Ben de gelip sizlerle tanışmayı çok istemiştim ama o gün eşim çalışmasaydı beni bırakıcaktı maalesef işler yoğun olduğu için çalıştı. Fotoları göremiyorum ama eminim çok eğlenceli geçmiştir. Bidaha ki buluşma ne zmn ona gelirim inş.?:109:
yokluğumda hiç farkedilmemişkaramukçum inş sana gelebılırım çalışmam inş ocaktan sonra
yokluğumda hiç farkedilmemişkaramukçum inş sana gelebılırım çalışmam inş ocaktan sonra
İnşallah bi dahakine sendeyim karamukum
günaydınn karamuk nasılsıngünaydın kızlarrr herkeseeeeee
günaydınn karamuk nasılsın
günaydın kızlar...
Mervecim, karamuk arkadaşımıza mutlaka bekliyoruz bak, işlerini hallet, yalanmı atıcan ne yapıcaksan yap
bende iyiyim canım iş güç bildiğiniz gibi..günaydın canım sana da iyim çok şükür geldik başladık işte çalışmaya hayırlısı ile sen nasılsın
A.s canım iyiyiz güne başladık sen nasılsınSelam kızçelerimmm nasılsınız? İstanbula geldim 1 haftalığına özledoim sizleri öpüyorum
Canım ne güzel çoğu bitmiş azı kalmış alışveriş yapmak çok zevkli bebek alışverişi ama gel gelelim ütüsü yıkaması hem zevkliydi hemde yorucuydu benim için ama güzel günlerdi tabiki Allah nasip etti anneliği bunada şükürperşembe anneme gittik eşim götürdü
bugün döndük nevresim takımı battaniyesi bana çift kişilik nevresim takımı eşortman bebek çantası bebek arabası puseti emzik emzik kutusu göğüs pedi küçük biboron lazımdı onlarıda anneme aldırdım :)
teke ksigimiz odamız kaldı inşallah odamızıda bu ayın sonunda alıcaz kısmetse inegölden sonrada cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem
kapı süsü odasını düzenleme gb iilerim kalıcak bitek onlarıda doguma kadar zevkle yapıcam
artık tek düşüncem yavrumu güzelce besleyip bidaHAKİ GİDİŞİMDE KİLOSUNUDA olması gereken kiloda görebilmek saglıkla görebilmek inşallah normal dogum pozisyonunada dönmüş olur canım yavrum pek bi hareketli artıkcumbur cumbur hep bişiler yapıyo içerde annesinin bitanesi
ben iyiyim çok şükür umarım herkezde iyidir gününüzde başladı hayırlı olsun inşallahben gelemiyorum ama siz baya bi güzel muhabbet kurdunuz bakalım hayırlısı belki bigün ....
Canım gelebilseydin keşke senide özlemiştim uzun zaman oldu görmeyeli sağlık olsun ama bir dahakine gel inşallah sizde eğlenip ailece ne güzel gezmişsinizcanlarım iyi akşamlar sizlere..
dün sabahtan işlerimi halletmek için erkenden kalktım ama eşimin planları gerçekleşti..
önce işyerine gittim oradan aldı bizi yazlığa bir gidip geldik hemen lavoba falan gezdik hee dedim tamam saat 11:30 bundan sonra yapacak bişeyi kalmadı derken çocuklar uludağa çıkalımmı dedi,, bizimkler evettttttt deyince çıkmaya karar verdi...
sen beni bırak ya arkadaşa siz çıkın dedim:)) tamam ya inince bırakırım seni dedi..
ama inmek bilmedilerki soın anda kar motoru kiralamak istediler onun gurubunu kurdular motorlar geldi derken saat uçtu gitii tabi..son anda saat 4 geiyordu inmeye başladık ama yollar buzdu hep ama benim kocam yinede hızlı hızlı indi beni yetiştirsin diye..
ama sevcanı aradım 4:30da orada olurum dedim ama 5 gibi kalkarım diğer kızları bilmiyorum kaçta kalkarlar dedi,bende sorma kızlara boşver dedim malum herkez benimi bekleyecek herkezin çoculuğu çocuğu var havada zaten 4:30dan sonra kararıyor..eşimde 6:30 gibi alırım seni arkadaşından dedi ama ayıp geldi osaatte gitmek
yani uzun lafın kısası kısmet değilmiş napalım eşiminde son izin günüydü onada hak verdim başka zamana inşallah..
fotoları koyunda çatırrr çatır çatlayalımm
Canım gelmemene üzüldüm ama sağlık olsun bir dahakine gelirsin inşallahGunaydin kizlar.hic hesapta olmayan nedenlerden dolayı gelemedim.kusura bakmayin.fotolarinizi sabirsizlikla bekliyorum.
Şeymacığım misafirperverliğin için teşekkürler yolumuz uzak olmasa daha fazla kalma durumum olsaydı bende elimden geldiğince yardım ederdim elimden o kadar gelebildirica ederim canım, zevkle yaptım herşeyi, sende bana sonradan yardım ettin baya :) eşim geldiğinde misafir gelip gitmiş gibi değil ev dedi :)) bende herkes yardımcı oldu fln diye bi övüyorum bi övüyorum sizi, sorun çıkarmasın bana sonradan, ben gelip giderken diye :)
ama gerçekten kimse misafir gibi değildi zaten, bana bişey yaptırmadınız, hepiniz çok yardımcı oldunuz. ne güzel vakit geçirdik hep birlikte :)
Sağlık olsun canım gün yapmasına şaşırdım ama migreni varkenFotolari gördüm iç geçirdim resmen.civil civilsiniz. Gelemememin sebebi kaygana da migren var onun agrisiyla gitmişler hastaneye.tabi hastane adini duyunca Esim evham yaptı hastaligi daha bir önemini arttirdi.rica etti bana önce annemi gorsek güne gitmeden diye EE malum istanbuldaydi iki aydir gorusemiyorduk edimi kirmadim bende.kaygana ya bir gittim gün varmis onda bide be sen gelen giden olursa diye kurabiye yapmami istemişti.bir gittim ev insan kayniyor dedim hasta ziyaretini yapıyorsunuz yooo gün bu dedi kayganam kendini iyi hissedince ertelememis.
Hic ses cikarmadim esimde anladi ama oda birşey demedi.
Durum bundan ibaret
Sağlık olsun canım bir dahaki sefere tanışmak kısmet olur inşallahBen de gelip sizlerle tanışmayı çok istemiştim ama o gün eşim çalışmasaydı beni bırakıcaktı maalesef işler yoğun olduğu için çalıştı. Fotoları göremiyorum ama eminim çok eğlenceli geçmiştir. Bidaha ki buluşma ne zmn ona gelirim inş.?:109:
Merveciğim hepinizin yeri farkedildi bir dahaki sefere görüşürüz umarımyokluğumda hiç farkedilmemişkaramukçum inş sana gelebılırım çalışmam inş ocaktan sonra
Tünaydın canımgünaydın kızlarrr herkeseeeeee
işallah kızlarrr bekliyorum hepinizii
Tünaydınnherkeseeee günayddddıııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Gunaydin kizlar
Bugün halilarimi sileyim diyorum
Bakalim niyet varda icraat olacak mi
Opuyorum sizleri
Günaydıınnn :118:Günaydınnn kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?