Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrr
hayırlı cumalar herkese
sevcanım canım benim hadi gözün aydın atlattın denetimi hayırlısı ile bizde seni çok özledik vallahi şekercim
semihacım tatlım çok geçmiş olsun prensese valla şu hasatalıklar bir türlü bırakmadı peşimizi yaa ama allhım daha büyük dert vermesin buna da şükür
baharcım canım benim sen nasılsın nehir hn nasıl iyileştimi kuzucuk
mervecim selma canım sana da valla dediğiğn gb, bir türlü denke gelemdik
haksevercim tatlım üzme bu kadar kendini bak hem sana zarar hem de bebeğine hakkınızda hayırlısı olsun rabbim ne yazdıysa o olur sen sıkma canını bebeişini kucağına alınca bunların hepsi geçecek bak az kaldı biraz daha sabır lütfen ne kadar bekledin o bebek için üzme kızımızı böyle yapıpda benimde birkaç arkadaşım baharda doğurdu ve çok memnunlar rahatlıkla orda da yapabilirisn doğumunu canım benim lütfen üzme kendini bu kadar

canım saol bende takmak istemiyorum ama birikti sanırım maddi konulardan nefret ediyorum muhtaç olmaktan eşime bile oda zor durumda bayramdan beri tır yatıştaydı malum krediyle aldık aylık ödemeleri 2-2bucuk milyarı buluyo sadece taksidi bide mafrafı cıkarsa kat kat düşün eh araba çalılmadı kredi durmuyoki ocaktan beri yola gidiyo eşim ama koparatifte çalıştıgın haftayı 45 gün sonra almaya başlıyosun parasını milyarlarla mazot alınıyo herşeyi para kredisi felan kayınpederim sag olsun bikaçını ayarlamaya çalışıyo adam emekli ne yapabilirki herkezin canı burnunda bide ben böyle sanki şımarıklık gb geliyo özele gitmek korkuyorumda zübeydeye gidemiyorum medikal bizi cok cok aşıyo eşimin bişey dediği yok kimsenin bişey dediği yok sen üşünme diyolar takma herşey olcana varır diyolar ama ben yük oluyorum gb hissediyorum buna üzülüyorum yinede bunca sıkıntıda herşeyin en güzeli alındı herşey tamam hiç bana bişey yansıtmadılar ama eziliyorum işte ben annemden bile parayı bi kere isteyen biriyim eşimlede herzaman öyledir bieşy isterim hemen tamam demese bile asla istemem bida bişeyi adam nabsın ücret konuşurken niye böyle zamlar bize denk geldi felan yardımcıda olmuyosunuz dedikçe ezildim işte bana bişey dmeiyo ama biliyorum eşimin sıkıntısını niye onu üzeyimki inşallah şubatın 10undan sonra rahatlıcaz parasını alamya başlıcak ama benim dogumuma denk geldi işte benimde destek olmam lazım diye düşünüyorum bide malum hamilelişk psikolojisi dogum endişeleri derken benim içim karma karışık oldu

haksevercim canım takma kafana bu kadar hallolur inşallah herşey üzülme vakti zamanı var herşeyin..
hem bak gönül hanımda cok iyi bi doktordur.. güzel ilgilenir herşeyle..
bizim gelinde nasip olursa bahard yapıcak zaten doğumunu
Rabbim kolaylıkla kurtarsın insallah

inşallah canım inşallah içim bitürlü ferahlamıyo gitgide korku endişe sarıyo beni o kadarda cesaretliydim tek başıma neler hallettim bu güne kadar bu bilmedigim yeni bi durumya sanırım ondan rabbim evladla sınamasın yavrumu kucama alayım geçicek inşallah gönül yazmışımda güler hanıma aldım randövuyu kafam hala allak bullak ya görümcem önerdi eşiminde hala kızı bunda yaptı dogumu bakalım hayırlısı pazartesi bi görüşeyimde nolcak bakalım

oooo güler hanımda tm kafa dengidir zaten.. oda iyi yani rahat ol
ben ilk geline güler hanıma almak istedi cok sonraya verdiler ayşe hanımı tercih ettik bizde..
biliyosun ben orda ameliyathane hemşireliği yaptım güler gönül nagiha ayse hepsiyle calısım ama nagihanla kafam bi türlü uyusmamıstı
yani demem o ki hepsi iyiler cocuk dr u bebek hemşireleri ebeler filan saolsunlar iyiler

nagihanı tanıyorum zaten işini iyi yapıyo ama dediğin gb biraz değişik biri çalışmak daha zordur eminim gidene kadar ne dicamı gelene kadarda ne dediğini düşünüyodum çok hızlı konuşuyo felan böyle hep yogun sakin değil hiç rahim filmimi o çekti benim ameliyathane yani bide neten okudum kötü kötü şeyler gittim sandım acıcak felan ömrümde ameliyat hane ilşk görmüşüm çırılcıplaksın soguk flean aletleride bi gördüm ben titriyorum gözümden yaşlar geliyo korkudan beniazarlamıştı canın yanmadan nasıl ağlıyosun diye dedim içimden geliyo acıdan değil korkum bu hallerde olmam dedim aglamamın sebebi felan hiç acımamıştı zten ama korkusu yettiydi

görümcemde ilk cocunu nagihanda dogurdu ondada 2 kere yalancı dogum sancıyla yatırdı bide suni sancı verdi bebek dogmadı 3.de gidincede ben yolluyorum siz geliyosunuz diye azarlamıştı görümcemde ilk cocugum enrden bileyim hangisi gerçek dogum sancısı dedi 3 kere dogum acısı çektirdi sonunda dogurdu düşünki görümcem sancıda ah bile demez allah derdi o kadarda sakişndir kendini bilir ortalıgı yargaraya verseydi azarlasın da yani öyle bi kadınada öyle bide azar etmiştibende sevmem yani kendisini

ay canım inşallah iyi olur bildigim bi hastane dogum konusunda odalarını felan filan o yüzen içim rahatladı biraz inşallah doktorla olan konuşmamızda olumlu geçer

iyi geçer inşallah caım dediğin gibi..
aslında gülerde biraz tez canlı ama azarlaması yoktur oda hızlı konusur bide iyiyiede kötüyede Allah ım yarabbim ya der gülerek

iyi geçer inşallah caım dediğin gibi..
aslında gülerde biraz tez canlı ama azarlaması yoktur oda hızlı konusur bide iyiyiede kötüyede Allah ım yarabbim ya der gülerek

resimlerine bakıp alışmaya çalışıyorum cin gb bakıyo maşallah deli deliyi görünce sopasını saklarmış benim hakkımdan da o gelir belki

resimlerine bakıp alışmaya çalışıyorum cin gb bakıyo maşallah deli deliyi görünce sopasını saklarmış benim hakkımdan da o gelir belki
bak canım cidden seni rahatlatmak için söylemiyorum ama güler hanım iyidir gerçekten

Herkese hayırlı cumalar kızlar

Canım üzme kendini bu kadar hepsi geçip gidicek, az kalmış hayırlısıyla kucağına alıcaksın bebeğini ve o herşeyi unutturucak sana.Stres yok üzülmek yok ok?Hem kendini hem bebeğini düşün

9ay ayni doktora gittikten sonra sin anda doktor değiştirmek mantikli gekmedi bana ayrica ahmet bey fiyat konusunda yardimci olamaz tabikide hastanenin fiyatlari ama orda calisan tanidik varsa biraz indirim yapılabilir doğumda indirim yapılmadi ama ameliyatta yapildi biraz ahmet bey anlattigin kadar kotu degil helede yanindaki sevda cok iyidir onlarin ters bi anina gelmiştir buzamana kadar zaten sende memnundun
Sezeryandan korkma doktor donmedi dediyse gerekli normal diye diretipte bbegi oksijnsiz kalan kakasini yutanlar tanıyorum ya donecek diye beklerken bebegin ayakları poposu kanala girerse sezeryan bu yüzden erkeb yapılıyor

seni çok iyi anlıyorum canım bu maddi konular gerçekten insanı çok geriyor ben de aynı şekilde doğuımdan sonra olmuştum böyle ama allahım bir kolaylığını veriyor canım sen bol bol dua et hayırlısı ile evladını kucağına al eşinin dediği gibi hepsi hallolur o nedenle de şu dönemde fazla da kendini germemeye çalış

ebrusencim öncelikle bu tür fiyat konularında doktorlarda yardımcı olabiliyor ayrıca 9 aylık olmuş ve doğum psikolojisi başlamış bir insana insan böyle ters ters konuşmaz daha çok onu rahatlatması lazım eğer yardımcı olamıyacaksa da bunu uygun bir dille söylemesi lazım ne demek isteseniz bedava doğurun beni ilgilendirmez demek ben olsan ben de hakseverin gibi 9 aylıkda olsam doktor değiştirmeyi düşünürüm

canım bende hiç istemezdim değiştirmek ama öyle canım sıkıldıki bebegimde bende gayet iyiyiz ben ilk defa dogum kendimde görmüyorumki etrafımda onalrca kişi dogurdu ve kk dan okuduklarım bildiklerim yani bi problem olmadıkça son ana kadar beklenir sezeryan için hı istege baglı olanalr var onalr bile 39. haftadan sonra alınıyo bebekler geçen salı gitmiştim 1 hafta sonra gel salı yani 1-2 gün içindede alırız bebeği dedi ben salı gitmedim perşembe gittim bu seferde bidahaki perşembe gel bir iki gün içinde alırız bebeği dedi yani kendim gitmezsem günü kendi kendime uzatabiliyorum herşeyi güzel diyo suyu gayet iyi kan akımı güzel daha kuzum 3 ilo olmamış allah karnımdaki o mucizevi suyu o 40 haftalık zamanı böyle güzel beslenmesini nasip etmişse tabiki bi gün dursa kardır bence içimde hazır oldugunda zaten vucut bebeği doguma sokuyo bu normalde olabilir normal olmazsada sezeryan olur yani bi agrı olur su gelir ama bebek dönmez ne bilim bi belirtisi olur

bide dediğin gb geçen hafta zaten birden dogum psikolojisine soktu beni bide yardım ederim dedi önemli değil dedi bu hafta yok beni hiç ilgilendirmez dedi tamam ilgilendirmesin para tura bali tek başımıza kalmak için yardım edin yok paran varsa ver 500tl tek kişilik odada kal diyo yani

zaten randövu aldım pazartesi bahardan güler hanıma rabbim yardım etsin iyi insanalrla karşılaştırsı herkezide bizide korusun dua ediyorum artık nabayım

evet maddi konuyada takıldım ama iyi bi doktor işinide iyi yapıyodur riskli gebelikler uzmanı diye ona gittim ben bebeğimi emanet edebilirim her durumda diye ama güvenimi kaybetti açıkcası zaten kafamda bişeyler vardı ama bebegime güzel bakıyo diyodum herşeyini ssöylüyo her gittiğimde diye .... ama böyle moralimi bozunca bakıyorumda geriye hiçbi şekilde esktra bişey yok yani diyorumya saglık ocandaki muamele bile yok niye olsunki biz kendi kendimize meşhur ediyoruz doktorları işte .... son gittiğimde herelde eşref saatiydi telefon etti bi hasta emziriyomuş bebeğini bi ilacı kullanabilirmiyim diye soruyo herelde oda bebek ne kadar dedi 2 yaşında dedi ooo bisürü şey söledi neden o yaşa kadar emziriyounuz ki bebegin psikolojisi bozulur gb şeyler söyledi bagımlı hale getiriyosunuz felan dedi ama suratını felan görsen nasıl konuşmak istemişyo kapatıncada ömür boyu hizmet dedi .... dogumdan sonrası için herelde aranmak hoşuna gitmedi ... benim gözüde her sorunu görebilcek bi doktor olarak bebgimin haketti kadar karnımda durabilmesi için çaba hArcayabilirdi ben normal dogum diye diretmiyorum benim sorunum bebegi erken almak istemesi .... evet bekelyince riskler olabiliyo o zman bana dicekki bak son zmanlarda risk oluyo gün aşrı gel bakalım bebege keyfi yerindemi diyebilirdi... kayınvaldemde bizle geldi dedi normal dogum sezeryana göre daha dogal değilmi yani kızımında bebegi 41. haftada döndü bi sorunmu varkie rken alalım diyosunuz bebegi dedi ... sorun yok dedi ama normal dogum sezeryana göre daha iyi değil dedi normal dogumdaki sorunalr daha cok o olabilir bu olabilir saydı ama sezeryanda bunalr yok dedi ... bizde zaten gerekirse tabiki olsun ama gününü doldursun diyoruz dedik öyle işte oda perşembe glein madem dedi hala dönmemişse alırız hem dönse bile çatısı müsait değildir gene normal olmaz dedi adam resmen normal olmucakta olmucak diye diretiyo benimde canım bu saatten sonra doktor değiştirmek istemiyo ama cok moralimi bozdu güler hanımlada görüşücem bakalım ne dicek olmadı gene medikalde olucak elden bişey gelmiyo hayırlı zmanda hayırlısıyla sag salim kucama alayım herkezin yavrusu kıymetli işte görüyodumda öyleymiş canımdan can veririm onun için herşey güzel olsun iyi olsun istiyorum sadece

kızlar ya kayınpederim bi melek sanırım adamcaz emekli hala çalışıyo işte kalebodur fayans işi yapıyo eşim şimdi yola gidiyo ya malum tırın kredi borçları var parada alamıcak şubatın 10undan sonra alcak sanırım kayınpedrim 2 aydır büyük kredimizide ödüyo 850tl zaten sürekli ödedigi 250tllik bi kredi daha var bide 550tllik arabanın borcu avrdı motoru tamir olmuştu onuda ödemiş bide bu ayda ben öderim diye telefon ediyo eşime bugün .... kayınvaldem geldi bikaç gündür bizde o buraya gelirken emekli maaşını çekmişler 500tl vermiş ne kadarki emekli maaşı borçlara kesilenin gerisini vermiş resmen cocukalrın ihtiyacı varsa karşıla demiş kayınvaldeme ... oda dedi ister vereyim size isterseniz bebeğe bilezik yapayım dedi bende dedim bilezik yap zaten odasını aldılar herşeye yardım ediyolar kayınvaldem gene bütün e vi tmeizledi bugün eşim evde hafta sonu diye mudanyaya gitti pazartesi gene gelcek kadın yanlız kalmım diye haklarını nasıl ödücez bilmem vakti zamanı geldiginde bizde onlara böyle layıgıyla bakabiliriz inşallah bugün baya duygusallaştım .....

Selammmm kızçelerim nasılsınız...baya oldu girmeyeli kk ye malum iş derdi sardı bizi istten döndüm tekrar gene gidicem :) Sıkıldım artık yolculuk yapmaktan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…