- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
mşallahhhhhhhhiyi birisin sen çogusu gelmiyo kayananam die sevinir sen geliyo her cumartesi diyip seviniyosun öpücem çok hoşuma gitti maşşalalhhhhhhhhhhhh
geçmiş olsun canım hava değişimindende olur çocuklara öyle inşallah bişeyi kalmamıştır asıl şimdi:44:
evlendiğmden beri yaz kış alıştım bi bu sene evdeyim çalışırkende aynıydı tek fark bazen dışardan yiyoduk oda toplantım falan olunca :)) aynı anda eve girerdik o duş alırdı ben mutfaga cıkıncada daha hazır değilmi yemek die sorardıhem öyle tek çeşit felan yemekten saymaz corbası ymegi pialvı tatlısı herşey tam olcak annesi öyle alıştırmış kuzumu nabim alışkanlıklardan vazgeçmiyo gelmiş 30una bu saaatten sonra değişmez ama ben onun huyunu aldım o benim huyumu artık çok sorun olmuyo ymek işleri bi melemen bi karpuz kesipte yediririm hertürlü yani
:) Geçen yıl bizde öyleydik. :) bir kaç akşam deneme yaptık dışarda uyuyodu cadı, eve gelince 11 de gözler faltaşı oluverirdi. gece 4-5 e kadar :) o yüzden en iyisi sizin yaptığınız gibi çıkmamak. :)
Çok Teşekkür ederim :) inşallah tanışalım kızlar bende çok memnun olurum.
Bu arada sizede geçmiş olsun. İnsanın normalde gözü arkada kalıyor ama böyle ektrem durumlarda daha berbattahmin edebiliyorum.
İzin alma şansın yok mu? Semra.
Bir de sen emzirme izinlerini toplumu kullandın. Sordum mu bilmiyorum ama.
emzirme iznimi vermediler canım maalesef. en büyük çıkma sebebimde o olacak ya zaten
Sağolun kızlar cok şükür iyi antibiyotik verdi gittik aldık,
İlk içmesinde daha ise yaradı,
Ama bugün yogunum çok,, nasıl yetiştirecem bilmiyorum,
Arda bir uysa da mutfağa girsem
Maşallah diyelimGünaydın kızlar :)
nasıl geçti bakalım Hafta sonunuz :)
Benim dolu ve güzel haberlerle geçti.
Bu arada 14 yıldır şehir dışında yaşayan ablamların tayinleri çıktı Bursaya :)) Hem de bizimle aynı siteden daire aldılar. Komşu olucam ablacımla. Bi 15 güne geliyorlar nasipse :)))
Benim malum cumartesi misafirlerim vardı.
Pazar günüde, Babaannesi kızıma şişme havuz almış, balkonda doldurduk, oynadı bütün gün :) bende yanında yattım akşama kadar :)
sonra iftarlık bir şeyler hazırladım aldık, merinos parkına gittik iftarımızı yaptık orada, sonrada gezdik 12 ye kadar eğlenceler vardı çocuklar için.
(Bu arada maşallah diyim :) kv. dem değişti gibi, evime taşınınca sanki, Allahım bozmasın :) normalde hiç gelmezlerdi bize aramız çok iyi değildi. evime taşındım 2. ayımda geldi 15 gündür her cumartesi geliyorlar :)
Kızım babaanne dedikçe sanırım sevmeye başladı. Gelirken normalde ekmek bile almayan insan, her geldiğinde çocuğa birşeyler getiriyor. abur cubur vs...bozulmasını hiç istemiyorum hep dua ediyorum).
Canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir şimdiGunaydinlarr
Sevcancim küçük oğlum cok şükür bana çekmiş gibi hic yemek secmiyor..
Bizde dün görümceme Eskişehir'e iftara gittik Arda uyudu uyandı terlettik cocuğu,
tam gece eve gelicez Ateşi birden 39'a çıktı bir panik ateş düşürücü verdik,
Off cocuklarım hasta olmasın ben olayım...birde fitil verdim Eve gelince, bekliyorum çıkarsa Dr. Götürecem
Şimdi iyi gibi, bu aksamda bizimkileri alıcam yemeğe Allah yardımcım olsun..
Sizler napiyonuz bakalım..
mşallahhhhhhhhiyi birisin sen çogusu gelmiyo kayananam die sevinir sen geliyo her cumartesi diyip seviniyosun öpücem çok hoşuma gitti maşşalalhhhhhhhhhhhh
geçmiş olsun canım hava değişimindende olur çocuklara öyle inşallah bişeyi kalmamıştır asıl şimdi:44:
evlendiğmden beri yaz kış alıştım bi bu sene evdeyim çalışırkende aynıydı tek fark bazen dışardan yiyoduk oda toplantım falan olunca :)) aynı anda eve girerdik o duş alırdı ben mutfaga cıkıncada daha hazır değilmi yemek die sorardıhem öyle tek çeşit felan yemekten saymaz corbası ymegi pialvı tatlısı herşey tam olcak annesi öyle alıştırmış kuzumu nabim alışkanlıklardan vazgeçmiyo gelmiş 30una bu saaatten sonra değişmez ama ben onun huyunu aldım o benim huyumu artık çok sorun olmuyo ymek işleri bi melemen bi karpuz kesipte yediririm hertürlü yani
Günaydın Kızlar :)
herkes iyi mi?
Maymis.
Ben dün bir şey yazılmadı diye biliyorum ama.
Salonu savaş alanına çevirdi şuan yastıklarım yerlerde,Kaderim oğlun atlattımı rahatsızlığı canım...
Salonu savaş alanına çevirdi şuan yastıklarım yerlerde,
Oradan oraya zıplıyorrr,topla kaç kez kafama Patlattııı
Birde üstüne gözümün önünde halıma şarrrr diye işedi:18::18::18:
Bu iyileşme belirtileri
Sağol canım ilgine
Ohhh maşallah bu okuduklarıma sevinsem mi ki aman ben sevineyim, sevineyim canım yaa :))))
Bak velede bide işedi hee... :) bezinizi attınız bu durumda herhalde.
Salonu savaş alanına çevirdi şuan yastıklarım yerlerde,
Oradan oraya zıplıyorrr,topla kaç kez kafama Patlattııı
Birde üstüne gözümün önünde halıma şarrrr diye işedi:18::18::18:
Bu iyileşme belirtileri
Sağol canım ilgine
2,5 yaşında oğlum fakat çişe alıştıramıyorim
Neler yaptimsa olmadı ama halıya ikinci tuvaletini yaptı çok düşünceli genelde çişini kapı arkasına yapıyorrr
Klozet aparati aldık, ordan su geliyor diye yapmıyorrr:18:
Esim gecen hafta ikinci lazimligini aldı, hani şu müzikli olandan,
Benim yapasim geldiAma işe yaramadı oyuncağa çiş yapılmaz diyor,,
Yok bezlicem yine temizliğe başlıcam,
Büyük oğlum hemen alışmıştı ama Arda kök sökturuyor bize,
Fikirleriniz varsa alabilirim...
2,5 yaşında oğlum fakat çişe alıştıramıyorim
Neler yaptimsa olmadı ama halıya ikinci tuvaletini yaptı çok düşünceli genelde çişini kapı arkasına yapıyorrr
Klozet aparati aldık, ordan su geliyor diye yapmıyorrr:18:
Esim gecen hafta ikinci lazimligini aldı, hani şu müzikli olandan,
Benim yapasim geldiAma işe yaramadı oyuncağa çiş yapılmaz diyor,,
Yok bezlicem yine temizliğe başlıcam,
Büyük oğlum hemen alışmıştı ama Arda kök sökturuyor bize,
Fikirleriniz varsa alabilirim...
bizim yegende alışmıyo 3 yaşına gircek az kaldı şimdikiler tembel oluyo beze yap gitsinalıştırma kiloduyla alıştırmaya calışıyolar şimdi kayınvaldemde görümcem 25 günlük bi oğlu daha var 2 cocuk bezleniyo zor tabi
hoş geldin Özgecim :)
nabersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?