Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
erken emekli olmuşsun canın sagolsun kaynanam var canım almıyım ben :)
bende 3,5 yıl oldu bebek yok henüz inş rabbım hayırlısıyla verır
yaş azcık 28 azcık 29 senin yaş kaç?çalışıyor musun ev hanımı mısın?
ayyyy sende de mi var benim gibi aynı evde misiniz lütfen hayır de
her şeyin bir zamanı var.o zaman gelmden ne yaparsak yapalım bişiler rayına oturmuyor.ama zamanı
gelince de engelleyemiyorsun.o yüzden sabır sabır ya sabır

bende 28 canım çalışmıyorum bebek için tedavi görüyorum o yüzden evdeyim. yok canım kaynanam benımle degil ankarada yaşıyolar

ayyy çok teşekkür ederim canım hemen takıbe almışın öptüm seni :) diğer arkadaşlardanda aynı inceliği bekliyorum

rica ederim, evle alakalı şeyleri gördüğüm zaman takip etmek istiyorum. hem merak ettiklerimide kolaylıkla sorabileceğimden hemen aldım takibe :)

bende 28 canım çalışmıyorum bebek için tedavi görüyorum o yüzden evdeyim. yok canım kaynanam benımle degil ankarada yaşıyolar
ya bak bu da bi nimet
allahım tez zamanda sabır ve emeklerinizin karşılığını verir inşaallah...

ayyy çok teşekkür ederim canım hemen takıbe almışın öptüm seni :) diğer arkadaşlardanda aynı inceliği bekliyorum
mervecim ben nette çok zaman geçiremiyorum o yüzden takibe alamadım

selam kızlar nasılsınız ben bugün daha iyiyim ileşmeye dair umutlarım çogalmaya başladı en azından

gelen herkezin çocugunun kaç kilo dogdugunu soruyorumkızım minnacık geliyo büyücekmi acaba diyorum hep sonra BAKIYORUM 3 AYLIK 4 AYLIK COCUKLAR PUFUDUK PUFUDUK 3ER KİLO DOGANALR VAR 2920 DOGANALR VAR moralim düzeliyo kızımda büyücek diyorum

aşırı derecede terliyorum her gece 1 kilo veriyorum resmen eridim üzülüyomuş gb yapıyorum sanırım bu durum en mutlu eden kısımlarından biri4kilo fazlam kaldı 2 gündür tartılamıyorum gelen giden tartı kayboldu sanırım biyere sakaldılar bulamıyoruz

dün annem gitti8 gün kalcam dedi saatini şaşmadı sağ olsunneyse allah razı olsun ilk günler 2 kişi şart anca toparlandık

dün gece kızım eşim ben odamızda yattık ilk defa gece kayınvaldemi hiç kaldırmadım altını bile kendim aldım ilk defamaşallah diyelim hiç ileşemicez sanmıştım günden güne farkedicez çok şükür rabbimeseve seve kuzucum benim ayak parmakları el parmakları filan allahım dokunmaya kıyamıyorum incecik:26:babamız bakarken korkuyo zaten acık ıkınsın kızarsın içi parçalanıyo erkekler daha hassas sanırım eline alamıyo onu bırak öp diyorum neresinden diyoyanaklarını bulamıyo çocugun

gelen giden arayan sorann allahım ne cok sevenimiz merak edenemiz varmış allah razı olsun görümcemin eltisinin kmşusu kendisini hiç görmedim bilmiyorum eltisinede 2-3 kere gitmişliğim var kadın beni nerden tanıyo bilmem kızıma kıyafet iç çamaşıı çoraplar yollamış şaşkınlık içindeyim senelerce tabi çogu kişiye gittim ama son sene artık dogumlara gitmiyodum mecbur olmadıkça... komşuların gelinlerinden gitmediklerim bile geldiler bide özene bezene ciciler almışlar kızıma utandım cogundan allahım herkez dua ediyo minik mucizeme bakmaya kıyamıyolar aman nazar deger diyolar benim kadar kıymet veriyolar çok şükür

kızım için hatim başladık kırkının içinde biticek inşallah yukardaki amcanın kızları hoca hanım sırayla gelip sesli okuyolar kızımın kulagıd kuranla açılıyo çok şükür dualarla geldi dualarla büyücek inşallah kızım

işte bizden haberler böyle asker anıları gb dogum anılarıda bitmezmiş benimde bi hikayem var artık rabbim herkeze nasip etsin her an dua ediyorum

İyigeceler kızlar :)Nasılsınız ne var yok eskisi gibi topiğe gelemiyorum genelde faceye bakıyorum.Ahilla çık gel canım gelirsen sevinirim ne iyi olur seninle tanışmakMerve blogun hayırlı olsun canım Asraa Allah inşallah sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin anne olmayıHakseverciğim iyi olmanıza sevindim canım ilk defamı aldın kız altınıBen çok hevesliydim kendim aldım hep altını kayınvalidemde yardımcı olmuştu ama seninkiler kadar değilAnneninde kendine göre sorumluluğu var canım yine kadıncağız kalmış hem kayınvaliden yanında alışırsın zamanla büyür canım zamanla hiç dert etme Allah sağlık versin sağlıklı olsunlar yeterki Nehirde öyleydi zaman geçtikçe resimlerine bakarsın şaşırırsın ne kadar minicikmiş diyeİnşallah biraz toparlanda kızlarla geliriz sizi görmeye.Kokla Zeynebi yerime kendinize iyi bakın

Günaydın kızlarrr
özgecim senden mutlusu yok gıbı maşallah allah nazarlardan saklasın sızıgüle güle buyut bebişini

baharcım bloguma uye ol lutfen destege ihtıyacım var Gunde 100-200 kısı arası zıyaretcım var ama üyeolan yok

canım inşallah anna olmak bizede nasip olur en kısa zamanda

canım dogru düzgün oturamıyodum bile bant çıkana kadar o çıkınca biraz daha rahat ettim nerde altını almak emzirirken bile aglıyodum mememi aglayım ameliyat yerimemi oyy oyy ilk günler çok zordukimisi hemen düzeliyomuş karınyapısıyla alakalıymış herelde şubat annelerinde biri yazmış 2. gün dolma yapmış 3.gün süpürge kafayı yemiş herelde dedim ben tuvalate bile yanlız gidemedim ilk hafta zaten hele ilk 3-4 gün tuvalette baygınlık geçirdim nerdeysehastanede doktorda anestezicide sıkı sıkı tembih ettiler zaten dogumda cok fena oldum ben sakinleştirici verdiler bikaç kere o yüzden yanlız bırakmayın 3 gün kolundan tutun nereye giderse dediler ... geçti çok şükür bu günümüze hiç geçmicek sandım kızıma bakamıyorum diye agladım zaten hep şimdi bakabiliyorum çok şükür rabbime gelin buyrun canım beklerim

allah razı olsun canım olmammı mutlu çok güzel rabbim tez vakitte sizede taddırsın hep dua ediyorum lohusalarında duası kabul olurmuş öyle diyo herkezbanada dua et diyolar ediyorum hepinize canım acılarımız geçiverdi her anına şükrediyorum

bugün kızımı yıkadık annem yıkadı ben yoruldum ilim kemim birbirine girdi bu kadar çıplak görmemiştim küçüçükkkkkkkkkkkkkkk sanırım ben kızımı bikaç ay kendim yıkayamam anem bi eliyle tutup bi eliylede yıkıyo oyyy içim çok fena oldu bende vidyosunu çektim babamız işte göremedi görsün diye geçen hafta yola gitmedi zaten saglık ocaydı doktordu benim doktorumdu derken hergün bişey vardı bide ilk günler yıkanamadım o yıkadı sag olsun allahım anne tamam ama insanın eşi bambaşka herkezden herşeyden daha yakın

2 gecedir kızımız bizimle yatıyo her bıkladıgında eşim altını al diyo gecede 3-4 kere alt alıyoruz annemler 8 gece baktı bez yarıya gelmediydi ben 2 gündür altını alıyorum bez bitti babası ald iyo ben nabım

kuzucum ya yıkanınca rengi değişti cocun göbegi düşene kadar yıkama dediler düştü bigünde bekeldik kurusun diye pazartesi perşembe yıkıcakmışız öyle diyo büyükler

kayınvalde tarafı kayınpeder tarafı geldi akrabalar benim tarafta anca mevlide gelir komşularda geldi hepsi nerdeyse bi arkadaşlar kaldı gelmeyen onlarda eşlerle gelcekelr diye biraz toparlanalım diye bekliyolar sanırım yarında eskişehirden misafirimiz gelcek kızımı gören görene

hala inanamıyorum ya en gerçek anı emzirme anı nasıl bakıyo boncuk boncuk gözleriyle allahım diyorum benim nazarımdan bile koru mis kokulu kızımı

Güle güle büyütun bebeginizi
Agrilar normal okadar olucak bünyeyle de alakali agrilar acılar benimde agrim olmamisti bebegime kendim baktım 2gun toz aldim ütü yaptim bebegimi yatagindan kendim aldm kisiden kişiye değişiyor tabi sen bugunlerinin tadini cikar ogunler cok tatli oluyor alt komsumda doğurdu ben cok ozendim kizim kucuk olmasa istiyorum bitane daha cocuk doktorunuz kim nereye devam ediceksin

Selam kızçelerim nasılsınız? Ben istanbula dönüş yaptım eşim yeni işe başladı.
Bursaya artık izinlerşnde gelebilicem ne yazıkki haksever cim bebeğin analı babalı büyüsün allahım nazardan saklasın.

günaydın kızlar, haksevercim ya gözlerim doldu yazdıklarını okurken. analı babalı büyüsün inş. bebeğin, ne güzel bi mutluluk. sizin yüzünüzden ben bile iki üç sene sonraya attığım bebek işine sıcak bakıyorum:)))

inşallah bizde görmeye gelicez seni, biraz daha toparlan bakalımda..

bende yeni doğmuş bebeği kucağıma alamam hiç ama annelik işte cesaret veriyor Allah demekki..

saolasın

rentıpta ilk kontorlünü yapan doktora götürdük 5. gün kontrolnüde ona devam edicez sanırım rentıpta serpil yılmaz

saol canlarım beklerim tabi buyrun gelin

kız o kadar altını alma sonra zorlanırsın hiç istemez bezini :))

çok yaparsa bezi çok şiştiyse değiştiriyordum ben annem alıştırma öyle demişti.
kaka yapmıyorlar gece zaten....
şimdi akşam bağlıyoz sabah açıyoz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…