Çok geçmiş olsun canım bu aralar fena salgın var sanırım. Benim ardam da dün akşamdan beri ateşler içinde öksürük desen fena. Bütün gece uyumadım kucağımda sallayınca uyuyor yerine koyduğum zmn uyanıyordu koca gece kucağımda uyudu ara ara ateşi düştü ama sabah yine 39u bulunca doktora götürdüm bi sürü ilaç.Yavrum o da perişan oldu biz de. Onlar sağlıklı olsunlar da uykusuz kalmışım önemi yokhaksever iyi günlerde kullan canım.. en güzel renk gelmiş bu arada:)
kızlar biz hastalıktan helak olduk arda pazartesiden beri okula gitmiyor bende evdeyim bu hafta çalışmıyorum bende rahatsızım ama arda çok hasta oldu çok şükür bugün daha iyi gibi..
sürekli kustu öksürük halen devam ediyor,dr. bu hafta okula gönderme dedi..
bakalım evdeyiz bugünde..
ben evdeyim sennabıyosun iyimisin
haksever iyi günlerde kullan canım.. en güzel renk gelmiş bu arada:)
kızlar biz hastalıktan helak olduk arda pazartesiden beri okula gitmiyor bende evdeyim bu hafta çalışmıyorum bende rahatsızım ama arda çok hasta oldu çok şükür bugün daha iyi gibi..
fena salgın var kimi duysam hasta ateşli bu ara..Çok geçmiş olsun canım bu aralar fena salgın var sanırım. Benim ardam da dün akşamdan beri ateşler içinde öksürük desen fena. Bütün gece uyumadım kucağımda sallayınca uyuyor yerine koyduğum zmn uyanıyordu koca gece kucağımda uyudu ara ara ateşi düştü ama sabah yine 39u bulunca doktora götürdüm bi sürü ilaç.Yavrum o da perişan oldu biz de. Onlar sağlıklı olsunlar da uykusuz kalmışım önemi yok
gecmis olsun acil sifalar ins
haksever iyi günlerde kullan canım.. en güzel renk gelmiş bu arada:)
selam gençlik :) ben yoğun çalışıyorum iki gündür uğrayamadım.. bu akşam saçlarımı kestirmeye gideceğim, çok korkuyorum ya kötü olursa, beğenmezsem diye. zaten çok beğenmeyeceğim kesin. hiç sevmem kısa saçı ama mecbur kaldım. denemediğim yağ kalmadı, yapmadığım bakım kalmadı, dökülmesini durduramadım. uçlarındanda aldırdım ama kar etmedi. şimdi omuzlarımda kestireceğim bakalım nasıl olacak. ne güzel uzatmıştım yaa, bugün çok hüzünlüyüm daha kestirmeden baskı kasveti((
selam gençlik :) ben yoğun çalışıyorum iki gündür uğrayamadım.. bu akşam saçlarımı kestirmeye gideceğim, çok korkuyorum ya kötü olursa, beğenmezsem diye. zaten çok beğenmeyeceğim kesin. hiç sevmem kısa saçı ama mecbur kaldım. denemediğim yağ kalmadı, yapmadığım bakım kalmadı, dökülmesini durduramadım. uçlarındanda aldırdım ama kar etmedi. şimdi omuzlarımda kestireceğim bakalım nasıl olacak. ne güzel uzatmıştım yaa, bugün çok hüzünlüyüm daha kestirmeden baskı kasveti((
sağol canım inş. çabuk geçerfena salgın var kimi duysam hasta ateşli bu ara..
sizin ardayada çok geçmiş olsun canım, ateşle geliyor zaten bu hastalık antibiyotik kullanmadanda geçmiyor malesef
Kestir canım boşver kökü sende uzar nasılsa.Yeni yılda yeni saç ne güzel değişiklik iyidirselam gençlik :) ben yoğun çalışıyorum iki gündür uğrayamadım.. bu akşam saçlarımı kestirmeye gideceğim, çok korkuyorum ya kötü olursa, beğenmezsem diye. zaten çok beğenmeyeceğim kesin. hiç sevmem kısa saçı ama mecbur kaldım. denemediğim yağ kalmadı, yapmadığım bakım kalmadı, dökülmesini durduramadım. uçlarındanda aldırdım ama kar etmedi. şimdi omuzlarımda kestireceğim bakalım nasıl olacak. ne güzel uzatmıştım yaa, bugün çok hüzünlüyüm daha kestirmeden baskı kasveti((
gecmis olsun ayfercim valla benim kiz daha yeni bir sise antibiyotik bitirdi cok salgin var herkes hasta nekadar dikkat etsene kapiyolar talha iyimi bari ....sen nasilsin yilbasinda planiniz ne kocisinle bize gelin okey partisi yapalimgoya oyniycaktik olmadi valla ciddiyim bu teklifimi degerlendir ozledim zaten taaa senin yazliktan beri gorusmedikkk
pinarcim seni merak ediyorum buara hic girmemisin facedede yoksun internetmi bozuldu yine nerelerdesin iyimisn nehir nasil ..gunden nehiri almaya gidince kv ifadesi nasildi surat astimi...neyse ariycam seni zaten merak ettim....
kizlar siz neler yapiyonuz benimde kizim hastaydi ateslendi cookk bu ay tam iki sise antibiyorik icti ...nasil canim yana yana verdim anlatamam ama antibiyotiksizde dusmuyo ates ...offf ins baskanhasta olmaz bir antibiyotik daha vermek zorunda kalirsam kahrolurum...evlat guzel sey ama onlara bisi olucak korkusuda insani bitiriyo....
S.a arkadaşlar nasılsınız?Kaç günden beri bende girmedim topiğe.umarım herkezler iyidir.Geçmiş olsun bebişlerede salgın varmış dediğiniz gibi.bugün sabahta nehirde balgamlı öksürük vardı ıhlamur verdim şimdiden ilaç vermek istemiyorum.Geçen pazar eşimle Dileklere gittik kaç kere çağırdı sağolsun bir türlü kısmet olmuyordu,hem evini hayırlamaya hemde görüşmüş oluruz dedik.Dileğin eşiylede önceden tanışmıştı eşim.Sağolsun Allah razı olsun çok misafirperverler yapma dediğim halde bir sürü zahmetlere sokmuş kendini.Güzel bir gün geçirdik sayelerinde.Eymen Efeyle de Nehir çok tatlılardıÖğleden sonra gittik akşam döndük.
Nurtenciğim beni sormuşsun canım sağol merak ettiğin için.O gün günden sonra geldikten sonra her zamanki tavırlarıyla karşılaştım kapıda karşılamak yok içerde tv izliyor hanımefendi.Ben gelmeden önce yemeklerini yemişler ben zaten yemezdim günden gelmişim sonuçta, benim bildiğim gördüğüm gelen kişiye sorulur.Takmayım diyorum ne güzelde takmıyordum ne olduysa bir kaç günden beri keyfim yok sanırım ailemin uzakta olması kendimi yalnız hissettim şu günlerde.Kafam bir şeye çok takılıyor.Eşimin anne tarafındakiler bizimle soguklar.Ortada hiçbirşey yok beni doğru düzgün tanımazlarken bana ve eşime cephe almışlar.bunun nedenide tabiki kayınvaldem etrafına kıskançlığından dolayı bizi kötüledi o yüzden kendi tarafıda bize böyle oldu. onlarda da insanlık olsa kaynanamın lafıyla cephe almazlar.ben haksızlığa gelemiyorum.sizler takma kafana olsunlar diceksiniz biliyorum ama bende o kadınla konuşsam sonuç ne olur laftan anlamaz biliyorum ama içimdekilerde kalmaz böylece diyorum.siz olsaydınız sorarmıydınız kaynananıza neden böyleler sebep ne diye?yoksa hiç sormayıp takmazmıydınız?ben sessiz kalıp yansıtmadığım için olaylar böyle benim gözümde büyüyor tahammül edemiyorum bazen oturup ona içimdekileri anlatmak kopsun inceldiği yerden diyesim geliyor.bu seferde eşimin işine yansırmı onu düşünüyorum işinden dolayı susmayı becermek dahada kötü.ama neden benim ailem yakında değil diye eziyorlar kaynanam yetmiyor gibi birde suratsız aileside onunla bir oluyor.en basitinden facede eşim kızımın yada aile resmi eklediğinde onu beğenmeyip sürekli birbirlerinin paylaşımlarını resimlerini beğeniyorlar kaynımla sorunları yok sorunları bizimle nedense!!bende bu durumdan bıktım artık.günden beri kaynanamı doğru düzgün görmüyorum bir iki sefer telle aradı eşime verdim al bak diye o kadar soğutmuşki kendinden içimden hiç konuşmak gelmiyor.şimdi siz olsaydınız ne yapardınız konuşurmusunuz oturup yoksa böyle kendi kendinizi stresemi sokardınız?belkide size göre çok takılacak durum değil.ama bir yandan kendi tarafım yok yakınımda, kızım durmuyor bunalsamda bazen kendim bakmak zorundayım birde bu olayları gördükçe kafama takar hale geldim.kendinizi benim yerime koyarak fikirlerinizi bekliyorum bir ailede eşiniz ve siz dışlansanız kaynananız ve kayınvalidenizin ailesi tarafından tepkiniz ne olurdu.ortada hiçbişey yokken bu durumun ortaya çıkması için konuşurmuydunuz kaynanayla?
Ayferciğim bu arada güle güle kullanın eşyalarınızı kırmızıyı sevmem ama hoş ve değişik durmuşgörüşürüz kızlar Allah'a emanet olun ve birkaç günden beri içimdeki şu anlamsız sıkıntının gitmesi için dua edin
S.a arkadaşlar nasılsınız?Kaç günden beri bende girmedim topiğe.umarım herkezler iyidir.Geçmiş olsun bebişlerede salgın varmış dediğiniz gibi.bugün sabahta nehirde balgamlı öksürük vardı ıhlamur verdim şimdiden ilaç vermek istemiyorum.Geçen pazar eşimle Dileklere gittik kaç kere çağırdı sağolsun bir türlü kısmet olmuyordu,hem evini hayırlamaya hemde görüşmüş oluruz dedik.Dileğin eşiylede önceden tanışmıştı eşim.Sağolsun Allah razı olsun çok misafirperverler yapma dediğim halde bir sürü zahmetlere sokmuş kendini.Güzel bir gün geçirdik sayelerinde.Eymen Efeyle de Nehir çok tatlılardıÖğleden sonra gittik akşam döndük.
Nurtenciğim beni sormuşsun canım sağol merak ettiğin için.O gün günden sonra geldikten sonra her zamanki tavırlarıyla karşılaştım kapıda karşılamak yok içerde tv izliyor hanımefendi.Ben gelmeden önce yemeklerini yemişler ben zaten yemezdim günden gelmişim sonuçta, benim bildiğim gördüğüm gelen kişiye sorulur.Takmayım diyorum ne güzelde takmıyordum ne olduysa bir kaç günden beri keyfim yok sanırım ailemin uzakta olması kendimi yalnız hissettim şu günlerde.Kafam bir şeye çok takılıyor.Eşimin anne tarafındakiler bizimle soguklar.Ortada hiçbirşey yok beni doğru düzgün tanımazlarken bana ve eşime cephe almışlar.bunun nedenide tabiki kayınvaldem etrafına kıskançlığından dolayı bizi kötüledi o yüzden kendi tarafıda bize böyle oldu. onlarda da insanlık olsa kaynanamın lafıyla cephe almazlar.ben haksızlığa gelemiyorum.sizler takma kafana olsunlar diceksiniz biliyorum ama bende o kadınla konuşsam sonuç ne olur laftan anlamaz biliyorum ama içimdekilerde kalmaz böylece diyorum.siz olsaydınız sorarmıydınız kaynananıza neden böyleler sebep ne diye?yoksa hiç sormayıp takmazmıydınız?ben sessiz kalıp yansıtmadığım için olaylar böyle benim gözümde büyüyor tahammül edemiyorum bazen oturup ona içimdekileri anlatmak kopsun inceldiği yerden diyesim geliyor.bu seferde eşimin işine yansırmı onu düşünüyorum işinden dolayı susmayı becermek dahada kötü.ama neden benim ailem yakında değil diye eziyorlar kaynanam yetmiyor gibi birde suratsız aileside onunla bir oluyor.en basitinden facede eşim kızımın yada aile resmi eklediğinde onu beğenmeyip sürekli birbirlerinin paylaşımlarını resimlerini beğeniyorlar kaynımla sorunları yok sorunları bizimle nedense!!bende bu durumdan bıktım artık.günden beri kaynanamı doğru düzgün görmüyorum bir iki sefer telle aradı eşime verdim al bak diye o kadar soğutmuşki kendinden içimden hiç konuşmak gelmiyor.şimdi siz olsaydınız ne yapardınız konuşurmusunuz oturup yoksa böyle kendi kendinizi stresemi sokardınız?belkide size göre çok takılacak durum değil.ama bir yandan kendi tarafım yok yakınımda, kızım durmuyor bunalsamda bazen kendim bakmak zorundayım birde bu olayları gördükçe kafama takar hale geldim.kendinizi benim yerime koyarak fikirlerinizi bekliyorum bir ailede eşiniz ve siz dışlansanız kaynananız ve kayınvalidenizin ailesi tarafından tepkiniz ne olurdu.ortada hiçbişey yokken bu durumun ortaya çıkması için konuşurmuydunuz kaynanayla?
Ayferciğim bu arada güle güle kullanın eşyalarınızı kırmızıyı sevmem ama hoş ve değişik durmuşgörüşürüz kızlar Allah'a emanet olun ve birkaç günden beri içimdeki şu anlamsız sıkıntının gitmesi için dua edin
şeyma saçlarını iyi günlerde kullan canım. eminim çok yakışmıştır.
şekercim ben senin yerinde olsam ne yapardım??? sana hak veriyorum, şöyle bir düşündümde ailem benimde uzağımda olsaydı bende akrabalarının tavırlarını takardım, çünkü yanlızsın.
Ama aynısı benimde başımda olduğundan, mesela akrabalarıyla ben daha sıkı fıkıyım kayınvalidemin, önceleri bayramdan bayrama giderdik, o zamanlar numaralarını almıştım ara ara telefon ettim onlara, merak ettim teyzecim, yengecim vs diyerekten,
yanlarında amcada varsa telefona istedim hal hatır sordum. işte hastamı olmuşlar ziyaretlerine gittik eşimle,
o aralarki kayınvalidemle küstükonla küsüm diye akrabaları unutmadım yani.
Durum böyle olunca kimse kayınvalidemin dolduruşuna gelmedi. hatta o beni kötüledikçe susturmuşlar, utan utan bizi bile unutmuyor hatırnaz kız, ne kötülüğünü gördün diye. Tabi bunları içimden gelerek yaptım, mesela şuanda kayınvalidem teyzesiyle küs. kadınlar cenazeye bile gelmediler, ama bize başsağlığına geldiler, Allah razı olsun. gelmeyen gelmez 70 yaşında hasta kadın neticede.
neyse hatta çoğu zaman, beni evlerine davet ederler ve gittiğimde geldiğini, çağırdığımızı kaynanana söyleme bize çok kızar derler. benimde canıma minnet ok derim...
Bu arada eltimde benim izimdne gidiyormuş, geçen kpederimin mevlütünde her gelen akraba, xxx(eltim) beni aradı dedi. Birine çorba tarifi sormuş, sen yapmıştın çok güzeldi diye. birine doktor adı sormuş, ama bunlar bahane anladın mı? oda benim izimde yani. :) ama milleitn ağzı kulaklarındaydı.
BU ARADA Bİ BENİ ARAMAMIŞ...
bende dedim maşallah xxx herkesi aramış bir beni aramamış (tabi bana neden yaransın) ... anında laf uçtu telefon geldi o dakka elticiğimden, :))....
Birde mesela kayınvalidem geçen birinden bahsediyor.
kayınvalidemi taziyeye aramış akraba gelini. kocasıda uzun zamandır yatalak, Allahım şifa versin... Neyse Kadın kaynanama sitem etmiş ne biçim akrabasınız vs. kocam yıllardır hasta bir dolaşmıyorsunuz, ihtiyaç, bişey varmı demiyorsunuz demiş. Diğer teyzelerde dedilerki, Kendisi 15 yıllık evli, kocası hastalanmadan önce nerde yüzünü gördük, kimin taziyesine geldi, kimin bebeğine geldi, ne zaman halimizi hatrımızı sordu diye.
benim yaptığım doğrumu inan bilmiyorum. Ama ben seviyorum akrabaları o sebeple gidiyorum. yani kaynanam çatlasın kıyıda
Şimdilerde şükür kaynanamda iyi gibi... Bunca yıl neden kafama takmışımki onu.
onada diyorum sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım diyeyüzüne çat diyede söylüyorum inanki. Anlasın beni mutsuz edemeyeceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?