Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
amin canım sanada hayırlı cumalar

hadi hayılsıı olsun canım allahım sevindirsin senide inşallah..

sizin gibi hmartalrı görünce üzlüyorum halime:)çok güzel olmuş ellerine sağlık..
saolcanım sanada hayırlı cumalar..
amiinn diyorum duanada
canım cok cok marifetli değilimdir ama boş zamanlarımda ugraşmayı seviyorum acıkcası

bizim evde bitecek gibi hal almaya başladı..
mutfak dolapları takldı kapakları kaldı sadece..
bugünd eşim inşaata uğramış parkelere başlamışlar şok olmuş rengini görünce beni aradı hemen..
dedi grli kremli olmuş parke dedi ay nasıl içime oturdu dedim ben beyaz seçmiştim olamaz dedim..ben sonradan beyaz kapılara uymaz diye hafif kremli seçtim dedi ama karıştırmışlar galiba dedi. baya damarlı kremli bişey olmuş dedi
söktür dedim boşver zaten bağırdım çıktım ordan dedi..ay deliricem ben hiç bir şey istediğimiz gibi olmuyor..tv ünitesinide asla beğenmediğim halde alçısını tv üntenin ebatına göre yaptırmış hatta salon kapısına kadar geldiği için salon kapısında iptal etmiş
ay bu adam beni öldürecek..herşey güzel olsun diye uğraşıyor ama herşey saçma sapan oluyor..
eltimi aradım hemen dedim parkeleriniz olmadan git bak başka parke koymasınlar siizn bari sorunsuz olsun dedim..
oda eşini aradı çok şükür onların başlanmamış..salon takımım bari beyaz olsun dedim eşime kırmızılı bişey istemiyor odada, ona bari karışma dedim sustu:)şimdide özel mobilya için görüşmeye gitmişti eve gelip ölçü almışlar dedim saçma sapan bişeyler yaptırma artık nevrim dönüyor:)
salona köşeli koltuk tarzı istiyor beyefendi rahat edecekmiş diye birde masajlı koltuk alacakmış salona tv keyfi olacakmış:)
yatak odasına koy o koltuğu salona okadar misafir geleck olmaz diyorum ben misafir için döşetmiyorum kendim için döştiyorum diyor alllahım sabır ver sen bana..
işin kötüsüde 5 oda var ama oturma odam yok salonda oturacaz hep..
kaynım hiç birşeye karışmıyor eltim çok şanslı benim kocada kaynana gibi

İyiyim canımmm.. Temizlik yapıyorumm şöyle bi bakınayım dedim

oh ne güzel yap yap benim evin de ihtiyacı var ayın 6da yıllık iznim vardı 1 hafta onu kullanacağim
o zaman dip köşe yaparın artık

yoruldum biraz dinleneyim dedim iş ev ve cocuk yordu beni

canım yazdıklarını ara ara okuyorum kolay gelsin yaa cok zor bu ev işleriii

oh ne güzel yap yap benim evin de ihtiyacı var ayın 6da yıllık iznim vardı 1 hafta onu kullanacağim
o zaman dip köşe yaparın artık

yoruldum biraz dinleneyim dedim iş ev ve cocuk yordu beni

Oh oh.. Şimdiden kolay gelsin canım hem anne olmak hem çalışmak zor iş allah yardımcın olsun

canlar bakın bunu yeğenim için yaptım umarım sizlerde beğenirsiniz,

Eki Görüntüle 910237

çok begendim canım ablamda bana hastaneye böle bez pasta ve kurabiye yaptırcakmış ben tez canlı oldugum için süprizlere gelemiyorum sölimde rahatla dediama seninki baya düğün pastası olmuş kocmaan kaç bezden yaptın bide bedenini büyük yapsaydın insan hemen bozmaya kıyamaz bunu

sen bizi görmüşsün, sevcanda seni çekseydide bizde görseydik :)

sevcanda aşadaki kapıdan girerken öyle diyo gözlerimi kapatıyorum çok merak ediyodu beni şiştimmi diye bende dedim yan profil duruyorum seni bekliyorum şişmemişim sadece göbegim varmış canım benim kilolu dimedi bana çok mutlu oldum bütün gece edim sonramamalare getirmiş bize kahve yaptı bide sag olsun ev sahibi oydu yani sende pek güzelsin canım maşallah senin evinide gösterdi görebildim akdarıyla evinde çok güzel yeni evliymişsin ben böle görünce daha iyi tanıyorum biraz balık hafızalıyımda rabbim huzurlu mutlu etsin

ay aynı benim kocamda böle kaynanaya eltiye görümceye gerek yok villası var kocası almış bne güzel der dışardan bakan ama adam girene kadar ömrünü tüketti senin hee

tamam bakıyorum hmn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…