çocuğu var havada zaten 4:30dan sonra kararıyor..eşimde 6:30 gibi alırım seni arkadaşından dedi ama ayıp geldi osaatte gitmek
yani uzun lafın kısası kısmet değilmiş napalım eşiminde son izin günüydü onada hak verdim başka zamana inşallah..
fotoları koyunda çatırrr çatır çatlayalımm

günaydın kızlar :)

Şeymacım tekrardan teşekkür ederim güzel misafirperverliğin için.

Ben fotoları sana mail attım canım, sen güzel olanları seçip yüklemeyi yaparsan sevinirim :)

Gunaydin kizlar.hic hesapta olmayan nedenlerden dolayı gelemedim.kusura bakmayin.fotolarinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Semiha geçmiş olsun canım. umaırm ciddi bir şeyi yoktur kaynanatörün...

Hayatcım yokluğunuz hissedilmez olur mu? gözlerimiz yollarda kaldı.
Bu arada 17:00 gibiydi sanırım çıktık şeymadan :) fakat bana tel geldi o semtte oturan eşimin teyzesinden bekle gelip alıcam seni diye, akşam içinde başka yer gidecektik beraber. ben çok oturmam derken en çok oturan ben oldum 17:45 e kadar kaldım sanırım :)

Bir dahaki gündede evimi taşıyorum deme sakın :) yerim seni.

Bir dahaki gün karamuk arkadaşımızda kızlar.

evet canım ya, gerçekten bizi burada toplayan sensin ama sen toplantılarda yoksun.

ben şimdilik bebek düşünmediğim halde sen anlatınca böyle bi iç geçiriyorum :) ne güzel heyecanlar yaşıyorsun.. maşallah..

Haksever Allah cicilerinizi kullanmayı nasip etsin. Çok az kaldı doğumada :)
sende güzle zamanda doğuracaksın he, son zamanlarını kışın geçiriyorsun ne güzel :)
ben eylülün başında doğurdum ağustosu bile geçirmiştim bir daha ki aklım olursa ayarlıcam diyorum çöyle martta nisanda doğurur doğurmaz cıbıl cıbıl giydirip dışarı çıkarıcam kızımı :)

canım keşke gelseydin, zaten biz sevcanla tekrar eve döndük, görüşmüş olurduk seninlede, neyse bi dahakine artık kısmetse

günaydın kızlar :)

Şeymacım tekrardan teşekkür ederim güzel misafirperverliğin için.

Ben fotoları sana mail attım canım, sen güzel olanları seçip yüklemeyi yaparsan sevinirim :)

rica ederim canım, zevkle yaptım herşeyi, sende bana sonradan yardım ettin baya :) eşim geldiğinde misafir gelip gitmiş gibi değil ev dedi :)) bende herkes yardımcı oldu fln diye bi övüyorum bi övüyorum sizi, sorun çıkarmasın bana sonradan, ben gelip giderken diye :)

ama gerçekten kimse misafir gibi değildi zaten, bana bişey yaptırmadınız, hepiniz çok yardımcı oldunuz. ne güzel vakit geçirdik hep birlikte :)

Fotolari gördüm iç geçirdim resmen.civil civilsiniz. Gelemememin sebebi kaygana da migren var onun agrisiyla gitmişler hastaneye.tabi hastane adini duyunca Esim evham yaptı hastaligi daha bir önemini arttirdi.rica etti bana önce annemi gorsek güne gitmeden diye EE malum istanbuldaydi iki aydir gorusemiyorduk edimi kirmadim bende.kaygana ya bir gittim gün varmis onda bide be sen gelen giden olursa diye kurabiye yapmami istemişti.bir gittim ev insan kayniyor dedim hasta ziyaretini yapıyorsunuz yooo gün bu dedi kayganam kendini iyi hissedince ertelememis.
Hic ses cikarmadim esimde anladi ama oda birşey demedi.
Durum bundan ibaret

olsun canım napalım, yine görüşürüz nasılsa.

Ben de gelip sizlerle tanışmayı çok istemiştim ama o gün eşim çalışmasaydı beni bırakıcaktı maalesef işler yoğun olduğu için çalıştı. Fotoları göremiyorum ama eminim çok eğlenceli geçmiştir. Bidaha ki buluşma ne zmn ona gelirim inş.?:109:

selam kızlarrr iyi haftalar herkeseee
öncelikle şeymacım çok güzrl bir gündü herşey için çok sağol ellerine sağlık canım
haksevercim güle güle allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cicilerinizi işallah
diğer kızlar görüşmeyeli siz nasılsınızz

oyyy ne güzell bi buluşma daha oldu inşallah bi dahakine bizde oluruzz
su calışmak mahvediyo bizi
bakalım bi ara girebilirsem faceye bakarım sizlere

ben de gelirim bi dahakine inşallah
bu sefer geç haberim oldu
fotoları nasıl görebiliriz?
merak ettim sizin gibi tatlı insanları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…