2 ve 3 nolu bezlerden yaptım canım 40 lık 2 paket almıstım hepsini kullanmadımçok begendim canım ablamda bana hastaneye böle bez pasta ve kurabiye yaptırcakmış ben tez canlı oldugum için süprizlere gelemiyorum sölimde rahatla dediama seninki baya düğün pastası olmuş kocmaan kaç bezden yaptın bide bedenini büyük yapsaydın insan hemen bozmaya kıyamaz bunu
evet canım bu nu galatasayraylı yaptım oğlumuz olacak inşallahaaaaa ne güzel fikir olmuşş anlamadanda beğenmiştim zaten şimdi daha çok beğendim :)
evet canım bu nu galatasayraylı yaptım oğlumuz olacak inşallah
üzerinde "bu sevda babamdan miras bana" yazan bi zıbın var
3 tne gs li corap
1 tane ayakkabı
1 tane gs lii önlük
ve bide ayıcıklı oyuncagı var
bahtı güzel olsun yavrumuzun...şanslı bir bebek geliyor belli :)))
bahtı güzel olsun yavrumuzun...
napayım canım seviyorum öyle seylerle ugrasmayı bide baya özeniyorum bebek işlerine kendi bebeği için düşündüğüm herşeyi şimdi onun için yapıyorum zamanı gelincede inşallah kendi bebeğim için yapıcam
becerirsin kızda istek olması lazıminşallah canım, ben böyle el işleri sevmediğim için daha doğrusu becerememD görünce hoşuma gidiyor. benimde kardeşim meraklı böyle şeylere benim bebeğim olursa o uğraşır kesin teyze olarak
kına gecemdede genç kızlara dağıtmak için oje yapmıştı, gelin gibi süsledi ojeleri :))
becerirsin kızda istek olması lazım
kardeşinede kocaman bi alkış aferin onaaa
evet mervecim alabildim sonunda
Eline sağlık çok hoş gözüküyor. İnsan bozmaya kıyamaz ki bunları. Allah güzel uzun ömürler nasip etsin bebişinize
2 ve 3 nolu bezlerden yaptım canım 40 lık 2 paket almıstım hepsini kullanmadım
3 corap 1 önlük 1 zıbın ayakkabı bide oyuncak var içerisinde..
ben bilerek büyük yaptım yoksa hediyeleri sıkıştırmamamk için
canım ben önümüzdeki ayın 24 üne randevu aldım fakülteden biliyomusun
teşekkür ederim canım beğenmene sevindimguzel olmus pastan canim bnde severim el sanatlarini her bbek gormeye giitigimde yapiyorum bu pastayi.cok begeniyolar
beğenmene sevindim canım amin diyorum duanada gelsin artık sıpamda ona başlayalım hazırlıklara dimibenımde dün eşim götürüp verdi tüm evraklarımızzı artık unıversıteden raporun çıkmasını beklıycez,onlar bızı arıcak
çok güzel olmuş ellerıne sağlık,allah kendi bebişine yapmayı nasıp etsınn
ssaol canm teşekkür ederim..dediğin gibi insan bozmaya kıyamaz bende o yüzden bezlerden yaptımEline sağlık çok hoş gözüküyor. İnsan bozmaya kıyamaz ki bunları. Allah güzel uzun ömürler nasip etsin bebişinize
aynen canım bende öyle düşündüm zaten ama daha neler yaptım bi görsençok harika olmuş canım hemde işe yarıcak bi hediye çiçekten daha makbul gelir
ben bu mesajı niye atlamışım kielini çabuk tutu haziranda gidiyomuş barış bey yakoç üniversitesine yada kanadayaymış inşallahhhhhhhhh hemencik tedavi başlanır yada gerek kalmadan süprayzzzzzz yapar minigin
aynen canım bende öyle düşündüm zaten ama daha neler yaptım bi görsen
canım fakülteye aslında genetik testler için yönlendirdi dr um ama ben gidip barıs beylede görüşmeyi belki başlayalım tedaviye dersede hemen başlamayı düşünüyorum sonucta sadece ilaçları kendimiz alıcaz..
yada diyelim tüp değilde aşılamayı önerirse ileride rapor cıkartmak için mecburen 2 kez yaptırmam gerekiyor onuda yaptırabilirimdüşüncem bunlar
Tü tüü tüü maşallah annesiselam kızlar kayınvaldem bizdeydi dün eşimde yoldan geldi gelirkende görümcemle çocukalrı getirdi akşamda ablam eniştem çocuklar geldi odayı görmeyeanamm daha 1 günlük oda bi yıllık kullanılmış gb oldu ablamın küçük kız beşiğin içinden çıkmadı görümceminkilerde dolaplarla oynadılar allahtan dürülmüşlere askılara ellemedi,ler eşim şimdi onları bırakmaya gitti bende odayı topladımevi topladım süpürdüm beşige felan giriyolar bende bakmamaya çalışıyorum bakmayınca içim gitmez diye ablamlarda dalga geçiyo büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atlama beşige teysen kıscakkk yok yok diyorum bende ne diyim
amanin insan bi hoş oluyo bide herşey tamam ya şimdi tuhaf bi korku kapladı her biyanımı:18:
dün akşam bide doktora gittikkkkkkkkkkkkkkkkkçok musmutluyum çünkü kızım kocman olmuşşşşşşşşşşşşşş 2kiloya yakın dedi doktor 1950 filan boyuda 43 santimi geçik dedi ben 1800 olsun razıyım diyodum doktor geçen zayıf demişti bu sefer maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedi
böbreklerini idrar torbasını kalbini damarlarını suyunu beyin içi dolaşım sıvısını felan herbişeyini gösterdi maşallah bi sorun yok dedi hala dönmemeiş normal dogum pozisyonunda değil dedi. saçlarınıııııııııııııııııııııııı gösterdiiiiiiiiiiiiii baya saçları çıkmış dedi tülü tülü saçlarınıda gördümtoka da alayım bali kızıma bide solunum hareketleri yapıyodu biz bakarken saglıklı bebekler bu ayda soluk alıp erme hareketleri yaaprlar kızmızda yapıyo dedi
maşallah yavruma çok mutlu oldum
canim ya ben hic resim felan ckmek gelmedi aklima ama bundan sonra yaparsam ins fakulteye ne zaman gidiceksin direk tupe icin mi randevu almistinbeni sonraki asamalar icin bilgilendirirmisin eim transferim ucuncu gunu ins hayirli olan olur rabbim gonlumuze gore hayirli bebisler versin bizlereteşekkür ederim canım beğenmene sevindim
demek sende yapıyosun bi kaç örnek varsa foto paylaşırmısın
beğenmene sevindim canım amin diyorum duanada gelsin artık sıpamda ona başlayalım hazırlıklara dimi
canım ben daha ilk gidicem nolucak bilmiyorum senin içinde hayırlısı olsun inşallah
ssaol canm teşekkür ederim..dediğin gibi insan bozmaya kıyamaz bende o yüzden bezlerden yaptım
aynen canım bende öyle düşündüm zaten ama daha neler yaptım bi görsen
canım fakülteye aslında genetik testler için yönlendirdi dr um ama ben gidip barıs beylede görüşmeyi belki başlayalım tedaviye dersede hemen başlamayı düşünüyorum sonucta sadece ilaçları kendimiz alıcaz..
yada diyelim tüp değilde aşılamayı önerirse ileride rapor cıkartmak için mecburen 2 kez yaptırmam gerekiyor onuda yaptırabilirimdüşüncem bunlar
günaydın kızlarrr
herkese iyi haftalar
herlkesler iyidir umarım kusura bakmayın geçmişi okuyamadım
bu arada olurda giremezsem herkese iyi seneler rabbim yeni seni de herkesin dilekerini yerine getirisn herkese sağlık huzur mutluluk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?