Doktor bana eczaneden tuzlu su al demişti eczacı hazırlamıştı o bi nebze iyi gelmişti. Son zmnlara doğru daha çok kilo alıyorlar. Kilosu çok oldumu çıkarması da zor olur dert etme kiloyu :)medikale gidiyorum ahmet yılmaza aynen banada öyle yat dedi ama oturarak uyuyorum resmen bu gecede öyle oldu uyudugumada şükrediyorum o haldeyim nasip inşşallah bu sefer kilosu güzel çıkar çıtı pıtı olcak kızım herelde nabsın anası belli :)
canım harikada şu yatak odasında yatagın üstüne neden ayna yapıyolar acaba derdim hep neden acabatöbe töbe fantazimi bu yani o yataktakiler filim gb tavana yansıcak altta kalan seyretcek galiba çok hastayım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama kafam hala o ilere çalışıyo
haksevercim kafanın takılması normal, kim olsa o aklına gelir, ben dahil :))))
bu arada sanada çok geçmiş olsun, iyileşirsin en kısa zamanda inşallah..
günaydınnnn nasılsınız bakalım bende giremedin karamukçum 2-3 gündürr.günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
iyi haftalar şekerler hepinize
giremedim birkaç zamandır nasılsınızzzzzzzzzz
evet canım malesef bunlarında satışı yok..özel yapılıyor öyle olunca fiyat 3 katı artıyor malesef..bende bu tarz tv ünitesini beğenmiyorum ama bakalım kim yenecek savaşı eşim çok istiyor bunu..ben daha sadeden yanayım..canım bunlarda güzel ama evimde hiç uyumlu değil. mobilyanın kendisi güzel ama. siyah beyaz kırmızıyı normalde bende çok severim ama odama koltuklara fln uymaz. ben iyi kötü kendimi zorlayayım diyorum ama bu resimdeki üniteleri ben dekorasyon sitelerinden buldum. yani satışları yok, mecbur ısmarlama yaptırmak gerekiyor
bu aradada herkeslere günaydınlar......
canım bende 1 haftadır sinizütle uğraşıyorum allah yardım etsin sanada..geçmiş olsun..selam kızlar şimdi girdim evime anneme gittim ciciler aldık dönüşte bebek arabasını ve bikaç eksigini aldık sonra bebek odasını almaya gittik kayınvaldemle uyku setini 2 hastane çıkışı daha aldı yıkamak için sünger banyo süngeri felan aldık eksikleri tamamladık hatta kayınvaldem bezini ve ıslak mendilinide aldı hiçbir eksigimiz kalmadı rabbime şükürler olsun bu haftada kayınvaldemde kaldık ölüyorum hastalıktan
bi haftadır sinüziti çekiyorum geçen 3 gündür felaket tuttu tamamen tıkandım 3 gün hiç uyumadım cuma gecesi altık sinirlerimde bozuldu ağlaya ağlaya bogazlarımda tıkandı nefes alamadım perişan oldum acile gittik hamileyim diye bişi yapamayız dedi hava verdiler soguk hava o biraz öksürügümü kesti o gecede uyumadım hiç ertesi gün kulak burun boğaza gittim oda ilaç veremem dedi buruna uygulanan bi şey verdi ama çok iyi fıs fıs değilde pompalı gb bi sistemi var o biraz açtı ama ilaçsız geçmez di yani doktorumu aradım o bi antibiyotik verdi eşim içmemi istemiyo ama ben içiyorum günde 2 tane dün içtim dün gece burnum tıkalı felan uymuşum artık saat başı tıkanıp kalksamda oturarak uyusamda bikaç saatlik uyku bile iyi geldi arık kemiklerim dahi arıyo çünkü perişan oldum( neyse bunada hamdolsun diyorum inşallah ileşirim bikaç güne
amann ne bilim canım ya ayna yaptıralım dedik:)) ama daha netleşmedi eşimle zevklerimiz uymuyor:)canım harikada şu yatak odasında yatagın üstüne neden ayna yapıyolar acaba derdim hep neden acabatöbe töbe fantazimi bu yani o yataktakiler filim gb tavana yansıcak altta kalan seyretcek galiba çok hastayım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama kafam hala o ilere çalışıyo
günaydınnn canım..günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
iyi haftalar şekerler hepinize
giremedim birkaç zamandır nasılsınızzzzzzzzzz
günaydınnn kolay gelsinngünaydınnnn nasılsınız bakalım bende giremedin karamukçum 2-3 gündürr.
Hakseverim sanada geçmiş olsun çok az kaldı bebişinne sabrett.
Bu hafta benımde işlerim çok yoğun sayımım varr teleff olucam depolarda
evet canım malesef bunlarında satışı yok..özel yapılıyor öyle olunca fiyat 3 katı artıyor malesef..bende bu tarz tv ünitesini beğenmiyorum ama bakalım kim yenecek savaşı eşim çok istiyor bunu..ben daha sadeden yanayım..
ben şimdi biriyle görüşüyorum, bu hafta yanına gidicez bakalım, yapabilirse ne ala. telefonda baya kendine güvenir gibi konuştu ama ucuz fiyat vermesi düşündürdü benide.
evet canım malesef bunlarında satışı yok..özel yapılıyor öyle olunca fiyat 3 katı artıyor malesef..bende bu tarz tv ünitesini beğenmiyorum ama bakalım kim yenecek savaşı eşim çok istiyor bunu..ben daha sadeden yanayım..
canım bende 1 haftadır sinizütle uğraşıyorum allah yardım etsin sanada..geçmiş olsun..
amann ne bilim canım ya ayna yaptıralım dedik:)) ama daha netleşmedi eşimle zevklerimiz uymuyor:)
bu onun beğendikleri..
günaydınnn canım..
günaydınnn kolay gelsinn
Selam kızçelerimmmmm nasılsınız güne grip ve ateşle başladım salgın var çok dikkat edin. Benim givi hasta olmayın
doktor bana otobüs minibüs avmleri bile yasakaldı eve hapsettim kendimi çok fenayım bende bi hatime gidip gelicem bida çıkmıcam evden sanırım çok zor hastalık kırılıyo insanın bütün vücudu
geçmiş olsun sanada canım
Geçmiş olsun canım salgın var valla herkes hasta.Bol bol meyve ye,c vitamini.Selam kızçelerimmmmm nasılsınız güne grip ve ateşle başladım salgın var çok dikkat edin. Benim givi hasta olmayın
Geçmiş olsun canım salgın var valla herkes hasta.Bol bol meyve ye,c vitamini.
Butun topık hastalıktan kırılıyo,sakın bana bulaştırmayın heee
Büyük salgın var çıkma ozaman dışarı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?