günaydınlarrr..
allahın izniyle cumartesi ardamla sendeyiz karamukçum..
davetsizlerde gelebilirmi:18:
beklerim canım tabiki ne demek şeymaya da gelecektin ama olmamıştı gelmek istersen adresimi atarım sana da
Gelmek isterim ins ev yakindir bana
gönderdim canım adresimi beklerim
Canım benim bir zamanlar bende böyle sıkıntı eder korkardım,Allah'ın mucizesi o kadar büyükki beni yaramaz kızıma kavuşturducanım negatif aldım adet bıtsın hoca yanına cagırdı benı ne zaman baslarız bırdaha acaba cok üzüldüm cok agladım cok yıprandım bu sürecte
Sağol canım Allah razı olsun faceden atarım mesaj sana burada açık adres vermeyimayfercim askolsun sana yaaa merinos pazarina gelip insan ugramadan gidermi yaaa hatta kahvaltiya gelseydin beraber cikardik pazara tek basima useniom hep gitmeye ben seni seymanin gunune giderken aramistim kaydetmedinmi ozaman numarayi neyse ozelden faceden atarim ben yine....bidahakine bahanene kalmasin bari
pazardaki ucuzluga gelince gercekten oyle ayni mallari yari yariya fiyata buluyorum bende gercekten pazar ekonomik oluyo ama yinede magazalardan vazgecemiyoruz tabisiiii
baharcim nehir hastalanmis gecmis olsun sen nasilsin ins.moralin yerindedir bide senin oturdugun sitenin adi neydi unuttum biara bakmistim internetten esime gostercemde bidaha bide kirasi ve aidati nekadardi sen ucuncu kattaydin dimi ev arastirmasina az az basladim ins pisman olmiycagim bir yerde bulurumda yerlesirim cok kararsizim semt acisindan neresi olsun diye bakalim hayirlisi....
Anladım canım,Halimeyi biliyorum hamile olduğunu yazmıştın çok sevindim onun adınada.Ben Halimenin yanındakini sandım pardon canım.Boşver üzme kendini kendi pişman olur sen değil umarım anlar hatasını,değer verdikçe insanların biryerleri havalanıyor demekki adamına göre davranmak lazımbilmiyorum canım ama bu kişi cocuk olmadanda çalışıyo diye böyleydi yani hep bize gelinir ki gelinsin ben zaten bana gelnsin isterim hem kapalıyım başkasında rahat giyinemiyorum diye hem kendi evimde daha rahatım diye ama anlatmak istediğim sorumsuz mu desem vurdunduymaz mı desem bence hassas dönemimde olabilirim ama yaptıgı çok büyük ayıptı çok gücüme gitti benim evimde bisürü misafirlerim varken ben ona cevap veriyorum kendisi sokakta bara çara camdan caama konuşmaya bayılır ben hiç sevmem arasamda telefonumu kapatır cama cıkar ordan konuşalım der ben istemem cepten konuşalım derim yani kendi huyudur camlarda konuşmak neyse aradıgımda açıp konuşsa kızmazdım meşkule attı olabilir ikinciye aradıgımdada meşkuliyeti kahvaltı dedi bence bu bi mazeret değil ne yani telefonda 2 dakka konuşup kapatıp kahvaltısına devam edebilirdi hem misafirim dediğide kayınvaldesiymiş neyse sildim bitmiştir benim için gelirse evime başım üstüne ama bidaha ben asla....çok zor yani.....
saol canım evet en az tırın borcu bitene kadar böyle zorlanıcaz sonrasıda mechul eşimin bu iş kurma araba tır alma sevdaları hiç bitmicek herelde... evlendiğimde renoda çalışan...arabası evi olan...işinde gücünde kurulu düzeninde biriydi ama mutlu olamadı bi türlü mutlu olsun çalışkandır eşim o yönden güvenim sosuz ama yoruldum borçlardan belirsizlikten allah yardımcımız olsun
bencede canım sakinleşince bile kafam almadı yaptıgını hala kızgınım yani daha dogrusu kızgınım zaten ayardır arayıp sormamalarına üzülüyodum yani hamileyim bide hem çok beklemişim hem een güzel günlerim hamileyken haftanın 3 günü buluşup bana nisbet yapar gb burnuma sokmayı biliyodu bu şahıs hem hareketleriyle hem klaflarıyla nolduda böyle oldukneyse sonradan arayıp bişi dese gene gevşerdim bende vurdunduymaz umrunda bile değil eşimde bana kızıyo fazla büyütüyosun herkezi kafand çok değerler yüklüyosun hala büyümedinmi en önce insanın ailesi diyo sonra oldugu kadar olur takma kimseyi kafana diyo ama ben istiyorum arkadaşlarım olsun gülelim eylenelim mutlu olalım biraz kafa dagıtalım buluşup arada neyse fazla deger vermişim degmezmiş...
ah canım kocam salsa zaten sizden başkasına ihtiyacım kalırmı ama malesef salmıyo eşim
kızına hayırlı uzun ömürler dilerim allah hep güzel günlerini göstersin canımcanım meme bıraktırmada sevcanın güzel yöntemleri vardı bi konuş istersen 1,5 yaşından sonra çocuklarda mem takıntı haline geliyo çok zor bi süreç allah kolaylık versin canım:26:
keşke gelseydin canım bende bugün gene gemliğe geldim kapı bulamayınca kendimehoş bugün komşum serap olan aradı görüşelim dicektim dedi yokum dedim gemliğe geldim siz gelmeyince çok bunalmıştım dedim dönünce ara dedi
yakınlık derecem canım mahallede 3-4 genciz zaten 2miz mahllenin gelini kaınvaldelerimiz 30 senedir orda yaşamış 2mizde 4-5 senelik kiracılar yani her vakit görüşürdük ben çalışmazken eh hamile kalınca ben onlarda dogurmuş oldu ama artık kaçaylık oldu bebekler ne bilim hiçmi görüşülmez yada bi 5 dk ayırıp aranmazbilmiyorum gücüme gitti işte
saol canım pikniğe gelmemişti pınar o zman çalışıyodu güvenlik yapıyo magzalarda bebek olduda çalışmıyo ...evde yani.... pikniğe gelen halimeydi şişman olan oda hamilebenden 2hafta büyük kızı olcak.... diğeride seraptı bi kızı vardı ozman piknikte zeynep şimdide oğlu oldu içlerinde en iyissi serap zaten o gün üzüldügümü anladı bugün aradı daha iyi olduk gelelim diye
allah şifa versin canım sizede zor salgın var bugün otobüsle geldik eşim arabayı gemliğe bırakmş dün eve gelirken bu sabah otobüsle gemliğe geldik ay arabada öksüren tıksıran agzımı kapadım nefes aldım herkez hasta
Hayırlısı olsun hakkınızda canım umarım güzel haberler alırız senden de7
diğer mesajın uzundu alıntı yapamadım canım
fakülteye aslında genetik testler için randevu aldım canım ama bilmiyorum belkide hemen başlarımda tedaviye canım öyle işte
kuzummm sakın üzülme nolur inanki tutunup kaybetsen dahada zor..
bak bende geçtim aynı dönemşerden napalım canım hayırlsı değilmiş deyip tesell, edciez kendimizi
ama sunu nutma yürek yangınını cok iyi anlıyorum
Hoşgeldin aramıza kendini tanıtırmısınmeraba kızlar?bende bursalıyım...
Teşekkürler canım aldım adresinigünaydın kızlarr herkese iyi haftalarr
kızlarrr face adreslerinize attım adresimi
Gelmek isterim ins ev yakindir bana
Canım benim bir zamanlar bende böyle sıkıntı eder korkardım,Allah'ın mucizesi o kadar büyükki beni yaramaz kızıma kavuşturduDarısıda inşallah sizlere olsunda bebişlerinizi sevmeye gelelim,kızıma arkadaş gelsinler
Sağol canım Allah razı olsun faceden atarım mesaj sana burada açık adres vermeyimİnşallah sende gönlüne göre bulursunda biran önce ev derdinden kurtulursun canım.Bana komşu olsan ne güzel gidip gelirdik
Anladım canım,Halimeyi biliyorum hamile olduğunu yazmıştın çok sevindim onun adınada.Ben Halimenin yanındakini sandım pardon canım.Boşver üzme kendini kendi pişman olur sen değil umarım anlar hatasını,değer verdikçe insanların biryerleri havalanıyor demekki adamına göre davranmak lazım
Hayırlısı olsun hakkınızda canım umarım güzel haberler alırız senden de
Hoşgeldin aramıza kendini tanıtırmısın:44:
Teşekkürler canım aldım adresini
Asra banada beklerim benimde etrafımda kendi ailemden kimse yok.Kızımla uğraşıp duruyorum darısıda sana
Tesekkur ederim gelicem.ins canim bu arada istegin birsey olursa seve seve yapar getiririm
Kızlar biz hala toparlanamadık ne gripmiş bu yaa:2:Nehirin ateşi düşmedi sürekli 38 lerdeydi.Geceleri uyuyamıyorduk burnu tıkalı zor uyuyordu Dün doktora götürdük.Fitil verdiğimiz halde ateşinin hergün çıkmasından endişelendik.Doktoru antibiyotik 2 türlü şurup burun damlası yazdı.Eğer 5 güne kadar geçmezse kan alıcaz kandan bakarız şimdi boşuna kan alıp canını yakmayalım dedi.Allah sağlık sıhhat versin herkeze hastane her zamankinden kalabalıktı ortalık salgın.İnşallah cumartesiye kadar iyi olur atlatırız,güne gelmek istiyorum tabiki ama inşallah Nehir ve biz iyi oluruz kızlar çok kötü geçiyor bu seneki grip sizlerde dikkat edin kendinize.
Bu arada Semiha epeydir girmemişsin topiğe canım umarım iyisindir bir sorun yoktur.Sevcancığım sende yoğunsun sanırım işlerden.Ayferciğim Allah kolaylık versin bir an önce yerleşip oturursunuz inşallahBebekciğim ve Hakseverle bugün konuştum Karamukcuğum inşallah gelirim canım Allah'tan bir aksilik çıkmazsa Bu arada hepinizin geçmiş kandilide mübarek olsun.Kendinize iyi bakın öpüyorum iyigeceler
Çok çok geçmiş olsun canım biz de atlattık çok şükür gerçekten zor geçen bi grip. Bize de bi antibiyotik bi burun damlası iki tane de şurup vermişti doktor.İlaçlar bitti oğlumun öksürüğü geçmek bilmiyordu bi türlü.Sonra burda topiklerin birinde bi arkadaş yazmıştı aktardan günlük sakız alıp eritiyorsun buhar çıkmaya başlayınca üstüne havluyu tutuyorsun.Havlu o buharı iyice çekiyor hemen göğsüne koyuyorsun havluyu.Ben de denedim ve oğlumun öksürüğü bi gece de geçti şaka gibi. Şimdi iyiyiz maşallahKızlar biz hala toparlanamadık ne gripmiş bu yaa:2:Nehirin ateşi düşmedi sürekli 38 lerdeydi.Geceleri uyuyamıyorduk burnu tıkalı zor uyuyordu Dün doktora götürdük.Fitil verdiğimiz halde ateşinin hergün çıkmasından endişelendik.Doktoru antibiyotik 2 türlü şurup burun damlası yazdı.Eğer 5 güne kadar geçmezse kan alıcaz kandan bakarız şimdi boşuna kan alıp canını yakmayalım dedi.Allah sağlık sıhhat versin herkeze hastane her zamankinden kalabalıktı ortalık salgın.İnşallah cumartesiye kadar iyi olur atlatırız,güne gelmek istiyorum tabiki ama inşallah Nehir ve biz iyi oluruz kızlar çok kötü geçiyor bu seneki grip sizlerde dikkat edin kendinize.
Bu arada Semiha epeydir girmemişsin topiğe canım umarım iyisindir bir sorun yoktur.Sevcancığım sende yoğunsun sanırım işlerden.Ayferciğim Allah kolaylık versin bir an önce yerleşip oturursunuz inşallahBebekciğim ve Hakseverle bugün konuştum Karamukcuğum inşallah gelirim canım Allah'tan bir aksilik çıkmazsa Bu arada hepinizin geçmiş kandilide mübarek olsun.Kendinize iyi bakın öpüyorum iyigeceler
Çok çok geçmiş olsun canım biz de atlattık çok şükür gerçekten zor geçen bi grip. Bize de bi antibiyotik bi burun damlası iki tane de şurup vermişti doktor.İlaçlar bitti oğlumun öksürüğü geçmek bilmiyordu bi türlü.Sonra burda topiklerin birinde bi arkadaş yazmıştı aktardan günlük sakız alıp eritiyorsun buhar çıkmaya başlayınca üstüne havluyu tutuyorsun.Havlu o buharı iyice çekiyor hemen göğsüne koyuyorsun havluyu.Ben de denedim ve oğlumun öksürüğü bi gece de geçti şaka gibi. Şimdi iyiyiz maşallahSiz de en kısa zmnda atlatırsınız inş. tatlım.
Kızlar bu arada buluşucağınız yer ne tarafta bi arkadaş bana adres atabilir mi?Geçen ki buluşmaya da gelmeyi çok istedim ama uzak diye bebişle gelememiştim inş. bu sefer kısmet olur.Tabi arkadaşımız karamuk bizi de istermi ki :26::26:
canım göbeğinin üst kısmına hafif bastırdığınıda bile ağrı varsa doğumun yaklaşmıştır..batıyor dedinya sanki az kaldı gibi sezdim..günaydın kızlar bugün saglıkocagında son randövum vardı gitim oda bitti çok şükür 4. gün bebeğinle gelceksin dediay çok yaklaştı beni fenalıklar basıyo abuk subuk rüylar on kere tuvalet su içme tualet su içme arasında geçen geçeler ve oturması kalkması herşeyi zor olan gündüzler sol üst tarafım öyle batıyoki neresi anlamıyorum kafası vardı orda en son hala kafası var iktiriyo ama sanki kolu gb acıtıyo çok el ense görüyoruz her seferinde herelde öyleki dirsegi batıyo kızım diyorum al şu alcazlarını önüne uslu uslu dur ama yok iteliyoda iteliyo bazen seviyorum bazende iyice canıma tak ediyo acısı ağlıyorum çok şükür bu günleride gördük ama gerçekten anaların şu taşıma hakkı bile ödenmez diyolardıda gerçekten öyleymiş 32. haftada dönmemişti bana hala dönmedi gb geliyo ama bugün saglıkocanda kalp sesini aşada buldu dönmüşte olabilir dedi bakalım inşallah dönmüştür 20sinde dogum günümde gidip kızımı görmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı
şimdi 2 dersek 2yide geçebilir saat..bence en geç 1:30da başaran minibüslerin orada buluşalım..çünkü biz kı..mızı toplayana kadar saat 2yide geçer:))kızlar selamlar... cmt günü güne gelecek arkadaşlar, kendi aramızda bir saat belirleyelim. minibüsle gelecek olanlar olarak.
karamuk bizim için her seferinde git gel yapmasın. ben saat 13:45 le 14:00 arası orda olabilirim diye düşünüyorum. iş çıkışı direk oraya gidicem çünkü.
başka arkadaşlarda bu saate uyarlarsa yada belirleyeceğimiz farklı bir saat olursa, karamukta ona göre gelir hepimizi alır.
birde kimler kesin gelecek bu belli mi acaba ?
onu o gün beklerken ararız, haberleşiriz kendi aramızda diye düşündüm ben, sizin farklı kolaylıklarınız varsa onlarada uyarız tabiki :)
Çok çok geçmiş olsun canım biz de atlattık çok şükür gerçekten zor geçen bi grip. Bize de bi antibiyotik bi burun damlası iki tane de şurup vermişti doktor.İlaçlar bitti oğlumun öksürüğü geçmek bilmiyordu bi türlü.Sonra burda topiklerin birinde bi arkadaş yazmıştı aktardan günlük sakız alıp eritiyorsun buhar çıkmaya başlayınca üstüne havluyu tutuyorsun.Havlu o buharı iyice çekiyor hemen göğsüne koyuyorsun havluyu.Ben de denedim ve oğlumun öksürüğü bi gece de geçti şaka gibi. Şimdi iyiyiz maşallahSiz de en kısa zmnda atlatırsınız inş. tatlım.
Kızlar bu arada buluşucağınız yer ne tarafta bi arkadaş bana adres atabilir mi?Geçen ki buluşmaya da gelmeyi çok istedim ama uzak diye bebişle gelememiştim inş. bu sefer kısmet olur.Tabi arkadaşımız karamuk bizi de istermi ki :26::26:
canım göbeğinin üst kısmına hafif bastırdığınıda bile ağrı varsa doğumun yaklaşmıştır..batıyor dedinya sanki az kaldı gibi sezdim..
bu arada idrarını yaparken idrarın kesiliyormu?
malum kızlar erkenci erkeklerde çıkmak bilmiyor:)o yüzden doktorun verdiği tarihten önce olabilir..
şimdi 2 dersek 2yide geçebilir saat..bence en geç 1:30da başaran minibüslerin orada buluşalım..çünkü biz kı..mızı toplayana kadar saat 2yide geçer:))
sizede çok geçmiş olsun canım gerçekten salgın var ama biz atlattık ve zor atlattık umarım bidaha bize uğramaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?