Kuzumm benim çok koşuşturmaca yaşadım eşimin sülalesi Umreye Gittiler Umre Öncesi Hizmet gelen giden. Biz gidicez diye kapı kapı dolaştık gelen oldu.mobilya baktık tekrardan eşya alındı.. bu arada sürekli istanbul bursa arası yaptık. aklımdasın sana uğrucam. oy kullanmak için dönücem tekrardan ozaman çalarım kapını.. çok özür dilerim arkadaşımcanım çok sevindim iş bulabilmesine.hakkınızda hayırlısı olsun.kız o kadar yolunun üstündeyim de bana bi uğramadın ya...kal e mi istanbulda
yakın olanlar buluşuyor uzak olup imkanı olmayanlar da burdan takipte kalıyoruz
he bi de hoş geldiiiiiiiiiiiin :)
yoooooooo ben de sonradan katıldım.hepsiyle de can ciğeriz.ki ben toplantılara bile katılamadım adam gibi.bi tek kısacık bi görüşme yaptık.o da üç kişi daha vardı.sık girip takipte kalırsan,oluyo işte.
sen neresindensin bursanın?ya şu koca topikte bana yakın kimse çıkmadıen son fake bi hesap açcam onu da burdan yapcam.kendi kendime yazcam
Yaş 28 oldu canım ama bana sorsan hala 24-25lerdeyimBen beşevlerde çalışıyorum Şimdi kurum ismi vermiyimde
Yaş kaç bu arada.
ne zaman istersen kuzum :)Kuzumm benim çok koşuşturmaca yaşadım eşimin sülalesi Umreye Gittiler Umre Öncesi Hizmet gelen giden. Biz gidicez diye kapı kapı dolaştık gelen oldu.mobilya baktık tekrardan eşya alındı.. bu arada sürekli istanbul bursa arası yaptık. aklımdasın sana uğrucam. oy kullanmak için dönücem tekrardan ozaman çalarım kapını.. çok özür dilerim arkadaşım
ohaaaaaaaaaaa :S ne ara bıktın beuyumak istiyorum ama kesintisiz 24 saat felan 48de olurr süt anne aranıyor
uyumak istiyorum ama kesintisiz 24 saat felan 48de olurr süt anne aranıyor
selam kızçelerim nasılsınız? Benim modelin çok bozuk bütün uykularım kaçtı sıkıntıdan yüzümde sivillerle çıktı. çok öfkeli ve çok çok çok sinirliyim. Insallah katil olmam
Selam kızçelerim nasılsınız? Benim modelin çok bozuk bütün uykularım kaçtı sıkıntıdan yüzümde sivillerle çıktı. Çok öfkeli ve çok çok çok sinirliyim. İnsallah katil olmam
hayırdır inşaallah:s anlatsana noldu???
Babam eşimin yanında annemin boğazını sıktı eşimle bende babamla kavga ettik. Evden kovdu cok canım sıkkın
Evet rezil oldum babam yüzünden. Eşimde kin tutu.nolcak bilmiyorumaselam kızlarr
haksevercim canım bakıyorum başlamışın sızlanmalara daha dur hayatım daha yolun başındasın çok uykusuz geceler olacak taze anne
ayran canım çok üzüldüm ya gerçekten çok kötü olmuş bu böyle eşinin yanında bir de
Off mervecim kötü bi durum allah kimseye yaşatmasınofff çok kötü olmuşçok üzüldümm.
Evet rezil oldum babam yüzünden. Eşimde kin tutu.nolcak bilmiyoruma
canım takma kafana.etkisinde kaldığını da hissettirmeBabam eşimin yanında annemin boğazını sıktı eşimle bende babamla kavga ettik. Evden kovdu cok canım sıkkın
merhaba kızlar,
ayrancım çok geçmiş olsun, böyle durumlara eşlerin ve eş taraflarının şahit olması kötü oluyor. herşey olacağına varır, üzülme..
benim bir arkadaşımın babasıyla kocası yumruk yumruğa gittiler, araya zaman girdi, özürler dilendi, şmdi samimiyet yok ama en azından bir araya gelebiliyorlar. zamana bırak canım..
haksevercim, bir kişi çıksa süt anneyim ver çocuğunu diye, hiç ihtimal vermiyorum başka kucağa göndereceğine :))) tatlı yorgunluklar ne güzel canım :))
benimde eşim minik bir ameliyat geçirdi pzt günü. basur gibi bişey vardı ama tam olarak değil, çatlakmış sanırım. yarım saatlik bir operasyondu ama bayılttılar narkozla. o önlük giymesi fln kötü oldum bende, bütün gün baş ağrısı çektim, öncesindede cumadan pazara griptim, dinlendim çabuk atlattım şükür. cumadan pazara ben hasta pzt eşim hasta zor birkaç gün geçirdik.
çok şükür ikimizde iyiyiz şimdi.
işede gidemedim tabi, biriken evraklar olmuş onlarla uğraşıyorum şimdi, maliyet çıkarmalar fln.. bir buraya bakayım dedim, bu saat oldu kahvaltı etmedim daha. bi mola verdim, bişeyler atıştırıcam, işime devam edicem.
öpüyorum sizi...
bu arada yeni katılan arkadaşlarımızda var, hoşgelmişler:))
amin canımm allah beterinden saklasınoff mervecim kötü bi durum allah kimseye yaşatmasın
merhaba kızlar,
ayrancım çok geçmiş olsun, böyle durumlara eşlerin ve eş taraflarının şahit olması kötü oluyor. Herşey olacağına varır, üzülme..
Benim bir arkadaşımın babasıyla kocası yumruk yumruğa gittiler, araya zaman girdi, özürler dilendi, şmdi samimiyet yok ama en azından bir araya gelebiliyorlar. Zamana bırak canım..
Haksevercim, bir kişi çıksa süt anneyim ver çocuğunu diye, hiç ihtimal vermiyorum başka kucağa göndereceğine :))) tatlı yorgunluklar ne güzel canım :))
benimde eşim minik bir ameliyat geçirdi pzt günü. Basur gibi bişey vardı ama tam olarak değil, çatlakmış sanırım. Yarım saatlik bir operasyondu ama bayılttılar narkozla. O önlük giymesi fln kötü oldum bende, bütün gün baş ağrısı çektim, öncesindede cumadan pazara griptim, dinlendim çabuk atlattım şükür. Cumadan pazara ben hasta pzt eşim hasta zor birkaç gün geçirdik.
çok şükür ikimizde iyiyiz şimdi.
Işede gidemedim tabi, biriken evraklar olmuş onlarla uğraşıyorum şimdi, maliyet çıkarmalar fln.. Bir buraya bakayım dedim, bu saat oldu kahvaltı etmedim daha. Bi mola verdim, bişeyler atıştırıcam, işime devam edicem.
öpüyorum sizi...
Bu arada yeni katılan arkadaşlarımızda var, hoşgelmişler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?