ayfercim askolsun sana yaaa merinos pazarina gelip insan ugramadan gidermi yaaa hatta kahvaltiya gelseydin beraber cikardik pazara tek basima useniom hep gitmeye ben seni seymanin gunune giderken aramistim kaydetmedinmi ozaman numarayi neyse ozelden faceden atarim ben yine....bidahakine bahanene kalmasin bari
pazardaki ucuzluga gelince gercekten oyle ayni mallari yari yariya fiyata buluyorum bende gercekten pazar ekonomik oluyo ama yinede magazalardan vazgecemiyoruz tabisiiii
baharcim nehir hastalanmis gecmis olsun sen nasilsin ins.moralin yerindedir bide senin oturdugun sitenin adi neydi unuttum biara bakmistim internetten esime gostercemde bidaha bide kirasi ve aidati nekadardi sen ucuncu kattaydin dimi ev arastirmasina az az basladim ins pisman olmiycagim bir yerde bulurumda yerlesirim cok kararsizim semt acisindan neresi olsun diye bakalim hayirlisi....
günaydın canım nasılsın iyimisin...
bu senin test günündü galiba inşallah iyi olur canım sonuc
Benim babam yıllardır nakliyecilik yapıyo vok iyi biliyorum tir işi boyke uzaklarda senin esin yine istanbula gitmis benim babam en yakin ankaraya gidiyor en uzak kars van heryere sicagi var kisi var kari var buzu var kolay degil allah kolaylik versin komsularina gelince suan hassas bi dönemde sin yanlis anlamis olabilirsin oda oyle demek istememis olabilir bazen benide komsularim ariyor bnde kisa kestirip kapatmak istiyorum çünkü kizim uyuyo kizim uyurken temizlik yqpayim yenek yapayım kahvalti edeyim diyorm o arada kimseye ayıracak zamanım olmuyor blki onunda isi varmış tir Misafiride varmis rahat rahat kahvaltı etmek istemis demekki verdigi tepki icin pişman olur arar yakinda seni çocuğun olunca kimseye ihtiyaç duymaSin zaten oyke bi vaktinde olmayacak
ALLAH EŞİNE İŞ KOLAYLIĞI VE SABIR VERSİN CANIM NAPICAKSIN EKMEK PARASI İÇİN SONUÇDA İNSANLAR BU EZİYETİ ÇEKİYOR İŞALL biran evvel yüklerler canım sen sıkma canını
şu arkadşına gelince o nu da yaptığı bu hareketinden dolayı hiç kafana takma yaptığı onun terbiyesizliği ne demek misafir var bakamam kahvaltı yapıyorum falan demek çok ayıp bişey valla bana da aynısını yapsa biri çok kızarım anlar hatasını elbet ama anlamazsa da üzülme demekki o senin gibi yüreği temiz bir insanı haketmiyor demektir canım o nedenle boşver sen bebişini düşün değmeyecek insanlar için kendini de bebeğini de üzme
Ah canim.ya senin yerinde olsam o arkadasla gorusmem birdaha yerbiyesizlik yapmis vala yakinsan bana buyir gel benim kimsm yok bursada
slm hanimlar nasilsiniz bisuredir giremedim yilbasinda izmite kuzenime gittik butun kuzenler ve esleri toplandik 7 cift vartik toplam goya iki gunlugune gittik kuzen gondermedi dondu ben haftasonuna kadar orda kaldim iki gun once donebildim oglumda okulunda geri kaldi iki gun ama .....neyse sonucta guzel gecti...buaralar hastalik yok basimizda onun mutlulugu var sukur....kizim dun pazartesi gunu 2 yasina girdi dogum gunu yapmadik oglumun gozu kalmasin diye seneye artik nasilsa anlamiyo dedik....buarada iki yasini gecti ama meme emmeye fuulll devam hala braktiramadim heleki kuzenlerdeyken iyice isyan ettirdi dondugum gibi braktircam dedim yine olmadi yarin aktardan sabir tasi alicam son carem o kaldi bakalim sonuc ne olsun en son oje alip surdum kirmizi banamisin demedi cok zordayim kurtarin gariiii....
benden bukadar sevcan girmemis buara o dikkatimi cektieee alisistik hep aktif olmana araniyosun sekerim..fahriyecim tabiki 18inde sendeyiz ozelden adresle telefon numarani ativerirsen sevinirim seymalarda alcaktim numarani arada kaynamis kiz amcanlara gelmediniz sanirim baska hic gormedim gelirseniz bi kahvemi icmeye ugramadan gitme sakin ...
hayatcim sen nasilsin en cok seni ozledim biliyomusun teee yazdan beri gormedim artik gunumuzde gorcem ins...
arkadaşlık derecesniz nasıl? yani ben okurken ağzım açık kaldı..iki eli kanda olsa insanın bakar kahvaltı ediyorum çıkamam demesi çok ayıpp..eğer bana böyle davranan biri olsa hayatımda asla ona yer olmazdı bebek mevlüdüne dahi çağırma o kişiyi..
o gelse bile hiç umursama haspam ya sinir oldum..
dün merinos pazarına gittim sabah 10 da çıktım evden neyse 1 gibi alışverişim bitti..telefon rehberine baktım hakseverin teli yok yinusenin baktım onunda yok ulan dedim çıkmadan kkdan isteseydim keşke..sonra dedim sevcanı arasaydım keşke:))
ikinizden birine kesin kahve içmeye gelecektim ama kısmet olmadı
canım benim bende seni çok özledim ama en çok ecirni:))) o tombiş poposunu top gibi yuvarlanması aklımdan gitmiyor..
karamuğa kesin gelicem inşallah bu sefer kaçmaz:)
bu arada salı pazarı çok güzeldi koruparktan strev.. mağazasından aldığım kıyafetimin aynısını gördüm emin olamadım inceledim markasına baktım aynı marka hiç hatasıda yoktu her bedenide vardı..fiyatını bir sordum şok oldum ben 69 tl saydığım ürünki 120den indirime girmişti, pazarda 30 liraydı hemde 25e bırakırım abla dedi(( bende o sinirle baya şeyler aldım..ama resmen kazıklanıyormuyuz ya..
ben sürekli çarşamba perşembe pazarına giden biriyim ama inanmazdım.. ürün kalitesinin farklı olduğunu düşünürdüm..
gözlerimle gördüm yaa püfffffffff
canım bir zamanlar hakseverde umutsuzluğa kapılmışken ben ona fakülteye git birde bellimi olur tedavin iyi geçer kavuşursun inşallah bebeğine demiştim,Allah nasip etti ve oda bebeğine kavuştu darısıda sizlere olsun inşallah
Canım çok sağol balgamlı öksürükten kurtulmuşken gribe yakalandı bu seferde kayınvalideme bırakmıştık orayada eşimin baba tarafından akrabaları gelmiş sanırım griplerdi onlardanmı geçti Nehire ne oldu anlayamadım:18::2:Sonra ailece grip olduk.Nehirin ateşi çıktı hala toparlayamadık.Fikirlerin içinde teşekkürler canım bende ya fotografıyla yada 1 yaş pastası yaptırırım diyordum bakalım ayarlıcaz bişeylersen nasılsın neler yaptınız ev işi neoldu çocuklar nasıl
hayırlı olsun canım dişidiş partisi ben yapmadım kısmet olursa doğum gününe inşallah.bakalım canım bişeyler yapmaya çalışıcaz
a.s canım hoşgeldin
Sağol canım sizede çok geçmiş olsun ailecek hasta olduk halada tam olarak atlamadık nasıl bir salgınmış böyle herkez hasta:2:Özcanberkte iyidir inşallah
Allah kolaylık versin eşine canım Allah yokluklarını göstermesin,gerçekten her işin kendine göre zorluğu var.Benim işiminde işi kolay bir iş değil,Allah yardımcıları olsunKomşunada takma kafanı bu pınar dediğin hani şu pikniğe gelmişti omuydu?:44:Kendi ayıbı öyle söylemesi yanlış bencede sende ona göre davran,gerçek dost arkadaş kolay bulunmuyor canım malesef
A.s canım ne güzel bir değişiklik olmuş sizede,demek hala memeyi bırakmadı tatlı kızsirkeyi denedinmi demiştim ya hani:44:inşllh üzmez annesi seni Görüşürüz kib canım
canım negatif aldım adet bıtsın hoca yanına cagırdı benı ne zaman baslarız bırdaha acaba cok üzüldüm cok agladım cok yıprandım bu sürecte
canım bu kötü üzüntülü günlerin sonu inşallah mutlu sonla biticek rabbim sabır versin üzülme desemde üzülüceksin ama ama yeni ay yeni tedavi yeni umutlar gelicek inşallah en kısa zamanda bebek gelicek rabbim hayırlısını versin
7Kızlar bu arada dün Sevcanı rüyamda gördümMerak ettim bende bir arayayım dedim,çok konuşamadık.İşleri yoğunmuş ondan giremiyordur.Görüşürüz kendinize iyi bakın
kuzummm sakın üzülme nolur inanki tutunup kaybetsen dahada zor..canım negatif aldım adet bıtsın hoca yanına cagırdı benı ne zaman baslarız bırdaha acaba cok üzüldüm cok agladım cok yıprandım bu sürecte
meraba kızlar?bende bursalıyım...
caným negatif aldým adet býtsýn hoca yanýna cagýrdý bený ne zaman baslarýz býrdaha acaba cok üzüldüm cok agladým cok yýprandým bu sürecte
günaydın kızlar..
bugün nasipse peygamber efendimiz sakalı şerifne gidicem kısmetse..
bu arada evimin merdivenleri yapılmış klimaları takılmış eşim şimdi söyledi ayy çok sevindim rabbim en yakın zamanda evime kavuştur benii
karamukçum sana gelmek için başaran minibüsüne binicem dimi..
bu arada başarandaki okulu ve teller altındaki bimi biliyorum acaba nereye yakınsın..
Günaydınnnnn kızçelerr :) giremiyorum pek fazla ve özledim sizi zaten ayın 18 de gelemıyorum günneçok istiyordum halbukıı
Üzülme vardýr onunda bi vakti rabbim verir... Bizimde olmuyo 3 tane dr deðiþtim þimdi kafama takmýyorum...
Adetim geçti 15 gün. ..... olcakmýþ gibi oluyorum ama ollmadým nedense kafamýda oraya yormuyorum
Az daha beklicem sökülmedim diye dr ye gidicem...
Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.
günaydın kızlar..
bugün nasipse peygamber efendimiz sakalı şerifne gidicem kısmetse..
bu arada evimin merdivenleri yapılmış klimaları takılmış eşim şimdi söyledi ayy çok sevindim rabbim en yakın zamanda evime kavuştur benii
karamukçum sana gelmek için başaran minibüsüne binicem dimi..
bu arada başarandaki okulu ve teller altındaki bimi biliyorum acaba nereye yakınsın..
Günaydınnnnn kızçelerr :) giremiyorum pek fazla ve özledim sizi zaten ayın 18 de gelemıyorum günneçok istiyordum halbukıı
Üzülme vardýr onunda bi vakti rabbim verir... Bizimde olmuyo 3 tane dr deðiþtim þimdi kafama takmýyorum...
Adetim geçti 15 gün. ..... olcakmýþ gibi oluyorum ama ollmadým nedense kafamýda oraya yormuyorum
Az daha beklicem sökülmedim diye dr ye gidicem...
Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.
saol canım teşekkür ederimamin canım senin de cuman mübarek olsun
canım benım yaa gitmesem olmaz kii üff keşke bu cumartesı olsaymıs evdeyım boşum bu haftaallah kabul etsin canım
bu arada hadi gözün aydın yavaş yavaş tamamlanıyor evin olsun canım geç olsun da güç olmasın allahın izniyle biran evvel geçersin işallah evine
evet canım başaran minibüsüne bincen okulun orda incen ben ordan alıcam sizi zaten hepinize atıcam adresi tekrardan
yapma merve yaa seni de bekliyorum biliyosun gün sen de değilse bir seferlik bizi tercih etsen olmaz mı ? O gününe gitme bana gel birkereden bişey olmaz heralde canım bekliyorum
aa hadi hayırlısı olur işallah çok sevindim işallah vardır birşey ama gerçekten kafana takmayacaksın ne kadar üstüne gidersen o kadar olmuyor doğru söylüyorsun bizde 5 sene uğraştık ama hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım allahın işi belli olmuyor işte
amin canım senin de cuman mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?