canım bende hiç istemezdim değiştirmek ama öyle canım sıkıldıki bebegimde bende gayet iyiyiz ben ilk defa dogum kendimde görmüyorumki etrafımda onalrca kişi dogurdu ve kk dan okuduklarım bildiklerim yani bi problem olmadıkça son ana kadar beklenir sezeryan için hı istege baglı olanalr var onalr bile 39. haftadan sonra alınıyo bebekler geçen salı gitmiştim 1 hafta sonra gel salı yani 1-2 gün içindede alırız bebeği dedi ben salı gitmedim perşembe gittim bu seferde bidahaki perşembe gel bir iki gün içinde alırız bebeği dedi yani kendim gitmezsem günü kendi kendime uzatabiliyorum herşeyi güzel diyo suyu gayet iyi kan akımı güzel daha kuzum 3 ilo olmamış allah karnımdaki o mucizevi suyu o 40 haftalık zamanı böyle güzel beslenmesini nasip etmişse tabiki bi gün dursa kardır bence içimde hazır oldugunda zaten vucut bebeği doguma sokuyo bu normalde olabilir normal olmazsada sezeryan olur yani bi agrı olur su gelir ama bebek dönmez ne bilim bi belirtisi olur
bide dediğin gb geçen hafta zaten birden dogum psikolojisine soktu beni bide yardım ederim dedi önemli değil dedi bu hafta yok beni hiç ilgilendirmez dedi tamam ilgilendirmesin para tura bali tek başımıza kalmak için yardım edin yok paran varsa ver 500tl tek kişilik odada kal diyo yani
zaten randövu aldım pazartesi bahardan güler hanıma rabbim yardım etsin iyi insanalrla karşılaştırsı herkezide bizide korusun dua ediyorum artık nabayım
evet maddi konuyada takıldım ama iyi bi doktor işinide iyi yapıyodur riskli gebelikler uzmanı diye ona gittim ben bebeğimi emanet edebilirim her durumda diye ama güvenimi kaybetti açıkcası zaten kafamda bişeyler vardı ama bebegime güzel bakıyo diyodum herşeyini ssöylüyo her gittiğimde diye .... ama böyle moralimi bozunca bakıyorumda geriye hiçbi şekilde esktra bişey yok yani diyorumya saglık ocandaki muamele bile yok niye olsunki biz kendi kendimize meşhur ediyoruz doktorları işte .... son gittiğimde herelde eşref saatiydi telefon etti bi hasta emziriyomuş bebeğini bi ilacı kullanabilirmiyim diye soruyo herelde oda bebek ne kadar dedi 2 yaşında dedi ooo bisürü şey söledi neden o yaşa kadar emziriyounuz ki bebegin psikolojisi bozulur gb şeyler söyledi bagımlı hale getiriyosunuz felan dedi ama suratını felan görsen nasıl konuşmak istemişyo kapatıncada ömür boyu hizmet dedi .... dogumdan sonrası için herelde aranmak hoşuna gitmedi ... benim gözüde her sorunu görebilcek bi doktor olarak bebgimin haketti kadar karnımda durabilmesi için çaba hArcayabilirdi ben normal dogum diye diretmiyorum benim sorunum bebegi erken almak istemesi .... evet bekelyince riskler olabiliyo o zman bana dicekki bak son zmanlarda risk oluyo gün aşrı gel bakalım bebege keyfi yerindemi diyebilirdi... kayınvaldemde bizle geldi dedi normal dogum sezeryana göre daha dogal değilmi yani kızımında bebegi 41. haftada döndü bi sorunmu varkie rken alalım diyosunuz bebegi dedi ... sorun yok dedi ama normal dogum sezeryana göre daha iyi değil dedi normal dogumdaki sorunalr daha cok o olabilir bu olabilir saydı ama sezeryanda bunalr yok dedi ... bizde zaten gerekirse tabiki olsun ama gününü doldursun diyoruz dedik öyle işte oda perşembe glein madem dedi hala dönmemişse alırız hem dönse bile çatısı müsait değildir gene normal olmaz dedi adam resmen normal olmucakta olmucak diye diretiyo benimde canım bu saatten sonra doktor değiştirmek istemiyo ama cok moralimi bozdu güler hanımlada görüşücem bakalım ne dicek olmadı gene medikalde olucak elden bişey gelmiyo hayırlı zmanda hayırlısıyla sag salim kucama alayım herkezin yavrusu kıymetli işte görüyodumda öyleymiş canımdan can veririm onun için herşey güzel olsun iyi olsun istiyorum sadece
Az once haber aldım rentip a giden arkadaş sancilasmis normal diye diretiyirdu oda suni sanci vermişler bebegin kalbi durmuş acik Sezeryana almışlar yogunbakimdamis bebek anneyide bu sabah uyamdirmislar inşallah hayirlisiyla kurtulur bebek doktorlarında var bi bildigi bebek donsun diye 40 haftayi bekkersen bebegide tehlikeye atabilirsin 250 liraydi özel oda 500 nasıl oomus anlamadım sen annesisin sen daha iyi bilirsin
herkezin hakkında hayırlısı olsun olcak oldumu hertürlü bişey olabilir ben hem maddi hem manevi güvenimi yitirdim inşallah hakkımda iyisi olur zaten endişelerim korkularım bana yetiyo o yüzden böyle kötü şeyleri düşünmek istemiyorum... herkez kaderini yaşıyo daha biraz öncede bi arkadaşımla konuştum kemal paşalı 2 cocuda sezeryan oldu bütün hamileliği boyunca bi kere zübeydeye geldi 8 aylıkken sezeryan günü aldı gitti iki bebegide saglıklı maşallah tosun gbler ilki 4bucuk kiloyu geçikti 2.side öyle kendide pek memnun bana kızıp duruyo git zübeydeye dogur diye yani bu işler kader ve şans işi daha cok ben elimden geleni yapıyorum medikal bizi aşıyo o yüzden ve tavırları yüüznden içimden gelmiyo aretık işte yaşayıp görücez rabbim korusun evladımı böyle kötü şeyleri düşünmek istemiyorum
günaydın kızlar yazmadan geçemiycemmm bir ahmet yılmaz hastası olarak haksevercim dr sezeryan yanlısı demişsin ama benım yengemde dayımın kızıda 2 tane komsumda onna gıttı ve normal doğum yaptıllar hatta dayımın kızzı korkudan sezeryan yapın demıs dr da ne geregı var herşey normal sezeryan yapamam demıs.inanki dr senın için en doğru olan kararrı verıyor.inş bebeğinni sağlıkla kucağınna allırsın sakın stres yapıp kızınıda üzme herşey olacağına varrır
selam kızlar hastane süper geçti güler hanım pek tatlı heycandan kalbim durcaktı görünce 2izmi 3üzmü dedi yani tam dogurcak zmanda gelcemi tahmin etmemişYok dedim tekiz Son adetimi sordu aa dogum gelmiş dedi sonra kontrol etti dönmemiş hala zillim kafa dimdik ayakta sezeryan olcak dedi evet dedim bahar rentıpı satın almış planlı sezeryanalr orda oluyomuş cumartesi saat 1de orda olucaz 3 gbde sezeryana alırız dedi çok heycanlı yarında anestezi içinrapor alıcam rabbim sag sali kucamıza almayı nasipe tsin doktor konusunda hastane konusunda içimi çok rahatlattı güldük konuştuk çok şirin bi hanımdı inşalalh dogumda böyle gülerek geçer dua edin
hakseveeeeeeeeeeeeeeeeeer doğacak mı kız sonunda
selam kızlar hastane süper geçti güler hanım pek tatlı heycandan kalbim durcaktı görünce 2izmi 3üzmü dedi yani tam dogurcak zmanda gelcemi tahmin etmemişyok dedim tekiz son adetimi sordu aa dogum gelmiş dedi sonra kontrol etti dönmemiş hala zillim kafa dimdik ayakta sezeryan olcak dedi evet dedim bahar rentıpı satın almış planlı sezeryanalr orda oluyomuş cumartesi saat 1de orda olucaz 3 gbde sezeryana alırız dedi çok heycanlı yarında anestezi içinrapor alıcam rabbim sag sali kucamıza almayı nasipe tsin doktor konusunda hastane konusunda içimi çok rahatlattı güldük konuştuk çok şirin bi hanımdı inşalalh dogumda böyle gülerek geçer dua edin
aynen inanamıyorum bugün anesteziden ameliyat raporumuda aldım artık kurbanlık kuzu gb bekleyebilirim:18:
çok heycanlıyım ya cumartesi kızım nasıl biri görücem insan cok tuhaf oluyo sesi kokusu görüntüsü nasıl olucak diyerabbim korusun ikimizide dualarınız bekliyorum
Gozun aydin ahmet beye guvenmedin ama bak yine sezeryan hakkinda hayirlisi buymus doktor değiştirdiginle kaldin fiyat konusu aklina yattiysa senin için hayırlısı olsun ahmet bey bos yere sezeryan yapmaz bi bildigi vardı demekki okadar sertifika ödüller boşa değildir heralde sag salim kavus kızına inşallah hee bu arada fiyati merak etti
Gozun aydin ahmet beye guvenmedin ama bak yine sezeryan hakkinda hayirlisi buymus doktor değiştirdiginle kaldin fiyat konusu aklina yattiysa senin için hayırlısı olsun ahmet bey bos yere sezeryan yapmaz bi bildigi vardı demekki okadar sertifika ödüller boşa değildir heralde sag salim kavus kızına inşallah hee bu arada fiyati merak ettim
Selam ebrusen. Bence doğumda doktorumuza güven çok önemli.Sen ne kadar ahmet beye güven duymuş olsansa hakseverde son zamanlarda bu güvenini kaybetmişti.fiyat konusuda tabi üstüne eklendi ben yardimci olurum deyip sonrada onemsememesi ister istemez bir eksi yaratir insanda.ben doğumuma kadar 3 doktor değiştirmiş biriyim.doğum doktorumla 8. Ayda tanistim.çok güven duymuştum.halada dualarimdadir ilgi alakasiyla.ama hic bir zaman hicbir yerde taparcasina anlatmadim ben doktorumu..herkesin akli fikri ve mantigi vardır benim gözümde.ve herkesin fikirlerine saygi duymusumdur.benim degistirdigim 2 doktor da arkadaş tavsiyesiyle gittiğim doktorlar di.biraktigimda bana ne çok söylentiler ama dediğim gibi beklentimi karsilamadi. Senden de bekledigim haksever arkadasimiza sadece hayirli doğumlar dilemen...
Hayirli doğumlar zaten diliyorum
aynen inanamıyorum bugün anesteziden ameliyat raporumuda aldım artık kurbanlık kuzu gb bekleyebilirim:18:
çok heycanlıyım ya cumartesi kızım nasıl biri görücem insan cok tuhaf oluyo sesi kokusu görüntüsü nasıl olucak diyerabbim korusun ikimizide dualarınız bekliyorum
semiha nasılsın?ben giremiyorum uzun zamandır,denk gelemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?