Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım hep ıkınıyo sıkılıyo kızarıyo bozarıyo bizde ondanmı acaba deyip deyip alıyoruz altını daha yeni merak alt almak hoşumuza gidiyo herelde bide böle alınca zeytinyağ sürüyoruz kollarınıda kaldırıyo gerim gerim geriniyo keyfinden raahtlasın diye bide alıp duruyoz işte ilerde almayız artık

Mrb Bursalı hanımlar. Bu yazdan kalma Bursa günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz bakalım

evde lohusalıkla geçiriyorum meraba hoşgeldin aramısa

Hoşbuldum...
Bu topiklerede sonradan katılınmıyomuş ya, çok dışta kalmış hissediyor insan kendini. Herkes muhabbeti kurmuş neticede

Hoşbuldum...
Bu topiklerede sonradan katılınmıyomuş ya, çok dışta kalmış hissediyor insan kendini. Herkes muhabbeti kurmuş neticede

sen abonelerine ekle bikaç güne çözersin herkeşi:))
gelen giden çok oluyo ama demirbaşlar senelerdir görüşüroruz
yeni katılanlardanda kalıcı olan arkadaşlarımızda var hemde çok benim kocacım canı sağ olsun salmıyo beni toplantılara konu sahibi olarak asıl dışta kalan ben oluyorum ama telefonda bol bol konuşuyoruz arkadaşlarımla arayı hiç açmayız sağ olsunlar çogu akrabamdanda daha vefalıdırlar merak edip arayıp sorarlar beni

ben özge 24tüm 25 oldum alışamadım bak birden yazamıyorum
büyüdüm büyüdüm kocamla büyüdüm 17dimde evlendimde anca anne olabildimminacık küççücük 13günlük bi kızım var
anaokulu öğretmeniyim ama bebişle sresiz izin verdim kendime
merinosta oturuyorum oğlak burcuyum 6senelik evliyim
fizikel olarakta 1*60boy sarışın aslında kahverengigüneşe bakınca ela gözlerim var(kimseye inandıramasamda)
kiloya gelince 58le hamile kalmıştım 71le doguma gittim 64le dogumdan çıktım şuan 60ım her gece bi kilo verdiriyo bu cimcime bana

şimdilik bu kadar bi anne kızlık soyadım kaldı zaten

sende böle kendini inini cinini anlat arkadaşlarda sana anlatır kaynaşur gideriz istersen

canım çok sevindim iş bulabilmesine.hakkınızda hayırlısı olsun.kız o kadar yolunun üstündeyim de bana bi uğramadın ya...kal e mi istanbulda

Mrb Bursalı hanımlar. Bu yazdan kalma Bursa günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz bakalım
yakın olanlar buluşuyor uzak olup imkanı olmayanlar da burdan takipte kalıyoruz
he bi de hoş geldiiiiiiiiiiiin :)

Hoşbuldum...
yoooooooo ben de sonradan katıldım.hepsiyle de can ciğeriz.ki ben toplantılara bile katılamadım adam gibi.bi tek kısacık bi görüşme yaptık.o da üç kişi daha vardı.sık girip takipte kalırsan,oluyo işte.
sen neresindensin bursanın?ya şu koca topikte bana yakın kimse çıkmadı en son fake bi hesap açcam onu da burdan yapcam.kendi kendime yazcam

Aslında 8-6 burdayım ama diğer topikleri takip ederken muhabbeti kaçırıyorum nedense. Yoksa çok imreniyorum yani burdaki sıkı kankalıklara :)

Nilüferdenim ben. sen nerdensin ki kimsecikler çıkmadı.

Aslında 8-6 burdayım ama diğer topikleri takip ederken muhabbeti kaçırıyorum nedense. Yoksa çok imreniyorum yani burdaki sıkı kankalıklara :)

Nilüferdenim ben. sen nerdensin ki kimsecikler çıkmadı.
PEH bak işte sen de uzak çıktın.sana yakın çok kişi var :)
ben orhangazideyim,yalovayla gemlik ortasında.
yine yalnızım dostlarıııııııııım yalnızım yalnıııııız
8-6 burda olduğuna göre çalışıyorsun.meslek nedir?

he bi de yakaladığın yerden yazarsın.ben okuldayken giremiyordum.zaten o arada napmışlarsa yapmışlar.
ilk baskınımda bozcam düzenlerini

Danışma görevlisiyim bi eğititim kurumunda.
Olsun eğer yalovayla alakan varsa, benide yalovalı bi komşun sayabilirsin.
2 yıl yalovada okudum. Ayrıca teyzem orada yaşıyor. Evlenmeden önce her yazım oarada geçerdi, çocukluğumdan beri.
Ortak noktamız yalova olabilir mesela :)

hımmmmm bak burdan bahar arkadaşımız var mesela.
gemlikte akrabaları var ama kendisi mudanyada
sana da yakın.asraa var o da ihsaniyeden.
yalovaya geçerken uğrarsan çok sevinirim.
ben de emekli almanca öğretmeniyim

du ben bi özet geçeyim kendimi.
yakında 29 bitecek otuz olucam aşağıda da görüldüğü gibi geç evlenenlerdenim
uludağ almanca mezunuyum.ilk dönem öğretmendim bu dönem emekliyim
ama her emekli gibi kendime hemen iş buldum eşimin sekreterliğini yapıyorum
sonra Allahtan sabır diliyorum.
ilk dönem hem okul hem eşimin işi çok yoğundum giremedim.aaaaaa bi baktım
eskisi gibi buraya gelen eden yok :S
bu dönem okuldan ayrılınca gezmeye karar verdim :)
ev işi yemek faalan bana göreşeyler değil sevmiyorum.
kitap okumaya çalışmaya bayılıyorum ama ev bana göre değilll
işte öle.
sen nasıl?

Ya bu arada alıntılamayınca ben kaçırıyorum msjları padon görmemiştim bunu
bende 24 yaşındayım, sana göre epey erken evlenmiş sayılırım
çalışıyorum, günümün tamamını burda geçiriyorum denebilir.
ama çok ot yaşadığımı düşünüyorum bu sıralar bi aktraxon arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…