Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam kızlar, napıyosunuz bakalım ?

benim belim ağrıyor biraz, üşüttüm mü ne.. hiç çalışasım yok, dizi izliyorum.

nette dolanıyorum fln, bir iki dekorasyon sitesine baktım, ünite gördüm. siz bana alma demiştiniz ama ben dayanamıyorum :))

beğendiğim ünitelerin resimlerini ekliyorum. renklerde değişiklik olabilir, bana fikir verin bakalım hangisi daha hoş olur ?

birde bu mobilyaları dekorasyon sitelerinde gördüm, satın alınmıyor yani. acaba bildiğiniz bi yer var mı , bunları ısmarlama yapabilecek ?

üçcan nilufer de bu işlerde bence en iyisi tavsiye ederim

günaydın kızlar...

Mervecim, karamuk arkadaşımıza mutlaka bekliyoruz bak, işlerini hallet, yalanmı atıcan ne yapıcaksan yap
gelmeye çalışıcam canımm

günaydın canım sana da

aynen katılıyorum sevcana valla mervecim ne yap ne et ayarla birşeyler ona göre
gelicem inş allahtan bırşey cıkmazsa ayın kaçında sana gelınecek
selam kızçelerimmmmmm

slm tatlım sanada nasılsın nerelerdesınn

pınarcım yokluğumu hiç farketmedınız sandım

Seyma bence en guzellı ortadakı unıtte benımkınede benzıyor bıraz

bakalım canım, ben hepsini beğendim, bu saatten sonra fiyatı karar verdirecek. bu ısmarlama olayıda baya pahalı oluyor ama bekliyorum fiyatları bakalım, ne diyecekler..

inşallah inşallah bir akisilk çıkmaz..
canım keşke gelseydin, zaten biz sevcanla tekrar eve döndük, görüşmüş olurduk seninlede, neyse bi dahakine artık kısmetse
bilseydim gelirdim ama ben herkez gitmiştir sandım kısmet
canım tv üniteleri güzel bizde yaptırıcaz fakat fiat konusunda korkutyorlar bizi dur resmini atabilirsem atayım buraya:)
istanbula kadar uzadık ama hem fiat konusunda hem malzeme konusunda karasısız
file:///C:/Users/Samsung/Downloads/macitler-mobilya-1355230250.jpg

bu benim beğendiğim değil bunu eşim beğendi..ama duvar kağıdımız bu üniteye göre kombin yapıldı büyük ihtimal bu oalcak..

giyinme odamız için gerek yok bence zaten bizden başkası görmeyecek ama bunu çok beğendim..özelikle tuvalet aynasını:)

buda yatak odamız fakat gelgit tavanın aynası nasıl yatağa denk gelecek bilemiyoruz:)
biraz ortada oldu tavan çünkü:)
eşimde yatağı ortaya koyarız diyor:))
değişiklikler yapılabilir ama 1 aydır bunun üzerindeyiz..
bu arada şeymanın sayesinde resimleri atmak aklıma geldi..
ve kimseye göstermiyoruz süpriz diyoruz hekeze:))
yorumlarınızı alayım:)

İyiyim canımmmm gölcükdeyim geziyorum :)))

İyiyim canımmmm gölcükdeyim geziyorum :)))

Eki Görüntüle 900973
bu benim beğendiğim değil bunu eşim beğendi..ama duvar kağıdımız bu üniteye göre kombin yapıldı büyük ihtimal bu oalcak..

canım bunlarda güzel ama evimde hiç uyumlu değil. mobilyanın kendisi güzel ama. siyah beyaz kırmızıyı normalde bende çok severim ama odama koltuklara fln uymaz. ben iyi kötü kendimi zorlayayım diyorum ama bu resimdeki üniteleri ben dekorasyon sitelerinden buldum. yani satışları yok, mecbur ısmarlama yaptırmak gerekiyor

bu aradada herkeslere günaydınlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…