15 gündür kimse yazmazmamış dahasıda var neyse.....
görüşmüceksek kapatalım isterseniz bu konuyu yani ben özlüyorum ve merak ediyorum sizi artık paylaşcak bişeyimiz mi kalmadı yada buraya gerek mi kalmadı facem yok benim ben nabayımküstüm hepinize telefonda herkeze sitem ettim gene kimse girmemiş
günaydın kızlarrr
özgecim canım benim kıyamam sana yaa hemen de küsermiş nasılsın bebişin nasıl :)
bana kızmadın dimiben iki tarafada giremiyorum kız
büyüdümü kızın nasıl gidiyor annişlik, :) uyuz kocan hala aynımıahh kırk uçurmayada gelmessen bana özge, hiç umrum değilsin inan (lohusa psikolojisi etkilememiş seni, bende burdan yiyim kafanı balim)
pazar günü görüşürüz artık
evet burda yazışınca en azından vakit olunca geçmişi okuyordum, ama şimdi diğer taraftan takipte edemiyorum... gündem değişmiş oluyor :)
Hakseverim kırılma canım sakın ama haklısın eskisi gibi giremiyoruz artık,çocukta olunca faceyede saatlerce kalmıyorum bazen sohbet sarıyor o ayrı konu :) Keşke dediğim gibi sana faceden özge ufuk diye yapsanız eşin razı olsa onlada ne olacak sanki ya kendi ismide silinmicek sonuçtaorda buraya göre daha sık giriyorum çünkü inşallah öyle bir şeye ikna edersin canım,üzme kendini sakın bebiş nasıl nasip olursa nehiri pazar günü babasına bırakıp sevcanla sana gelmeyi düşünüyoruz mevluduna sonrada arkadaşlarla yine geliriz kısmet olursa.bizde cumartesi doğum günü yaptık nehir hanıma çok şükür atlattık canım darısıda size olsun artık öpüyorum seni zeynebide kokla yerime annesi inşallah görmeye gelicez o tatlı kızını
Merhaba kızlarr
bende bursa dayım evli ve şimdilik çocuksuzum sizlerle tanışıp güzel muhabbetınıze bende katılmak isterimm
yarın gel görürsün nasılız
yarın geliyomuşunuz görüşürüzikiniz derken herkez gelmiyomu anlamadım ben herkezi bekliyorum mevlide kadar bekledim gelmediniz ama mevlitte gelirsiniz dedim yani kesin gözüyle baktım gelmeyenleri kara deftere yazarım
kendim gelemiyo ama millete kızıyom
sevcan seni kk dan sürdürürüm bak kazene yazarım bu derim faceye topladı herkezi ele başı bu derimöpüyorum cicim yani yarın öperim
bu arada röfle yaptırdım kendimi tanıyamıyorum aynada görünce bu kim diye kalıyorum bi an
merhaba hoş geldin aramıza :)
yaşın kaç ev hanımı mısın? hangi semtte oturursun? :) memleket neresi :)
ben 28 yaşındayım 3,5 yaşında bir kızım var :) muhasebeciyim, yıldırımda oturuyorum :)
Herkese merhabalar yeni gördüm topiği ne kadar tatlı sohbetiniz varBende Bursalıyım ve bursaya aşığım diyebilirim Yıldırım da oturuyorum yaşım 22 mayısta 23 olacak Aranıza katışmaya geldim izninizle:26:
hoşgeldin biraz durgun zamana geldin bizim kızlar günlerde fecade örüşür oldu benimde 50 günluk bebegim var eskidem hep aktiftim şuan pcden fön makinası sesi açtımda kucamda duruyo 5dk
ben 25 yaşındayım 7senelik evliyim kızım varevlsin herelde:44:
evet sanırım biraz öyle oldu olsun olanlarla sohbet ederim bende =)) Oyy minicik mis gibidir o şimdi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinHayır evli değilim bu yaz sözüm olacak inşallah =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?