yaş azcık 28 azcık 29erken emekli olmuşsun canın sagolsunkaynanam var canım almıyım ben :)
bende 3,5 yıl oldu bebek yok henüz inş rabbım hayırlısıyla verır
yaş azcık 28 azcık 29senin yaş kaç?çalışıyor musun ev hanımı mısın?
ayyyy sende de mi varbenim gibi aynı evde misiniz lütfen hayır de
her şeyin bir zamanı var.o zaman gelmden ne yaparsak yapalım bişiler rayına oturmuyor.ama zamanı
gelince de engelleyemiyorsun.o yüzden sabır sabır ya sabır
hayırlı olsun canımcım :)
ayyy çok teşekkür ederim canım hemen takıbe almışın öptüm seni :) diğer arkadaşlardanda aynı inceliği bekliyorum
ya bak bu da bi nimetbende 28 canım çalışmıyorum bebek için tedavi görüyorum o yüzden evdeyim. yok canım kaynanam benımle degil ankarada yaşıyolar
mervecim ben nette çok zaman geçiremiyorum o yüzden takibe alamadımayyy çok teşekkür ederim canım hemen takıbe almışın öptüm seni :) diğer arkadaşlardanda aynı inceliği bekliyorum
ya bak bu da bi nimet
allahım tez zamanda sabır ve emeklerinizin karşılığını verir inşaallah...
mervecim ben nette çok zaman geçiremiyorum o yüzden takibe alamadım
Aa biz seninle yakınmışız :) Hava çok güzel bak çık gel bananilüfer ihsaniye canım
İyigeceler kızlar :)Nasılsınız ne var yok eskisi gibi topiğe gelemiyorum genelde faceye bakıyorum.Ahilla çık gel canım gelirsen sevinirim ne iyi olur seninle tanışmakMerve blogun hayırlı olsun canım Asraa Allah inşallah sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin anne olmayı Hakseverciğim iyi olmanıza sevindim canım ilk defamı aldın kız altını Ben çok hevesliydim kendim aldım hep altını kayınvalidemde yardımcı olmuştu ama seninkiler kadar değil Anneninde kendine göre sorumluluğu var canım yine kadıncağız kalmış hem kayınvaliden yanında alışırsın zamanla büyür canım zamanla hiç dert etme Allah sağlık versin sağlıklı olsunlar yeterki Nehirde öyleydi zaman geçtikçe resimlerine bakarsın şaşırırsın ne kadar minicikmiş diye İnşallah biraz toparlanda kızlarla geliriz sizi görmeye.Kokla Zeynebi yerime kendinize iyi bakın
Aa biz seninle yakınmışız :) Hava çok güzel bak çık gel bana
İyigeceler kızlar :)Nasılsınız ne var yok eskisi gibi topiğe gelemiyorum genelde faceye bakıyorum.Ahilla çık gel canım gelirsen sevinirim ne iyi olur seninle tanışmakMerve blogun hayırlı olsun canım Asraa Allah inşallah sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin anne olmayı Hakseverciğim iyi olmanıza sevindim canım ilk defamı aldın kız altını Ben çok hevesliydim kendim aldım hep altını kayınvalidemde yardımcı olmuştu ama seninkiler kadar değil Anneninde kendine göre sorumluluğu var canım yine kadıncağız kalmış hem kayınvaliden yanında alışırsın zamanla büyür canım zamanla hiç dert etme Allah sağlık versin sağlıklı olsunlar yeterki Nehirde öyleydi zaman geçtikçe resimlerine bakarsın şaşırırsın ne kadar minicikmiş diye İnşallah biraz toparlanda kızlarla geliriz sizi görmeye.Kokla Zeynebi yerime kendinize iyi bakın
Günaydın kızlarrr
özgecim senden mutlusu yok gıbı maşallah allah nazarlardan saklasın sızıgüle güle buyut bebişini
baharcım bloguma uye ol lutfen destege ihtıyacım varGunde 100-200 kısı arası zıyaretcım var ama üyeolan yok
bugün kızımı yıkadık annem yıkadı ben yoruldum ilim kemim birbirine girdi bu kadar çıplak görmemiştimküçüçükkkkkkkkkkkkkkk sanırım ben kızımı bikaç ay kendim yıkayamam anem bi eliyle tutup bi eliylede yıkıyo oyyy içim çok fena oldu bende vidyosunu çektim babamız işte göremedi görsün diye geçen hafta yola gitmedi zaten saglık ocaydı doktordu benim doktorumdu derken hergün bişey vardı bide ilk günler yıkanamadım o yıkadı sag olsun allahım anne tamam ama insanın eşi bambaşka herkezden herşeyden daha yakın
2 gecedir kızımız bizimle yatıyo her bıkladıgında eşim altını al diyogecede 3-4 kere alt alıyoruz annemler 8 gece baktı bez yarıya gelmediydi ben 2 gündür altını alıyorum bez bitti babası ald iyo ben nabım
kuzucum ya yıkanınca rengi değişti cocungöbegi düşene kadar yıkama dediler düştü bigünde bekeldik kurusun diye pazartesi perşembe yıkıcakmışız öyle diyo büyükler
kayınvalde tarafı kayınpeder tarafı geldi akrabalar benim tarafta anca mevlide gelir komşularda geldi hepsi nerdeyse bi arkadaşlar kaldı gelmeyen onlarda eşlerle gelcekelr diye biraz toparlanalım diye bekliyolar sanırım yarında eskişehirden misafirimiz gelcekkızımı gören görene
hala inanamıyorum ya en gerçek anı emzirme anı nasıl bakıyo boncuk boncuk gözleriyle allahım diyorum benim nazarımdan bile koru mis kokulu kızımı
Güle güle büyütun bebeginizi
Agrilar normal okadar olucak bünyeyle de alakali agrilar acılar benimde agrim olmamisti bebegime kendim baktım 2gun toz aldim ütü yaptim bebegimi yatagindan kendim aldm kisiden kişiye değişiyor tabi sen bugunlerinin tadini cikar ogunler cok tatli oluyor alt komsumda doğurdu ben cok ozendim kizim kucuk olmasa istiyorum bitane daha cocuk doktorunuz kim nereye devam ediceksin
günaydın kızlar, haksevercim ya gözlerim doldu yazdıklarını okurken. analı babalı büyüsün inş. bebeğin, ne güzel bi mutluluk. sizin yüzünüzden ben bile iki üç sene sonraya attığım bebek işine sıcak bakıyorum:)))
inşallah bizde görmeye gelicez seni, biraz daha toparlan bakalımda..
bende yeni doğmuş bebeği kucağıma alamam hiç ama annelik işte cesaret veriyor Allah demekki..
Selam kızçelerim nasılsınız? Ben istanbula dönüş yaptım eşim yeni işe başladı.
Bursaya artık izinlerşnde gelebilicem ne yazıkkihaksever cim bebeğin analı babalı büyüsün allahım nazardan saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?