teşekkür ederim canlarım hepicinizi öpüyorumepidural olucak hem medikalde onun içinde +750tl istiyolardı yani aynı bu standartlarda dogum yapabilmem için 3150tl vermem gerekiyodu medikalde şimdi 1070 tl ücret herkezde rentıpı öve öve bitiremiyo semihacım sag olsun kraliyet hastanesi gb dedi yani içimde sıkıntı yapıcam bişey kalmadı sadece dua ediyorum bütün gece uyuyamıyorum sonra öğlene kadar uyuyorum annemin komşusu orda yapmış 5yıldızlı otellerden güzeldiyolar bugünde okuma yerine gittim son kez hatim yaptım ordaki bi teyzeninde kızı daha 1-2 hafta önce orda dogum yapmış böle çok mütevazi bi kadın nasıl desem cok böle kendini biyerlere koyamaz yakıştırmaz diyo hastanede otururken bile raaht olamadım bizim evden temiz güzel diyo kadın cok tatlı ya böyle şeyleri duyunca görmedende içime sindi yani doktorumda hem son saat olmasına hemde son dakka gitmeme hemde hasta olmasına ragmen cok tatlıydı ben adımı sorsa söyleyemicek durumda heycanlıydım girerken çıkarken gülüşerek çıktık
İyiyim ahilla seni sormali.
Havadisler sende nazil gidiyor evlilik
Kayinvaliden napiyor
haksevercim hemşire arkadaşım vardı jale gürlüler topiğinde tanışmıştık gel git yaptık birbirimize..çok tatlı bir doğum hemşiresiydi ve rentıpa geçiş yapmıştı..şimdi hemen soracamn ona eğer hala ordaysa..cumartesi günü özgem geliyor prenseskler gibi bak onada bana baktığın gibi diyecemmm:))))) öncesi bir rahatlatıyor insanı sorma elimi gün boyunca hiç bırakmamıştı..bir elimi eşim bir elimi yeşim tutmuştu:) ayy bende seni görmeye gelmek istiyorummm ve kızını:)
olumsuz bazı şeyler söylenmiş karşımızda doğum yapacak bir kadın var biraz daha dikkatli konuşmamız lazım..
bende 6 ay pembe maviye gittim bebek yoğun bakım ünitesi olmadığı öğredniğim gibi jimere geçiş yapmıştım..
hem daha ilgili dr. çıktı karşıma hem hiç beni yadırgamadı daha önce hangi dr. gittiysen onda doğum yapacaksın diye bir konu yok rahat ol kasılma okadar demişti..her konuda yanındayım dedi..cep telefonunu hemen verdi ne olursa olsun ara beni şuandan itibaren benim hastamsın dedi..vallah çokta güzel oldu herşeyim..
Ahmet bey ebrusen senin için iyi bir dr. olabilir yani bu göreceli..ben jale hanımda doğum yaptım çok memnunum ama arkadaşım 9 sene önce doğum yapmış onda ve hiçte memnun kalmamış sürekli aşaığılyor onu..ve bende krılımıyorum sonuçta göreceli.
şimdi kyaınvalidem azından konuşayım:) eskiden dr. varmış çatır çatır evde doğurduk derdi:)
bizde durumuza göre bir hastane bakmakta hürüz..herkezin maddi durumu bir değil 50 milyonun hesabını yapacak durumdayız..
allahım sağlıklı sığğatli doumlar diliyorum hakseverciğims ana
Hakseverciğim cumartesi günü prensesin geliyormuş gözün aydın canımAllah bir nefeste kurtarsın sağlıkla Zeynebine kavuş inşallah Kız ben bile heyacanlandım şimdi seni düşünemiyorum Olumlu düşün bol bol dinlen uykusuz kalmamaya bak,Allah yardımcın olsun canım ne güzel bir duygu inan bana yeni doğmuş küçücük haline doyamıyorsun ben şimdiden Nehirin ilk yeni doğan resmine nasıl özlemle bakıyorum çok tatlı oluyorlar.Zaman su gibi akıp gidiyor Nehire Zeynep kardeş geliyor ne güzel
Hastane ve doktor konusunda ise yüreğin neyi istiyorsa kime ısındıysan odur.Önemli olan orası şurası burası yada felanca doktor değil sen kimi seçiyorsan ister evde doğum yap ister hastanede ister lüks özel hastanede önemli olan o güveni sıcaklığı bulduğun yerdir.Şimdi her şey para olmuş,o yüzden sen hiç birimizin dediğinden etkilenip boş yere kafanı meşgul etme ne güzel hastane ve doktorunu bulmuşsun,nerde doğum yaparsan yaparsın bu hiç birimizi ilgilendirmez önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı,sen ve bebeğin iyi olsun o günü mutlulukla an inşallah,Allah'a emanet ol arkadaşım görüşürüz inşallah bende gelmeyi çok isterim bakalım nasip kısmet hele sen bir doğurda evine geliriz inşallah
günaydın kızlar, haksevercim doktorunla anlaşmana sevindim. ne güzel ferahlamışsın, hayırlısıyla bebekte gelsin cmt günü, tam ferahla :)
Canım bugün büyük gün,heyecan doruktadır :)) Yavruna saatler sonra kavuşucaksın inş. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle sağlıcakla bebişini kucağına al.Bugünden sonra yepyeni bi hayat başlıyor senin içinselam kızlar hastane süper geçti güler hanım pek tatlı heycandan kalbim durcaktı görünce 2izmi 3üzmü dedi yani tam dogurcak zmanda gelcemi tahmin etmemişyok dedim tekiz son adetimi sordu aa dogum gelmiş dedi sonra kontrol etti dönmemiş hala zillim kafa dimdik ayakta sezeryan olcak dedi evet dedim bahar rentıpı satın almış planlı sezeryanalr orda oluyomuş cumartesi saat 1de orda olucaz 3 gbde sezeryana alırız dedi çok heycanlı yarında anestezi içinrapor alıcam rabbim sag sali kucamıza almayı nasipe tsin doktor konusunda hastane konusunda içimi çok rahatlattı güldük konuştuk çok şirin bi hanımdı inşalalh dogumda böyle gülerek geçer dua edin
Canım bugün büyük gün,heyecan doruktadır :)) Yavruna saatler sonra kavuşucaksın inş. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle sağlıcakla bebişini kucağına al.Bugünden sonra yepyeni bi hayat başlıyor senin için
nasılsınız kızlar bebiş geldimi dünyaya kimsecikler yok gine
evet resimde çok tatlı bi bebiş var. :)kızlar hakseverin dünya tatılsı kıız oldu resmini bile gördük:)) maşallah kırkbirkere
ilk doğum yaptığı gün konuştum sesi çok iyidi sanarsınız doğuran haksever değil..
fırsat bulduğu bir zamanda mutalaka gelir buraya..
darısı başına inşaallah :)rabbim iyi günlerini göstersin inş darısı bana inş
selamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim
kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... Dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....
Hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum
hepinizi öpüyorum
ne güzel mutluluklar canım uyuma geceleri sen bu kızı çok bekledinn darısı başımma
içime doğuyor kuzucuk senin de bi kuzun olacak :)) sana bi daha mı tefriciye çeksek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?