slm kızlar bursalı değilim ama yinede buyurabilir miyimmm
Günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnn
haksevercim nasılsın iyimisin çok az kaldı kız maşallah... Allahın izniyle hayırlısıyla kurtulursunuz inşlallah...............
kızlar ne var, ne yok :)
Bizim denetimimiz dündü atlattık çok şükür ve başarılı geçti :) değdi yani.
Özledim sizleri. herşey aynımı? herkeste.
buyurabilirsin tabiki, hşg.. :) tanıtır mısın kendini bize ?
Sebepsiz infertilite denen illet malesef.senin hikayen nasil
Günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnn
haksevercim nasılsın iyimisin çok az kaldı kız maşallah... Allahın izniyle hayırlısıyla kurtulursunuz inşlallah...............
kızlar ne var, ne yok :)
Bizim denetimimiz dündü atlattık çok şükür ve başarılı geçti :) değdi yani.
Özledim sizleri. herşey aynımı? herkeste.
benim hikaye baya uzun ama 6 sene doktorlarda gelgit sayısız yumurta takibi 4 aşılama ve artık 2 senedir fakülteye gittim rapor çıkarttım tüp bebek yapıcaktık 2 kere ilaçalr başlandı doz ayarlanamadı çok düşük dozda bile cok sayıda yumurtam büyüdü iptal edildi 3. ilaç başladık cok az dozda uyguladık bu seferde yumurtalar erken catladı gene iptal edildi tüp bebek ama kızımız süpriz yaptı geldi çok şükür bende sadece pko vardı polistik over çok sayıda yumurta oluşma sorunu yani eşimde sorun yoktu inşallah sizde cok beklemezsiniz
hg aramı
özledim ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnabıyosun ne denetimmiş be sevcanı bile dize getirdi hadi gözün aydın bende iyi işte sitresle gün sayıyorm:18: önümüzdeki salı yada bikaç gün sonrası sezeryan olabilirim bugün doktora gidicem gene belli olur herelde
benim hikaye baya uzun ama 6 sene doktorlarda gelgit sayısız yumurta takibi 4 aşılama ve artık 2 senedir fakülteye gittim rapor çıkarttım tüp bebek yapıcaktık 2 kere ilaçalr başlandı doz ayarlanamadı çok düşük dozda bile cok sayıda yumurtam büyüdü iptal edildi 3. ilaç başladık cok az dozda uyguladık bu seferde yumurtalar erken catladı gene iptal edildi tüp bebek ama kızımız süpriz yaptı geldi çok şükür bende sadece pko vardı polistik over çok sayıda yumurta oluşma sorunu yani eşimde sorun yoktu inşallah sizde cok beklemezsiniz
hg aramıza
özledim ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnabıyosun ne denetimmiş be sevcanı bile dize getirdi hadi gözün aydın bende iyi işte sitresle gün sayıyorm:18: önümüzdeki salı yada bikaç gün sonrası sezeryan olabilirim bugün doktora gidicem gene belli olur herelde
Günaydın kızlar ne var ne yokHakseverciğim canım doğumuna günler kaldı artık sezeryanlada olsa sağlıklı olsunda önemli olan o canım.Bence kafana biraz fazlaca takıyorsun pamuklara sarılmış gibi geçirmek isterdim hamileliği demişsin canım yine bak ailen olsun kayınvaliden olsun elinden geleni yapıyorlar canım.Ben kendi zamanımda annem hasta olduğu için gelemedi bide uzakta kayınvaldem seninki gibi değil biliyorsun az çok.O yüzden canını boşuna sıkma bak hazırlıklarında tamam ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah bizde bebişi seni görmeye geliriz nasip olursa
Kendi adıma topiği biraz boşladım farkındayımSevcancığım denetimin güzel geçmiş sevindim gözün aydın
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz
Diğer arkadaşlar görüşmeyeli sizler nasılsınız
Benim ayrı bir günüm vardı pazartesi bende sıra kısmetse.Görüşürüz arkadaşlar Allah'a emanet olun
boşunamı konuştuk kızım senle o kadar... hala sezeryan olabilirim diyorsun hayret bişey he.
:)
haber ver doğurunca :)
Sevcan gelince topiğe can geliyo :)
günaydın kızlar ne var ne yokhakseverciğim canım doğumuna günler kaldı artık sezeryanlada olsa sağlıklı olsunda önemli olan o canım.bence kafana biraz fazlaca takıyorsun pamuklara sarılmış gibi geçirmek isterdim hamileliği demişsin canım yine bak ailen olsun kayınvaliden olsun elinden geleni yapıyorlar canım.ben kendi zamanımda annem hasta olduğu için gelemedi bide uzakta kayınvaldem seninki gibi değil biliyorsun az çok.o yüzden canını boşuna sıkma bak hazırlıklarında tamam ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah bizde bebişi seni görmeye geliriz nasip olursa
Kendi adıma topiği biraz boşladım farkındayımsevcancığım denetimin güzel geçmiş sevindim gözün aydın
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz
Diğer arkadaşlar görüşmeyeli sizler nasılsınız
Benim ayrı bir günüm vardı pazartesi bende sıra kısmetse.görüşürüz arkadaşlar allah'a emanet olun
canım saglıkla kucağınna alda bırak sezeryan olsun takma kafannahaklısın canım arada geliyolar işte sitresten sanırım çok heycanlı bişeymiş bu dogumu beklemek
Nabayım canım rüyamda kızım karnımdan elini çıkartmış iktre iktire bende elini tutuyorum doktora gidiyoruz dogal sezerysn benimkiNabayım canım bugün konuşucam ama diretemem ki korkuyorumda bişey olursa sen istedin derler annemler eşim ablamalr hiç bişey diyemiyolar korkudan doktor ne diyosa o diyolar kayınveldemde geldi beraber gitcez bu akşam doktora bakalım hayırlısı olsun dogru düzgün konuşcam işte bu akşam :44: Dik duran bebeklerin ayakları dogum kanalına giriyo diye 38 sonunda alıyolarmış araştırdım ters geliyomuş yani bebek yan dursa bekliyolarmış haftasının sonuna kadar bizimki gerçekten dimdik duruyo kafasını nasıl iktiriyo korkuyorum:18:
hoşbulduk)ben adanalıyım ama malatyada oturyoruz görev nedeniyle...1,5 yıllık evliyim 24yaşındayım ...ev hanımıyım kpss hazırlanıyorum sekerim ))
Selam kizlar ne var ne yok.uzun zamandır görmemiştim bir bakayim kimler var dedim.
Sevcan atlatmissin denetimi gozunaydin.
Haksever çok az kalmis canim doğuma.biraz daha sabir.sezeryandada abartılacak birşey yokki canim önemli olan senin saglikla kucagina alabilmen.
Pinarim haber canim.nehirimiz nasil
Mervem en kisa zamanda sende tadarsin inşallah canim.
Yeni gelenlerde hosgelmisler
Bizi soracak olursaniz tatilde odevlerle geçiyor zillim yine hasta oldu.bide disimiz sallaniyor nazlar 1500hic bitmiyor.kizimiz güzelde çok nazli vay onu alanin haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?