ben de aynı dertten muzdaribimGÜZEL Allahım verceği zamanı biliyo ama beklemek zor yıpratıcı sanırım bugun adet oluyorum bıtınce çekerız yıne.düşünmen yeter kuzum çok teşekkurler
ben de aynı dertten muzdaribimyarın falan olurum herhalde.benimki de bitince hemen başlarız. :)
biz sabırsız kullara beklemesi ağır geliyor ama önemli olan o ağırlığı şükürle taşıyabilmek :)
Günaydın kızlarrr hayırlı cumlara
haksevercim canım benim çok bekledin gerçekten şimdi bu günlarinin tadını çıkar bebişinler
mervecim sen nasılsın allahım tez zamanda işallah sana da nasip etsin canım bir evlat bu mubarek cuma günü dularımız seninle
ahillacım canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik
günaydın canım. Hayırlı cumalar sana da :) konu açtım bilgine :))
nolmuş bu kk ya beğen kısımları değişmiş :)
Bulamadım sevcan açtığın konularda göremiyorum link atsana
ne güzel mutluluklar canım uyuma geceleri sen bu kızı çok bekledinn darısı başımma
canım benim ne çok özlemişim sizlerle muhabbeti :)Günaydın kızlarrr hayırlı cumlara
haksevercim canım benim çok bekledin gerçekten şimdi bu günlarinin tadını çıkar bebişinler
mervecim sen nasılsın allahım tez zamanda işallah sana da nasip etsin canım bir evlat bu mubarek cuma günü dularımız seninle
ahillacım canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik
yaaa o kadar uzun zaman girmezsen öyle olurgünaydın canım. hayırlı cumalar sana da :) konu açtım bilgine :))
nolmuş bu kk ya beğen kısımları değişmiş :)
bu duyguları tez zamanda yaşamamız dileğimle canım
nolmuş buraya yaaaaaa ne gelen var ne de giden...
şu buluşmalar yüzünden di mi...
görürsünüz siz.birinizin evini habersiz basıvercem o olcak
tabi olur.ben orhangaziden katılıcam baskına.sen nerden?evet ya herkez buluşma oluyo dıye gelmıyo sanırım bende gıdıcem ama bı kısmet olmadı beaber baskın yapalım
tabi olur.ben orhangaziden katılıcam baskına.sen nerden?
hımmmmmm ben ünideyken ihsaniyede kalmıştım bi sene :)nilüfer ihsaniye canım
hımmmmmm ben ünideyken ihsaniyede kalmıştım bi sene :)
biz daha önce tanışmıştık mı senle?
http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
kızlar bu benım yenı blogum kafamı dağıtmak için yenı bir uğraş hoşumada gıttı takıplerinizi bekliyorum.
hımmmmm...burdan tanışalım o zaman :)ben yenı taşındım sayılır canım tanışmıyoruz sanırım
hımmmmm...burdan tanışalım o zaman :)
ben elif.yine emekli almanca öğretmeniyimbu sefer müdürüm sağolsun
işte yeni evliyim falan.haliyle çocuk yok.sonraaaaaa kaynana var ama istersen sana verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?