Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam kızlar 36. haftamız doldu dün doktordaydık 2800kilo 48santim boyu olmuş maşallah kuzuma doktor cok iyi dedi erşeyi normaldi ama cok sıkışıktı hala dönmemiş dönmeside cok zor dedi doktor ilk girdik odaya dosyamı acıyodu tam 36. haftadayız dedim baktı valla bakarak 26. haftada sanardım dedi 36 olmuş maşallah kilo olarak güzel tamamladıkta utrasyonla bakınca bacakları yüzünün yanında kordonuda yüzündeydi 38sonuna kadar bekelriz dönmezse sezeryanla alırız dedi bakalım kısmet nabıcaz nolcak bi heycan kapladı 15 tatil bitmeden kızım gelebilir yani:52

akşam ablama getirdi eşim malum yollarda oluyo yanlız kalmamı istmeiyo artıkoda korktu dün bebek şekeri için malzeme aldım bide yelek örcez bana ablamla ona ip aldım ama tığ almamışım kız otobüsle tığ almaya gitti şimdi akılsız jkardeşin cezasını ablalar cekermiş dedi gitti akılmı kaldı bende cumaya kadar burdayım onlarda kemalpaşaya gitcek zaten 15 tattile ama heran çarabilirz yani

hadi bakalım haksevercim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok az kaldı :)

hadi bakalım canım az kaldı hayırlısı ile çok yakında minik kızın kucağında olacak

ahhh canım ne mutlu zamanlarr allah bızlerede nasıp etsınn.inş bebişinni sevmeye gelliriz hep beraber senıde görmüş ollurumm

perşembeye randovu aldım 37+2 olcaz salıdan beri psikolojikmi bilmiyorum belimde kasıklarımda adet olcakmışım gb huzursuzluk var biliyorum bu hissi cok oldu ama haztırlıyorum benim adetim agrılı geçer önce böle huzursuzlanır belim sonra agrır felan sonra adet olurum öyle hissediyorum bakalım hayırlısı :44:

3 günde yelek ördük ablamla bana.. puff ellerim koptu sanki heryanımda arıyo gece 2lere kadar gündüzde erkenden kalktım oturdum hep yorgunum bide bebek şekerlerimi bitireyim dahada bişey yapmıcam zaten evin genel işleri yoruyo beni ymek yap bulaşık çamasır süpürge pufff

perşembe doktordan sonra kayınvaldem gelicek son temizliği yapıcak sagolsun sonrası allah kerim herşeyimiz hazır olcak şubatın ilk haftası dogum olabilir yani

ablamalrda kendi anneme 15 tatile gittiler tatiş bitsin öyle dogur diyo eniştem pazar dogur diyo eşim şubatın işk haftasını geçir sonra para alcaz diyo ben nabayım acaba benim sitresim sinirim huzursuzlugum bana yetiyo valla hiç hayal ettiğim gb bi hamilelik olmadı sanıyodumki pamukalra sarınıp yatıcam hep yok cnaım öyle değilmiş kadın herzman kadın yoruldum öyle yorgunum ki bebeğim geldiginde yorgun bi annesi olucak ...

görüşüyosunuz tabi her haberi alıyosunuz sonra buraya gerek kalmıyo facelerde var ekli küstüm size

ben dogurdum dogurcam geliyorum kimse yok geliyorum kimse yok hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

zaten gergin ve şişim çok fena asabiyim öperim hepinizi kendinize gelin

günaydın kızlarrrrrrrrrr
herkes nasıl iyi mii ?
oobsesif hoşgeldin aramıza kendini tanıtırmısın bize ?

canım benim kıyamam sen üzülme hayırlısı ile bebişini al kucağına hem kızımızı görmeye hem de seni görmeye geleceğiz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…