İyiyim canım hergün olduğu gibi yine aynı ev işleri,çocuk. Sen nasılsın?saol canım sanada hayırlı cumalar nasılsın?
bende iyiyim canımİyiyim canım hergün olduğu gibi yine aynı ev işleri,çocuk. Sen nasılsın?
Ohh benim yerime de gezbende iyiyim canım
Geziyorum boyna... çocuk olmadan keyfini çıkartıyım diyorum :=)
Erkekler kahveyi pek sever canım benim abim de babam da akşam yemeğini yerler kahveye giderler her akşam Allahtan eşimin kahve alışkanlığı yok.ztn yoğun çalışıyor garibim o yorgunlukla nasıl gitsin. Tripler her daim işe yarar canımgünaydın kızlar, hakikaten buluşmadan beri pek kimseler yok buralarda.
bende dün hep bu ünite olayıyla ilgilendim, ısmarlama yapan birilerini buldum, güzelde fiyat verdi. haftaiçi bakıcaz eşimle inşallah.
bugünde cuma malum, aranacak firmalar var fln, uğrasıyorum.
akşama temizlik yapıcam, alışveriş yapmam lazım, dolabım bomboş kaldı, öğrenci evi gibi oldu :)
yarın liseden arkadaslarım gelecek fln..
hafta başındada eşime tripliydim baya bi, kahve meselesi yüzünden. biraz işe yaradı gibi, hiç gitmiyor değil ama bir saate kadar düşürdü, bir akşamda evde durdu :) yalnız hiç bu kadar uzun surat asmamıştım valla kendimden tiksindim, bu trip şeylerini beceremiyorum bengülüveriyorum :)) ama inat ettim, sabret dedim kendi kendime yoksa o kadar surat asmam boşa gidecekti, bir nebzede olsa faydasını gördüm..
birde kitap aldım, onu okuyorum, senin kahven varsa benimde kitabım var misali, oda işe yarıyor :))
Erkekler kahveyi pek sever canım benim abim de babam da akşam yemeğini yerler kahveye giderler her akşam Allahtan eşimin kahve alışkanlığı yok.ztn yoğun çalışıyor garibim o yorgunlukla nasıl gitsin. Tripler her daim işe yarar canımama ben de senin fazla uzun sürdüremiyorum dayanamayıp gülüyorum. sen hemen yelkenleri suya indirme #direnseyma :))
ay ben buna bayıldımm #direnşeyma :)))))))))))) valla şimdilik onun bu kadar iyileşmesi bile büyük adım, biraz daha zaman geçsin, şimdi yeni gelin olay çıkıyor demesinler diye susuyorum, ailesine söylicem, gerçi onlar durumun farkında uyarıyorlar ama olsun. benim tak dediğim noktada onlarda daha sert davranırlar kesin.
gerçi kahveden ve bir yakın arkadaşı var ondan başka hiçbir sorunum yok, nelerle uğraşanlar var, sabretsem fln diyorum kendi kendime. ama bazen işte çıldırıyorum, bu regl öncesi döneme geliyor her zamansanki dünya başıma yıkılmış gibi oluyor
Cem Yılmazın stand-up geldi aklıma. Bizim hallerimiz var Birden bırakması mümkün değil ztn. Boşver canım çok da üstüne gitme ters teper sonra huzurunuz kaçar. O dengeyi tutturmak zor oluyor biraz ama biz kadınlar onu da bi şekilde hallediyoruz
Tünaydın canım sen nasılsın?Günaydın gençler, napıyosunuz bakalımmm
Tünaydın canım sen nasılsın?
iyilik canım ya işteyim işte, hz. yusuf un filmi vardı, ona takıldım, züleyhanın gözlerinin açılması fln, nerden aklıma geldiyse onu izliyorum :)
sen napıyosun bakalımm
Eki Görüntüle 900978
giyinme odamız için gerek yok bence zaten bizden başkası görmeyecek ama bunu çok beğendim..özelikle tuvalet aynasını:)
Eki Görüntüle 900979
buda yatak odamız fakat gelgit tavanın aynası nasıl yatağa denk gelecek bilemiyoruz:)
biraz ortada oldu tavan çünkü:)
eşimde yatağı ortaya koyarız diyor:))
değişiklikler yapılabilir ama 1 aydır bunun üzerindeyiz..
bu arada şeymanın sayesinde resimleri atmak aklıma geldi..
ve kimseye göstermiyoruz süpriz diyoruz hekeze:))
yorumlarınızı alayım:)
Çok geçmiş olsun canım hamileyken zordur hasta olmak çok iyi bilirim benim de alerjik rinitim var hamileyken ilaç da kullanamıyordum baya zorlamıştı beni. Elinden geldiğince ilaç kullanmamaya çalış az kalmış ztn doğuma.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Dünyanın en güzel mucizeleri onlar. Cicilerinizi de güle güle,güzel günlerde kullanın inş.selam kızlar şimdi girdim evime anneme gittim ciciler aldık dönüşte bebek arabasını ve bikaç eksigini aldık sonra bebek odasını almaya gittik kayınvaldemle uyku setini 2 hastane çıkışı daha aldı yıkamak için sünger banyo süngeri felan aldık eksikleri tamamladık hatta kayınvaldem bezini ve ıslak mendilinide aldı hiçbir eksigimiz kalmadı rabbime şükürler olsun bu haftada kayınvaldemde kaldık ölüyorum hastalıktan
bi haftadır sinüziti çekiyorum geçen 3 gündür felaket tuttu tamamen tıkandım 3 gün hiç uyumadım cuma gecesi altık sinirlerimde bozuldu ağlaya ağlaya bogazlarımda tıkandı nefes alamadım perişan oldum acile gittik hamileyim diye bişi yapamayız dedi hava verdiler soguk hava o biraz öksürügümü kesti o gecede uyumadım hiç ertesi gün kulak burun boğaza gittim oda ilaç veremem dedi buruna uygulanan bi şey verdi ama çok iyi fıs fıs değilde pompalı gb bi sistemi var o biraz açtı ama ilaçsız geçmez di yani doktorumu aradım o bi antibiyotik verdi eşim içmemi istemiyo ama ben içiyorum günde 2 tane dün içtim dün gece burnum tıkalı felan uymuşum artık saat başı tıkanıp kalksamda oturarak uyusamda bikaç saatlik uyku bile iyi geldi arık kemiklerim dahi arıyo çünkü perişan oldum( neyse bunada hamdolsun diyorum inşallah ileşirim bikaç güne
Çok geçmiş olsun canım hamileyken zordur hasta olmak çok iyi bilirim benim de alerjik rinitim var hamileyken ilaç da kullanamıyordum baya zorlamıştı beni. Elinden geldiğince ilaç kullanmamaya çalış az kalmış ztn doğuma.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Dünyanın en güzel mucizeleri onlar. Cicilerinizi de güle güle,güzel günlerde kullanın inş.
aynen zormuşcanım çok saol inşallah iyileşirim bikaç güne bu halimede hamd ediyorum ogünlerden sonra acilde kıza diyorum nolur iğne vurun azıcık uyuyayım uykusuzluk ne zormuş yatamıyorum tıkanık heryerim agızdan nefes alınmıyo uzun süğre kuruyo en son gece zaten bebeğim için agladım doktor nefes alıp vermek sola yatmak kan akışının güzel olması bebeğin kilo almasına yardım eder demişti bizim bebeişte biraz zayıf cıktı son gittiğimizde kilo alsın istiyorum yatamıyorum diyorum kan gitmiyo nefes alamıyorum oksijende gitmiyodur diye iyice taktım ağlaya ağlaya daha ç.ok hasta oldum insan canından önce onu düşünüyo anne demek ne demek anladım artık
Aynen öyle canım kendi ağrını sızını unutuyorsun yeter ki o iyi olsun diyorsun. Bana da doktor hep sola yatmamı söylemişti. Hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?