bir iki tıkırında gidiyo iler sonra kal geliyo ya eşim istanbul tarafta 2. sıradalarmış ama sabahın 4üde yola çıktılar hala bekliyolarmış fabrikanın bahçesinde üff ya ne saati belli ne günü dün gece alınan arabaalr çıkmamış daha fabrikadan bizimkilerin ne zman girip malı yükleteceği muamma eşim diyoki burda bekleyip sinir krizine girip işi bırakanlar bile olmuş diyo hakkını helal et felan diyo espiri yapıyo bende ağlıyorum zaten ağlamaya yer arıyorum
bugün okuma yerine gittim hatime 11de ordan çıktım komşularım varya bizim bir yaşklarda oldugumuz 2-3 tane birinin yeni oğlu oldu bi kızı var birinin yazın kızı olmuştu neysem ne arıyolar ne soruyolar aylar oldu en son oğlu olanı kırk uçurmaya çarmıştım o zman hepsi gelmişti insan bi arar sorar nabıyosun der zaten doluydum hadi dedim gene ben çarayım geçen kızı oğlu olanıa radım köydeymiş 10 gündür gelmişler eve ama hastalarmış cidden seside çok kötüydü zaten hasta kişilerle görüşmem yasak tamam dedim ileşince görüşelim geçen haftaydı bu bugün okuma yerinden gelirken zile bastım bozuk herelde çagrı attım sonra dedim du karşıdaki pınarı arayayım aradım emşgule attı açsa cama çık dicem sokaktayım bekliyorum normalde çıkar çıkmadı bida aradım özge müsait değilim kahvaltı yapıyorum dedidedim cama çıksana 2 dakka dedi misafirim var çıkamam ay bi gücüme gitti diyoki 1 saat sonra çıkarım yok çıkma dedim kapadım telefonu sonra bi oğlu bi kızı olan serap çagrı attı ben ona cagrı attımı bile unuttum sinirden aradım dedi noldu dedim yok bişi ama aglıyorum dedi noldu dedim sizi çarcaktımda ondan cagrı atttım cama cıkın diye dedim pınar böle böle yaptı dedim kız neden aglıyosun diyo oda acaba bende mi sorun var tamam canım sıkkın patlıcak yer arıyorumda yani yaptıgı büyük terbiyesizlik bence çok gücüme gitti çocuk durmuyo bize gel kponuşalım felan dese anlarım yanide o ne dmeek ya meşgule atmak cama cıkamam kahvaltı yapıyorum demek ne demek assolist sanki çok sinir oldum bitti benim için
bu şahısın evine en son bebek mevlidinde gittim hep ben çarıyorum yani görüşmek için çabalayan benim ama yok artık bitti hayatt aramam sormam ne halleri varsa görsünler
eşimede sinir oluyorum kimle görüşcem acaba ben onla görüşme bunla görüşme böle kıl insanalrdanda hayır yok uyuz oluyorum işte böle oluncauff keşke ablam taşınmsaydı ne güzel yakınımdaydı ona giderdim bali burdayken hep çalışıyodum kıymetini bilemedim ablamın yeterince püff
günaydın karamuk nasılsın iyimisinGünaydın şekerciklerrrrr
günaydın karamuk nasılsın iyimisin
bildiğin gibi valla canım iş güç uğrasıyorumgünaydın canım sağolasın iyiyim sen nasılsın
bildiğin gibi valla canım iş güç uğrasıyorum
Cok sıkıldım artık 1 gün tatilim var ondada kendimize vakit ayıramıyoruz
bir iki tıkırında gidiyo iler sonra kal geliyo ya eşim istanbul tarafta 2. sıradalarmış ama sabahın 4üde yola çıktılar hala bekliyolarmış fabrikanın bahçesinde üff ya ne saati belli ne günü dün gece alınan arabaalr çıkmamış daha fabrikadan bizimkilerin ne zman girip malı yükleteceği muamma eşim diyoki burda bekleyip sinir krizine girip işi bırakanlar bile olmuş diyo hakkını helal et felan diyo espiri yapıyo bende ağlıyorum zaten ağlamaya yer arıyorum
bugün okuma yerine gittim hatime 11de ordan çıktım komşularım varya bizim bir yaşklarda oldugumuz 2-3 tane birinin yeni oğlu oldu bi kızı var birinin yazın kızı olmuştu neysem ne arıyolar ne soruyolar aylar oldu en son oğlu olanı kırk uçurmaya çarmıştım o zman hepsi gelmişti insan bi arar sorar nabıyosun der zaten doluydum hadi dedim gene ben çarayım geçen kızı oğlu olanıa radım köydeymiş 10 gündür gelmişler eve ama hastalarmış cidden seside çok kötüydü zaten hasta kişilerle görüşmem yasak tamam dedim ileşince görüşelim geçen haftaydı bu bugün okuma yerinden gelirken zile bastım bozuk herelde çagrı attım sonra dedim du karşıdaki pınarı arayayım aradım emşgule attı açsa cama çık dicem sokaktayım bekliyorum normalde çıkar çıkmadı bida aradım özge müsait değilim kahvaltı yapıyorum dedidedim cama çıksana 2 dakka dedi misafirim var çıkamam ay bi gücüme gitti diyoki 1 saat sonra çıkarım yok çıkma dedim kapadım telefonu sonra bi oğlu bi kızı olan serap çagrı attı ben ona cagrı attımı bile unuttum sinirden aradım dedi noldu dedim yok bişi ama aglıyorum dedi noldu dedim sizi çarcaktımda ondan cagrı atttım cama cıkın diye dedim pınar böle böle yaptı dedim kız neden aglıyosun diyo oda acaba bende mi sorun var tamam canım sıkkın patlıcak yer arıyorumda yani yaptıgı büyük terbiyesizlik bence çok gücüme gitti çocuk durmuyo bize gel kponuşalım felan dese anlarım yanide o ne dmeek ya meşgule atmak cama cıkamam kahvaltı yapıyorum demek ne demek assolist sanki çok sinir oldum bitti benim için
bu şahısın evine en son bebek mevlidinde gittim hep ben çarıyorum yani görüşmek için çabalayan benim ama yok artık bitti hayatt aramam sormam ne halleri varsa görsünler
eşimede sinir oluyorum kimle görüşcem acaba ben onla görüşme bunla görüşme böle kıl insanalrdanda hayır yok uyuz oluyorum işte böle oluncauff keşke ablam taşınmsaydı ne güzel yakınımdaydı ona giderdim bali burdayken hep çalışıyodum kıymetini bilemedim ablamın yeterince püff
olsun kıızzz yinede onların yanındada bi başka rahatlık hisseder insan evet belki dinlenemezsin evde ama olsun ailece olursunuz...aynen canım ya hep aynı evden işe işden eve hep bir koşturmaca içindeyiz valla benim de sene sonu işlerim çok yoğun şunları bir bitireyim 1-2 gün çıkıcam izine kısmetse kafa dinlicem biraz gerçi benim küçük canavardan nasıl dinliceksem kafa orasını da bilemiyorum artık:26:
kızlarr 18 ocakda gün ben de ona göre ayarlayın kendinizi ba k şimdiden söylüyorum hayat, semiha, ayran ve özellikle de merve bul bişey canım izin almak için diğerleri geçen günden biliyor zaten tarihin ne zaman olduğunu bekliyorum hepinizi
günaydın canım nasılsın iyimisin...günaydın kızlar
arkadaşlık derecesniz nasıl? yani ben okurken ağzım açık kaldı..iki eli kanda olsa insanın bakar kahvaltı ediyorum çıkamam demesi çok ayıpp..eğer bana böyle davranan biri olsa hayatımda asla ona yer olmazdı bebek mevlüdüne dahi çağırma o kişiyi..bir iki tıkırında gidiyo iler sonra kal geliyo ya eşim istanbul tarafta 2. sıradalarmış ama sabahın 4üde yola çıktılar hala bekliyolarmış fabrikanın bahçesinde üff ya ne saati belli ne günü dün gece alınan arabaalr çıkmamış daha fabrikadan bizimkilerin ne zman girip malı yükleteceği muamma eşim diyoki burda bekleyip sinir krizine girip işi bırakanlar bile olmuş diyo hakkını helal et felan diyo espiri yapıyo bende ağlıyorum zaten ağlamaya yer arıyorum
slm hanimlar nasilsiniz bisuredir giremedim yilbasinda izmite kuzenime gittik butun kuzenler ve esleri toplandik 7 cift vartik toplam goya iki gunlugune gittik kuzen gondermedi dondu ben haftasonuna kadar orda kaldim iki gun once donebildim oglumda okulunda geri kaldi iki gun ama .....neyse sonucta guzel gecti...buaralar hastalik yok basimizda onun mutlulugu var sukur....kizim dun pazartesi gunu 2 yasina girdi dogum gunu yapmadik oglumun gozu kalmasin diye seneye artik nasilsa anlamiyo dedik....buarada iki yasini gecti ama meme emmeye fuulll devam hala braktiramadim heleki kuzenlerdeyken iyice isyan ettirdi dondugum gibi braktircam dedim yine olmadi yarin aktardan sabir tasi alicam son carem o kaldi bakalim sonuc ne olsun en son oje alip surdum kirmizi banamisin demedi cok zordayim kurtarin gariiii....
benden bukadar sevcan girmemis buara o dikkatimi cektieee alisistik hep aktif olmana araniyosun sekerim..fahriyecim tabiki 18inde sendeyiz ozelden adresle telefon numarani ativerirsen sevinirim seymalarda alcaktim numarani arada kaynamis kiz amcanlara gelmediniz sanirim baska hic gormedim gelirseniz bi kahvemi icmeye ugramadan gitme sakin ...
hayatcim sen nasilsin en cok seni ozledim biliyomusun teee yazdan beri gormedim artik gunumuzde gorcem ins...
canım bir zamanlar hakseverde umutsuzluğa kapılmışken ben ona fakülteye git birde bellimi olur tedavin iyi geçer kavuşursun inşallah bebeğine demiştim,Allah nasip etti ve oda bebeğine kavuştu darısıda sizlere olsun inşallahcanım ben önümüzdeki ayın 24 üne randevu aldım fakülteden biliyomusun
Canım çok sağol balgamlı öksürükten kurtulmuşken gribe yakalandı bu seferde kayınvalideme bırakmıştık orayada eşimin baba tarafından akrabaları gelmiş sanırım griplerdi onlardanmı geçti Nehire ne oldu anlayamadım:18::2:Sonra ailece grip olduk.Nehirin ateşi çıktı hala toparlayamadık.Fikirlerin içinde teşekkürler canım bende ya fotografıyla yada 1 yaş pastası yaptırırım diyordum bakalım ayarlıcaz bişeylerçalışıyorum canım devam ama geçen hafta ardadan dolayı 1 hafta evdeydim arda hastaydı 1 hafta okula göndermemiştim..
bu haftada işler çok yoğun değil o yüzden çok kalmıyorum işyerinde..ama çalışmaya devam:)
ay canım kıyamam bebeğine gerçekten fena grip var ve yatırıyor öyle gelip geçmiyor maalesef
canım öncelikle kızının fotoğrafıyla pasta yaptırabilirsin benim çok hoşuma gidiyor.. magnet yaptırabilirsin zamanın varsa 1.yaş günü çok özel çünkü..kapı süsü tak muakkak pembe renkle bolanlarla evini süsleyebilirsin..
pasta tabaklarını çizgi film figürleriyle alabilrisn aynı modelden masa örtüsü alabilirsin,,bunların hepsini cumhuriyet cd.. bulabilirsin..magnetide kendin yapabilirsin nehirin resmiyle,,şimdiden hayırlı olsun yeni yaşı inşallah..
aminn canım bu ne güzel duaa..
hayırlı olsun canım dişiBaharcim kizinin dogumgunune 1yaa Kurabiyesi yaptırabilirsiniz pasta yaptirirsin 1 seklinde bende kizimin ilk partisini yaptım dis bugdayi 15gun once kurqbiye pasta disim cikti yazisi afişler balonlarla susledik evimizi kizima merve teyzesi tutu yapti cok guzel oldu misafirlerimize dagitmak icinde kizimin fotografinin olduğu cerceve dagittik harika oldu herşey çok güzeldi dogumgunune daha guzel şeyler yapicqz inşallah
a.s canım hoşgeldinSelammm kızçelerimmmm ben geldim :))) cezam bitti sonunda
Sağol canım sizede çok geçmiş olsun ailecek hasta olduk halada tam olarak atlamadık nasıl bir salgınmış böyle herkez hasta:2:Özcanberkte iyidir inşallahselam canım sana da hoşgeldin tekrardan
amin canım amin
baharcım canım çok geçmiş olsun bizim de özcanber hastaydı 10 gündür daha yeni iyi oldu pazaretsi kontorlu var tekrardan
amin canım
olsun yine de başbaşa olmuşsunuz güzel bir akşam geçirmişsiniz demekki o da gitmek istememiş seninle başbaşa kalmak istemiş canım
saolun kızlarzeynebe kavuşmaya 1 ay kaldı şubatı saymıyorum sanki şubata girince heran gelebilir gb beklerim artık:18: bu sıra erken dogumlar var çok benden önce olan birisi doğurdu evvelsi gün korku sarıyo böylr olunca normaldende sezeryandanda korkmaya başladım o cesur yürek gitti çok tuhaf bi korku sardı herryanımı geçen gün evde koca gün ittiriyo diye başladım ağlamaya akşama kadar hasta gb yattım eşim geldi noluyo dedi korktu adam sonra gemliğe geldik beraber 2 gündğr burdayım biraz içim açıldı insan gördüm bugünde gezdik dışarda bişeyler aldım felan iyiyim şimdi yanlız kalınca kuruyorum sanırım
eşimin işleride açıldı çok şükür hergüne iş çıkıyo geliyo gidiyolar şimdilik damatla beraber gidip geliyolar eşim iyice öğrensin diye oda içimi rahatlatıyo
Allah kolaylık versin eşine canım Allah yokluklarını göstermesin,gerçekten her işin kendine göre zorluğu var.Benim işiminde işi kolay bir iş değil,Allah yardımcıları olsunbir iki tıkırında gidiyo iler sonra kal geliyo ya eşim istanbul tarafta 2. sıradalarmış ama sabahın 4üde yola çıktılar hala bekliyolarmış fabrikanın bahçesinde üff ya ne saati belli ne günü dün gece alınan arabaalr çıkmamış daha fabrikadan bizimkilerin ne zman girip malı yükleteceği muamma eşim diyoki burda bekleyip sinir krizine girip işi bırakanlar bile olmuş diyo hakkını helal et felan diyo espiri yapıyo bende ağlıyorum zaten ağlamaya yer arıyorum
slm hanimlar nasilsiniz bisuredir giremedim yilbasinda izmite kuzenime gittik butun kuzenler ve esleri toplandik 7 cift vartik toplam goya iki gunlugune gittik kuzen gondermedi dondu ben haftasonuna kadar orda kaldim iki gun once donebildim oglumda okulunda geri kaldi iki gun ama .....neyse sonucta guzel gecti...buaralar hastalik yok basimizda onun mutlulugu var sukur....kizim dun pazartesi gunu 2 yasina girdi dogum gunu yapmadik oglumun gozu kalmasin diye seneye artik nasilsa anlamiyo dedik....buarada iki yasini gecti ama meme emmeye fuulll devam hala braktiramadim heleki kuzenlerdeyken iyice isyan ettirdi dondugum gibi braktircam dedim yine olmadi yarin aktardan sabir tasi alicam son carem o kaldi bakalim sonuc ne olsun en son oje alip surdum kirmizi banamisin demedi cok zordayim kurtarin gariiii....
benden bukadar sevcan girmemis buara o dikkatimi cektieee alisistik hep aktif olmana araniyosun sekerim..fahriyecim tabiki 18inde sendeyiz ozelden adresle telefon numarani ativerirsen sevinirim seymalarda alcaktim numarani arada kaynamis kiz amcanlara gelmediniz sanirim baska hic gormedim gelirseniz bi kahvemi icmeye ugramadan gitme sakin ...
hayatcim sen nasilsin en cok seni ozledim biliyomusun teee yazdan beri gormedim artik gunumuzde gorcem ins...
ayfercim askolsun sana yaaa merinos pazarina gelip insan ugramadan gidermi yaaa hatta kahvaltiya gelseydin beraber cikardik pazara tek basima useniom hep gitmeye ben seni seymanin gunune giderken aramistim kaydetmedinmi ozaman numarayi neyse ozelden faceden atarim ben yine....bidahakine bahanene kalmasin bariarkadaşlık derecesniz nasıl? yani ben okurken ağzım açık kaldı..iki eli kanda olsa insanın bakar kahvaltı ediyorum çıkamam demesi çok ayıpp..eğer bana böyle davranan biri olsa hayatımda asla ona yer olmazdı bebek mevlüdüne dahi çağırma o kişiyi..
o gelse bile hiç umursama haspam ya sinir oldum..
dün merinos pazarına gittim sabah 10 da çıktım evden neyse 1 gibi alışverişim bitti..telefon rehberine baktım hakseverin teli yok yinusenin baktım onunda yok ulan dedim çıkmadan kkdan isteseydim keşke..sonra dedim sevcanı arasaydım keşke:))
ikinizden birine kesin kahve içmeye gelecektim ama kısmet olmadı
canım benim bende seni çok özledim ama en çok ecirni:))) o tombiş poposunu top gibi yuvarlanması aklımdan gitmiyor..
karamuğa kesin gelicem inşallah bu sefer kaçmaz:)
bu arada salı pazarı çok güzeldi koruparktan strev.. mağazasından aldığım kıyafetimin aynısını gördüm emin olamadım inceledim markasına baktım aynı marka hiç hatasıda yoktu her bedenide vardı..fiyatını bir sordum şok oldum ben 69 tl saydığım ürünki 120den indirime girmişti, pazarda 30 liraydı hemde 25e bırakırım abla dedi(( bende o sinirle baya şeyler aldım..ama resmen kazıklanıyormuyuz ya..
ben sürekli çarşamba perşembe pazarına giden biriyim ama inanmazdım.. ürün kalitesinin farklı olduğunu düşünürdüm..
gözlerimle gördüm yaa püfffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?