Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

sağlık ocanda ebede kalp atışını altta buldu dönmüş gb dedi ama bakalım banada psikilojikmidir nedir vuruşları yukarda iteklemesi aşada gb geliyo sol gögsümün altınca sızı şeklinde sürekli bi acı var acaba memelerin büyümesindenmi diyorum bilmiyorum oturunca daha fazla acıyo kaykılıp otursam yatarsam acık iyi işte bakalım gidince öğrencem utrasyondaneyi nerde bakıcaz bakalım hem dogum konuşmasınıda yapıcaz bu sefer nstyede başlıcak bakalım allah yardım etsin korktuklarımızdankorusunda heycanla bekliyorum nasıl dogurcam diye tuhaf tuhaf hislerim var sonrada diyorum herkez dogurdu en böle çıt kırıldım insanları düşünüyorum o bile dogurdu felan diyip kendimi teselli ediyorum işte yapcak bişi yok onu oraya koyana kadar az ugraşmadık çıkması daha kolay olur inşallah

idrarımdada öle bişi hissetmiyorum ama bi bardak su içeyim hemen tuvalete gidiyorum yer yok içimde

Bende 36 haftalik dogurdum kizimi hep kaburgalarim ağriyordu ama hic donmedi kizim kafasi midemin altindaydi bana da diyorlardı dogum yaklaştı diye ana nstde sanci çıkmıyordu ahh kucağına alinca unutursun herseyi doğum katinda medical de özel oda yok hepsi iki kişilik ama iki kisilikte tek kalmak istiyorum diyebilirsin istersen ücret farkiyka iki kişilik oda daha rahat geliyor bana esim annem de kalabiliyo ama başka Katlarda var tek kişilik özel odalar dogumun guzel gecer dogumhanedeki ebeler cok tatli cok seker güler yüzlü hala hepsiyle hastaneye gidince görüşüyorum sezeryan gerekirse hic korkma ayni gun ayağa kalkarsin inşallah ben hemen kalkmistim en guzel tarafı sonda lama yokkk hayırlısı ile Doğur inşallah

ya evet medikalde 2 kişilikmiş odalar çok kötü b,işey bu ne farkı kalıyoki devletten o zman ben teseddürlüyüm yani yanımdaki hastanında kocası olur babası olur sacmalık asla kabul edemem böyle bişeyi tek kişilik odalardada fark çok mu acaba saçma bişey zaten en pahalısı medikal otu çöpü para yav allah kurtulmayı nasip etsede acık kendimizi toparlasak zor zmandayız allah yardım etsin inşallah

tek kişilik oda var ama16.katta yok diğer katlarda var 250 lira fiyatı normal 2kişilik oda 150 lira ben iki kişilik odada kaldım ama yanımıza hasta kabul etmedik doğum bu emzireceksin muayene olucaksın rahat olmuyor safra kesesı ameliyatındada genel cerrahi katında oda iki kişilik odalr doluydu tek kişiliğe girdik once sonra 9.kata damar cerrahisi katında iki kişilik odada yalnız kaldık kızım kardeşim eşim annem herkes rahat etti dogumdada cok rahat ettim
bence medical fiyat olarak cok uygun jımer acıbadem rentıp medicabıl cok pahalı arkadaşım rentıpta 2300e doğum yaotı dun
medical 1750 sezeryan degiştimi bilmiyorum

bize oda için ayrıyetten para vercemizi söylemediler normal 1250 sezeryan 1750 geçen sene fiyatları normalde 1 gece sezeryanda 2 gece kalım parası içinde dendi bide takipleri medikalde yapılan hastaların ocaktaki dogumlarıda geçen sene fiyatından olcak dendi bide ahmet beyle konuştuk ücret artarsa felan diye oda dedi yok subattada olmaz dedi bizde ya olursa yardımcı olurmusunuz dedik tabi dedi bakalım kısmet zaten kartla çekip taksitle ödücez bakalım neler olcak son anda fazla para söleseler nababilicezki o saydıgın hastaneler tabi daha pahalı ama bahar mesela sezeryanı 5000 bile değildi hoş oda pahalılandı şimdi medikalle aynı fiyattlar sanırım... allah yardım etsin herkeze

Evet canim 1750 nin icinde 2 gece kalis parasi var ama ozel oda istersen bu fiyat artacak onu demek istedim bahardada artmış normal 1150 olmus 30 aralıkta kuzeni doğurdu esimin ondan duydum

canım kaç haftalık oldun tam olarak?
bende son zamanlarda tuvalete çok sık gider olmuştum doğuma 1 hafta kalada idrarımda kesiklik olmaya başlamıştı..
sezeryanmı düşünüyorsun normalmi? normal doğum bile olsa epidural yapılıyor oda acıyı 100de 60 kesiyor 100de 40 kalıyor oda adet sancısı gibi bir sancı oluyor biraz sancı kalmasının sebebide ıkınmak için gerekliymiş jale hanım öyle demişti..
yani normalde olsa zor olmayacak, sezeryanda sonradan biraz zorluk çekiyor insan ama okadarda olacak canım anne oluyorsun:)
canım iki kişilk odalarda eğer hasta ziyaretinde saat yoksa çok zorlanırsın, yanında kalan kişinin ziyartetçileri olabilir bebeğini emzirmekte zorlanırsın ama ben öyle sürekli ziyaret kabul edileceğini zannetmiyorum öyle olsa kimse 2 kişilk odada kalmak istemez bunu ayrıca dr. sor canım..
kızlar gününüz güzel geçmiştr inş ben gine gelemedım

evet canım çok güzel geçti karamukl bizi çok güzel ağırladı..

iyi akşamlar kızlar bugün çok sıkıldımya eşim ist. gitti fura bugün resmen hep evdeydik..
bu arada dün karamuktaydık bildiğiniz üzere çok güzel geçti karamuk çok misafir perver güzel güzel hazırlık yapmış bizler için..
ama ben sonradan çocuk odasını toplayamadık diye üzüldümçocuklar çok fena dağıttı oyuncakları..
hakkını helal et canım dağınıklık için:)
benimde en kızdığım oyuncakların salona çıkması:)
ardaya daha taşınmadan söylüyorum odandan oyuncak çıkarsa yakıcam diyorum tabiki çıkmaz diyor bakalım nasihatlarım başladı ardaya:)
bu arada faceye resimleri ekliyecez bizim şoparların hallerini:)
herkez ekli zaten bende sanırım haksever dışında..
haksever face alacakmısın zeynebi ilave ederek yoksa hala hayırmı diyor seninki?

canımözellerde ziyaret saati yok yani baharda yoktu görümcem 2 dogumunuda orda yaptı gece 10a kadar herkez serbest yanındada 1 kişi kalcak diyede bi sınırlama yok ilk cocugunda biz kemalpaşadan geldik gece 10u geçmişti çok uzaktan geldik şehir dışı kalcak yerimizde yok görmemeiz lazım diyerek o zamanda girmiştik adam bilse 2 sokak aşada oturdugumuzu yani doluşmuştuk odaya pasta kesmiştik saatlerce oturmuştuk yani insan o an ailesiyle olmak ister başka bi adamın yanıda emzircek halim yok yada başka bi bayan varken eşim yanıma gelemez dogum yani bu heryerin açılabilir saçılabilir bende istemem ya 2 kişilik odada tek kalırım yada imkan olmazsa tek kişilik odada kalırım 1750 veren 150yide verir herelde eşimde diyo hıh bi eksikti bende diyorum zaten taksitle ödücen bi aydaha ödersin taksidi canım epidural iğneside 750 tl sanırım normalde olsa sezeryanda olsa öyle yapmam puff çatır çatır dogurcam zaten dönmedi hala belkide sezeryan olur gözümü açtıgımda masaldaki tilki misali karnım kesilmiş bulcam kendimi ama kuzucum yanımda olcak allahın izniyle

bu arada evet isyanlar hala devam ediyo ama hala evde haçlı seferioluşturamadım bizim sülümanın kalesi yıkılmıyo yani velasıl kelam sözün özü açtırmıyo hala face hatta dogdugunda faceye yazarım telden dogdu diye diyorum eşimin facesine arkadaşlar ögrenir anlar akrabalar felan diye ne alaka diyo merak eden ararmış şeyimden çatlatcak beni madurum kızımın adıyla açıcam banane diyorum hı sende o her şeyini çekip koyanalrdan olursun diyo allahım sürekli neyaptını paylaşan insanları engelliyo düşün yani 3 kere üst üste aççam diyincede benimkinide kapa ama konu kapandı diyo kızım öğretmenim anam abbam gb gıg diyorum bitiyo görende beni cadı onu kuzu sanıraslan evde aslan besliyorum

benimkide şimdi eskişehire gitti bugün botonige özdilege gittik hava nasıl güzel yandım yandım resmen nasıl kalabalıktı herkez kendini açık havaya atmış çekirdek çıtladık bol bol sonra eve geldik

yarın dogum günüm 25 oluyorum

kocan mılattan kalma senin kendi facebooku varda sana neden açtırtmıyor ya garip su erkekler

kocan mılattan kalma senin kendi facebooku varda sana neden açtırtmıyor ya garip su erkekler

kendikini de kendi kullanıyo desem yalan olur ben isteyice hemen kapa benimkinide diyo ben kapattırmıyorum onuda arkadaşlarımla konuşuyorum diye arada 2 -3 komik şey paylaşır o kadar fotorafını ben koyarım ben arkadaşalrımla konuşuyorum özelden yani o kadar biri mesaj atıyo kaç gün sonra cevap ver insana cevap ver insana diyorum da öyle cevap veriyo yani faceyle alakası yok canımcımın gereksiz buluyo interneti yararlı şeyler için kullanma taraftarı ne yedigini ne içtigini paylaşanalrdan cocgunun su içti yürüdü hapşurdu diye paylşananlardan her halt yedikelrini koyuyolar diye sinir oluyo :)) evet benim kocam fosil zaten bunu hep söylüyorum diyorum sen şöle 1900lerde doguda felan olcakmışsın böle her kapıdan bi aile çıkan sülaleler varya öle kalabalık içiçe adetli töreli bi ailede aga olcakmış hıh tam o benimki saatlerce sahibinden .comda araba bakar ama o saçma geliyo işte nabalım :44:

sadece bana değil ailemizdeki tüm hanımlara yetiyo sağolsun annesine ve kardeşine de

Ben de ben de Bize ne zmn kısmet olucak acaba? :44:

Yeni yasin hayirliolsun haksever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…