Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar uzun zamndır ugramaz oldunuz burallara yoğun çalısıyorsunuz sanırım

Evet canim.4 klomen +catlatma ve 2 olumsuz asilamam oldu.doktorum 3.asilamayida yapalim diyor.sperm sayisi 117 milyon harekrtlilik de iyi ama morfoloji 3

Bursa osmangazideyim calismiyorum malesef.isi birakmistim 1.5yil once bebek olsun dedik olmayinca giremedim baska ise sen neler yapiyorsun

bende osmangazideydim evlenince yıldırıma geldim. çalışıyorum ben ama ayrılıcam yaza doğru. yeterlilik kursum başlayacak smmm için sınava hazırlanıcam. 6 aylık evliyim. ev iş arasında gidip geliyorum. böyle :)

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
bebekcim şeymacım sizler nasılsınız beni soracak olursanız yoğun yoğun çalışıyoruz işteeee

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
bebekcim şeymacım sizler nasılsınız beni soracak olursanız yoğun yoğun çalışıyoruz işteeee

iyiyim yaaa, ben pek çalışıyorum sayılmaz ama evde dayımın eşi var çocuklar fln, evde olmak istiyorum. düşünüyorum bi bahane bulup çıksam izin alsam diyorum ama abartıcam artık izin isteye isteye. neyse dedim, birazcık iş var bari onla ilgileneyim. akşama gidicem nasıl olsa

Ben de bursadayim.ben de bebek icin ugrasiyorum.beni de alirmisiniz araniza

hg aramıza ne demek nerde tedavi oluyosun karşında 6 sene bebek için uğraşmış biri var hertürlü yardım etmek isterim sizin sorun eşinde galiba hayırlısı olsun canım vakti zamnı gelince oluveriyomuş sabır diliyorumsonu selamet olsun

günaydın kızlar...

günaydın haksevercim ( sana ayrıca günaydın bak :))

napıyosunuz bakalımm

saol şekerim özel ilgiye ihtiyacım var

Sebepsiz infertilite denen illet malesef.senin hikayen nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…