Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Bende bende tanimak istiyorum

yokluğumda hiç farkedilmemiş karamukçum inş sana gelebılırım çalışmam inş ocaktan sonra

Gunaydin kizlar
Bugün halilarimi sileyim diyorum
Bakalim niyet varda icraat olacak mi
Opuyorum sizleri

günaydın canım sana da iyim çok şükür geldik başladık işte çalışmaya hayırlısı ile sen nasılsın
bende iyiyim canım iş güç bildiğiniz gibi..

ya kusuraa bakma alıntılar olmayınca göremiyorum cevap yazanları ondan gec yazdım..
arık mesaj yazdıgımı görsünler diye cevap yazdımlarımı begenip duruyorum

Selam kızçelerimmm nasılsınız? İstanbula geldim 1 haftalığına özledoim sizleri öpüyorum
A.s canım iyiyiz güne başladık sen nasılsınBende seni öpüyorum
Canım ne güzel çoğu bitmiş azı kalmış alışveriş yapmak çok zevkli bebek alışverişi ama gel gelelim ütüsü yıkaması hem zevkliydi hemde yorucuydu benim için ama güzel günlerdi tabiki Allah nasip etti anneliği bunada şükürDarısıda sana olsun inşallah ama diğer pko topiğinede yazdım senin bu hamile halini görmeyi çok isterdim keşke bir imkan olup görüşseydik
Canım gelebilseydin keşke senide özlemiştim uzun zaman oldu görmeyeli sağlık olsun ama bir dahakine gel inşallah sizde eğlenip ailece ne güzel gezmişsiniz
Gunaydin kizlar.hic hesapta olmayan nedenlerden dolayı gelemedim.kusura bakmayin.fotolarinizi sabirsizlikla bekliyorum.
Canım gelmemene üzüldüm ama sağlık olsun bir dahakine gelirsin inşallah
Şeymacığım misafirperverliğin için teşekkürler yolumuz uzak olmasa daha fazla kalma durumum olsaydı bende elimden geldiğince yardım ederdim elimden o kadar gelebildiinşallah böyle devam eder bu toplantılarımız
Sağlık olsun canım gün yapmasına şaşırdım ama migreni varkenNeyse bir dahakine görüşürüz inşallah
Sağlık olsun canım bir dahaki sefere tanışmak kısmet olur inşallah
yokluğumda hiç farkedilmemiş karamukçum inş sana gelebılırım çalışmam inş ocaktan sonra
Merveciğim hepinizin yeri farkedildi bir dahaki sefere görüşürüz umarım
günaydın kızlarrr herkeseeeeee

işallah kızlarrr bekliyorum hepinizii
Tünaydın canım
herkeseeee günayddddıııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Tünaydınn
Gunaydin kizlar
Bugün halilarimi sileyim diyorum
Bakalim niyet varda icraat olacak mi
Opuyorum sizleri

Kolay gelsin canım bende öpüyorum seni ve Berrayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…