selam kızlar, napıyosunuz bakalım ?
benim belim ağrıyor biraz, üşüttüm mü ne.. hiç çalışasım yok, dizi izliyorum.
nette dolanıyorum fln, bir iki dekorasyon sitesine baktım, ünite gördüm. siz bana alma demiştiniz ama ben dayanamıyorum :))
beğendiğim ünitelerin resimlerini ekliyorum. renklerde değişiklik olabilir, bana fikir verin bakalım hangisi daha hoş olur ?
birde bu mobilyaları dekorasyon sitelerinde gördüm, satın alınmıyor yani. acaba bildiğiniz bi yer var mı , bunları ısmarlama yapabilecek ?
Eki Görüntüle 900096 Eki Görüntüle 900097 Eki Görüntüle 900098
üçcan nilufer de bu işlerde bence en iyisi tavsiye ederim
gelmeye çalışıcam canımmgünaydın kızlar...
Mervecim, karamuk arkadaşımıza mutlaka bekliyoruz bak, işlerini hallet, yalanmı atıcan ne yapıcaksan yap
gelicem inş allahtan bırşey cıkmazsa ayın kaçında sana gelınecekgünaydın canım sana da
aynen katılıyorum sevcana valla mervecim ne yap ne et ayarla birşeyler ona göre
selam kızçelerimmmmmm
selam kızlar. Bu günde yoktum. Perşembe-cuma da yokum 2 gün.
Beni özleyin... öpüyorum sizleri.
inşallah inşallah bir akisilk çıkmaz..Semiha geçmiş olsun canım. umaırm ciddi bir şeyi yoktur kaynanatörün...
Hayatcım yokluğunuz hissedilmez olur mu? gözlerimiz yollarda kaldı.
Bu arada 17:00 gibiydi sanırım çıktık şeymadan :) fakat bana tel geldi o semtte oturan eşimin teyzesinden bekle gelip alıcam seni diye, akşam içinde başka yer gidecektik beraber. ben çok oturmam derken en çok oturan ben oldum 17:45 e kadar kaldım sanırım :)
Bir dahaki gündede evimi taşıyorum deme sakın :) yerim seni.
Bir dahaki gün karamuk arkadaşımızda kızlar.
bilseydim gelirdim ama ben herkez gitmiştir sandım kısmetcanım keşke gelseydin, zaten biz sevcanla tekrar eve döndük, görüşmüş olurduk seninlede, neyse bi dahakine artık kısmetse
canım tv üniteleri güzel bizde yaptırıcaz fakat fiat konusunda korkutyorlar bizi dur resmini atabilirsem atayım buraya:)selam kızlar, napıyosunuz bakalım ?
benim belim ağrıyor biraz, üşüttüm mü ne.. hiç çalışasım yok, dizi izliyorum.
nette dolanıyorum fln, bir iki dekorasyon sitesine baktım, ünite gördüm. siz bana alma demiştiniz ama ben dayanamıyorum :))
beğendiğim ünitelerin resimlerini ekliyorum. renklerde değişiklik olabilir, bana fikir verin bakalım hangisi daha hoş olur ?
birde bu mobilyaları dekorasyon sitelerinde gördüm, satın alınmıyor yani. acaba bildiğiniz bi yer var mı , bunları ısmarlama yapabilecek ?
Eki Görüntüle 900096 Eki Görüntüle 900097 Eki Görüntüle 900098
:))) günaydın diyecem ama gece oldu.. Naber nasılsın?günaydın ayran
İyiyim canımmmm gölcükdeyim geziyorum :)))gelmeye çalışıcam canımm
gelicem inş allahtan bırşey cıkmazsa ayın kaçında sana gelınecek
slm tatlım sanada nasılsın nerelerdesınn
pınarcım yokluğumu hiç farketmedınız sandım
Seyma bence en guzellı ortadakı unıtte benımkınede benzıyor bıraz
İyiyim canımmmm gölcükdeyim geziyorum :)))gelmeye çalışıcam canımm
gelicem inş allahtan bırşey cıkmazsa ayın kaçında sana gelınecek
slm tatlım sanada nasılsın nerelerdesınn
pınarcım yokluğumu hiç farketmedınız sandım
Seyma bence en guzellı ortadakı unıtte benımkınede benzıyor bıraz
:))) günaydın diyecem ama gece oldu.. Naber nasılsın?
Eki Görüntüle 900973
bu benim beğendiğim değil bunu eşim beğendi..ama duvar kağıdımız bu üniteye göre kombin yapıldı büyük ihtimal bu oalcak..
saol canım sanada hayırlı cumalar nasılsın?Tünaydınnn...Herkese hayırlı cumalar :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?