Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ooo yilbasi tatili olmamasi kotu olmus olsun ekme parasi daha onemli bunu soz olarak kabul ediyorum canim bir haftasonu gerceklestiririz ozaman bu plani

canim telefondada soyledigim gibi mesafeli dur ve kocanla arani iyik tut gerisni salla buarada sevcanin yazdiklarini okudum oda mantikli geldi akrabalarina gidip gelsen arasan kaynananin soylediklerini curutursun...amaben olsam yapamazdim herkesi yapisi farkli sevcan yapabiliyo ne mutlu ona, bende biraz soguk nevalemiyim ne ilkmadim onlardan gelmeden ben atmam...oyuzden sanada oyle yap diyemem ama yapabilsen oda mantikli yani cozum acisindan...sonuc olarak kendini uzupte ekmeklerine yag surme allaha havale et, yuregi cok guzel birisin oyuzden ahin kalmiycaktir merak etme dualarimdasin canim benim

merak etmez olurmuyuz canimcim benimki iyilesti sukur ins bidaa hasta olmaz...sanada gecmis olsun cabuk atlatmistir ins sevvalim eltinler subat tatilinde geliyolarmi nerde kalcaklar kaynanandami.....

fahriyecim sanada gecmis olsun calisan anne olunca dahada bir zor cocuk hastayken aklin onda kala kala ise gitmek allah calisan annelerin yardimcisi olsun....simdi nasil oldu ozcan berk abisine bulastirmasa bari benimkiler biri hasta olsun oteki
de pesine hasta cok cabuk bulasiyo...buarada uyarilarin icin sagol gercekten dikkat etmek lazim bu aylarda....

Şeymacığım saçlarını güle güle kullan yine uzar. Fikirlerin için teşekkürler canım.ben hiç birşey yapmadan kötü olanlardanım eşime soğuk oldular ona öyle olunca banada öyle davrandılar.karşımızdaki insanlar adam gibi olsaydı sırf teyzeleri olduğu için taraf tutmaz olaylara tarafsız bakarlardı.ben şimdi haksız olsam gönül almayıda bilirim ama hiç bişey yokken sırf bu kadının demesiylede taraf tutmaları çok yanlış eşim takma sallama diyor kendiside çok tınlamıyor onları çünkü

Sevcancığım akıllıca davranmışsın canım en azından kötü olmamışsın.peki akrabaları hiç birşey yokken sana karşı soğuklarmıydı?yoksa aranızda böyle bir problem olmadımı bunu merak ettim?yani soğuk oldukları halde senmi yaklaştın:44:sen seviyormuşsun akrabalarını .ben kayınvalide tarafını sevmiyorum.çünkü hepsi aynı insan olsalar beni tanımaya çalışırlardı.ayrıca farklı şehirdeler beni görmedikleri halde eşime bana bu denli ayırımcılık yapıyorlar.aynı şehirde olsaydık ne olurdu acaba?babasının tarafı bana karşı çok iyiler ama kaynanamın tarafı kendi kanları canları olduğu için onu kötü göremezler.seninkinin akrabaları olgunmuş insanlarmış sana karşı soğukluk yapmamışlar.ben teyzesi kayınvalideme geldiğinde konuşuyoruz.teyzelerinden ziyade kuzenleri kendini begenmiş ayırım yapıp teyzelerinin arkasındalar.eşim bu satten sonra yaklaşmaz sanmıyorum.mesela nehir dogduğunda teyzelerini aradılar hayırlamak için.eşim ilk doğduğunda kızımın resmini koydu faceye kuzenlerinin çoğu hayırlamadı şimdide bunlardan biri doğum yaptı bizde hayırlamadık.bilmem böyle insanlarla konuşurmuydun Sevcan?Kuzeninin biri yurt dışında beni ne gördü ne tanır ama kaynana oraya kadar bile yetiyor.onlar bize böylelerse benim yaklaşmam doğrumu yapmacık davranmayı beceremiyorumsen seviyormuşsun bende öyle değil soğuttular kendilerinden

canım benim moral verdiğin için çok teşekkür ederim seninde yüreğin güzel arkadaşım Allah seninde gönlünce versin,Allah razı olsun kızlar hepinizden de.huzursuzluk çok kötü.benim soğuk bir yapım yok bunu bilen biliyor ben böyle olmadığım için karşı taraf bana böyle olunca ister istemez üzülüyorum,aslında sallamayanı sallama derler ben neden bizle böyle oldular diyorum sadece onlarla bir sorunumuz yokken.bu kadın bu kadar nededide böyle değiştiler sülale boyunca organizasyon şirketi gibi oldularşimdi onlara yaklaşırsak iyi güzel tamam herşey düzelir,bu seferde kaynana bak dediğime geldiler gidip yalvardılar akrabalarıma der.eşim onun tarafına soğuk davranarak annesinden intikam alıyor bence arayı o bozdu diye eşimin bu yaklaşma olayına sıcak bakacağını sanmıyorum.hatta onlar için yeni face açtı ve hiçbirini eklemedi bu nereye kadar gidecek bilmiyorum.onların gözünde belki fitneci eş kötü gelin olabilirim ama Allah biliyor ben eşime hayırla çocukları olmuş vs diyorum.benim gıcığım kaynanama bunlara sebep oldugu gibi şimdide hayırlamadınızmı aramadınızmı diyor utanmadan

QUOTE=yinuse;33262527]ooo yilbasi tatili olmamasi kotu olmus olsun ekme parasi daha onemli bunu soz olarak kabul ediyorum canim bir haftasonu gerceklestiririz ozaman bu plani

canim telefondada soyledigim gibi mesafeli dur ve kocanla arani iyik tut gerisni salla buarada sevcanin yazdiklarini okudum oda mantikli geldi akrabalarina gidip gelsen arasan kaynananin soylediklerini curutursun...amaben olsam yapamazdim herkesi yapisi farkli se[vcan yapabiliyo ne mutlu ona, bende biraz soguk nevalemiyim ne ilkmadim onlardan gelmeden ben atmam...oyuzden sanada oyle yap diyemem ama yapabilsen oda mantikli yani cozum acisindan...sonuc olarak kendini uzupte ekmeklerine yag surme allaha havale et, yuregi cok guzel birisin oyuzden ahin kalmiycaktir merak etme dualarimdasin canim benim

merak etmez olurmuyuz canimcim benimki iyilesti sukur ins bidaa hasta olmaz...sanada gecmis olsun cabuk atlatmistir ins sevvalim eltinler subat tatilinde geliyolarmi nerde kalcaklar kaynanandami.....

fahriyecim sanada gecmis olsun calisan anne olunca dahada bir zor cocuk hastayken aklin onda kala kala ise gitmek allah calisan annelerin yardimcisi olsun....simdi nasil oldu ozcan berk abisine bulastirmasa bari benimkiler biri hasta olsun oteki
de pesine hasta cok cabuk bulasiyo...buarada uyarilarin icin sagol gercekten dikkat etmek lazim bu aylarda....[/QUOTE]

canım benim moral verdiğin için çok teşekkür ederim seninde yüreğin güzel arkadaşım Allah seninde gönlünce versin,Allah razı olsun kızlar hepinizden de.huzursuzluk çok kötü.benim soğuk bir yapım yok bunu bilen biliyor ben böyle olmadığım için karşı taraf bana böyle olunca ister istemez üzülüyorum,aslında sallamayanı sallama derler ben neden bizle böyle oldular diyorum sadece onlarla bir sorunumuz yokken.bu kadın bu kadar nededide böyle değiştiler sülale boyunca organizasyon şirketi gibi oldularşimdi onlara yaklaşırsak iyi güzel tamam herşey düzelir,bu seferde kaynana bak dediğime geldiler gidip yalvardılar akrabalarıma der.eşim onun tarafına soğuk davranarak annesinden intikam alıyor bence arayı o bozdu diye eşimin bu yaklaşma olayına sıcak bakacağını sanmıyorum.hatta onlar için yeni face açtı ve hiçbirini eklemedi bu nereye kadar gidecek bilmiyorum.onların gözünde belki fitneci eş kötü gelin olabilirim ama Allah biliyor ben eşime hayırla çocukları olmuş vs diyorum.benim gıcığım kaynanama bunlara sebep oldugu gibi şimdide hayırlamadınızmı aramadınızmı diyor utanmadan

o konularda bende soğuğum ya, kötü aslında, politik olmak lazım ama hiç bana göre deil, seviyosam her türlü saygı ve sevgiyi gösteririm ama sevmiyosam bunu belli ediyorum elimde olmadan

o konularda bende soğuğum ya, kötü aslında, politik olmak lazım ama hiç bana göre deil, seviyosam her türlü saygı ve sevgiyi gösteririm ama sevmiyosam bunu belli ediyorum elimde olmadan

canım sebepsiz yere seninle kötü olan insana nasıl yaklaşırsın.açıkça eşimde görüyor söylüyor ailesi özellikle annesi eşimi beni kıskanıyor insan çocuğunun kalkınmasını istemezmi?eşim baya yorucu bir işte çalışıyor.hadi bizi geç kızıma bir bez bir mama bir oyuncak almak çokmu zor.şükür Allaha onlara muhtaç değiliz kendimiz alıyoruz herşeyini ama nedense torun sahibi oldukları için insan bekliyor.doğdugunda gelen giden oluyor diye yanlarında getirirlerdi göstermelik şimdi yok tabi.hadinde hepsini geç herşey boş ölümlü dünya bana tatlı dilli olana bende olurum ne kadar yakın davransamda bir kızım diye hitap edemediler yoksa bu noktaya gelinceye kadar hiçbişey yokken böyle olunmadı.ben onları merhametli cana yakın olarak hayal ettim ama yanılmışım.bu yaşına gelmiş ama aklı derdi benimle insanlıktan nasibini almamış.en küçük örneği eşimle bana kötülük yapacak kadınla canciğer olacak kadar yapıda bunları sindiremiyorum ben başkası olsa yüzüne bakmazdı ben yine eşimin hatrına gidip geldim.birde akrabaları böyle olunca sevgim kalmadı ister istemez yani pollanyacılık yapamıyorum keşke gamsız olsam ama gözünle gördükçede sinir olmamak elde değil.

selammm bu gece agır ve güzel misafirlerim vardı 2 tane

sevcan geldi kızıyla sağ olsun iyi oldu zaten 1hafta on gündür çıkmıyorum dışarı insan görmek iyi geldi sağ olsun

onun facesindende fotoraflarınızada baktık oh meerakım geçti sonunda şeymayı ,karamuku, ayranı,merveyi ,yenüseyi ben hiç görmemiştim onlarlada tanışmış oldum maşallah herkezde pek güzel çıkmış buluşmada

ay çok iyi geldi sevcan teşekkürler canım

Eki Görüntüle 910167

Ey Rabbim…Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Ey Rabbim… Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…

cuman mubarek olsun canım rabbim gönlündekini versin inşallah 2şer 3er

sen bizi görmüşsün, sevcanda seni çekseydide bizde görseydik :)

işin çok zor ya, Allahtan çocuğun var aklını meşgul eder, yoksa daha zor olurdu

şeyma
bir derdim var bölümündeki kızı okudun dimi
ay çok merak ettim ne yaşamış olabilir bu kadar ?

sizede çok geçmiş olsun canım ilaçlı buhardanmı veriyorsunuz bende ardaya çok vermiştim ama 1.yaşından sonra verdirmiyordu çok zor o şeklide vermek..
sizede geçmiş olsn canım..canım gösterdiğim mobilyaları ben seçmedim tamamen eşimin zevki..çok ztıız..
ama kime gösterirsem göstereyim yorumlar olumsuz sizede sormak istedim ama sizler beğenmişsiniz:)
benmi çok zevksizim bilemedim:) caydırmak için uğraşıyorum:)
canım ben asla kimseyi tınlamazdım takmazdım amannn banane der çekerdim kendimi..kocamla iyimiyim ona bakardım yoks gerisi fasa fiso benim için..ama eğer akrabalarını seversem sevcan gibi yapardım ama sevmiyorsan sakın yapmacık olma.bak ben kimseyle görüşmüyorum artık bir eltim birde ablası var, diğerleri umrumda değil..onların triplerinden laflarından iftiralarından bıktımm çıkardım hayatımdan onları kocamla iyimiyim iyim tamam gersii boşşşşşş
ooo ne iyi olmuş görüşmüşsünüz..sevcan kız anlat haksevercik nasıl tombiş olmuşmu:)
amin canım sanada hayırlı cumalar
canım ben önümüzdeki ayın 24 üne randevu aldım fakülteden biliyomusun
hadi hayılsıı olsun canım allahım sevindirsin senide inşallah..
canlar bakın bunu yeğenim için yaptım umarım sizlerde beğenirsiniz,

Eki Görüntüle 910237
sizin gibi hmartalrı görünce üzlüyorum halime:)çok güzel olmuş ellerine sağlık..
sen bizi görmüşsün, sevcanda seni çekseydide bizde görseydik :)

canım bneim profilden arda ve kankaları albümüne gir orada sahilde kızlarla fotomuz var orada haksever var zaten diğerleri biziz bizi çık geriye kalan haksever:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…