Bizde onu yap bunu yap cok fazla karışmaz,
Sabah ben sorduğum için söyledi,
Esim cok seçici mutfakta kafayı yiyorum,
Beyaz et, kırmızı et, balık,ciğer,,
Pirasa,patlıcan,ispanak,kabak,bamya,enginar, taze fasulye bunların hic birini yemiyor
Çorbalarida tavuklu vs. Yapamıyorum eşimin yüzünden,
Yani sebzeleri kendime ayrı yaparım, o yüzden yemek çeşidim biraz fazla oluyor
Mesela bu aksam yogurtlu semizotu yapıyorum onu yemediği için ona ayrı biberli yoğurt
Yani ben cok yoruluyorum mutfakta 11 yaşındaki oğluma cok kötü ornek oldu,
Oda babasının yolundan gidiyor, cok seçici olmaya başladı
Benim derdim bu yonde
Eşin ne yer diyeceksiniz, Menemen'e baylir:)
Kuru fasulye, nohut, mercimek, biber dolması (oda biberleri cikaripta)
Patates, köfte, bulgur ve pirinç pilavı birde bezelyeyi sever,
Bom bol pataesli yemek yapıyorum esime ayrı birde her aksam pilav olacak,
Benim derdimde bu mutfağa hic girmez bende şu bardağı masaya koyayım demez,
Bende oğlumu veriyorum ona bakıyor ya yetiyor bana:)
Günaydın kızlar
Ramazan ayımız hayırlara vesile olur inşallah
Rabim tuttuğumuz oruçları yaptığımız hayırları kabul esin...
ne yoğun bir haftaydı benim açımdan
çarşamba günü misafirlerimi ağırladım.
yaklaşık 18 kişiydi
biraz yoruldum ama atlattım.
çarşamba gecesi eşimin teyzesine oturmaya gittik
dün görümcemi ve eşimin kuzenini kahvaltıya aldım
(bu hafta eşimin tarafına çalıştım :))
tam kahvaltı bitti eşim aradı
inşaattan fayans seçmek için çağırmışlar
hoooppp kalktık kuzeniyle beraber oraya gittik
akşam 6 gibi döndük eve
ordan eşimle zafer plazaya gittik
yemekti alışverişti yürüyüştü derken
akşam 23,00 de evdeydik
gece sahura kalktım ama
ayaklarımı hiç hissetmiyordum
bugün şöyyyle ayaklarımı uzatıp dinlenicem kısmetse ...
oruç başıma vurmaya başlamış galiba...
maka şekli veriyorum demişim.o neyse artık.bende bilemiyorum
çanak şekli demek istemiştim...
Kızlar sizin eşinizde yaptığınız yemeklere karışır mı?
gına geldi artık bana.
Dün akşam cumartesi için köfte yaparken sordu nasıl yapıcaksın diye. Bende işte islim kebabı. Patlıcanlı falan diye tarif ettim.
Patlıcanı yiyen var yemeyen var yapma kuru köfte yap vs... kendisi sevmez ama ne hikmetse herkesten çok yer...
Bende bir kerede karışma yaptığım yemeklere lütfen! beğenmiyorsan yemessin dedim.
Hiç teşekkür etmiyorsun bir gün aç kaldın mı? çalıştığım halde hep yemeğin hazır. Bak annenleri de ağırlamaya çalışıyorum elimden geldiğince dedim.
Yaptığım köfteyi afiyetle götürürken dürmeyen adi olsun dedim(
Hep kendi sevdiği şekilde yapılsın ister yemekleri. Pişerken gelir bakar yüz ekşi böylemi yaptın.
Bende EVET. bu kezde benim sevdiğim gibi oldu diyorum!
yine akşam olaydan 10 dakika sonra kızı yatırıcam muhallebi yapayım dedim. Yemez bence hiç yapma. Sanane dedim. Aman muhallebiyi ben beğenmiyorum çocuk neden sevsin diyor.
İnna sabirin.... Sen niye beğenesin pirinç ununu ben adam....
canım valla güldüm okurken ama senin cevaplarına güldüm. eşin ayıp ediyor bence. sen onu benim eşimin yanına getirde görsün. canım yemeyi çok sever çokta yer ama bana hiç karışmadığı gibi bide iş yaptırmaz. herşeyi yapar. yemeği yapar salatayı spfrayı kurar, sofrayı kaldırır temizler çayı kahveyi herşeyi yapar. bu işlerin bayanların üstüne yıkılması taraftarı değil kendisi ve becerikli. ben zaten evlenirken hiçbirşey bilmiyordum. yardımıyla ve hoşgörüsüyle öğrendim. benim bile başlarda yapıp yemedeklerimin hepsini yedi afiyetle. ben kendi çapımda bişeyler öğrendim ama sizler gibi kendimi geliştiremedim çünkü kayınvalidemler bizde kaldığı için mutfağa pek uğramıyorum. işten çıkarsam inşallah sizlere rakip gelebilrim hehe:))
ikinizin yazdıklarını birleştirip bende fikrimi ve yaşadıklarımı yazayım.
benim eşim bana genelde karışmaz.ama birini falan davet ettiysem yemeğe pimpiriklenir.kendi fikirlerinide söyler.onu şöyle yapsak daha güzel olur gibi.benim eşimde ben çalışırken bana çok yardım ederdi.eve bir gelirdim yemeğim hazır.salatam hazır.çok rahat ederdim o zamanlar.bende ilk evlendişğimde yemek yapmasını çok bilmezdim.herkes annesini arar ben onu arardım nasıl yapılır diye sormak için...
şimdi gördü ben herşeyi yapıyorum çok fazla ne yardım eder nede yaptığıma karışır.kimi zaman yaptığım yemekler denk düşmez güzel olmaz aslada bu güzel olmamış becerememişsin demez.ben yemem o yer siler süpürür tabağını...üstünede eline sağlık hayatım der öyle kalkar sofradan...
Güzelim sen de bu koca varken ne karışacaksın yemeye, yapmaya boşver :) Allah bozmasın muhabbetinizi. Eşin çok becerikliymiş maşallah.
Vallahi çat çat söylüyorum artık dayanamıyorum.
Yeni evliyken bile yüzünü buruşturmuştu çorbaya ağlamıştım.
Hayır öyle yapma böyle yap karışıyor ben dinlemeyip kendi yaptığım gibi yapınca da tabak tabak yiyor. Bende diyorum madem dana gibi yicen neden hevesimi kursağımda bırakıyosun
Hayır canım ne yorulma mı istememesi. O yemeği yapma bundan yap. Sırf gıcık etmek. Birde yüz buruşturması yok mu?
tamam arada istediklerini yapıyorum tabi ama karışmasına dayanamıyorum.
Kayınvalidem hiç sallamamış bunları hep makarna yumurta. çok becerikli olduğu halde başa çıkamamış kadın 4 erkekle. O zamanlar makarna makarna bıktım diyordu.
Şimdide hiç makarna yemiyomuşuz!
yaa normal yemeklerden makarnaya sıra gelmiyor ki. Ayrıcada sevmiyorum yapmıyorum diyorum.
Bizimki buldu safı. Geçmişin acısını çıkarıyor herhalde.
Pirasa,patlıcan,ispanak,kabak,bamya,enginar, taze fasulye bunların hic birini yemiyor
Mesela bu aksam yogurtlu semizotu yapıyorum onu yemediği için ona ayrı biberli yoğurt
Benim derdim bu yonde
merhaba kızlaarr
ramazanınız mübarek olsun
ben bir süredir küçük kumladaydım buralara uğrayamadım
bir kısmını okuyabildim
arkadaşlıkları epey ilerletmişsiniz ne güzel
yemek tariflride güzel olmuş
benimde buna benzer tariflerim var
iftarda vazgeçilmezlerimden bir tanesi hasanpaşa tarzı
kıymayı normal köfte gibi yoğurup, havuz gibi açıyorum ( birazcık ısıtılmış fırına atıp,alınca dik duruyor ) ayrı bir yerde mantar , soğan ve yeşil biberi birlikte soteleyip, köftelerin içine dolduruyorum. üzerine kaşar koyup fırına veriyorum.
yanında aynı görüntüde bostan kebabı ve aynı büyüklükte bir tabakla şekillendirilmiş pilav olunca tablo gibi tabak çıkıyor ortaya
kızlar özellikle haksever ablacımmmmmm nasılsınız ya benide unutmayın buluşma olucaksa
bende ameliyatlarda kafayı yiyorumtüm gün geziyorum hayat güzel
Kızlar yeter ki bir tanışalım. Kaynaşalımben size ne kadayıflar ne pastalar yaparım.
Gül tatlın harika gözüküyor canım oruçlu oruçlu ağzımın suyu aktı. ellerine sağlık. :) Kayınvalidem de yapıyor aynısından.
Yanlız biraz meşakatli :)
Hayırlı ramazanlar canım.merhaba kızlaarr
ramazanınız mübarek olsun
ben bir süredir küçük kumladaydım buralara uğrayamadım
bir kısmını okuyabildim
arkadaşlıkları epey ilerletmişsiniz ne güzel
yemek tariflride güzel olmuş
benimde buna benzer tariflerim var
iftarda vazgeçilmezlerimden bir tanesi hasanpaşa tarzı
kıymayı normal köfte gibi yoğurup, havuz gibi açıyorum ( birazcık ısıtılmış fırına atıp,alınca dik duruyor ) ayrı bir yerde mantar , soğan ve yeşil biberi birlikte soteleyip, köftelerin içine dolduruyorum. üzerine kaşar koyup fırına veriyorum.
yanında aynı görüntüde bostan kebabı ve aynı büyüklükte bir tabakla şekillendirilmiş pilav olunca tablo gibi tabak çıkıyor ortaya
Açlık başıma vurmuş anlaşılmaz olmuş yazım,Hayırlı ramazanlar canım.
k kumlayi cok seviyorum rahatlıkla denizede giriliyor..
Şimdi mudanyaya taşındı fakat orda cocukların canı sıkılıyor,
Hasan pasa yapan cok var topigimizde anlaşılan:)
Evet canım bencede heryerlerine tıkasınlar Allah akıl versin nediyelim?Susuzluk çok zor koly değil bu sıcakta üstelikAllah kabul etsin şimdiden canım ramazan dediğin gibi başka oluyor bereketi huzuru ama gün geçtikçe ramazanın örf adetlerine hasret kalmayız inşallah.Haberlerde internette bi yerde okudum Ordudamı ne ramazan davulu yasaklanmış neymiş rahatsız oluyolarmış.Biz müslümansak ve türkiyede yaşıyorsak bu adetler örfler değişmemeli diye düşünüyorum.Rahatsız olan varsada kulağına pamuk tıkasın ozman
Yuhhhhh ne biçim Müslüman bunlar ya
O pamukları ne kadar delikleri varsa hepsini tıkasınlar..
Ağızlarının ortalarına çakasım geldi..
Bizim davulumuzda ezanimzda olacak allahım engel olanları ıslah etsin...
Offf canım cok sıkkın hala sularım gelmedi
Mutfakta dolapta ne varsa hepsini indirdim,bir güzel araladım yerleri süpürdum sular gelince silecem:)
Gördüğünüz gibi çok hamaratim bir günde sadece mutfak bitti:)
Olsun pes etmiyorum gecede devam..
Yalnız ben saat başı sigara kahve yada yemek molası veriyorum, saat başı ondakika molaEllerine sağlık mutfağın temziliği öyle kolay bitmez zaten
Anladım canımAy ne bicim alıntı yspmisim bahar canım seninkiyle benimki karışmış
Yuhhh tan sonrası bana ait
Merhaba canımGünaydın Hemşolar....
Evet güzel fikir ben adana doğumlu olunca oraya özgü yemeklerde biliyorum avantajım oGUnaydin sevcancim, günaydın herkeze
Ramazanda kimse bir yere ayrılmasın kızlar, birbirimize farklı yemek tarifleri verelim olurmu?
Sahurda neler hazırlarız aksam yemeğinde neler yaparız,
Aramızda dogu ve Karadenizli varsa,
Bizlere oraların yöresel yemek tariflerini verirlerse cok sevinirim,
Ramazan moduna girdim:)Dün kıymalı karışık dolma kabak patates patlıcan sarmam vardı. yanında erişte çorba,cacık.Sahurda hafif yemek yiyoruz biz rahatsız ediyor yoksa kahvaltı türü genelde
Sizede hayırlı ramazanlar canım.güzelmiş menün ellerine sağlık.Bende diyette olduğum için daha çok kilo almayim diye çok çeşit yapmıyorum eşimle biz olunca sorund eğil ama misafir olursa farklı tabikiherkese hayırlı Ramazanlar dilerim.
çok güzel bir konuya el attın...
Bende Cumartesi günü kayınvalidemleri iftara çağırdım.
Menümde hazır
umarım güzel olur yemeklerim.
rahatsızlanmassam :) (Ramazanın ilk günü genelde hastanelik olurumda :))))
mezeler hariç yemekleri akşamdan yapıcam :) ertesi gün hem oruç hem kızım yapamam çünkü.
Menüm şöyle.
Mercimek çorba.
İslim kebabı.
Pilav.
gül böreği.
belki (z.yağlı taze fasülye yada bamya)
ortaya.
yoğurtlu kabak salatası.
piyaz
Mevsim salata yada deniz börülcesi.
dondurmalı kadayıf.
nasıllll? :)
Sanada canım hayırlı ramazanlarhttp://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/347603-hakseverin-gul-tatlisi.htmlgül tatlı tarifim bu
HOŞGELDİN RAMAZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
HAYIRLI RMAZANLAR KIZLARRRRRRRR
Günaydın kızlar
Ramazan ayımız hayırlara vesile olur inşallah
Rabim tuttuğumuz oruçları yaptığımız hayırları kabul esin...
ne yoğun bir haftaydı benim açımdan
çarşamba günü misafirlerimi ağırladım.
yaklaşık 18 kişiydi
biraz yoruldum ama atlattım.
çarşamba gecesi eşimin teyzesine oturmaya gittik
dün görümcemi ve eşimin kuzenini kahvaltıya aldım
(bu hafta eşimin tarafına çalıştım :))
tam kahvaltı bitti eşim aradı
inşaattan fayans seçmek için çağırmışlar
hoooppp kalktık kuzeniyle beraber oraya gittik
akşam 6 gibi döndük eve
ordan eşimle zafer plazaya gittik
yemekti alışverişti yürüyüştü derken
akşam 23,00 de evdeydik
gece sahura kalktım ama
ayaklarımı hiç hissetmiyordum
bugün şöyyyle ayaklarımı uzatıp dinlenicem kısmetse ...
Baya bir yorolmuşsundur kolay değil kaç kişiyi ağırlamışsın maşllh.Evinde biter inşşlh kısa sürede.Bende dünden kalma yemeklerim var patlıcan biber kızarttım bizde çok yemek yenmiyor eşimde öyle ramazanda çok ağır yemek istemiyorAma misafirim gelirse farklı olur tabiki.
bugün ablamlar yemege geliyo benim menü şöyle:
mercimek çorbası
dalyan köfte
bulgur pilavı
salata ,karpuz,semiz otu yogurtlu
karagöz tatlısı:))
çay,çerez,dondurma...yatana kadar devam eder yeme işi:)))))))
Benim derdim bu yonde
yuvarlana yuvarlana dinlen canım
bende one demiştim:44::44::44:
senin kocayla benim koca kardeşmi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztakma kafana he de bildini yap ben diyorum benim kaynanam kocam diye kayınvaldem hiç karışmaz aksine herşeyi ondan telefonla öğrendim ama benim kociği doyuramıcam die ödüm kopuyo bişi dmez asla allah razı olsun ama begenmezse suratından anlşılır doymayıncada huysuzlaşır ve belli eder bişi ddemez ama oyum oyum oyar içimi mesela corba sıcak olsun derim az yogurt koy ekşitir suratını eee bekle derim kasıgı sert yana koyar iki saat tvye bakar ben doyar kalkarım huysuzluk yapar yani
Bilmem olabilir canım :) belki birinden biri evlatlık verilmiştir...
Bizimkinin de yüzünden anlaşılır ben söylenmeye başlayınca ne dedim ki ben şimdi!:)))
seninki gbde yoktur canım seninki uzaylıııbenimkide yanındaki suyu bardaga koyup almaz beni mutfaktan carır acı acı özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee efendim derim :44: su koysana der bide masum masum bakar veriyorum bende nabım koca gün yoruluyo aşkımmmmmmmmmmmm
benimki sag olsun bişi demiyo ama öle işte begenmezse ben anlıyorum üzülüyorumsağ olsun bizimkide illa teşekkür eder bende ona allata sana saglık versin işinde rastlık kesene bereket versin derim elimdende öper tabi et yemegi varsa heryerden öper
aç bırakta aklı başına gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay başka ne varki benimki hiç bişi seçmez yanlışlıkla sofraya ben düşsem beni yertatlı yoksa mesela gel bakim neden tatlı yapmadın der beni yer
hım güzel tarif dğişik
nerdesin sen nerdesin ablan seni özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok ben gözüm kapalı yapıyorum artık
Gunaydinlarr
Sevcancim küçük oğlum cok şükür bana çekmiş gibi hic yemek secmiyor..
Bizde dün görümceme Eskişehir'e iftara gittik Arda uyudu uyandı terlettik cocuğu,
tam gece eve gelicez Ateşi birden 39'a çıktı bir panik ateş düşürücü verdik,
Off cocuklarım hasta olmasın ben olayım...birde fitil verdim Eve gelince, bekliyorum çıkarsa Dr. Götürecem
Şimdi iyi gibi, bu aksamda bizimkileri alıcam yemeğe Allah yardımcım olsun..
Sizler napiyonuz bakalım..
erkeklerin geneli böyle sanırım.
hep daha fazla isterler
sakın onun istekleri için kendini yıpratma
nasıl olsa ardı arkası kesilmeyecek
birde benden sana tavsiye
ne kadar iş ve sorumluluk alırsan üstüne yapışıp kalıyor...
evlilikte kimi zaman üç maymun çok iyi oluyor
görmedim,duymadım,bilmiyorum:):):)
offff ne çok şey seçiyor seninde şin kaderim
gerçekten işin çok zor
benim eşim hiç yemek seçmez allahtan
bende aslında mutfak işini hiç sevmem
yani sıkıntıya gelemem
keyfi olacak benim düzenim
ben istersem :):):)/B]
seninki gbde yoktur canım seninki uzaylıııbenimkide yanındaki suyu bardaga koyup almaz beni mutfaktan carır acı acı özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee efendim derim :44: su koysana der bide masum masum bakar veriyorum bende nabım koca gün yoruluyo aşkımmmmmmmmmmmm
uzaylı değil canım aslında olması gerektiği gibi bence. bende çalıştığım için hayat müşterek. yoksa tek taraf çok yıpranıyor. sonra yıllar geçincee beyzadeler hanımları beğenmiyor. herşey birbirini getiriyor. tabi sen kocana hakveriyonda ondan böyle yapıyor bence canım. ama çalışmıyosan şikayetin yoksa senin tercihin tabi. kolay gelsin sana canım.
Günaydın kızlar :)
nasıl geçti bakalım Hafta sonunuz :)
Benim dolu ve güzel haberlerle geçti.
Bu arada 14 yıldır şehir dışında yaşayan ablamların tayinleri çıktı Bursaya :)) Hem de bizimle aynı siteden daire aldılar. Komşu olucam ablacımla. Bi 15 güne geliyorlar nasipse :)))
Benim malum cumartesi misafirlerim vardı.
Pazar günüde, Babaannesi kızıma şişme havuz almış, balkonda doldurduk, oynadı bütün gün :) bende yanında yattım akşama kadar :)
sonra iftarlık bir şeyler hazırladım aldık, merinos parkına gittik iftarımızı yaptık orada, sonrada gezdik 12 ye kadar eğlenceler vardı çocuklar için.
(Bu arada maşallah diyim :) kv. dem değişti gibi, evime taşınınca sanki, Allahım bozmasın :) normalde hiç gelmezlerdi bize aramız çok iyi değildi. evime taşındım 2. ayımda geldi 15 gündür her cumartesi geliyorlar :)
Kızım babaanne dedikçe sanırım sevmeye başladı. Gelirken normalde ekmek bile almayan insan, her geldiğinde çocuğa birşeyler getiriyor. abur cubur vs...bozulmasını hiç istemiyorum hep dua ediyorum).
ohh canım ne güzel. hep daim olsun. allah bozmasın. huzur gibisi yok. kötülükten kime fayda gelmiş demi. benim kız akşam 8 de gece uykusuna yatıyor hiçbiryere çıkamıyoruz seneye bende rahat ederim inş. ablanlar için sevindim. ne güzel bende gelince tanışırız hep beraber.
Gunaydinlarr
Bizde dün görümceme Eskişehir'e iftara gittik Arda uyudu uyandı terlettik cocuğu,
Off cocuklarım hasta olmasın ben olayım...birde fitil verdim Eve gelince, bekliyorum çıkarsa Dr. Götürecem
geçmiş olsun canım. selinayda hastalandı. acile götürdük dün. ne yese çıkarıyor. mahfoldu yavrum. sabah bırakıp işe geldim öyle aklım evde. erkenden çıksamda gitsem yavruma. bende senin gibi düşünüyorum o hasta olmasada ben olsam. kahroluyorum ona bişi olsa. üzüntüden ağladım akşamda. yüreğim dayanmıyo onun hüznüne.
Günaydın kızlar :)
nasıl geçti bakalım Hafta sonunuz :)
Benim dolu ve güzel haberlerle geçti.
Bu arada 14 yıldır şehir dışında yaşayan ablamların tayinleri çıktı Bursaya :)) Hem de bizimle aynı siteden daire aldılar. Komşu olucam ablacımla. Bi 15 güne geliyorlar nasipse :)))
Benim malum cumartesi misafirlerim vardı.
Pazar günüde, Babaannesi kızıma şişme havuz almış, balkonda doldurduk, oynadı bütün gün :) bende yanında yattım akşama kadar :)
sonra iftarlık bir şeyler hazırladım aldık, merinos parkına gittik iftarımızı yaptık orada, sonrada gezdik 12 ye kadar eğlenceler vardı çocuklar için.
(Bu arada maşallah diyim :) kv. dem değişti gibi, evime taşınınca sanki, Allahım bozmasın :) normalde hiç gelmezlerdi bize aramız çok iyi değildi. evime taşındım 2. ayımda geldi 15 gündür her cumartesi geliyorlar :)
Kızım babaanne dedikçe sanırım sevmeye başladı. Gelirken normalde ekmek bile almayan insan, her geldiğinde çocuğa birşeyler getiriyor. abur cubur vs...bozulmasını hiç istemiyorum hep dua ediyorum).
Gunaydinlarr
uzaylı değil canım aslında olması gerektiği gibi bence. bende çalıştığım için hayat müşterek. yoksa tek taraf çok yıpranıyor. sonra yıllar geçincee beyzadeler hanımları beğenmiyor. herşey birbirini getiriyor. tabi sen kocana hakveriyonda ondan böyle yapıyor bence canım. ama çalışmıyosan şikayetin yoksa senin tercihin tabi. kolay gelsin sana canım.
sana katılıyorum bu konuda. bende en baştan tedbirli davrandım bı konuda. üstüme yük almamaya çalıştım yapışmasın die. yaptığın iyilik görevin oluyor çünkü. kendimizi fazla yıpratmayalım kızlar. kaprislere izin vermeyelim bence. bende senin gibi sıkıntıya gelemem canım. ehhh derim bir süre sonra ipleri kopartırım. kendimi biliyorum. eyvallahım yoktur kimseye kocam bile olsa. içimde birikim varsa gözüm bişeyi görmüyor.
ohh canım ne güzel. hep daim olsun. allah bozmasın. huzur gibisi yok. kötülükten kime fayda gelmiş demi. benim kız akşam 8 de gece uykusuna yatıyor hiçbiryere çıkamıyoruz seneye bende rahat ederim inş. ablanlar için sevindim. ne güzel bende gelince tanışırız hep beraber.
geçmiş olsun canım. selinayda hastalandı. acile götürdük dün. ne yese çıkarıyor. mahfoldu yavrum. sabah bırakıp işe geldim öyle aklım evde. erkenden çıksamda gitsem yavruma. bende senin gibi düşünüyorum o hasta olmasada ben olsam. kahroluyorum ona bişi olsa. üzüntüden ağladım akşamda. yüreğim dayanmıyo onun hüznüne.
:) Geçen yıl bizde öyleydik. :) bir kaç akşam deneme yaptık dışarda uyuyodu cadı, eve gelince 11 de gözler faltaşı oluverirdi. gece 4-5 e kadar :) o yüzden en iyisi sizin yaptığınız gibi çıkmamak. :)
Çok Teşekkür ederim :) inşallah tanışalım kızlar bende çok memnun olurum.
Bu arada sizede geçmiş olsun. İnsanın normalde gözü arkada kalıyor ama böyle ektrem durumlarda daha berbattahmin edebiliyorum.
İzin alma şansın yok mu? Semra.
Bir de sen emzirme izinlerini toplumu kullandın. Sordum mu bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?