sandaa günaydın canım nasılsın iyimisingunaydin canim
kızlar çarşamba günü neler yapıyorsunuz plan varmı??
tatildir sanırım sizlerede..
bişeyler yapalımmı diyecektim ama herkez kocasıyla beraber takılırhıhhhhh
sandaa günaydın canım nasılsın iyimisin
muhasebeci arkadaşlarım sizlere sorum olacak benim ssk günüm dolmuş diye tahmin ediyoruz..
muhasebeci gözüyle bir el atsanız.. 2 çocuğumuda ssk lıyken doğum yaptım bununda gözönünde bulundurursak günlerim azalmış olmalı..yardımcı olmak isteyen olursa özelden tc nomu veririm:)
haksevercimm, saate ve çekmecelerdeki tutacakların güllerine ba-yıl-dım :)) güle güle mutlu mutlu büyüt bebeğini inşallahhh
aminnnnnnnnn:))Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarım.sağlık,mutlulukla geçsin bu senemiz.çocuk isteyenlere çocuk,araba isteyenlere araba,büyyüüük ev isteyenlerede ev versin rabbim tüm gönlümüzden geçenni hayırlısıyla kabul etsin bu güzel senede...
sağol canım..tatlım ben muhasebeciyim ama olduğum yerden birşey yapamam. ya sgk ya gidip kendin baktıracaksın yada e devletten bakacaksın şifrenle. toplam günlerini öğrendin mi zaten olay bitiyor :)
ay çokgüzel hepsi çok beğendim. odanızıda iyi günlerde kullanın canım..kızlar odamız geldi yerleştik bile şimdi sabırsız bi bekleyiş kaldı geriye herşey hazır olunca yuhaf bi korkuda kapladı içimi zaten :18:
Eki Görüntüle 916563 Eki Görüntüle 916564 Eki Görüntüle 916565 Eki Görüntüle 916566 Eki Görüntüle 916567 Eki Görüntüle 916568 Eki Görüntüle 916569 Eki Görüntüle 916570 Eki Görüntüle 916571 Eki Görüntüle 916572 Eki Görüntüle 916573 Eki Görüntüle 916574 Eki Görüntüle 916575 Eki Görüntüle 916576 Eki Görüntüle 916577 Eki Görüntüle 916578 Eki Görüntüle 916579 Eki Görüntüle 916580 Eki Görüntüle 916581
günaydın şekerciklerrr
nasılsınız
haksevercim canım benim çok güzeller hepsi allahım hayırlısı ile iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hadi bakalım zeynep kızımın herşeyi hazır artık birtek onu bekliyoruz allahın izni ile
şeymacım canım benim çok sevindim senin adına ne güzel eşinle başbaşa bir yılbaşı akşamı geçirmişsiniz
hayatcım sen nasılsın çalışıyosun değil mi
sevcan canım benim senin de sene sonu dolayısı ile işleirn yoğun heralde pek uğramamışın
mervecim yinusecim baharcım semihacım dilekcim ve diğer kızlar sizler nasılsınız iyisinizdir umarım
sizede çok geçmiş olsun canım ilaçlı buhardanmı veriyorsunuz bende ardaya çok vermiştim ama 1.yaşından sonra verdirmiyordu çok zor o şeklide vermek..
sizede geçmiş olsn canım..canım gösterdiğim mobilyaları ben seçmedim tamamen eşimin zevki..çok ztıız..
ama kime gösterirsem göstereyim yorumlar olumsuz sizede sormak istedim ama sizler beğenmişsiniz:)
benmi çok zevksizim bilemedim:) caydırmak için uğraşıyorum:)
canım ben asla kimseyi tınlamazdım takmazdım amannn banane der çekerdim kendimi..kocamla iyimiyim ona bakardım yoks gerisi fasa fiso benim için..ama eğer akrabalarını seversem sevcan gibi yapardım ama sevmiyorsan sakın yapmacık olma.bak ben kimseyle görüşmüyorum artık bir eltim birde ablası var, diğerleri umrumda değil..onların triplerinden laflarından iftiralarından bıktımm çıkardım hayatımdan onları kocamla iyimiyim iyim tamam gersii boşşşşşş
ooo ne iyi olmuş görüşmüşsünüz..sevcan kız anlat haksevercik nasıl tombiş olmuşmu:)
amin canım sanada hayırlı cumalar
hadi hayılsıı olsun canım allahım sevindirsin senide inşallah..
sizin gibi hmartalrı görünce üzlüyorum halime:)çok güzel olmuş ellerine sağlık..
canım bneim profilden arda ve kankaları albümüne gir orada sahilde kızlarla fotomuz var orada haksever var zaten diğerleri biziz bizi çık geriye kalan haksever:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?