eksikliğimiz bellimiydi kız gerçekten:)) ama aklım sizdeydi..slm kizlar ilk gunumuz yaptik dun cok guzeldi ayferle semihanin eksikligi belliydi ama....bidahaki gune artik...bol bol foto cekindik ....seyma arkadasimiz bizleri cok guzel agirladi sicakkkanli dogal cok misaferperverdi ayrica evide muhtesemdi
kizlarlada uzun zamandir gorusememistk kisa olsada ozlem giderdik ....kizlar hepiniz cok ictensiniz iyiki tanimisim
buarada kizlar seymada cekildigmiz fotolari topige koymayin lutfen..... faceye koyun nasilsa hepimiz ekliyiz birbirmize....topik hem herkese acik hem silinmiyo...cekildikten sonra soyliycektm unuttum burdan hatirlatiyim dedim...
neyse ben kactim bugunde kimsecikler yok zatiiiii byyyyyy
perşembe anneme gittik eşim götürdü
bugün döndük nevresim takımı battaniyesi bana çift kişilik nevresim takımı eşortman bebek çantası bebek arabası puseti emzik emzik kutusu göğüs pedi küçük biboron lazımdı onlarıda anneme aldırdım :)
teke ksigimiz odamız kaldı inşallah odamızıda bu ayın sonunda alıcaz kısmetse inegölden sonrada cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem
kapı süsü odasını düzenleme gb iilerim kalıcak bitek onlarıda doguma kadar zevkle yapıcam
artık tek düşüncem yavrumu güzelce besleyip bidaHAKİ GİDİŞİMDE KİLOSUNUDA olması gereken kiloda görebilmek saglıkla görebilmek inşallah normal dogum pozisyonunada dönmüş olur canım yavrum pek bi hareketli artıkcumbur cumbur hep bişiler yapıyo içerde annesinin bitanesi
ben iyiyim çok şükür umarım herkezde iyidir gününüzde başladı hayırlı olsun inşallahben gelemiyorum ama siz baya bi güzel muhabbet kurdunuz bakalım hayırlısı belki bigün ....
Gunaydin kizlar.hic hesapta olmayan nedenlerden dolayı gelemedim.kusura bakmayin.fotolarinizi sabirsizlikla bekliyorum.
Canım istanbuldayımm malesef gelmek isterdimsalı günü dönüyorum malesef
perşembe anneme gittik eşim götürdü
bugün döndük nevresim takımı battaniyesi bana çift kişilik nevresim takımı eşortman bebek çantası bebek arabası puseti emzik emzik kutusu göğüs pedi küçük biboron lazımdı onlarıda anneme aldırdım :)
teke ksigimiz odamız kaldı inşallah odamızıda bu ayın sonunda alıcaz kısmetse inegölden sonrada cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem
kapı süsü odasını düzenleme gb iilerim kalıcak bitek onlarıda doguma kadar zevkle yapıcam
artık tek düşüncem yavrumu güzelce besleyip bidaHAKİ GİDİŞİMDE KİLOSUNUDA olması gereken kiloda görebilmek saglıkla görebilmek inşallah normal dogum pozisyonunada dönmüş olur canım yavrum pek bi hareketli artıkcumbur cumbur hep bişiler yapıyo içerde annesinin bitanesi
ben iyiyim çok şükür umarım herkezde iyidir gününüzde başladı hayırlı olsun inşallahben gelemiyorum ama siz baya bi güzel muhabbet kurdunuz bakalım hayırlısı belki bigün ....
canlarım iyi akşamlar sizlere..
dün sabahtan işlerimi halletmek için erkenden kalktım ama eşimin planları gerçekleşti..
önce işyerine gittim oradan aldı bizi yazlığa bir gidip geldik hemen lavoba falan gezdik hee dedim tamam saat 11:30 bundan sonra yapacak bişeyi kalmadı derken çocuklar uludağa çıkalımmı dedi,, bizimkler evettttttt deyince çıkmaya karar verdi...
sen beni bırak ya arkadaşa siz çıkın dedim:)) tamam ya inince bırakırım seni dedi..
ama inmek bilmedilerki soın anda kar motoru kiralamak istediler onun gurubunu kurdular motorlar geldi derken saat uçtu gitii tabi..son anda saat 4 geiyordu inmeye başladık ama yollar buzdu hep ama benim kocam yinede hızlı hızlı indi beni yetiştirsin diye..
ama sevcanı aradım 4:30da orada olurum dedim ama 5 gibi kalkarım diğer kızları bilmiyorum kaçta kalkarlar dedi,bende sorma kızlara boşver dedim malum herkez benimi bekleyecek herkezin çoculuğu çocuğu var havada zaten 4:30dan sonra kararıyor..eşimde 6:30 gibi alırım seni arkadaşından dedi ama ayıp geldi osaatte gitmek
yani uzun lafın kısası kısmet değilmiş napalım eşiminde son izin günüydü onada hak verdim başka zamana inşallah..
fotoları koyunda çatırrr çatır çatlayalımm
günaydın kızlar :)
Şeymacım tekrardan teşekkür ederim güzel misafirperverliğin için.
Ben fotoları sana mail attım canım, sen güzel olanları seçip yüklemeyi yaparsan sevinirim :)
Gunaydin kizlar.hic hesapta olmayan nedenlerden dolayı gelemedim.kusura bakmayin.fotolarinizi sabirsizlikla bekliyorum.
Fotolari gördüm iç geçirdim resmen.civil civilsiniz. Gelemememin sebebi kaygana da migren var onun agrisiyla gitmişler hastaneye.tabi hastane adini duyunca Esim evham yaptı hastaligi daha bir önemini arttirdi.rica etti bana önce annemi gorsek güne gitmeden diye EE malum istanbuldaydi iki aydir gorusemiyorduk edimi kirmadim bende.kaygana ya bir gittim gün varmis onda bide be sen gelen giden olursa diye kurabiye yapmami istemişti.bir gittim ev insan kayniyor dedim hasta ziyaretini yapıyorsunuz yooo gün bu dedi kayganam kendini iyi hissedince ertelememis.
Hic ses cikarmadim esimde anladi ama oda birşey demedi.
Durum bundan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?