sağol canım sizede çok geçmiş olsun gerçekten herkez hasta..
bizimde 2. antibiyotiğimiz malesef..talhada benim gibi sinizüt çıktı emar çektirmiştik baş ağrısı üzerine hepimiz döklüyoz:
ama talha iyi çok çok şükür 1 gün okula gitmedi arda bu hafta hiç gitmeyecek..
yılbaşı teklifin valah içimi ısıttı:) ama şöyle bir durum varki benim kocanın izni olmuyor
yani ertesi günü 8de işte olacak malesef
ama bir cumartesi geliriz inşallah şöyle çay kahve sigara birde okey oldummu ooo süper olur tabi çocukları uyuttuktan sonra:)
ooo yilbasi tatili olmamasi kotu olmus olsun ekme parasi daha onemli
S.a arkadaşlar nasılsınız?Kaç günden beri bende girmedim topiğe.umarım herkezler iyidir.Geçmiş olsun bebişlerede salgın varmış dediğiniz gibi.bugün sabahta nehirde balgamlı öksürük vardı ıhlamur verdim şimdiden ilaç vermek istemiyorum.Geçen pazar eşimle Dileklere gittik kaç kere çağırdı sağolsun bir türlü kısmet olmuyordu,hem evini hayırlamaya hemde görüşmüş oluruz dedik.Dileğin eşiylede önceden tanışmıştı eşim.Sağolsun Allah razı olsun çok misafirperverler yapma dediğim halde bir sürü zahmetlere sokmuş kendini.Güzel bir gün geçirdik sayelerinde.Eymen Efeyle de Nehir çok tatlılardıÖğleden sonra gittik akşam döndük.
Nurtenciğim beni sormuşsun canım sağol merak ettiğin için.O gün günden sonra geldikten sonra her zamanki tavırlarıyla karşılaştım kapıda karşılamak yok içerde tv izliyor hanımefendi.Ben gelmeden önce yemeklerini yemişler ben zaten yemezdim günden gelmişim sonuçta, benim bildiğim gördüğüm gelen kişiye sorulur.Takmayım diyorum ne güzelde takmıyordum ne olduysa bir kaç günden beri keyfim yok sanırım ailemin uzakta olması kendimi yalnız hissettim şu günlerde.Kafam bir şeye çok takılıyor.Eşimin anne tarafındakiler bizimle soguklar.Ortada hiçbirşey yok beni doğru düzgün tanımazlarken bana ve eşime cephe almışlar.bunun nedenide tabiki kayınvaldem etrafına kıskançlığından dolayı bizi kötüledi o yüzden kendi tarafıda bize böyle oldu. onlarda da insanlık olsa kaynanamın lafıyla cephe almazlar.ben haksızlığa gelemiyorum.sizler takma kafana olsunlar diceksiniz biliyorum ama bende o kadınla konuşsam sonuç ne olur laftan anlamaz biliyorum ama içimdekilerde kalmaz böylece diyorum.siz olsaydınız sorarmıydınız kaynananıza neden böyleler sebep ne diye?yoksa hiç sormayıp takmazmıydınız?ben sessiz kalıp yansıtmadığım için olaylar böyle benim gözümde büyüyor tahammül edemiyorum bazen oturup ona içimdekileri anlatmak kopsun inceldiği yerden diyesim geliyor.bu seferde eşimin işine yansırmı onu düşünüyorum işinden dolayı susmayı becermek dahada kötü.ama neden benim ailem yakında değil diye eziyorlar kaynanam yetmiyor gibi birde suratsız aileside onunla bir oluyor.en basitinden facede eşim kızımın yada aile resmi eklediğinde onu beğenmeyip sürekli birbirlerinin paylaşımlarını resimlerini beğeniyorlar kaynımla sorunları yok sorunları bizimle nedense!!bende bu durumdan bıktım artık.günden beri kaynanamı doğru düzgün görmüyorum bir iki sefer telle aradı eşime verdim al bak diye o kadar soğutmuşki kendinden içimden hiç konuşmak gelmiyor.şimdi siz olsaydınız ne yapardınız konuşurmusunuz oturup yoksa böyle kendi kendinizi stresemi sokardınız?belkide size göre çok takılacak durum değil.ama bir yandan kendi tarafım yok yakınımda, kızım durmuyor bunalsamda bazen kendim bakmak zorundayım birde bu olayları gördükçe kafama takar hale geldim.kendinizi benim yerime koyarak fikirlerinizi bekliyorum bir ailede eşiniz ve siz dışlansanız kaynananız ve kayınvalidenizin ailesi tarafından tepkiniz ne olurdu.ortada hiçbişey yokken bu durumun ortaya çıkması için konuşurmuydunuz kaynanayla?
Ayferciğim bu arada güle güle kullanın eşyalarınızı kırmızıyı sevmem ama hoş ve değişik durmuşgörüşürüz kızlar Allah'a emanet olun ve birkaç günden beri içimdeki şu anlamsız sıkıntının gitmesi için dua edin
canim telefondada soyledigim gibi mesafeli dur ve kocanla arani iyik tut gerisni salla
ohh maşallah beni hiç merak eden olmamış...
Ayfer, nurten, Fahriye çok çok geçmiş olsun kuzucuklara kızlar.
Benim kızımda geçen cuma hastaydı. eşim işe gitmedi kıza baktı. benim eğitimim vardı mecburen gittim.
şimdi çok şükür iyi gibi.
Sizlerinkilerde biran evvel iyi olsunlar.
Ayfer Mobilyalarınıda gördüm bu arada şıklar. Evinde de güzel durur umarım. Ne durumdasınız taşınma gününüz bellimi.
merak etmez olurmuyuz canimcim benimki iyilesti sukur ins bidaa hasta olmaz...sanada gecmis olsun cabuk atlatmistir ins sevvalim
fahriyecim sanada gecmis olsun calisan anne olunca dahada bir zor cocuk hastayken aklin onda kala kala ise gitmek allah calisan annelerin yardimcisi olsun....simdi nasil oldu ozcan berk abisine bulastirmasa bari benimkiler biri hasta olsun oteki
de pesine hasta cok cabuk bulasiyo...buarada uyarilarin icin sagol gercekten dikkat etmek lazim bu aylarda....