Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım gerçi açıklamasını telefonda yaptım sana ama burdanda yazayım:)
2 hafta önce telefonda sorun vardı tamire verdik numaralar silinmişti..hangi numaralar ezberimdeyse kaydettim..bazıalrını kkdan özel mesajdan bularak yazdım.
bundan sonra kahvaltıya gelicem önce para biriktirmem lazım pazar için :) sonra sigara kahve keyfi yaparız sonra pazarın altını üstüne getiririz:))
canım eşinin çalıştığı yere yakınmı ev bakıyorsunuz yoksa neresi olursamı? eğer öyleyse millet mh. gel:))))

Son düzenleme:
günaydın canım nasılsın iyimisin...
bu senin test günündü galiba inşallah iyi olur canım sonuc

canım negatif aldım adet bıtsın hoca yanına cagırdı benı ne zaman baslarız bırdaha acaba cok üzüldüm cok agladım cok yıprandım bu sürecte

bilmiyorum canım ama bu kişi cocuk olmadanda çalışıyo diye böyleydi yani hep bize gelinir ki gelinsin ben zaten bana gelnsin isterim hem kapalıyım başkasında rahat giyinemiyorum diye hem kendi evimde daha rahatım diye ama anlatmak istediğim sorumsuz mu desem vurdunduymaz mı desem bence hassas dönemimde olabilirim ama yaptıgı çok büyük ayıptı çok gücüme gitti benim evimde bisürü misafirlerim varken ben ona cevap veriyorum kendisi sokakta bara çara camdan caama konuşmaya bayılır ben hiç sevmem arasamda telefonumu kapatır cama cıkar ordan konuşalım der ben istemem cepten konuşalım derim yani kendi huyudur camlarda konuşmak neyse aradıgımda açıp konuşsa kızmazdım meşkule attı olabilir ikinciye aradıgımdada meşkuliyeti kahvaltı dedi bence bu bi mazeret değil ne yani telefonda 2 dakka konuşup kapatıp kahvaltısına devam edebilirdi hem misafirim dediğide kayınvaldesiymiş neyse sildim bitmiştir benim için gelirse evime başım üstüne ama bidaha ben asla....çok zor yani.....

saol canım evet en az tırın borcu bitene kadar böyle zorlanıcaz sonrasıda mechul eşimin bu iş kurma araba tır alma sevdaları hiç bitmicek herelde... evlendiğimde renoda çalışan...arabası evi olan...işinde gücünde kurulu düzeninde biriydi ama mutlu olamadı bi türlü mutlu olsun çalışkandır eşim o yönden güvenim sosuz ama yoruldum borçlardan belirsizlikten allah yardımcımız olsun

bencede canım sakinleşince bile kafam almadı yaptıgını hala kızgınım yani daha dogrusu kızgınım zaten ayardır arayıp sormamalarına üzülüyodum yani hamileyim bide hem çok beklemişim hem een güzel günlerim hamileyken haftanın 3 günü buluşup bana nisbet yapar gb burnuma sokmayı biliyodu bu şahıs hem hareketleriyle hem klaflarıyla nolduda böyle oldukneyse sonradan arayıp bişi dese gene gevşerdim bende vurdunduymaz umrunda bile değil eşimde bana kızıyo fazla büyütüyosun herkezi kafand çok değerler yüklüyosun hala büyümedinmi en önce insanın ailesi diyo sonra oldugu kadar olur takma kimseyi kafana diyo ama ben istiyorum arkadaşlarım olsun gülelim eylenelim mutlu olalım biraz kafa dagıtalım buluşup arada neyse fazla deger vermişim degmezmiş...

Ah canim.ya senin yerinde olsam o arkadasla gorusmem birdaha yerbiyesizlik yapmis vala yakinsan bana buyir gel benim kimsm yok bursada

ah canım kocam salsa zaten sizden başkasına ihtiyacım kalırmı ama malesef salmıyo eşim

kızına hayırlı uzun ömürler dilerim allah hep güzel günlerini göstersin canımcanım meme bıraktırmada sevcanın güzel yöntemleri vardı bi konuş istersen 1,5 yaşından sonra çocuklarda mem takıntı haline geliyo çok zor bi süreç allah kolaylık versin canım:26:

keşke gelseydin canım bende bugün gene gemliğe geldim kapı bulamayınca kendime hoş bugün komşum serap olan aradı görüşelim dicektim dedi yokum dedim gemliğe geldim siz gelmeyince çok bunalmıştım dedimdönünce ara dedi

yakınlık derecem canım mahallede 3-4 genciz zaten 2miz mahllenin gelini kaınvaldelerimiz 30 senedir orda yaşamış 2mizde 4-5 senelik kiracılar yani her vakit görüşürdük ben çalışmazken eh hamile kalınca ben onlarda dogurmuş oldu ama artık kaçaylık oldu bebekler ne bilim hiçmi görüşülmez yada bi 5 dk ayırıp aranmazbilmiyorum gücüme gitti işte

saol canım pikniğe gelmemişti pınar o zman çalışıyodu güvenlik yapıyo magzalarda bebek olduda çalışmıyo ...evde yani.... pikniğe gelen halimeydi şişman olan oda hamile benden 2hafta büyük kızı olcak.... diğeride seraptı bi kızı vardı ozman piknikte zeynep şimdide oğlu oldu içlerinde en iyissi serap zaten o gün üzüldügümü anladı bugün aradı daha iyi olduk gelelim diye

allah şifa versin canım sizede zor salgın var bugün otobüsle geldik eşim arabayı gemliğe bırakmş dün eve gelirken bu sabah otobüsle gemliğe geldik ay arabada öksüren tıksıran agzımı kapadım nefes aldım herkez hasta

canım negatif aldım adet bıtsın hoca yanına cagırdı benı ne zaman baslarız bırdaha acaba cok üzüldüm cok agladım cok yıprandım bu sürecte

canım bu kötü üzüntülü günlerin sonu inşallah mutlu sonla biticek rabbim sabır versin üzülme desemde üzülüceksin ama ama yeni ay yeni tedavi yeni umutlar gelicek inşallah en kısa zamanda bebek gelicek rabbim hayırlısını versin

ailemın yanına geldim ıstanbula onlarda üzülüyo ama hakkımda bu hayırlısı demek kaderım kısmetım degilmiş kafamı dagıtmaya calışıcam inşallah rabbım tez zamanda nasip etsin allahrazı olsun hayırlı geceler

Kızlar bu arada dün Sevcanı rüyamda gördümMerak ettim bende bir arayayım dedim,çok konuşamadık.İşleri yoğunmuş ondan giremiyordur.Görüşürüz kendinize iyi bakın
7
diğer mesajın uzundu alıntı yapamadım canım
fakülteye aslında genetik testler için randevu aldım canım ama bilmiyorum belkide hemen başlarımda tedaviye canım öyle işte

kuzummm sakın üzülme nolur inanki tutunup kaybetsen dahada zor..
bak bende geçtim aynı dönemşerden napalım canım hayırlsı değilmiş deyip tesell, edciez kendimizi
ama sunu nutma yürek yangınını cok iyi anlıyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nurtencim hoşgeldin canım hepinize özelden atıcam telimi ve adresimi

günaydın kızlar..
bugün nasipse peygamber efendimiz sakalı şerifne gidicem kısmetse..
bu arada evimin merdivenleri yapılmış klimaları takılmış eşim şimdi söyledi ayy çok sevindim rabbim en yakın zamanda evime kavuştur benii
karamukçum sana gelmek için başaran minibüsüne binicem dimi..
bu arada başarandaki okulu ve teller altındaki bimi biliyorum acaba nereye yakınsın..

Günaydınnnnn kızçelerr :) giremiyorum pek fazla ve özledim sizi zaten ayın 18 de gelemıyorum günne çok istiyordum halbukıı

caným negatif aldým adet býtsýn hoca yanýna cagýrdý bený ne zaman baslarýz býrdaha acaba cok üzüldüm cok agladým cok yýprandým bu sürecte

Üzülme vardýr onunda bi vakti rabbim verir... Bizimde olmuyo 3 tane dr deðiþtim þimdi kafama takmýyorum...
Adetim geçti 15 gün. ..... olcakmýþ gibi oluyorum ama ollmadým nedense kafamýda oraya yormuyorum
Az daha beklicem sökülmedim diye dr ye gidicem...

Son düzenleme:
Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

allah kabul etsin canım
bu arada hadi gözün aydın yavaş yavaş tamamlanıyor evin olsun canım geç olsun da güç olmasın allahın izniyle biran evvel geçersin işallah evine
evet canım başaran minibüsüne bincen okulun orda incen ben ordan alıcam sizi zaten hepinize atıcam adresi tekrardan

Günaydınnnnn kızçelerr :) giremiyorum pek fazla ve özledim sizi zaten ayın 18 de gelemıyorum günne çok istiyordum halbukıı

yapma merve yaa seni de bekliyorum biliyosun gün sen de değilse bir seferlik bizi tercih etsen olmaz mı ? o gününe gitme bana gel birkereden bişey olmaz heralde canım bekliyorum

aa hadi hayırlısı olur işallah çok sevindim işallah vardır birşey ama gerçekten kafana takmayacaksın ne kadar üstüne gidersen o kadar olmuyor doğru söylüyorsun bizde 5 sene uğraştık ama hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım allahın işi belli olmuyor işte

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

amin canım senin de cuman mübarek olsun

allah kabul etsin canım
bu arada hadi gözün aydın yavaş yavaş tamamlanıyor evin olsun canım geç olsun da güç olmasın allahın izniyle biran evvel geçersin işallah evine
evet canım başaran minibüsüne bincen okulun orda incen ben ordan alıcam sizi zaten hepinize atıcam adresi tekrardan

yapma merve yaa seni de bekliyorum biliyosun gün sen de değilse bir seferlik bizi tercih etsen olmaz mı ? o gününe gitme bana gel birkereden bişey olmaz heralde canım bekliyorum

aa hadi hayırlısı olur işallah çok sevindim işallah vardır birşey ama gerçekten kafana takmayacaksın ne kadar üstüne gidersen o kadar olmuyor doğru söylüyorsun bizde 5 sene uğraştık ama hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım allahın işi belli olmuyor işte

amin canım senin de cuman mübarek olsun

canım benım yaa gitmesem olmaz kii üff keşke bu cumartesı olsaymıs evdeyım boşum bu hafta şansa bakk
sizi seviyorummm hepinizi öpüyorummm

Selam kızçelerim hepinize hayırlı hafta sonları :)) öpüldünüz

kandiliniz mubarek olsun kızlar dogum yapcaklara (kendime ) allah kolaylık versin bi avazda kurtulmayı duala istiyorum

ev istiyenlere ev araba istiyenlere araba evlat istiyenlere tez vakitte evlattt hepsi tam olanlarada daim olmasını huzurlu mutlu saglıklı ömürler diliyorum

banada dua edin rabbim kurtarsın benide sag salim heycan basıyo çok yanlız kalamıyorum artık korkusuz korkakmışım 5 hafta kalınca bütün bastırdıgım duygularım hortladı hep odası eşyaları hazır olsun istedim ama üstümdeki psikolojik baskıyı anlatmam imkansız herşey hazır ama ben değilim:18:hem kızıma kavuşmayı çok istiyorum hemde bişey olcak diye çok korkuyorum allahım bizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…