Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar çarşamba günü neler yapıyorsunuz plan varmı??
tatildir sanırım sizlerede..
bişeyler yapalımmı diyecektim ama herkez kocasıyla beraber takılırhıhhhhh

benim planım ya annemlere gitmek olacak çünkü yeğenlerim orda yada evde akşama kadar dinlenicem canım. hiç dışarı çıkma havamda değilim, enerjim yok resmen.

"Keşke"lerin az "iyi ki"lerin bol olduğu bir yıl olsun.Herkese sağlıklı,mutlu,bereketli,huzurlu seneler...

muhasebeci arkadaşlarım sizlere sorum olacak benim ssk günüm dolmuş diye tahmin ediyoruz..
muhasebeci gözüyle bir el atsanız.. 2 çocuğumuda ssk lıyken doğum yaptım bununda gözönünde bulundurursak günlerim azalmış olmalı..yardımcı olmak isteyen olursa özelden tc nomu veririm:)

Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarım.sağlık,mutlulukla geçsin bu senemiz.çocuk isteyenlere çocuk,araba isteyenlere araba,büyyüüük ev isteyenlerede ev versin rabbim tüm gönlümüzden geçenni hayırlısıyla kabul etsin bu güzel senede...

tatlım ben muhasebeciyim ama olduğum yerden birşey yapamam. ya sgk ya gidip kendin baktıracaksın yada e devletten bakacaksın şifrenle. toplam günlerini öğrendin mi zaten olay bitiyor :)

kızlar inşallah 2014 hepimiz için hayırlı huzurluı bir yıl olur.. banada şu smmm sınavından hayırlısıyla geçmek nasip olur inşallaahh..

bu arada yılbaşı akşamı evlendiğimizden bu yana ilk defa kahveye gitmedi eşim bizde hiç bir yere gitmedik. tv karşısında cips ve meyveyle cem yılmaz eşliğinde karşıladık 2014ü ama ben inanamıyorum nasıl olduda hem arkadaşını görmeden hemde bir yere gitmeden evde durabildi DD

kızlar odamız geldi yerleştik bile şimdi sabırsız bi bekleyiş kaldı geriye herşey hazır olunca yuhaf bi korkuda kapladı içimi zaten :18:

haksevercimm, saate ve çekmecelerdeki tutacakların güllerine ba-yıl-dım :)) güle güle mutlu mutlu büyüt bebeğini inşallahhh

haksevercimm, saate ve çekmecelerdeki tutacakların güllerine ba-yıl-dım :)) güle güle mutlu mutlu büyüt bebeğini inşallahhh

ben odanın kuplarına bayıldım zaten :))saat görümcemin hediyesi bayramda bi tulum ve onu almıştı eşimin dogum günüydü ona bu saati almış sana yok bişey artık diyo bütün yatırımlar artık zeynebe yani çok şükür tamamladık herşeyi saglıkla gelsin bebeğim başka bişey istemem artık

aminnnnnnnnn:))
tatlım ben muhasebeciyim ama olduğum yerden birşey yapamam. ya sgk ya gidip kendin baktıracaksın yada e devletten bakacaksın şifrenle. toplam günlerini öğrendin mi zaten olay bitiyor :)
sağol canım..
ay çokgüzel hepsi çok beğendim. odanızıda iyi günlerde kullanın canım..
ee nekadar kaldı zeynebe kavuşmaya?

günaydın şekerciklerrr
nasılsınız

haksevercim canım benim çok güzeller hepsi allahım hayırlısı ile iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hadi bakalım zeynep kızımın herşeyi hazır artık birtek onu bekliyoruz allahın izni ile

şeymacım canım benim çok sevindim senin adına ne güzel eşinle başbaşa bir yılbaşı akşamı geçirmişsiniz
hayatcım sen nasılsın çalışıyosun değil mi
sevcan canım benim senin de sene sonu dolayısı ile işleirn yoğun heralde pek uğramamışın
mervecim yinusecim baharcım semihacım dilekcim ve diğer kızlar sizler nasılsınız iyisinizdir umarım

D benim sevincim bu kadar sürer işte yılbaşı akşamı kimse çıkmamış ki zaten kahveye :)))) neyse en azından o arkadaşına gidicez diye ısrar etmedi daha doğrusu öyle bişey söylemedi hiç :)

günaydınlar bu arada herkeslere, haftanın son günü ne güzel.. her ne kadar yarında çalışıyor olsamda cuma güzel gün :)

hepimize hayırlı bir gün olsun..

S.a kızlar Hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim.Allah kimin içinde ne niyet dua varsa kabul eder inşallah
Şeymacığım bu güzel bir gelişme zaman geçtikçe bu gelip gitmeler belkide dahada azalır
Hakseverciğim kızının odası çok hoş, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bu arada bizim odamızda mor lila perde ve halıGünlerin az kaldı artık Sevcan görmüş seni ne güzel bende görmek isterdim o haliniSağlıkla kucağına al inşallah Zeynepciği
Bizdede baba kız hastalardı grip soğuk algınlığı,geçti derken,dün eşimle çarşıya gitmemiz gerekiyordu Nehiri mecburen annesine bıraktık.Ordan geldikten sonra gece hep ağlayarak uyandı ve burnu tıkanmış yine sanırım banada bulaştı inşallah ilerlemeden çabuk atlatırız:2:
Sizlerde ne var ne yok umarım hepiniz iyisinizdir.Kızımın yaşı da yaklaşıyor nasıl birşey hazırlayabilirim onun düşüncesindeyim şimdidenZaman çok çabuk geçiyor
Görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun öpüyorum hepiniziCumanız mübarek olsun

Haklısın tınlamamak en doğrusu ama bazen ister istemez takıyorsun kafana,ama takmamak en güzeli aslında.Seninde Allah yardımcın olsun canım

Ey Allah’ım!.
Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eye..
Amin..
Hayırlı Cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…