Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
GÜZEL Allahım verceği zamanı biliyo ama beklemek zor yıpratıcı sanırım bugun adet oluyorum bıtınce çekerız yıne.düşünmen yeter kuzum çok teşekkurler
ben de aynı dertten muzdaribim yarın falan olurum herhalde.benimki de bitince hemen başlarız. :)
biz sabırsız kullara beklemesi ağır geliyor ama önemli olan o ağırlığı şükürle taşıyabilmek :)

ben de aynı dertten muzdaribim yarın falan olurum herhalde.benimki de bitince hemen başlarız. :)
biz sabırsız kullara beklemesi ağır geliyor ama önemli olan o ağırlığı şükürle taşıyabilmek :)

tamam canım haberleşelim yıne önümüzdeki hafta

Günaydın kızlarrr hayırlı cumlara

haksevercim canım benim çok bekledin gerçekten şimdi bu günlarinin tadını çıkar bebişinler
mervecim sen nasılsın allahım tez zamanda işallah sana da nasip etsin canım bir evlat bu mubarek cuma günü dularımız seninle
ahillacım canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik

günaydın canım. hayırlı cumalar sana da :) konu açtım bilgine :))

nolmuş bu kk ya beğen kısımları değişmiş :)

canım benim ne çok özlemişim sizlerle muhabbeti :)
ilk eğitim öğretim döneminde çok yoğunduk hem okul hem dükkan.
bi türlü fırsat bulamadım girmeye.
evliliği de henüz anlayamadık o yoğunluktan :))
ama her haliyle nişanlılıktan iyi
sen neler yapıyorsun?en son çok yoğundun hala öyle misin?çocuklar eşin nasıl?o da en son yeni girmişti işe.alıştı mı devam ediyor mu yoksa bıraktı mı?

günaydın canım. hayırlı cumalar sana da :) konu açtım bilgine :))

nolmuş bu kk ya beğen kısımları değişmiş :)
yaaa o kadar uzun zaman girmezsen öyle olur

herkesin sevgililer günü mutlu ve de kutlu olsun.​bi de hepimize hayırlı cumalar.Rabbim en sevdiği erenlerinin peygamberlerinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul edip bizlere cennetten birer köşe ayırsın inşaallah :)

nolmuş buraya yaaaaaa ne gelen var ne de giden...
şu buluşmalar yüzünden di mi...
görürsünüz siz.birinizin evini habersiz basıvercem o olcak

nolmuş buraya yaaaaaa ne gelen var ne de giden...
şu buluşmalar yüzünden di mi...
görürsünüz siz.birinizin evini habersiz basıvercem o olcak

evet ya herkez buluşma oluyo dıye gelmıyo sanırım bende gıdıcem ama bı kısmet olmadı beaber baskın yapalım

ben yenı taşındım sayılır canım tanışmıyoruz sanırım
hımmmmm...burdan tanışalım o zaman :)
ben elif.yine emekli almanca öğretmeniyim bu sefer müdürüm sağolsun
işte yeni evliyim falan.haliyle çocuk yok.sonraaaaaa kaynana var ama istersen sana verebilirim

hımmmmm...burdan tanışalım o zaman :)
ben elif.yine emekli almanca öğretmeniyim bu sefer müdürüm sağolsun
işte yeni evliyim falan.haliyle çocuk yok.sonraaaaaa kaynana var ama istersen sana verebilirim

erken emekli olmuşsun canın sagolsun kaynanam var canım almıyım ben :)
bende 3,5 yıl oldu bebek yok henüz inş rabbım hayırlısıyla verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…