kız o kadar altını alma sonra zorlanırsın hiç istemez bezini :))
çok yaparsa bezi çok şiştiyse değiştiriyordum ben annem alıştırma öyle demişti.
kaka yapmıyorlar gece zaten....
şimdi akşam bağlıyoz sabah açıyoz :)
Mrb Bursalı hanımlar. Bu yazdan kalma Bursa günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz bakalım
canım hep ıkınıyo sıkılıyo kızarıyo bozarıyo bizde ondanmı acaba deyip deyip alıyoruz altını daha yeni merak alt almak hoşumuza gidiyo herelde bide böle alınca zeytinyağ sürüyoruz kollarınıda kaldırıyo gerim gerim geriniyo keyfinden raahtlasın diye bide alıp duruyoz işte ilerde almayız artık
evde lohusalıkla geçiriyorummeraba hoşgeldin aramısa
Hoşbuldum...
Bu topiklerede sonradan katılınmıyomuş ya, çok dışta kalmış hissediyor insan kendini. Herkes muhabbeti kurmuş neticede
canım çok sevindim iş bulabilmesine.hakkınızda hayırlısı olsun.kız o kadar yolunun üstündeyim de bana bi uğramadın ya...kal e mi istanbuldaSelam kızçelerim nasılsınız? Ben istanbula dönüş yaptım eşim yeni işe başladı.
Bursaya artık izinlerşnde gelebilicem ne yazıkkihaksever cim bebeğin analı babalı büyüsün allahım nazardan saklasın.
yakın olanlar buluşuyor uzak olup imkanı olmayanlar da burdan takipte kalıyoruzMrb Bursalı hanımlar. Bu yazdan kalma Bursa günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz bakalım
yoooooooo ben de sonradan katıldım.hepsiyle de can ciğeriz.ki ben toplantılara bile katılamadım adam gibi.bi tek kısacık bi görüşme yaptık.o da üç kişi daha vardı.sık girip takipte kalırsan,oluyo işte.Hoşbuldum...
Bu topiklerede sonradan katılınmıyomuş ya, çok dışta kalmış hissediyor insan kendini. Herkes muhabbeti kurmuş neticede
canım çok sevindim iş bulabilmesine.hakkınızda hayırlısı olsun.kız o kadar yolunun üstündeyim de bana bi uğramadın ya...kal e mi istanbulda
yakın olanlar buluşuyor uzak olup imkanı olmayanlar da burdan takipte kalıyoruz
he bi de hoş geldiiiiiiiiiiiin :)
yoooooooo ben de sonradan katıldım.hepsiyle de can ciğeriz.ki ben toplantılara bile katılamadım adam gibi.bi tek kısacık bi görüşme yaptık.o da üç kişi daha vardı.sık girip takipte kalırsan,oluyo işte.
sen neresindensin bursanın?ya şu koca topikte bana yakın kimse çıkmadıen son fake bi hesap açcam onu da burdan yapcam.kendi kendime yazcam
PEH bak işte sen de uzak çıktın.sana yakın çok kişi var :)Aslında 8-6 burdayım ama diğer topikleri takip ederken muhabbeti kaçırıyorum nedense. Yoksa çok imreniyorum yani burdaki sıkı kankalıklara :)
Nilüferdenim ben. sen nerdensin ki kimsecikler çıkmadı.
PEH bak işte sen de uzak çıktın.sana yakın çok kişi var :)
ben orhangazideyim,yalovayla gemlik ortasında.
yine yalnızım dostlarıııııııııım yalnızım yalnıııııız
8-6 burda olduğuna göre çalışıyorsun.meslek nedir?
hımmmmm bak burdan bahar arkadaşımız var mesela.Danışma görevlisiyim bi eğititim kurumunda.
Olsun eğer yalovayla alakan varsa, benide yalovalı bi komşun sayabilirsin.
2 yıl yalovada okudum. Ayrıca teyzem orada yaşıyor. Evlenmeden önce her yazım oarada geçerdi, çocukluğumdan beri.
Ortak noktamız yalova olabilir mesela :)
emeklimiiiiiihımmmmm bak burdan bahar arkadaşımız var mesela.
gemlikte akrabaları var ama kendisi mudanyada
sana da yakın.asraa var o da ihsaniyeden.
yalovaya geçerken uğrarsan çok sevinirim.
ben de emekli almanca öğretmeniyim
yani işi bıraktım anlamında :) sonraki msjda yaşımı da söledim :) yakında 29 da bitecek.emeklimiiiiii
yaş kaç kiiiiii
yani işi bıraktım anlamında :) sonraki msjda yaşımı da söledim :) yakında 29 da bitecek.
Ya bu arada alıntılamayınca ben kaçırıyorum msjları padon görmemiştim bunudu ben bi özet geçeyim kendimi.
yakında 29 bitecek otuz olucamaşağıda da görüldüğü gibi geç evlenenlerdenim
uludağ almanca mezunuyum.ilk dönem öğretmendim bu dönem emekliyim
ama her emekli gibi kendime hemen iş buldum eşimin sekreterliğini yapıyorum
sonra Allahtan sabır diliyorum.
ilk dönem hem okul hem eşimin işi çok yoğundum giremedim.aaaaaa bi baktım
eskisi gibi buraya gelen eden yok :S
bu dönem okuldan ayrılınca gezmeye karar verdim :)
ev işi yemek faalan bana göreşeyler değil sevmiyorum.
kitap okumaya çalışmaya bayılıyorum ama ev bana göre değilll
işte öle.
sen nasıl?
Hoşgeldin canım.Nilüferde ne taraftasın?Aslında 8-6 burdayım ama diğer topikleri takip ederken muhabbeti kaçırıyorum nedense. Yoksa çok imreniyorum yani burdaki sıkı kankalıklara :)
Nilüferdenim ben. sen nerdensin ki kimsecikler çıkmadı.
Hoşgeldin canım.Nilüferde ne taraftasın?
Ben de beşevler tarafındayım canımÜçevler tarafındayım canım ben, sen?
Ben de beşevler tarafındayım canımBursayı çok iyi bilmiyorum ama yakınız sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?