Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Doktor bana eczaneden tuzlu su al demişti eczacı hazırlamıştı o bi nebze iyi gelmişti. Son zmnlara doğru daha çok kilo alıyorlar. Kilosu çok oldumu çıkarması da zor olur dert etme kiloyu :)

haksevercim kafanın takılması normal, kim olsa o aklına gelir, ben dahil :))))

bu arada sanada çok geçmiş olsun, iyileşirsin en kısa zamanda inşallah..

haksevercim kafanın takılması normal, kim olsa o aklına gelir, ben dahil :))))

bu arada sanada çok geçmiş olsun, iyileşirsin en kısa zamanda inşallah..

saol canım daha iyiceneyim en azından ara sıra açılıyo burnum nefes alabiliyorum günaydınlar sanada

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
iyi haftalar şekerler hepinize
giremedim birkaç zamandır nasılsınızzzzzzzzzz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn nasılsınız bakalım bende giremedin karamukçum 2-3 gündürr.

Hakseverim sanada geçmiş olsun çok az kaldı bebişinne sabrett.

Bu hafta benımde işlerim çok yoğun sayımım varr teleff olucam depolarda

evet canım malesef bunlarında satışı yok..özel yapılıyor öyle olunca fiyat 3 katı artıyor malesef..bende bu tarz tv ünitesini beğenmiyorum ama bakalım kim yenecek savaşı eşim çok istiyor bunu..ben daha sadeden yanayım..
canım bende 1 haftadır sinizütle uğraşıyorum allah yardım etsin sanada..geçmiş olsun..
amann ne bilim canım ya ayna yaptıralım dedik:)) ama daha netleşmedi eşimle zevklerimiz uymuyor:)
bu onun beğendikleri..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnn canım..
günaydınnn kolay gelsinn

saol canım 2 sene öncede beni böyle yakalamıştı ne haplar ne antibiyotikler kar etmemişti saçlarımı resmen erkek saçı gb kestirdim 20de penisilin yiyince uyuşmuştum artık o zman geçmişti rabbim yardım etsin şuan antibiyotik kullanıyorum içime sinmesede yoksa geçmicek biliyorum iğne olmak daha kötü yavrumu korusun allah biran önce ileşeyim istiyorum tıkanıyosunya normal dogum bile yapmaz mışsın bu halde o yüzden biran evvel ileşmek istiyorum

kocanında zevkine ben emi adam heycan istiyo herelde yeni eve yeni bebek gelcek senin kesinleşti bu yatak odasıyla

Selam kızçelerimmmmm nasılsınız güne grip ve ateşle başladım salgın var çok dikkat edin. Benim givi hasta olmayın

Selam kızçelerimmmmm nasılsınız güne grip ve ateşle başladım salgın var çok dikkat edin. Benim givi hasta olmayın

doktor bana otobüs minibüs avmleri bile yasakaldı eve hapsettim kendimi çok fenayım bende bi hatime gidip gelicem bida çıkmıcam evden sanırım çok zor hastalık kırılıyo insanın bütün vücudu

geçmiş olsun sanada canım

Sanada çok geçmiş olsun canımm benim allah acil şifalar versin

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kadınlar kulübünden köfteler yarışmasındaki hediyem geldiii

yatak örtüsüay çok heycanlandım bide markası özge benim adımda özge aaaaaaaaaaaaaaaaaadedim adımı basmışlar sonra idrak ettim ki markası oymuş

neysem çok sevindirik oldum

Eki Görüntüle 906874 Eki Görüntüle 906875

benimki tek kişilik mor renkte kızımın odasında kullanabilirim beşiğini büyüttüğümde

teşekkürler kk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…