Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrrrrrr

biz daha iyiyiz çok şükür kızıma bakabiliyorum artık tam anlamıyla anne oluyorum oldum derken alışıyomuyuz derken yapışık ikiz olduk çıktık

kayınvaldem hala bizde o olmasa nabardık bilmemallah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gelenimiz gidenimiz bol çok güzel hiç boş kalmıyoruz bigün biri gelmezse tuhaf oluyoruz

yarı kırkımız çıktı 22 günlük olduk hala kusmalar devam gaz sancılarımız çoğaldı ama hamdolsun sütü gelmeyenler ebbekleri hasta olanlar var şubat annelerinde okuyorumda halimize binlerce kere şükür etsek az...

şeymacım sen anlamışsın beni ben espiri anlamında dedim zaten verirmiyim ben kızımı neler çektim onu alana kadar herşeyine amenna sadece durumumuzu özetlemek için dedim öylebu arada geçmiş olsun eşine

ayrancım çok üzüldüm canım insan nelursa olsun eşinin yanında böyle bişey olması dAHada üzücü düzelir inşalllah ama iz kalıcaktır zaman geçsede keşke olmasaydı ama oldu artık üzülme

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlar bize gelmeye niyetiniz yokmu kızım bakkala gitmeye başlıcak artık yürücek bak gelip bebekken görün

mevlitte demeyin bzim mevlit çok kalabalık olur ya siz özel ayrı gelin hepinizi göreyim tanıyayım tanımadıklarım var o kalabalıkta anlayamam kim kim diye nikinizi mi sorcam orda mevlidede gelin ama ayrıcada gelin beklerim yani

mevlid günü kesinleşti gb 16sında pazar günü yapmayı planlıyoruz hiç pcye oturamıyorum eger bida gelemezsem haberiniz olsun kızlar gene telleri olanları ararım

bua rada 5 gündür kimse girmedimi buraya nerde herkez

15 gündür kimse yazmazmamış dahasıda var neyse.....

görüşmüceksek kapatalım isterseniz bu konuyu yani ben özlüyorum ve merak ediyorum sizi artık paylaşcak bişeyimiz mi kalmadı yada buraya gerek mi kalmadı facem yok benim ben nabayım küstüm hepinize telefonda herkeze sitem ettim gene kimse girmemiş

günaydın kızlarrr
özgecim canım benim kıyamam sana yaa hemen de küsermiş nasılsın bebişin nasıl :)

bana kızmadın dimi ben iki tarafada giremiyorum kız
büyüdümü kızın nasıl gidiyor annişlik, :) uyuz kocan hala aynımı ahh kırk uçurmayada gelmessen bana özge, hiç umrum değilsin inan (lohusa psikolojisi etkilememiş seni, bende burdan yiyim kafanı balim)
pazar günü görüşürüz artık

evet burda yazışınca en azından vakit olunca geçmişi okuyordum, ama şimdi diğer taraftan takipte edemiyorum... gündem değişmiş oluyor :)

Hakseverim kırılma canım sakın ama haklısın eskisi gibi giremiyoruz artık,çocukta olunca faceyede saatlerce kalmıyorum bazen sohbet sarıyor o ayrı konu :) Keşke dediğim gibi sana faceden özge ufuk diye yapsanız eşin razı olsa onlada ne olacak sanki ya kendi ismide silinmicek sonuçtaorda buraya göre daha sık giriyorum çünkü inşallah öyle bir şeye ikna edersin canım,üzme kendini sakın bebiş nasıl nasip olursa nehiri pazar günü babasına bırakıp sevcanla sana gelmeyi düşünüyoruz mevluduna sonrada arkadaşlarla yine geliriz kısmet olursa.bizde cumartesi doğum günü yaptık nehir hanıma çok şükür atlattık canım darısıda size olsun artık öpüyorum seni zeynebide kokla yerime annesi inşallah görmeye gelicez o tatlı kızını

günaydın kızlarrr
özgecim canım benim kıyamam sana yaa hemen de küsermiş nasılsın bebişin nasıl :)

yarın gel görürsün nasılız

yarın geliyomuşunuz görüşürüz ikiniz derken herkez gelmiyomu anlamadım ben herkezi bekliyorum mevlide kadar bekledim gelmediniz ama mevlitte gelirsiniz dedim yani kesin gözüyle baktım gelmeyenleri kara deftere yazarım

kendim gelemiyo ama millete kızıyom

sevcan seni kk dan sürdürürüm bak kazene yazarım bu derim faceye topladı herkezi ele başı bu derim öpüyorum cicim yani yarın öperim

bu arada röfle yaptırdım kendimi tanıyamıyorum aynada görünce bu kim diye kalıyorum bi an

Merhaba kızlarr

bende bursa dayım evli ve şimdilik çocuksuzum sizlerle tanışıp güzel muhabbetınıze bende katılmak isterimm

Merhaba kızlarr

bende bursa dayım evli ve şimdilik çocuksuzum sizlerle tanışıp güzel muhabbetınıze bende katılmak isterimm

merhaba hoş geldin aramıza :)

yaşın kaç ev hanımı mısın? hangi semtte oturursun? :) memleket neresi :)

ben 28 yaşındayım 3,5 yaşında bir kızım var :) muhasebeciyim, yıldırımda oturuyorum :)

sen bana hele bi kırk uçurmaya gelmede (gözüm üzerinde işareti)

merhaba hoş geldin aramıza :)

yaşın kaç ev hanımı mısın? hangi semtte oturursun? :) memleket neresi :)

ben 28 yaşındayım 3,5 yaşında bir kızım var :) muhasebeciyim, yıldırımda oturuyorum :)

Merhaba canım
26 yaşındayım henuz cocuk yok senınkınıde Allah bağışlasın aslen boşnagım bu arada stilistim ama çalışmıyorum bu ara sen çalışıyomusn

Kızlar ben milletten ev almayı düşünüyorum ama çok kararsızım oturanlar mahalle ile ilgili bilgi verirse çok sevinirim :44:

Offf ya gırmeyelı neler olmus neler özge mevludunu hıc duymadım ama bırdaha gıdılırse banada haber verın lütfen.ayrıca sevcan gününe gelmek istiyorum ayın 12 sıne alınmıs sanırım

Sevcan hanım mesajlarınız geliyor ama ben foruma yeni üye olduğum için mesaj gönderemiyorum

selamm biz evimize döndük pufff emzirirken yazıyorum zira bitek o zaman sakin

meme derdimde bitse annelik dadından yenmicek

nerde bu mllet cok ayıp ama ya

sevcan günün 12 nisanda mı belki bizde gelebiliriz eşimi haşlamışın dsışarda aferim kızzzzzzzzzzzzz

Herkese merhabalar yeni gördüm topiği ne kadar tatlı sohbetiniz var Bende Bursalıyım ve bursaya aşığım diyebilirim Yıldırım da oturuyorum yaşım 22 mayısta 23 olacak Aranıza katışmaya geldim izninizle:26:

hoşgeldin biraz durgun zamana geldin bizim kızlar günlerde fecade örüşür oldu benimde 50 günluk bebegim var eskidem hep aktiftim şuan pcden fön makinası sesi açtımda kucamda duruyo 5dk

ben 25 yaşındayım 7senelik evliyim kızım var evlsin herelde:44:

evet sanırım biraz öyle oldu olsun olanlarla sohbet ederim bende =)) Oyy minicik mis gibidir o şimdi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Hayır evli değilim bu yaz sözüm olacak inşallah =))

evet sanırım biraz öyle oldu olsun olanlarla sohbet ederim bende =)) Oyy minicik mis gibidir o şimdi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Hayır evli değilim bu yaz sözüm olacak inşallah =))

allah tamamına erdirsin evet minicik ama yewtiyo herkeze miss gbde kusmuk kokuyo oyy oyy cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…