Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnn

haksevercim nasılsın iyimisin çok az kaldı kız maşallah... Allahın izniyle hayırlısıyla kurtulursunuz inşlallah...............

kızlar ne var, ne yok :)

Bizim denetimimiz dündü atlattık çok şükür ve başarılı geçti :) değdi yani.

Özledim sizleri. herşey aynımı? herkeste.

sevcancım günaydın, geçmiş olsun, atlattın denetimini.. çok yoruldun ama değdi.:)

bizde seni özledik, baya çınlattık kulaklarını.. :)

Selam kızlar bugün burası canlanmış yine, Sevcanın da sonunda bitti denetimi aramıza dönebildi :)

Sebepsiz infertilite denen illet malesef.senin hikayen nasil

benim hikaye baya uzun ama 6 sene doktorlarda gelgit sayısız yumurta takibi 4 aşılama ve artık 2 senedir fakülteye gittim rapor çıkarttım tüp bebek yapıcaktık 2 kere ilaçalr başlandı doz ayarlanamadı çok düşük dozda bile cok sayıda yumurtam büyüdü iptal edildi 3. ilaç başladık cok az dozda uyguladık bu seferde yumurtalar erken catladı gene iptal edildi tüp bebek ama kızımız süpriz yaptı geldi çok şükür bende sadece pko vardı polistik over çok sayıda yumurta oluşma sorunu yani eşimde sorun yoktu inşallah sizde cok beklemezsiniz

slm kızlar bursalı değilim ama yinede buyurabilir miyimmm

hg aramıza

özledim ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nabıyosun ne denetimmiş be sevcanı bile dize getirdihadi gözün aydın bende iyi işte sitresle gün sayıyorm:18: önümüzdeki salı yada bikaç gün sonrası sezeryan olabilirim bugün doktora gidicem gene belli olur herelde

hoşbuldum canım

Günaydın kızlar ne var ne yokHakseverciğim canım doğumuna günler kaldı artık sezeryanlada olsa sağlıklı olsunda önemli olan o canım.Bence kafana biraz fazlaca takıyorsun pamuklara sarılmış gibi geçirmek isterdim hamileliği demişsin canım yine bak ailen olsun kayınvaliden olsun elinden geleni yapıyorlar canım.Ben kendi zamanımda annem hasta olduğu için gelemedi bide uzakta kayınvaldem seninki gibi değil biliyorsun az çok.O yüzden canını boşuna sıkma bak hazırlıklarında tamam ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah bizde bebişi seni görmeye geliriz nasip olursa
Kendi adıma topiği biraz boşladım farkındayımSevcancığım denetimin güzel geçmiş sevindim gözün aydın
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz
Diğer arkadaşlar görüşmeyeli sizler nasılsınız
Benim ayrı bir günüm vardı pazartesi bende sıra kısmetse.Görüşürüz arkadaşlar Allah'a emanet olun

boşunamı konuştuk kızım senle o kadar... hala sezeryan olabilirim diyorsun hayret bişey he.

:)

haber ver doğurunca :)

haklısın canım arada geliyolar işte sitresten sanırım çok heycanlı bişeymiş bu dogumu beklemek

boşunamı konuştuk kızım senle o kadar... hala sezeryan olabilirim diyorsun hayret bişey he.

:)

haber ver doğurunca :)

nabayım canım rüyamda kızım karnımdan elini çıkartmış iktre iktire bende elini tutuyorum doktora gidiyoruz dogal sezerysn benimki nabayım canım bugün konuşucam ama diretemem ki korkuyorumda bişey olursa sen istedin derler annemler eşim ablamalr hiç bişey diyemiyolar korkudan doktor ne diyosa o diyolar kayınveldemde geldi beraber gitcez bu akşam doktora bakalım hayırlısı olsun dogru düzgün konuşcam işte bu akşam :44: dik duran bebeklerin ayakları dogum kanalına giriyo diye 38 sonunda alıyolarmış araştırdım ters geliyomuş yani bebek yan dursa bekliyolarmış haftasının sonuna kadar bizimki gerçekten dimdik duruyo kafasını nasıl iktiriyo korkuyorum:18:

Sevcan gelince topiğe can geliyo :)

slm canım özledim sizi hiç denk gelıp görüşemedık bır daha
sonrakı gun kımde ne zaman benım gunlerımle denk gelmesede bende gelsem

canım saglıkla kucağınna alda bırak sezeryan olsun takma kafanna
bende arada okadar cok sıkıntı yapıyorumkı nezamn olucak benımde bebışım dıye umutsuzluga kapılıyorum ya olmazsa dıye ama allahtan gelenne boynumuz kıldan ince.artık zamannı gelsın istıyorum 29 yaşımma gırıyorum annelık duygusunu tatmak istiyorum

Selam kizlar ne var ne yok.uzun zamandır görmemiştim bir bakayim kimler var dedim.
Sevcan atlatmissin denetimi gozunaydin.
Haksever çok az kalmis canim doğuma.biraz daha sabir.sezeryandada abartılacak birşey yokki canim önemli olan senin saglikla kucagina alabilmen.
Pinarim haber canim.nehirimiz nasil
Mervem en kisa zamanda sende tadarsin inşallah canim.
Yeni gelenlerde hosgelmisler
Bizi soracak olursaniz tatilde odevlerle geçiyor zillim yine hasta oldu.bide disimiz sallaniyor nazlar 1500 hic bitmiyor.kizimiz güzelde çok nazli vay onu alanin haline

selamın aleyküm haıyrlı cumalar kızlar

benim moralim cok bozuk bütün gece ağladım uyuyamadım 2 grm uyuduysam ondada hep kavus gördüm dün doktora gittik o kadar şanssız bi insanımki her gittigimizde bi zam haberiyle karşılasıyoruz normal dogurcamı düşünürdüm hep 1250 diyodum kafamda sonra sezeryan oldu hadi 1750 dedik daha gecen hafta öyleydi subattaki dogumalra zam sezeryan oldu 1900 sonra öğrendimki 2kişilik odalar böyle ben teseddürlüyüm ki olmasam bile dogum yani bu özel hastane olmasının ne anlamı var elalemle aynı odada kaldıktan sonra tek kişilik oda içinde+500tl istiyolar şaka gb oldu dogum 2400 bide doktorun hiç bi sorun olmadıgı halde günümü tamamlatmaması sinirlerimi bozuyo yani son ana kadar dönebilir tmama dönemesse tabi sezeryan ama dönebilir yani

bide doktorumuz geçen hafta konuştugumuzda ben yardımcı olurum demişti eski fiyattan olur hemen zam uygulanmaz bu dün gittigimizde beni karıştırmayın isterseniz bedava dogurun beni ilgilendirmez felan böle üstten üstten konuştu deli oldum gecen hafta dogum konuşmasını yapmıştık beni ve bebegimi hatırlamıyo bile ki bu hafta nasıl dogum istiyosun diye tekrar sordu gecen hafta konuştukya dedim hıı flean filan dedi ... öyle moralim bozukki saglık ocanda bile daha fazla ilgi alaka gördüm ben daha göbegimi silmeden dogrulmadan hemşireside elinde tansiyon aletiyle geliyo kolunu aç kolunu aç daha toparlanmadan göbegim acık kolumu acıyorum eşim kaldırmasa dogrulamıcam sedyeden zaten mal mal bakıyo kız suratımatutuncak yer yok kalkmam imkansız yani hamileliğim boyunca kilomu dahi ölçüp takip etmedi tansiyonumu 2dir ölçüyolar ne bilim hiçbişey söylemedi sadece sordukalrımın cevabını aldım bebegimin herşeyine detaylı bakıyodu ama hep ezberlenmiş gb aynı sösler suyu ityi bebege giden kan akımı yeterli böbrekleri kalbi beyin içi sıvı dolaşımı falan filan bebek iyi diyip bitiyodu ............ eee bebek iyi ama sezeryan zaten normal doguran duymadım ahmet beyde poff çok canım sıkıldı maddi açıdan beni cok ama cok zorlucak 1-2 sene ben dogum parasımı ödücem zaten bunaldım para mevzularında bilmiyorum onun bu şekilde yardımcı olmamasıda çok üzdü beni

yani ilgisi alakası cok olsa deger diceksin o paraya zorlucaksın ama nst bile yok ya tamamen sezeryan yanlısı olarak konuşuyo ben normal dedikçede bekleyelim dedikçede sanırım sinir oldu bana

bende bugün bahar hastanesini aradım normal dogum 1100 zorunlu sezeryan 1070 tl yani bu hastanede sezeryan isteyen imza atıyo doktorlar sezeryan meraklısı değil en yakın randövu 21 şubat dediler telefonda durumumu analttım heran dogurabilirim en azından bikez muane olayım doktorumla tanışayım dedim gece randövusu aldım pazartesi için telefondaki kızdan bile bilgi alabildim gönül hanıma pazartesiye randövu aldım bütün akrabalar onda dogurdu gayette memnunlar yeni eşimin hala kızı sezeryan oldu onda ilkini ahmet beye olmuştu 2.yi gönül hanıma yaptırdı ikisde aynı sorun olmadı demi,şti hem hastanede dogum aktında erkek sinek bile yok doktorların hepsi bayan cocuk dogunca ilk önce kalp sdoktoru cocuk doktoru muane ediyo odalar tek kişilik hatta abzı odaların salonu bile var bebegi hastane yıkıyo giydiriyo hemde bir iğne istemiyolar hastane kendisi kıyafet çanta eşyalarını veriyo bebek bakım eşyalarını veriyo annenin lifine duş jeline kadar veriyolar yani bunla rilginin alakanın göstergesi bence .... medikalde anneden bebeği yıkarken ebbek şampuanı istemişler o kadara kadar herşeyi kendin düşünmelisin bilmiyorum başıma neler gelicek ama kaderimde ne varsa o olucak bahar medikal yada zübeyde nereye gidersem gideyim bebegimi kendim dogurucam allah yardım etsin çok korkuyorum çok moralim bozuk ama az kaldı kızımı sag salim kucama alayım başka bişey istemiyorum

dua edin bana nolur

güzeller öyle olur pek kibar büyüdügü halini düşünemiyorum baya bi süsülü olcak tırnagı kırıldı diye aglan kızlar gb olucak sanırım allah anzardan korusun okulada gidiyo gözler üstünde tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…