- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
saolcanım sanada hayırlı cumalar..amin canım sanada hayırlı cumalar
hadi hayılsıı olsun canım allahım sevindirsin senide inşallah..
sizin gibi hmartalrı görünce üzlüyorum halime:)çok güzel olmuş ellerine sağlık..
saolcanım sanada hayırlı cumalar..
amiinn diyorum duanada
canım cok cok marifetli değilimdir ama boş zamanlarımda ugraşmayı seviyorum acıkcası
Selammm kızçelerimmmm. Hayırlı cumalarrrr ben geldimmmmm
saol canım beğenmene sevindim
çok güzel olmuş ellerine sağlık
dimi ne tatlı bebişleeerrrr bu seferlik gerçek bebiş değilde animasyon olsun dedinyf profil resmin ne kadar güzelmiş
selam canım hoşgeldin nasılsın ?
saol canım beğenmene sevindim
dimi ne tatlı bebişleeerrrr bu seferlik gerçek bebiş değilde animasyon olsun dedi
selam canım hoşgeldin nasılsın ?
İyiyim canımmm.. Temizlik yapıyorumm şöyle bi bakınayım dedim
inşallah canım benim saollgerçeği de olur tatlımmm inşallah
canım yazdıklarını ara ara okuyorum kolay gelsin yaa cok zor bu ev işleriii
senin koca harbi zor canım ına göre canım yaa ama olsunb kadar zor olduğunu bilmiyorum ama zormuş gerçekten birde benim koca zor olunca
evden elemanlarıda kovmuş
başka usta gelecekmiş bugün
oh ne güzel yap yap benim evin de ihtiyacı var ayın 6da yıllık iznim vardı 1 hafta onu kullanacağim
o zaman dip köşe yaparın artık
yoruldum biraz dinleneyim dedim iş ev ve cocuk yordu beni
sen bizi görmüşsün, sevcanda seni çekseydide bizde görseydik :)
bizim evde bitecek gibi hal almaya başladı..
mutfak dolapları takldı kapakları kaldı sadece..
bugünd eşim inşaata uğramış parkelere başlamışlar şok olmuş rengini görünce beni aradı hemen..
dedi grli kremli olmuş parke dediay nasıl içime oturdu dedim ben beyaz seçmiştim olamaz dedim..ben sonradan beyaz kapılara uymaz diye hafif kremli seçtim dedi ama karıştırmışlar galiba dedi. baya damarlı kremli bişey olmuş dedi
söktür dedim boşver zaten bağırdım çıktım ordan dedi..ay deliricem ben hiç bir şey istediğimiz gibi olmuyor..tv ünitesinide asla beğenmediğim halde alçısını tv üntenin ebatına göre yaptırmış hatta salon kapısına kadar geldiği için salon kapısında iptal etmiş
ay bu adam beni öldürecek..herşey güzel olsun diye uğraşıyor ama herşey saçma sapan oluyor..
eltimi aradım hemen dedim parkeleriniz olmadan git bak başka parke koymasınlar siizn bari sorunsuz olsun dedim..
oda eşini aradı çok şükür onların başlanmamış..salon takımım bari beyaz olsun dedim eşime kırmızılı bişey istemiyor odada, ona bari karışma dedim sustu:)şimdide özel mobilya için görüşmeye gitmişti eve gelip ölçü almışlar dedim saçma sapan bişeyler yaptırma artık nevrim dönüyor:)
salona köşeli koltuk tarzı istiyor beyefendi rahat edecekmiş diye birde masajlı koltuk alacakmış salona tv keyfi olacakmış:)
yatak odasına koy o koltuğu salona okadar misafir geleck olmaz diyorum ben misafir için döşetmiyorum kendim için döştiyorum diyor alllahım sabır ver sen bana..
işin kötüsüde 5 oda var ama oturma odam yoksalonda oturacaz hep..
kaynım hiç birşeye karışmıyor eltim çok şanslı benim kocada kaynana gibi
şeyma
bir derdim var bölümündeki kızı okudun dimi
ay çok merak ettim ne yaşamış olabilir bu kadar ?
canım bebek bezlerinden pasta görmüştüm nette sonra bende yapayım dedim böyle bişey cıktı işte ortaya
sizede çok geçmiş olsun canım ilaçlı buhardanmı veriyorsunuz bende ardaya çok vermiştim ama 1.yaşından sonra verdirmiyordu çok zor o şeklide vermek..
sizede geçmiş olsn canım..canım gösterdiğim mobilyaları ben seçmedim tamamen eşimin zevki..çok ztıız..
ama kime gösterirsem göstereyim yorumlar olumsuz sizede sormak istedim ama sizler beğenmişsiniz:)
benmi çok zevksizim bilemedim:) caydırmak için uğraşıyorum:)
canım ben asla kimseyi tınlamazdım takmazdım amannn banane der çekerdim kendimi..kocamla iyimiyim ona bakardım yoks gerisi fasa fiso benim için..ama eğer akrabalarını seversem sevcan gibi yapardım ama sevmiyorsan sakın yapmacık olma.bak ben kimseyle görüşmüyorum artık bir eltim birde ablası var, diğerleri umrumda değil..onların triplerinden laflarından iftiralarından bıktımm çıkardım hayatımdan onları kocamla iyimiyim iyim tamam gersii boşşşşşş
ooo ne iyi olmuş görüşmüşsünüz..sevcan kız anlat haksevercik nasıl tombiş olmuşmu:)
amin canım sanada hayırlı cumalar
hadi hayılsıı olsun canım allahım sevindirsin senide inşallah..
sizin gibi hmartalrı görünce üzlüyorum halime:)çok güzel olmuş ellerine sağlık..
canım bneim profilden arda ve kankaları albümüne gir orada sahilde kızlarla fotomuz var orada haksever var zaten diğerleri biziz bizi çık geriye kalan haksever:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?