Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

haksevercim hemşire arkadaşım vardı jale gürlüler topiğinde tanışmıştık gel git yaptık birbirimize..çok tatlı bir doğum hemşiresiydi ve rentıpa geçiş yapmıştı..şimdi hemen soracamn ona eğer hala ordaysa..cumartesi günü özgem geliyor prenseskler gibi bak onada bana baktığın gibi diyecemmm:))))) öncesi bir rahatlatıyor insanı sorma elimi gün boyunca hiç bırakmamıştı..bir elimi eşim bir elimi yeşim tutmuştu:) ayy bende seni görmeye gelmek istiyorummm ve kızını:)

İyiyim ahilla seni sormali.
Havadisler sende nazil gidiyor evlilik
Kayinvaliden napiyor

evlilikten pek bişi anlayamadık çalışmaktan...
bu sene de böyle geçecek.
ama nişandan çok daha iyi olduğu kesin.
ddaha çok benden yana eşim.
kayınvalide pes etmek üzere gibi geliyor bana :)

ohh bide tanıdık bulayım ordada tam olsun hastanenin önünden bikere geçmişliğimiz var fsm de art var yardımcı üreme merkezi osaman hocaya gşderken aşılama yaptıgımız bi gece bu rentıpın önünden geçmiştik aa burda kocaman hastane varmış demiştim bak oralara gitmek nasipmiş hiç bilmiyorum orasını cumartesi yeni bi ortam yeni bi hayat bizi bekliyo ordan çıkınca baya bişeyler değişicek hayatımızda şimdiden beşige bakıp bakıp pazar zeynep burda uyucak inşallah diyoruz cok tuhaf ya öyle alıştıkki yanlızlıga cocuk sesi varlıgı bizim evimizde nasıl durcak merak ediyoruz herkezin cocugu var normal yaşıyolar ama sanki biz bida normal olmucakmışız gb tuhafız gel canım gell cumartesi akşam gel bekelrim zaten herkeze söyledik büyük bi hayran kitlesi bekliyorum güzel olcak inşallah herşeyy yeşimide aklımdan çıkarmam adı yeşim olan birini görürsem sarılırım:))

korktuklarım başıa gelmedi cok şükür ters biri olsa zaten başta belli olurdu inan zort diye doguma gittim kadına sanki aylardır tanışıyomuşuz gbydik:)) tahlillleri felan yaptık nstye girdim çıkarken elinde çayla geliyodu istermisiniz dedi yok dedik saolun sonra dedi cumartesi görüşürüz kendine iyi bak cok düşünüp sitres olma zaten bişey hissetmiceksin bol bol dinlen uyu rahatına bak dedi içim rahat şimdi allah yardım etsin başımıza bişey gelcekse hertürlü yerde gelir allaha kadere inana insan zaten onu düşünmezde elimizden geleni apıyoruz işte

Hakseverciğim cumartesi günü prensesin geliyormuş gözün aydın canım Allah bir nefeste kurtarsın sağlıkla Zeynebine kavuş inşallahKız ben bile heyacanlandım şimdi seni düşünemiyorumOlumlu düşün bol bol dinlen uykusuz kalmamaya bak,Allah yardımcın olsun canım ne güzel bir duygu inan bana yeni doğmuş küçücük haline doyamıyorsun ben şimdiden Nehirin ilk yeni doğan resmine nasıl özlemle bakıyorum çok tatlı oluyorlar.Zaman su gibi akıp gidiyor Nehire Zeynep kardeş geliyor ne güzel
Hastane ve doktor konusunda ise yüreğin neyi istiyorsa kime ısındıysan odur.Önemli olan orası şurası burası yada felanca doktor değil sen kimi seçiyorsan ister evde doğum yap ister hastanede ister lüks özel hastanede önemli olan o güveni sıcaklığı bulduğun yerdir.Şimdi her şey para olmuş,o yüzden sen hiç birimizin dediğinden etkilenip boş yere kafanı meşgul etme ne güzel hastane ve doktorunu bulmuşsun,nerde doğum yaparsan yaparsın bu hiç birimizi ilgilendirmez önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı,sen ve bebeğin iyi olsun o günü mutlulukla an inşallah,Allah'a emanet ol arkadaşım görüşürüz inşallah bende gelmeyi çok isterim bakalım nasip kısmet hele sen bir doğurda evine geliriz inşallah

saol canım görürsem mutlu olurum gözlerim hepinii arar dualarını bekliyorum öptüm nehirde ne büyüdü kim bilir görüşemedik

günaydın kızlar, haksevercim doktorunla anlaşmana sevindim. ne güzel ferahlamışsın, hayırlısıyla bebekte gelsin cmt günü, tam ferahla :)

günaydın kızlar, haksevercim doktorunla anlaşmana sevindim. ne güzel ferahlamışsın, hayırlısıyla bebekte gelsin cmt günü, tam ferahla :)

benim dırdırım bitmez canım sonrada sütüydü gazıydı başalarım evhamlı mıyım ben ya kendimden yoruldum valla şu 2 haftadakaçasım var kendimi bırakıp dogumdan sonra 40ım cıkınca gelsem ne güzel olur kendimebi tatile ihtiyacım var

büyükk günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün dogurucam kısmetse ne güzel uyuyodum sucu geldi boyu devrilesice uyuyamam artık şimdi of 5te kalktım kuran okudum dua ettim teheccüt kıldım sonra namazımı kıldım kahvaltı ettim şimdi orucum 8saat yeme içme yasaktı çünkümaçlıktan ölmem inşallah 3e kadar şimdiden için tuhaf mandalina felan yemek istiyorum heycandan zaten midem bulanıyo

acaba eşim ne alcak allahım ne zman vazgeçicem bu huyumdan süpriz delisiyim çakamıyorum ne aldıgını bide bişey almazsa dogum sancım o an tutabilir yani boğarım

ablam cok güzel kurabiye sepeti yaptırmış bide bez pasta facede resmini gördüm onlardna kafam rahat balibide süsülü zıbın yaptırtmış ben bunun altına tütü yaparım sonra bu süpriz oldu
Eki Görüntüle 968026 Eki Görüntüle 968027

görümcemde de bi hazırlıkalr var ama söylemiyo çatlıyorum

sırf ne aldıklarını öğrenmek için bile dogurulur yani seviyorum ulen hepsini sevildigimide hissettim cok şükür bu 6 senede ne kadarda soyutlamışım kendimi evlat özlemiyle ne kadarda uzaklaşmışım ailemden

telefonum hiç susmadı sağ olsun arkadaşlarım ne coka radılar allahım çok mutluyum heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dua edin canalrım arayan herkezede cok teşekkür ediyorum cansınız cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım bugün büyük gün,heyecan doruktadır :)) Yavruna saatler sonra kavuşucaksın inş. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle sağlıcakla bebişini kucağına al.Bugünden sonra yepyeni bi hayat başlıyor senin için

öyle canım kalbim agzımda atıyo sanki allahım insanalr nasıl dogurmuş diyorum hepsanki dünyada bitek ben doguruyorum ama ne bilim olmucak gb geliyodu erelde ondan şaşıkım resmen yepyeni güzel bi hayat inşallah

nasılsınız kızlar bebiş geldimi dünyaya kimsecikler yok gine

evet yaa kimsecikler yok
haksevercim ALLAH fesat kullarına mutluluğunuzu bozdurmasın bebiş analı babalı hayırlı büyüsün inşaallah.
(asraa arkadaş iyi dileklerden de anlaşıldığı üzere bebiş geldiiiiii :)

kızlar hakseverin dünya tatılsı kıız oldu resmini bile gördük:)) maşallah kırkbirkere
ilk doğum yaptığı gün konuştum sesi çok iyidi sanarsınız doğuran haksever değil..
fırsat bulduğu bir zamanda mutalaka gelir buraya..

haksevere evladıyla mutlu mesut bır yaşam diliyorum allah acılarını göstermesın musmutlu olsunlarrr

evet resimde çok tatlı bi bebiş var. :)
ama sadece haksever değil siz de gelin anacım :)

rabbim iyi günlerini göstersin inş darısı bana inş
darısı başına inşaallah :)

selamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim

kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....

hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum

hepinizi öpüyorum

ne güzel mutluluklar canım uyuma geceleri sen bu kızı çok bekledinn darısı başımma

içime doğuyor kuzucuk senin de bi kuzun olacak :)) sana bi daha mı tefriciye çeksek???

GÜZEL Allahım verceği zamanı biliyo ama beklemek zor yıpratıcı sanırım bugun adet oluyorum bıtınce çekerız yıne.düşünmen yeter kuzum çok teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…