Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr herkese iyi haftalarr

kızlarrr face adreslerinize attım adresimi

Son düzenleme:
Kandiliniz mubarek olsun büyüklerimin ellerinden yaşıtlarımın yanaklarındn küçüklerimin gözünden öpüyorum. Allahım hepimizin yuvasına mutluluk vebol kazanç versin

canım negatif aldım adet bıtsın hoca yanına cagırdı benı ne zaman baslarız bırdaha acaba cok üzüldüm cok agladım cok yıprandım bu sürecte
Canım benim bir zamanlar bende böyle sıkıntı eder korkardım,Allah'ın mucizesi o kadar büyükki beni yaramaz kızıma kavuşturduDarısıda inşallah sizlere olsunda bebişlerinizi sevmeye gelelim,kızıma arkadaş gelsinler
Sağol canım Allah razı olsun faceden atarım mesaj sana burada açık adres vermeyimİnşallah sende gönlüne göre bulursunda biran önce ev derdinden kurtulursun canım.Bana komşu olsan ne güzel gidip gelirdik
Anladım canım,Halimeyi biliyorum hamile olduğunu yazmıştın çok sevindim onun adınada.Ben Halimenin yanındakini sandım pardon canım.Boşver üzme kendini kendi pişman olur sen değil umarım anlar hatasını,değer verdikçe insanların biryerleri havalanıyor demekki adamına göre davranmak lazım
Hayırlısı olsun hakkınızda canım umarım güzel haberler alırız senden de
meraba kızlar?bende bursalıyım...
Hoşgeldin aramıza kendini tanıtırmısın:44:
günaydın kızlarr herkese iyi haftalarr

kızlarrr face adreslerinize attım adresimi
Teşekkürler canım aldım adresini
Gelmek isterim ins ev yakindir bana

Asra banada beklerim benimde etrafımda kendi ailemden kimse yok.Kızımla uğraşıp duruyorum darısıda sana

Kızlar biz hala toparlanamadık ne gripmiş bu yaa:2:Nehirin ateşi düşmedi sürekli 38 lerdeydi.Geceleri uyuyamıyorduk burnu tıkalı zor uyuyorduDün doktora götürdük.Fitil verdiğimiz halde ateşinin hergün çıkmasından endişelendik.Doktoru antibiyotik 2 türlü şurup burun damlası yazdı.Eğer 5 güne kadar geçmezse kan alıcaz kandan bakarız şimdi boşuna kan alıp canını yakmayalım dedi.Allah sağlık sıhhat versin herkeze hastane her zamankinden kalabalıktı ortalık salgın.İnşallah cumartesiye kadar iyi olur atlatırız,güne gelmek istiyorum tabiki ama inşallah Nehir ve biz iyi oluruz kızlar çok kötü geçiyor bu seneki grip sizlerde dikkat edin kendinize.
Bu arada Semiha epeydir girmemişsin topiğe canım umarım iyisindir bir sorun yoktur.Sevcancığım sende yoğunsun sanırım işlerden.Ayferciğim Allah kolaylık versin bir an önce yerleşip oturursunuz inşallahBebekciğim ve Hakseverle bugün konuştumKaramukcuğum inşallah gelirim canım Allah'tan bir aksilik çıkmazsaBu arada hepinizin geçmiş kandilide mübarek olsun.Kendinize iyi bakın öpüyorum iyigeceler

İns canim bende beklerim

Tesekkur ederim gelicem.ins canim bu arada istegin birsey olursa seve seve yapar getiririm

teşekkürler canım siz gelin yeter bekliyorum

sorma pınarcım yaa biz de aynıyız bir türlü toparlanamdık özcanberk bir burnu akıyor bir öksürük oluyor iyileşemedi gitti şimdi çok şükür 2 gündür iyi çok hafifi öksürük var ona da buhar veriyoruz hergün şubat 18 de kontrolumuz var o zaman kadar verecez buharı bakalım

günaydın kızlar bugün saglıkocagında son randövum vardı gitim oda bitti çok şükür 4. gün bebeğinle gelceksin dedi ay çok yaklaştı beni fenalıklar basıyo abuk subuk rüylar on kere tuvalet su içme tualet su içme arasında geçen geçeler ve oturması kalkması herşeyi zor olan gündüzler sol üst tarafım öyle batıyoki neresi anlamıyorum kafası vardı orda en son hala kafası var iktiriyo ama sanki kolu gb acıtıyo çok el ense görüyoruz her seferinde herelde öyleki dirsegi batıyo kızım diyorum al şu alcazlarını önüne uslu uslu dur ama yok iteliyoda iteliyo bazen seviyorum bazende iyice canıma tak ediyo acısı ağlıyorum çok şükür bu günleride gördük ama gerçekten anaların şu taşıma hakkı bile ödenmez diyolardıda gerçekten öyleymiş32. haftada dönmemişti bana hala dönmedi gb geliyo ama bugün saglıkocanda kalp sesini aşada buldu dönmüşte olabilir dedi bakalım inşallah dönmüştür20sinde dogum günümde gidip kızımı görmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı

kızlar selamlar... cmt günü güne gelecek arkadaşlar, kendi aramızda bir saat belirleyelim. minibüsle gelecek olanlar olarak.

karamuk bizim için her seferinde git gel yapmasın. ben saat 13:45 le 14:00 arası orda olabilirim diye düşünüyorum. iş çıkışı direk oraya gidicem çünkü.

başka arkadaşlarda bu saate uyarlarsa yada belirleyeceğimiz farklı bir saat olursa, karamukta ona göre gelir hepimizi alır.

birde kimler kesin gelecek bu belli mi acaba ?

onu o gün beklerken ararız, haberleşiriz kendi aramızda diye düşündüm ben, sizin farklı kolaylıklarınız varsa onlarada uyarız tabiki :)

Çok çok geçmiş olsun canım biz de atlattık çok şükür gerçekten zor geçen bi grip. Bize de bi antibiyotik bi burun damlası iki tane de şurup vermişti doktor.İlaçlar bitti oğlumun öksürüğü geçmek bilmiyordu bi türlü.Sonra burda topiklerin birinde bi arkadaş yazmıştı aktardan günlük sakız alıp eritiyorsun buhar çıkmaya başlayınca üstüne havluyu tutuyorsun.Havlu o buharı iyice çekiyor hemen göğsüne koyuyorsun havluyu.Ben de denedim ve oğlumun öksürüğü bi gece de geçti şaka gibi. Şimdi iyiyiz maşallah Siz de en kısa zmnda atlatırsınız inş. tatlım.

Kızlar bu arada buluşucağınız yer ne tarafta bi arkadaş bana adres atabilir mi?Geçen ki buluşmaya da gelmeyi çok istedim ama uzak diye bebişle gelememiştim inş. bu sefer kısmet olur.Tabi arkadaşımız karamuk bizi de istermi ki :26::26:

tabiki gelebilirsin canım atıyorum adresimi sana da

canım göbeğinin üst kısmına hafif bastırdığınıda bile ağrı varsa doğumun yaklaşmıştır..batıyor dedinya sanki az kaldı gibi sezdim..
bu arada idrarını yaparken idrarın kesiliyormu?
malum kızlar erkenci erkeklerde çıkmak bilmiyor:)o yüzden doktorun verdiği tarihten önce olabilir..
şimdi 2 dersek 2yide geçebilir saat..bence en geç 1:30da başaran minibüslerin orada buluşalım..çünkü biz kı..mızı toplayana kadar saat 2yide geçer:))

sizede çok geçmiş olsun canım gerçekten salgın var ama biz atlattık ve zor atlattık umarım bidaha bize uğramaz..

evet ya çok doğru diyosun ayfercim çok geçe kalmayın zaten günler kısacık akşam oluveriyor hiçbirşey anlamayız

selam kızlar... planlar yapılmış he :) durun biraz maydanoz olayım
karamuk arkadaşımızın evinin yakınından 98 nolu otobüs geçiyor. güzergah şöyle,

TERMİNAL - YALOVA YOLU - OKUL CD. - ALİ GALİP YALDIZ CD. - KADİFELİ SK. - GÜLER SK. - NAZLI CD. - ZAFER BULVARI - EĞİTİM VADİSİ - VATAN CD. - 11 EYLÜL BULVARI - YÜKSEK İHTİSAS HAST. KAVŞAĞI - PROF.TEZOK CD. - ERTUĞRULGAZİ - SELÇUKBEY CD. - SİTELER DÖNÜŞ:Ş.YILMAZ DEVLET HASTANESİ YOLUYLA AYNI GÜZERGAH

sitelerden yarımşar saatte bir kalkıyormuş.
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00

şeyma, hayat vede bu güzergahtan gelecek olanlar tek otobüsle bununlada gelip karamukun evinin yakınında inmiş olurlar. bilginize.

Görüşmek dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…