Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Ben iyi olalım istiyorum canım ya... Nasıl iyi olabildik bende anlam veremiyorum, ama inşallah bozulmaz. Ben mutluyum.

Aslında Birileri ara bozmaya, çalıştı, hiç ummadığım biri. Onunda bende çok sırları vardır dile getirsem belkide kocası boşar o derece.
Gitmiş k.v. ilgili ona anlattıklarımı anlatmış kv. deme.
bir kaç gün kendime gelemedim kızlar. Dedim zaten konuşmuyoruz aramız iyi değil. Hiç görüşmem daha, kötü bir şey yapmadım, yalan şeylerde anlatmadım dertleştik ama, dedikoducu konumuna düştüm.
İnsanların ne kadar güvenilmez olduklarını anladım böylelikle. Bana dost gibi yaklaşanlara karşı bile bakış açımı değiştirdim ve benim dertlerimle ne kadar mutlu olduklarını gördüm.
Bana da çok söylerlerdi ama, insan yaşamayınca bilemiyor. Siz siz olun sırrınızı kimselere vermeyin en yakın dostunuz Kendiniz ve Rabbimiz olsun.
Ben aramız kötü oldu diye düşünürken iyi olmuş baksanıza. Haftasına kv. hiç bir şey olmamış gibi evime ev görme bahanesiyle geldi :)

emzirme iznimi vermediler canım maalesef. en büyük çıkma sebebimde o olacak ya zaten

Sağolun kızlar cok şükür iyi antibiyotik verdi gittik aldık,
İlk içmesinde daha ise yaradı,
Ama bugün yogunum çok,, nasıl yetiştirecem bilmiyorum,
Arda bir uysa da mutfağa girsem

Sağolun kızlar cok şükür iyi antibiyotik verdi gittik aldık,
İlk içmesinde daha ise yaradı,
Ama bugün yogunum çok,, nasıl yetiştirecem bilmiyorum,
Arda bir uysa da mutfağa girsem

İnşallah daha da iyi olur.
Allah kolaylık versin canım.
Gelenler annenler miş anlayışla karşılarlar, karın doyurmak amacıyla bir şeyler yap bence fazla telaşa gerek yok.
daha rahat bir günde tekrar davetini yaparsın.

Maşallah diyelimHerşey karşılıklı canım sana sevgi gösterirse neden soğuk olasınki herşey karşılıklı.Bu arada gözün aydın ablan geliyormuş negüzel birbirinize destek olursunuz
Canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir şimdi

Canım benim tatlı dilli kayınvalde olup sevgisini gösterirse merhametli olursa neden gelmesin densinki.Ama tam tersiysede kimse istemez gelipte huzurunun kaçmasını gelmesini değil yüzünü bile görmek istemez insan

bir telaşeyle geçiyor ramazannnnnnnnnnn

Kaderim oğlun atlattımı rahatsızlığı canım...
Salonu savaş alanına çevirdi şuan yastıklarım yerlerde,
Oradan oraya zıplıyorrr,topla kaç kez kafama Patlattııı
Birde üstüne gözümün önünde halıma şarrrr diye işedi:18::18::18:
Bu iyileşme belirtileri
Sağol canım ilgine

Ohhh maşallah bu okuduklarıma sevinsem mi ki aman ben sevineyim, sevineyim canım yaa :))))
Bak velede bide işedi hee... :) bezinizi attınız bu durumda herhalde.

2,5 yaşında oğlum fakat çişe alıştıramıyorim
Neler yaptimsa olmadı ama halıya ikinci tuvaletini yaptı çok düşünceli genelde çişini kapı arkasına yapıyorrr
Klozet aparati aldık, ordan su geliyor diye yapmıyorrr:18:
Esim gecen hafta ikinci lazimligini aldı, hani şu müzikli olandan,
Benim yapasim geldiAma işe yaramadı oyuncağa çiş yapılmaz diyor,,
Yok bezlicem yine temizliğe başlıcam,
Büyük oğlum hemen alışmıştı ama Arda kök sökturuyor bize,
Fikirleriniz varsa alabilirim...

bizim yegende alışmıyo 3 yaşına gircek az kaldı şimdikiler tembel oluyo beze yap gitsin alıştırma kiloduyla alıştırmaya calışıyolar şimdi kayınvaldemde görümcem 25 günlük bi oğlu daha var 2 cocuk bezleniyo zor tabi

hakkaten kök söktürüyormuş. Allah sabır versin canım.
Oyuncağa işenmez he bak sen akıllıya ne güldürdü beni..
Çok geç değil daha 2,5 yaşındaymış. Aslında Ardanın daha çabuk alışması gerek çünkü örneği, abisi var yanında ama belkide inat etti.
Bence şimdilik askıya al canım çiş lafını bile etme 2 ay sonra yada kışa girmeden tekrar denersin. Belki kendi kendine başlar bile söylemeye belli mi olur. Benim ablamın iki oğluda ablam pes dediğinde kendi kendine söyledi :)

ben, kızıma henüz tuvaleti sormaya başlamadım ama kendi kendine arada çişim geldi diyor. Benimle sürekli tuvalete girince garibim kolay kaptı sanırsam :) neyse bende bazen alıştırma kilodunu giydiriyorum. Bizde de apart var klozete oturtuyorum Allah ne verdiyse ne kadar saçma sapan muhabbet varsa anlatıyorum. :)) heee birde hadi çişi buraya yap ona bay bay yapalım, gene gel diyelim diyorum. bazen yapıyor bazen yapmıyor

Son düzenleme:
hoş geldin Özgecim :)
nabersin?

eh işte vantranatörü açtım üfür üfür yazıyorum kalkabilirsem netten namaz kılıp evimi toparlıcam kaç gündür misafir geldi biz gittik bi toparlamam lazımda kıpırdıcak halim yokkk sen nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…