Günaydın canım bilmukabeleGunaydin herkese hayirli huzurlu gunler
selam kızlar 36. haftamız doldu dün doktordaydık 2800kilo 48santim boyu olmuş maşallah kuzumadoktor cok iyi dedi erşeyi normaldi ama cok sıkışıktı hala dönmemiş dönmeside cok zor dedi doktor ilk girdik odaya dosyamı acıyodu tam 36. haftadayız dedim baktı valla bakarak 26. haftada sanardım dedi 36 olmuş maşallah kilo olarak güzel tamamladıkta utrasyonla bakınca bacakları yüzünün yanında kordonuda yüzündeydi 38sonuna kadar bekelriz dönmezse sezeryanla alırız dedi bakalım kısmet nabıcaz nolcak bi heycan kapladı 15 tatil bitmeden kızım gelebilir yani:52
akşam ablama getirdi eşim malum yollarda oluyo yanlız kalmamı istmeiyo artıkoda korktu dün bebek şekeri için malzeme aldım bide yelek örcez bana ablamla ona ip aldım ama tığ almamışım kız otobüsle tığ almaya gitti şimdi akılsız jkardeşin cezasını ablalar cekermiş dedi gitti akılmı kaldı bende cumaya kadar burdayım onlarda kemalpaşaya gitcek zaten 15 tattile ama heran çarabilirz yani
selam kızlar 36. haftamız doldu dün doktordaydık 2800kilo 48santim boyu olmuş maşallah kuzumadoktor cok iyi dedi erşeyi normaldi ama cok sıkışıktı hala dönmemiş dönmeside cok zor dedi doktor ilk girdik odaya dosyamı acıyodu tam 36. haftadayız dedim baktı valla bakarak 26. haftada sanardım dedi 36 olmuş maşallah kilo olarak güzel tamamladıkta utrasyonla bakınca bacakları yüzünün yanında kordonuda yüzündeydi 38sonuna kadar bekelriz dönmezse sezeryanla alırız dedi bakalım kısmet nabıcaz nolcak bi heycan kapladı 15 tatil bitmeden kızım gelebilir yani:52
akşam ablama getirdi eşim malum yollarda oluyo yanlız kalmamı istmeiyo artıkoda korktu dün bebek şekeri için malzeme aldım bide yelek örcez bana ablamla ona ip aldım ama tığ almamışım kız otobüsle tığ almaya gitti şimdi akılsız jkardeşin cezasını ablalar cekermiş dedi gitti akılmı kaldı bende cumaya kadar burdayım onlarda kemalpaşaya gitcek zaten 15 tattile ama heran çarabilirz yani
selam kızlar 36. Haftamız doldu dün doktordaydık 2800kilo 48santim boyu olmuş maşallah kuzumaDoktor cok iyi dedi erşeyi normaldi ama cok sıkışıktı hala dönmemiş Dönmeside cok zor dedi doktor ilk girdik odaya dosyamı acıyodu tam 36. Haftadayız dedim baktı valla bakarak 26. Haftada sanardım dedi 36 olmuş maşallah kilo olarak güzel tamamladıkta utrasyonla bakınca bacakları yüzünün yanında kordonuda yüzündeydi 38sonuna kadar bekelriz dönmezse sezeryanla alırız dedi bakalım kısmet nabıcaz nolcak bi heycan kapladı 15 tatil bitmeden kızım gelebilir yani:52
akşam ablama getirdi eşim malum yollarda oluyo yanlız kalmamı istmeiyo artıkoda korktu dün bebek şekeri için malzeme aldım bide yelek örcez bana ablamla ona ip aldım ama tığ almamışım kız otobüsle tığ almaya gitti şimdi akılsız jkardeşin cezasını ablalar cekermiş dedi gitti Akılmı kaldı bende Cumaya kadar burdayım onlarda kemalpaşaya gitcek zaten 15 tattile ama heran çarabilirz yani
Selam hanımlar bende geldimm
Hosgeldin oobsesif
Selam hanımlar bende geldimm
Ben muhabbetin baya gerisinde kalmışım ama :)
görüşüyosunuz tabi her haberi alıyosunuz sonra buraya gerek kalmıyo facelerde var ekli küstüm size
ben dogurdum dogurcam geliyorum kimse yok geliyorum kimse yok hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zaten gergin ve şişim çok fena asabiyim öperim hepinizi kendinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?