selam kızlarrr
hayırlı cumalar herkese
sevcanım canım benim hadi gözün aydın atlattın denetimi hayırlısı ile bizde seni çok özledik vallahi şekercim
semihacım tatlım çok geçmiş olsun prensese valla şu hasatalıklar bir türlü bırakmadı peşimizi yaa ama allhım daha büyük dert vermesin buna da şükür
baharcım canım benim sen nasılsın nehir hn nasıl iyileştimi kuzucuk
mervecim selma canım sana da valla dediğiğn gb, bir türlü denke gelemdik
haksevercim tatlım üzme bu kadar kendini bak hem sana zarar hem de bebeğine hakkınızda hayırlısı olsun rabbim ne yazdıysa o olur sen sıkma canını bebeişini kucağına alınca bunların hepsi geçecek bak az kaldı biraz daha sabır lütfen ne kadar bekledin o bebek için üzme kızımızı böyle yapıpda benimde birkaç arkadaşım baharda doğurdu ve çok memnunlar rahatlıkla orda da yapabilirisn doğumunu canım benim lütfen üzme kendini bu kadar
haksevercim canım takma kafana bu kadar hallolur inşallah herşey üzülme vakti zamanı var herşeyin..
hem bak gönül hanımda cok iyi bi doktordur.. güzel ilgilenir herşeyle..
bizim gelinde nasip olursa bahard yapıcak zaten doğumunu
Rabbim kolaylıkla kurtarsın insallah
oooo güler hanımda tm kafa dengidir zaten.. oda iyi yani rahat olinşallah canım inşallah içim bitürlü ferahlamıyo gitgide korku endişe sarıyo beni o kadarda cesaretliydim tek başıma neler hallettim bu güne kadar bu bilmedigim yeni bi durumya sanırım ondan rabbim evladla sınamasın yavrumu kucama alayım geçicek inşallahgönül yazmışımda güler hanıma aldım randövuyu kafam hala allak bullak ya görümcem önerdi eşiminde hala kızı bunda yaptı dogumu bakalım hayırlısı pazartesi bi görüşeyimde nolcak bakalım
oooo güler hanımda tm kafa dengidir zaten.. oda iyi yani rahat ol
ben ilk geline güler hanıma almak istedi cok sonraya verdiler ayşe hanımı tercih ettik bizde..
biliyosun ben orda ameliyathane hemşireliği yaptım güler gönül nagiha ayse hepsiyle calısım ama nagihanla kafam bi türlü uyusmamıstı
yani demem o ki hepsi iyiler cocuk dr u bebek hemşireleri ebeler filan saolsunlar iyiler
iyi geçer inşallah caım dediğin gibi..nagihanı tanıyorum zaten işini iyi yapıyo ama dediğin gb biraz değişik biri çalışmak daha zordur eminim gidene kadar ne dicamı gelene kadarda ne dediğini düşünüyodum çok hızlı konuşuyo felan böyle hep yogun sakin değil hiç rahim filmimi o çekti benim ameliyathane yani bide neten okudum kötü kötü şeyler gittim sandım acıcak felan ömrümde ameliyat hane ilşk görmüşüm çırılcıplaksın soguk flean aletleride bi gördüm ben titriyorum gözümden yaşlar geliyo korkudan beniazarlamıştı canın yanmadan nasıl ağlıyosun diyededim içimden geliyo acıdan değil korkum bu hallerde olmam dedim aglamamın sebebi felan hiç acımamıştı zten ama korkusu yettiydi
görümcemde ilk cocunu nagihanda dogurdu ondada 2 kere yalancı dogum sancıyla yatırdı bide suni sancı verdi bebek dogmadı 3.de gidincede ben yolluyorum siz geliyosunuz diye azarlamıştı görümcemde ilk cocugum enrden bileyim hangisi gerçek dogum sancısı dedi3 kere dogum acısı çektirdi sonunda dogurdu düşünki görümcem sancıda ah bile demez allah derdi o kadarda sakişndir kendini bilir ortalıgı yargaraya verseydi azarlasın da yani öyle bi kadınada öyle bide azar etmişti bende sevmem yani kendisini
ay canım inşallah iyi olur bildigim bi hastane dogum konusunda odalarını felan filan o yüzen içim rahatladı biraz inşallah doktorla olan konuşmamızda olumlu geçer
iyi geçer inşallah caım dediğin gibi..
aslında gülerde biraz tez canlı ama azarlaması yoktur oda hızlı konusur bide iyiyiede kötüyede Allah ım yarabbim ya der gülerek
bak canım cidden seni rahatlatmak için söylemiyorum ama güler hanım iyidir gerçektenresimlerine bakıp alışmaya çalışıyorum cin gb bakıyo maşallahdeli deliyi görünce sopasını saklarmış benim hakkımdan da o gelir belki
bak canım cidden seni rahatlatmak için söylemiyorum ama güler hanım iyidir gerçekten
inşallah canım hayırlısı olsunsaol canım benim inşaşallah yıldızlarımız uyuşurda güzel geçer randövu
Canım üzme kendini bu kadar hepsi geçip gidicek, az kalmış hayırlısıyla kucağına alıcaksın bebeğini ve o herşeyi unutturucak sana.Stres yok üzülmek yok ok?Hem kendini hem bebeğini düşünselamın aleyküm haıyrlı cumalar kızlar
benim moralim cok bozuk bütün gece ağladım uyuyamadım 2 grm uyuduysam ondada hep kavus gördümdün doktora gittik o kadar şanssız bi insanımki her gittigimizde bi zam haberiyle karşılasıyoruz normal dogurcamı düşünürdüm hep 1250 diyodum kafamda sonra sezeryan oldu hadi 1750 dedik daha gecen hafta öyleydi subattaki dogumalra zam sezeryan oldu 1900 sonra öğrendimki 2kişilik odalar böyle ben teseddürlüyüm ki olmasam bile dogum yani bu özel hastane olmasının ne anlamı var elalemle aynı odada kaldıktan sonra tek kişilik oda içinde+500tl istiyolar şaka gb oldu dogum 2400 bide doktorun hiç bi sorun olmadıgı halde günümü tamamlatmaması sinirlerimi bozuyo yani son ana kadar dönebilir tmama dönemesse tabi sezeryan ama dönebilir yani
bide doktorumuz geçen hafta konuştugumuzda ben yardımcı olurum demişti eski fiyattan olur hemen zam uygulanmaz bu dün gittigimizde beni karıştırmayın isterseniz bedava dogurun beni ilgilendirmez felan böle üstten üstten konuştu deli oldum gecen hafta dogum konuşmasını yapmıştık beni ve bebegimi hatırlamıyo bile ki bu hafta nasıl dogum istiyosun diye tekrar sordu gecen hafta konuştukya dedim hıı flean filan dedi ... öyle moralim bozukki saglık ocanda bile daha fazla ilgi alaka gördüm bendaha göbegimi silmeden dogrulmadan hemşireside elinde tansiyon aletiyle geliyo kolunu aç kolunu aç daha toparlanmadan göbegim acık kolumu acıyorum eşim kaldırmasa dogrulamıcam sedyeden zaten mal mal bakıyo kız suratımatutuncak yer yok kalkmam imkansız yani hamileliğim boyunca kilomu dahi ölçüp takip etmedi tansiyonumu 2dir ölçüyolar ne bilim hiçbişey söylemedi sadece sordukalrımın cevabını aldım bebegimin herşeyine detaylı bakıyodu ama hep ezberlenmiş gb aynı sösler suyu ityi bebege giden kan akımı yeterli böbrekleri kalbi beyin içi sıvı dolaşımı falan filan bebek iyi diyip bitiyodu ............ eee bebek iyi ama sezeryan zaten normal doguran duymadım ahmet beyde poff çok canım sıkıldı maddi açıdan beni cok ama cok zorlucak 1-2 sene ben dogum parasımı ödücem zaten bunaldım para mevzularında bilmiyorum onun bu şekilde yardımcı olmamasıda çok üzdü beni
yani ilgisi alakası cok olsa deger diceksin o paraya zorlucaksın ama nst bile yok ya tamamen sezeryan yanlısı olarak konuşuyo ben normal dedikçede bekleyelim dedikçede sanırım sinir oldu bana
bende bugün bahar hastanesini aradım normal dogum 1100 zorunlu sezeryan 1070 tl yani bu hastanede sezeryan isteyen imza atıyo doktorlar sezeryan meraklısı değil en yakın randövu 21 şubat dediler telefonda durumumu analttım heran dogurabilirim en azından bikez muane olayım doktorumla tanışayım dedim gece randövusu aldım pazartesi için telefondaki kızdan bile bilgi alabildim gönül hanıma pazartesiye randövu aldım bütün akrabalar onda dogurdu gayette memnunlar yeni eşimin hala kızı sezeryan oldu onda ilkini ahmet beye olmuştu 2.yi gönül hanıma yaptırdı ikisde aynı sorun olmadı demi,ştihem hastanede dogum aktında erkek sinek bile yok doktorların hepsi bayan cocuk dogunca ilk önce kalp sdoktoru cocuk doktoru muane ediyo odalar tek kişilik hatta abzı odaların salonu bile var bebegi hastane yıkıyo giydiriyo hemde bir iğne istemiyolar hastane kendisi kıyafet çanta eşyalarını veriyo bebek bakım eşyalarını veriyo annenin lifine duş jeline kadar veriyolar yani bunla rilginin alakanın göstergesi bence .... medikalde anneden bebeği yıkarken ebbek şampuanı istemişler o kadara kadar herşeyi kendin düşünmelisin bilmiyorum başıma neler gelicek ama kaderimde ne varsa o olucak bahar medikal yada zübeyde nereye gidersem gideyim bebegimi kendim dogurucam allah yardım etsin çok korkuyorum çok moralim bozuk ama az kaldı kızımı sag salim kucama alayım başka bişey istemiyorum
dua edin bana nolur
iyi maşallahtabir sürü topik varken bursalılar nasıl ilgini çekti merak ettim canım :))
selamın aleyküm haıyrlı cumalar kızlar
benim moralim cok bozuk bütün gece ağladım uyuyamadım 2 grm uyuduysam ondada hep kavus gördümdün doktora gittik o kadar şanssız bi insanımki her gittigimizde bi zam haberiyle karşılasıyoruz normal dogurcamı düşünürdüm hep 1250 diyodum kafamda sonra sezeryan oldu hadi 1750 dedik daha gecen hafta öyleydi subattaki dogumalra zam sezeryan oldu 1900 sonra öğrendimki 2kişilik odalar böyle ben teseddürlüyüm ki olmasam bile dogum yani bu özel hastane olmasının ne anlamı var elalemle aynı odada kaldıktan sonra tek kişilik oda içinde+500tl istiyolar şaka gb oldu dogum 2400 bide doktorun hiç bi sorun olmadıgı halde günümü tamamlatmaması sinirlerimi bozuyo yani son ana kadar dönebilir tmama dönemesse tabi sezeryan ama dönebilir yani
bide doktorumuz geçen hafta konuştugumuzda ben yardımcı olurum demişti eski fiyattan olur hemen zam uygulanmaz bu dün gittigimizde beni karıştırmayın isterseniz bedava dogurun beni ilgilendirmez felan böle üstten üstten konuştu deli oldum gecen hafta dogum konuşmasını yapmıştık beni ve bebegimi hatırlamıyo bile ki bu hafta nasıl dogum istiyosun diye tekrar sordu gecen hafta konuştukya dedim hıı flean filan dedi ... öyle moralim bozukki saglık ocanda bile daha fazla ilgi alaka gördüm bendaha göbegimi silmeden dogrulmadan hemşireside elinde tansiyon aletiyle geliyo kolunu aç kolunu aç daha toparlanmadan göbegim acık kolumu acıyorum eşim kaldırmasa dogrulamıcam sedyeden zaten mal mal bakıyo kız suratımatutuncak yer yok kalkmam imkansız yani hamileliğim boyunca kilomu dahi ölçüp takip etmedi tansiyonumu 2dir ölçüyolar ne bilim hiçbişey söylemedi sadece sordukalrımın cevabını aldım bebegimin herşeyine detaylı bakıyodu ama hep ezberlenmiş gb aynı sösler suyu ityi bebege giden kan akımı yeterli böbrekleri kalbi beyin içi sıvı dolaşımı falan filan bebek iyi diyip bitiyodu ............ eee bebek iyi ama sezeryan zaten normal doguran duymadım ahmet beyde poff çok canım sıkıldı maddi açıdan beni cok ama cok zorlucak 1-2 sene ben dogum parasımı ödücem zaten bunaldım para mevzularında bilmiyorum onun bu şekilde yardımcı olmamasıda çok üzdü beni
yani ilgisi alakası cok olsa deger diceksin o paraya zorlucaksın ama nst bile yok ya tamamen sezeryan yanlısı olarak konuşuyo ben normal dedikçede bekleyelim dedikçede sanırım sinir oldu bana
bende bugün bahar hastanesini aradım normal dogum 1100 zorunlu sezeryan 1070 tl yani bu hastanede sezeryan isteyen imza atıyo doktorlar sezeryan meraklısı değil en yakın randövu 21 şubat dediler telefonda durumumu analttım heran dogurabilirim en azından bikez muane olayım doktorumla tanışayım dedim gece randövusu aldım pazartesi için telefondaki kızdan bile bilgi alabildim gönül hanıma pazartesiye randövu aldım bütün akrabalar onda dogurdu gayette memnunlar yeni eşimin hala kızı sezeryan oldu onda ilkini ahmet beye olmuştu 2.yi gönül hanıma yaptırdı ikisde aynı sorun olmadı demi,ştihem hastanede dogum aktında erkek sinek bile yok doktorların hepsi bayan cocuk dogunca ilk önce kalp sdoktoru cocuk doktoru muane ediyo odalar tek kişilik hatta abzı odaların salonu bile var bebegi hastane yıkıyo giydiriyo hemde bir iğne istemiyolar hastane kendisi kıyafet çanta eşyalarını veriyo bebek bakım eşyalarını veriyo annenin lifine duş jeline kadar veriyolar yani bunla rilginin alakanın göstergesi bence .... medikalde anneden bebeği yıkarken ebbek şampuanı istemişler o kadara kadar herşeyi kendin düşünmelisin bilmiyorum başıma neler gelicek ama kaderimde ne varsa o olucak bahar medikal yada zübeyde nereye gidersem gideyim bebegimi kendim dogurucam allah yardım etsin çok korkuyorum çok moralim bozuk ama az kaldı kızımı sag salim kucama alayım başka bişey istemiyorum
dua edin bana nolur
canım saol bende takmak istemiyorum ama birikti sanırım maddi konulardan nefret ediyorum muhtaç olmaktan eşime bile oda zor durumda bayramdan beri tır yatıştaydı malum krediyle aldık aylık ödemeleri 2-2bucuk milyarı buluyo sadece taksidi bide mafrafı cıkarsa kat kat düşün eh araba çalılmadı kredi durmuyoki ocaktan beri yola gidiyo eşim ama koparatifte çalıştıgın haftayı 45 gün sonra almaya başlıyosun parasını milyarlarla mazot alınıyo herşeyi para kredisi felan kayınpederim sag olsun bikaçını ayarlamaya çalışıyo adam emekli ne yapabilirki herkezin canı burnunda bide ben böyle sanki şımarıklık gb geliyo özele gitmek korkuyorumda zübeydeye gidemiyorum medikal bizi cok cok aşıyo eşimin bişey dediği yok kimsenin bişey dediği yok sen üşünme diyolar takma herşey olcana varır diyolar ama ben yük oluyorum gb hissediyorum buna üzülüyorumyinede bunca sıkıntıda herşeyin en güzeli alındı herşey tamam hiç bana bişey yansıtmadılar ama eziliyorum işte ben annemden bile parayı bi kere isteyen biriyim eşimlede herzaman öyledir bieşy isterim hemen tamam demese bile asla istemem bida bişeyi adam nabsın ücret konuşurken niye böyle zamlar bize denk geldi felan yardımcıda olmuyosunuz dedikçe ezildim işte bana bişey dmeiyo ama biliyorum eşimin sıkıntısını niye onu üzeyimki inşallah şubatın 10undan sonra rahatlıcaz parasını alamya başlıcak ama benim dogumuma denk geldi işte benimde destek olmam lazım diye düşünüyorum bide malum hamilelişk psikolojisi dogum endişeleri derken benim içim karma karışık oldu
9ay ayni doktora gittikten sonra sin anda doktor değiştirmek mantikli gekmedi bana ayrica ahmet bey fiyat konusunda yardimci olamaz tabikide hastanenin fiyatlari ama orda calisan tanidik varsa biraz indirim yapılabilir doğumda indirim yapılmadi ama ameliyatta yapildi biraz ahmet bey anlattigin kadar kotu degil helede yanindaki sevda cok iyidir onlarin ters bi anina gelmiştir buzamana kadar zaten sende memnundun
Sezeryandan korkma doktor donmedi dediyse gerekli normal diye diretipte bbegi oksijnsiz kalan kakasini yutanlar tanıyorum ya donecek diye beklerken bebegin ayakları poposu kanala girerse sezeryan bu yüzden erkeb yapılıyor
ebrusencim öncelikle bu tür fiyat konularında doktorlarda yardımcı olabiliyor ayrıca 9 aylık olmuş ve doğum psikolojisi başlamış bir insana insan böyle ters ters konuşmaz daha çok onu rahatlatması lazım eğer yardımcı olamıyacaksa da bunu uygun bir dille söylemesi lazım ne demek isteseniz bedava doğurun beni ilgilendirmez demek ben olsan ben de hakseverin gibi 9 aylıkda olsam doktor değiştirmeyi
Tabi ahmet beyin o sekilde konusmamasi lazimdi ama hakseverinde hamilelik psikolosi var alinganlik olabilir buzamana kadar memnun du 9ay bu sekilde davranmadi Herzaman memnun oldugunu söyledi şimdi kızıyor onu en cok düşündüren para konusu ama bahardan sonra en uygun hastane medicalpark 9ay ayni doktora gidip baskasinda dogurmak bence cokda iyi degil en doğruyu kendisi bilir
ebrusencim öncelikle bu tür fiyat konularında doktorlarda yardımcı olabiliyor ayrıca 9 aylık olmuş ve doğum psikolojisi başlamış bir insana insan böyle ters ters konuşmaz daha çok onu rahatlatması lazım eğer yardımcı olamıyacaksa da bunu uygun bir dille söylemesi lazım ne demek isteseniz bedava doğurun beni ilgilendirmez demek ben olsan ben de hakseverin gibi 9 aylıkda olsam doktor değiştirmeyi düşünürüm
Tabi ahmet beyin o sekilde konusmamasi lazimdi ama hakseverinde hamilelik psikolosi var alinganlik olabilir buzamana kadar memnun du 9ay bu sekilde davranmadi Herzaman memnun oldugunu söyledi şimdi kızıyor onu en cok düşündüren para konusu ama bahardan sonra en uygun hastane medicalpark 9ay ayni doktora gidip baskasinda dogurmak bence cokda iyi degil en doğruyu kendisi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?