Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Az once haber aldım rentip a giden arkadaş sancilasmis normal diye diretiyirdu oda suni sanci vermişler bebegin kalbi durmuş acik Sezeryana almışlar yogunbakimdamis bebek anneyide bu sabah uyamdirmislar inşallah hayirlisiyla kurtulur bebek doktorlarında var bi bildigi bebek donsun diye 40 haftayi bekkersen bebegide tehlikeye atabilirsin 250 liraydi özel oda 500 nasıl oomus anlamadım sen annesisin sen daha iyi bilirsin

herkezin hakkında hayırlısı olsun olcak oldumu hertürlü bişey olabilir ben hem maddi hem manevi güvenimi yitirdim inşallah hakkımda iyisi olur zaten endişelerim korkularım bana yetiyo o yüzden böyle kötü şeyleri düşünmek istemiyorum... herkez kaderini yaşıyo daha biraz öncede bi arkadaşımla konuştum kemal paşalı 2 cocuda sezeryan oldu bütün hamileliği boyunca bi kere zübeydeye geldi 8 aylıkken sezeryan günü aldı gitti iki bebegide saglıklı maşallah tosun gbler ilki 4bucuk kiloyu geçikti 2.side öyle kendide pek memnun bana kızıp duruyo git zübeydeye dogur diye yani bu işler kader ve şans işi daha cok ben elimden geleni yapıyorum medikal bizi aşıyo o yüzden ve tavırları yüüznden içimden gelmiyo aretık işte yaşayıp görücez rabbim korusun evladımı böyle kötü şeyleri düşünmek istemiyorum

Ben sana kötü dusun diye söylemedim keske ozaman daha ince biraksaydin medicali son anda yeni doktoruna Alisabilcekmisin bakalim hersey hayirli okur guzrl olur kizina sag salim kavusursun kucagina alinca yaşadığın uzuntuler gekmeyck bile aklına ben neler yaşadım da yinede güçlü ayakta kalmaya devam ettim kizimi gorunce unutuverdim herseyi rabbim herseyi biliyor o hayirli kaderler yazsin herkese

günaydın kızlar yazmadan geçemiycemmm bir ahmet yılmaz hastası olarak haksevercim dr sezeryan yanlısı demişsin ama benım yengemde dayımın kızıda 2 tane komsumda onna gıttı ve normal doğum yaptıllar hatta dayımın kızzı korkudan sezeryan yapın demıs dr da ne geregı var herşey normal sezeryan yapamam demıs.inanki dr senın için en doğru olan kararrı verıyor.inş bebeğinni sağlıkla kucağınna allırsın sakın stres yapıp kızınıda üzme herşey olacağına varrır

banada herkez sezeryan yaptırdı diyo özel ameliyat günleri var bilmiyorum benimde medikale gitmemin tek sebebi ahmet beydi doguma kadar hiç böyle şeyler düşünmedim kurcalamadım özel bi ilgi görmedim ama bebigimi iyi oldunu bilmek en güzleiydi ona detaylı baksınyetiyodu ama şimdi herşeye güzel deyip böle yapması bilmiyorum ben hep 6dan sonra gidiyorum doktora bide eşimde gelebilsin diye hep sonuncu hastayım bu son 2-3 tür gidişimde her çıktıgımda hasta oldum aglaya aglaya ya onun enerjisi tükeniyo yada bana denk geldi bilmiyorum ben kişiliğine felan bişey diyemem saygılı biri eşiyle kendisiyle aşılama yaptıgımız gece saatlerce tv izledik gayet kibar ama öyle işyte bilmiyorum hem maddi hem manevi uymuyo sanırım kafamda içimde cok karışık raahtlamak istiyorum ahyırlısı olsun hakkımızda

selam kızlar hastane süper geçti güler hanım pek tatlı heycandan kalbim durcaktı görünce 2izmi 3üzmü dedi yani tam dogurcak zmanda gelcemi tahmin etmemiş yok dedim tekiz son adetimi sordu aa dogum gelmiş dedi sonra kontrol etti dönmemiş hala zillim kafa dimdik ayakta sezeryan olcak dedi evet dedim bahar rentıpı satın almış planlı sezeryanalr orda oluyomuş cumartesi saat 1de orda olucaz 3 gbde sezeryana alırız dedi çok heycanlı yarında anestezi içinrapor alıcam rabbim sag sali kucamıza almayı nasipe tsin doktor konusunda hastane konusunda içimi çok rahatlattı güldük konuştuk çok şirin bi hanımdı inşalalh dogumda böyle gülerek geçer dua edin

cumartesımı gelmiş kızz çok sevındım heyecan tavandır senın şimdi hadı hayırlısı sağ sağlim al kızını kucağınna

hakseveeeeeeeeeeeeeeeeeer doğacak mı kız sonunda

aynen inanamıyorum bugün anesteziden ameliyat raporumuda aldım artık kurbanlık kuzu gb bekleyebilirim:18:

çok heycanlıyım ya cumartesi kızım nasıl biri görücem insan cok tuhaf oluyo sesi kokusu görüntüsü nasıl olucak diye rabbim korusun ikimizide dualarınız bekliyorum

Gozun aydin ahmet beye guvenmedin ama bak yine sezeryan hakkinda hayirlisi buymus doktor değiştirdiginle kaldin fiyat konusu aklina yattiysa senin için hayırlısı olsun ahmet bey bos yere sezeryan yapmaz bi bildigi vardı demekki okadar sertifika ödüller boşa değildir heralde sag salim kavus kızına inşallah hee bu arada fiyati merak ettim

HADİ SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA AL KIZINNI DUALARIM SENINLEEE

Selam ebrusen. Bence doğumda doktorumuza güven çok önemli.Sen ne kadar ahmet beye güven duymuş olsansa hakseverde son zamanlarda bu güvenini kaybetmişti.fiyat konusuda tabi üstüne eklendi ben yardimci olurum deyip sonrada onemsememesi ister istemez bir eksi yaratir insanda.ben doğumuma kadar 3 doktor değiştirmiş biriyim.doğum doktorumla 8. Ayda tanistim.çok güven duymuştum.halada dualarimdadir ilgi alakasiyla.ama hic bir zaman hicbir yerde taparcasina anlatmadim ben doktorumu..herkesin akli fikri ve mantigi vardır benim gözümde.ve herkesin fikirlerine saygi duymusumdur.benim degistirdigim 2 doktor da arkadaş tavsiyesiyle gittiğim doktorlar di.biraktigimda bana ne çok söylentiler ama dediğim gibi beklentimi karsilamadi. Senden de bekledigim haksever arkadasimiza sadece hayirli doğumlar dilemen...

Haksevercim çok sevindim sonunda memnun kaldığın doktoru bulduğuna. Ne hastane önemli ne doktor, sonuçta gittiğin her hastanede yapabilirsin doğumu, önemli olan anneyle bebek psikolojisi. Huzursuz umutsuz Acıbadem de doğum yapacağına, psikolojin rahat basit bir hastanede yapmanı tercih ederiz arkadaşların olarak. Ki gittiğin hastane de basit bir hastane değil. Sen mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun. :)

Hayirli doğumlar zaten diliyorum

canım benim yaaaaa,hayırlı olsun doğum da bebek de :) rabbim analı babalı ak pak kaderle büyütmeyi nasip etsin

teşekkür ederim canlarım hepicinizi öpüyorum epidural olucak hem medikalde onun içinde +750tl istiyolardı yani aynı bu standartlarda dogum yapabilmem için 3150tl vermem gerekiyodu medikalde şimdi 1070 tl ücret herkezde rentıpı öve öve bitiremiyo semihacım sag olsun kraliyet hastanesi gb dedi yani içimde sıkıntı yapıcam bişey kalmadı sadece dua ediyorum bütün gece uyuyamıyorum sonra öğlene kadar uyuyorum annemin komşusu orda yapmış 5yıldızlı otellerden güzeldiyolar bugünde okuma yerine gittim son kez hatim yaptım ordaki bi teyzeninde kızı daha 1-2 hafta önce orda dogum yapmış böle çok mütevazi bi kadın nasıl desem cok böle kendini biyerlere koyamaz yakıştırmaz diyo hastanede otururken bile raaht olamadım bizim evden temiz güzel diyo kadın cok tatlı ya böyle şeyleri duyunca görmedende içime sindi yani doktorumda hem son saat olmasına hemde son dakka gitmeme hemde hasta olmasına ragmen cok tatlıydı ben adımı sorsa söyleyemicek durumda heycanlıydım girerken çıkarken gülüşerek çıktık

olumsuz bazı şeyler söylenmiş karşımızda doğum yapacak bir kadın var biraz daha dikkatli konuşmamız lazım..
bende 6 ay pembe maviye gittim bebek yoğun bakım ünitesi olmadığı öğredniğim gibi jimere geçiş yapmıştım..
hem daha ilgili dr. çıktı karşıma hem hiç beni yadırgamadı daha önce hangi dr. gittiysen onda doğum yapacaksın diye bir konu yok rahat ol kasılma okadar demişti..her konuda yanındayım dedi..cep telefonunu hemen verdi ne olursa olsun ara beni şuandan itibaren benim hastamsın dedi..vallah çokta güzel oldu herşeyim..
Ahmet bey ebrusen senin için iyi bir dr. olabilir yani bu göreceli..ben jale hanımda doğum yaptım çok memnunum ama arkadaşım 9 sene önce doğum yapmış onda ve hiçte memnun kalmamış sürekli aşaığılyor onu..ve bende krılımıyorum sonuçta göreceli.
şimdi kyaınvalidem azından konuşayım:) eskiden dr. varmış çatır çatır evde doğurduk derdi:)
bizde durumuza göre bir hastane bakmakta hürüz..herkezin maddi durumu bir değil 50 milyonun hesabını yapacak durumdayız..
allahım sağlıklı sığğatli doumlar diliyorum hakseverciğims ana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…