Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
çalışıyorum canım devam ama geçen hafta ardadan dolayı 1 hafta evdeydim arda hastaydı 1 hafta okula göndermemiştim..
bu haftada işler çok yoğun değil o yüzden çok kalmıyorum işyerinde..ama çalışmaya devam:)
ay canım kıyamam bebeğine gerçekten fena grip var ve yatırıyor öyle gelip geçmiyor maalesef
canım öncelikle kızının fotoğrafıyla pasta yaptırabilirsin benim çok hoşuma gidiyor.. magnet yaptırabilirsin zamanın varsa 1.yaş günü çok özel çünkü..kapı süsü tak muakkak pembe renkle bolanlarla evini süsleyebilirsin..
pasta tabaklarını çizgi film figürleriyle alabilrisn aynı modelden masa örtüsü alabilirsin,,bunların hepsini cumhuriyet cd.. bulabilirsin..magnetide kendin yapabilirsin nehirin resmiyle,,şimdiden hayırlı olsun yeni yaşı inşallah..
Ey Allah’ım!.
Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eye..
Amin..
Hayırlı Cumalar...

aminn canım bu ne güzel duaa..

sevcan semiha yinuse kızlar neden uğramıyorsunuz bakim???
aaa girip bakıyorum hiç kimse yok..

Baharcim kizinin dogumgunune 1yaa Kurabiyesi yaptırabilirsiniz pasta yaptirirsin 1 seklinde bende kizimin ilk partisini yaptım dis bugdayi 15gun once kurqbiye pasta disim cikti yazisi afişler balonlarla susledik evimizi kizima merve teyzesi tutu yapti cok guzel oldu misafirlerimize dagitmak icinde kizimin fotografinin olduğu cerceve dagittik harika oldu herşey çok güzeldi dogumgunune daha guzel şeyler yapicqz inşallah

Selammm kızçelerimmmm ben geldim :))) cezam bitti sonunda

Selammm kızçelerimmmm ben geldim :))) cezam bitti sonunda

selam canım sana da hoşgeldin tekrardan

Ey Allah’ım!.
Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eye..
Amin..
Hayırlı Cumalar...

amin canım amin

Haklısın tınlamamak en doğrusu ama bazen ister istemez takıyorsun kafana,ama takmamak en güzeli aslında.Seninde Allah yardımcın olsun canım

baharcım canım çok geçmiş olsun bizim de özcanber hastaydı 10 gündür daha yeni iyi oldu pazaretsi kontorlu var tekrardan

amin canım
olsun yine de başbaşa olmuşsunuz güzel bir akşam geçirmişsiniz demekki o da gitmek istememiş seninle başbaşa kalmak istemiş canım

selam kızlar...napıyosunuz bakalım ?

ben işteyim ama çalışmıyorum, aşkı memnuya takıldım yine, bıkmadım bu diziden D

dün annemde kaldım, geç yatıldı kafam yerine gelmiyor bi türlü. çıkıştada işlerim var, heykele fln gitmem lazım ama hiç canım istemiyor.

h.sonu giremiyorum pek, hepinizi öpüyorum, pztye kadar ii bakın kendinize :)

aminnnnnnnnn:))

sağol canım..

ay çokgüzel hepsi çok beğendim. odanızıda iyi günlerde kullanın canım..
ee nekadar kaldı zeynebe kavuşmaya?

saolun kızlar zeynebe kavuşmaya 1 ay kaldı şubatı saymıyorum sanki şubata girince heran gelebilir gb beklerim artık:18: bu sıra erken dogumlar var çok benden önce olan birisi doğurdu evvelsi gün korku sarıyo böylr olunca normaldende sezeryandanda korkmaya başladım o cesur yürek gitti çok tuhaf bi korku sardı herryanımı geçen gün evde koca gün ittiriyo diye başladım ağlamaya akşama kadar hasta gb yattım eşim geldi noluyo dedi korktu adam sonra gemliğe geldik beraber 2 gündğr burdayım biraz içim açıldı insan gördüm bugünde gezdik dışarda bişeyler aldım felan iyiyim şimdi yanlız kalınca kuruyorum sanırım

eşimin işleride açıldı çok şükür hergüne iş çıkıyo geliyo gidiyolar şimdilik damatla beraber gidip geliyolar eşim iyice öğrensin diye oda içimi rahatlatıyo

günaydın iyi haftalar kızlarrrrrrrrrrr
haksevercim gönlünü ferah tut sona yaklaştıkça çok normal bu tür korkular kendini rahat tutmaya çalış allahın izniyle bir bakmışın meleğin kucağında canım stres yapma kendine
ayrancım boşver valla yarasını olan gocunur salla gitsin

Günaydın kızlarrr haksevercim odana bayıldım sıra zeynep bebeğin gelmesine kaldı allah sağlıklı sıhatlı kucağınıza almayı nasıp etsın

günaydınlarrrrrrr
haksevercim sonunda kızına kavuşmak var doğum korkusundan önce bunu düşün..

sevcan nerde ya aaa arıyacam artık bu kız bizi ihmal etmezdi umarım kötü bişey yoktur..

kızlarr 18 ocakda gün ben de ona göre ayarlayın kendinizi ba k şimdiden söylüyorum hayat, semiha, ayran ve özellikle de merve bul bişey canım izin almak için diğerleri geçen günden biliyor zaten tarihin ne zaman olduğunu bekliyorum hepinizi

Günaydın kızlarrr haksevercim odana bayıldım sıra zeynep bebeğin gelmesine kaldı allah sağlıklı sıhatlı kucağınıza almayı nasıp etsın

günaydınlarrrrrrr
haksevercim sonunda kızına kavuşmak var doğum korkusundan önce bunu düşün..

sevcan nerde ya aaa arıyacam artık bu kız bizi ihmal etmezdi umarım kötü bişey yoktur..

günaydın kızlarrr
hayatcım sene sonu işleri olduğu için bence giremiyordur ben de bu öğlen arıyayım bakıyım nerelerdeymiş

Boşverdim zaten biz bursalıyız boş insanlarla işimiz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…