İyi geceler kızlar nasılsınız?Haksever çok iyi olmuş bu bilgileri paylaştığın Allah kabul etsin canım geçen mevlutte hoca anlatıyordu ama nehirden pek bişey anlayamamıştım.Sevcan kayınvaliden nasıl oldu daha iyidir umarım.Fahriye sen nasılsın canım dediğin gibi evde sıkılıyorlar Nehirde öyle gezmelere gittiğinde daha enerjik oluyor :)Ya dün akşamdan beri facede üye olduğum gruptan bir arkadaş balıkesirde kızıyla beraber karşıdan karşıya geçerken araba çarpıyor 32 yaşında daha kızı ise 4malesef arkadaş vefat ediyor tanımıyorum ama çok üzüldüm genç ani ölümler ne kadar zor yavrucakta yoğun bakımdaymış bir ara vefat etti diye yazdılar sonra doktor binde bir yaşama ihtimali var demiş.Resimlerinide gördüm çocuklarıyla resmini o kadar kötü oldumki Allah eşine ailesine sabır versin ölüm gence yaşlıya bakmıyor şu fani dünyada aslında kalp kırmaya değmiyor bugün varsak yarın yokuz nedendir bilmem bu ölüm haberinden çok etkilendim Allah kimsenin başına vermesin Hiç bir yavruyu anasız babasız bırakmasın,bugün defnedilmiş inşallah yavrusu hayata tutunur,çünkü onu bekleyen bir abisi varmış Kızlar üzgünüm içinizi sıktıysam ama keyfim yok paylaşmak istedim iyi geceler Allah'a emanet olun
allah rahmet eylesin ama bence ölüm belkide daha hayırlı olur onun için annesiz yetişmek zor büyümek zor hem keşke diyorum bebekken ölseydim günahsız bi melek olurduk yaşıyoruzda ne yapıyoruz hep dünya için bi koşturmaca bi namaz bi oruç farz olan zaten görevimiz olanalrı yaptık diye bişey yaptık sanıyoruz başımızı secdeden kaldırmaska dsaglıgımızın şükrünü ödeyemicez ki neler neler var şükredilcek öyle işte allah kalanlara sabır versin herkezin imtihanı başka
Günaydın kızlar herkese.
Bahar çok üzüldümAllah rahmet eylesin ölüm hep ensemizde esasında bizler hayatın güzelliğine kanıyoruz
Kayınvalidem çok şükür iyi eltimler burdalar refakatçi izini alınıyormuş onların meslekte 1 ay falan :) onu aldılar bakıyolar sağolsunlar bende her akşam gidiyorum işte iş varsa süpürülcek silincek yada yemek vs onu yapmaya çalışıyorum ama çok yoruldum
Sizler iyisiniz inşallah.
Bende geçen günelrde nurteni gördüm rüyamda daha doğrusu ailesiyle beraber. oğluna bizim iş yerinden yatak almışlar fb li :) ne alakaysa ama çok pahalı diyorum 7500 tl miydi neydi :)
günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese.
Bahar, dün de Şevval dedi, anne elif göksu aydemir ölmüş biliyomusun? kaza yapmışlar, sınıf arkadaşıydı 4 yaşında, şok oldum, okulun ilk günleri tanışmıştık annesiyle, kızını da görmüştüm ama kız sanırım okula devam etmemişti onu tanıyan sınıfta bir başka kız söylemiş, aynı kişiler olamaz sanırım, bunlar bursalı gerçi.
slm kızlar nasılsınız çok zaman oldu girmeyeli ama geçmişi okudum sevcanlan özgeyi istemeden üzmüşüz haklılarda aslında fahriyede geçen yazdı kk dan devam edelim diye ama orası kolayımıza geldi sevcan seninde faceye giremediğin için yazmadığınıda düşünemememiz hata oldu tabii kusura bakma canm burası bizim ilk göz ağrımız yeri dolarmı hiç ..sevcancım büyük geçmiş olsun kayınvalden için herşeye rağmen gelinliğini yapıyosun zor günlerinde yanındasın helal sana iyi yürekliliğin için...buarada rüyanda beni gördüğünü yazmışın hayır olsun inş. hakkaten garip bir rüyaymış yatak almak ne alaka hemde o paraya:))) yakında görüşcez heralde ona yoralım ...bak sen organize etmeyince bizim buluşmalar hep erteleniyo...bende vakit buldukça katılırım muhabbete bundan sonra benimde taşınma telaşem falan çok vaktim olmuyodu anca oturttum düzenimi...neyse iyi geclr tekrar görüşmek üzre öpüldünüz...
slm kızlar nasılsınız çok zaman oldu girmeyeli ama geçmişi okudum sevcanlan özgeyi istemeden üzmüşüz haklılarda aslında fahriyede geçen yazdı kk dan devam edelim diye ama orası kolayımıza geldi sevcan seninde faceye giremediğin için yazmadığınıda düşünemememiz hata oldu tabii kusura bakma canm burası bizim ilk göz ağrımız yeri dolarmı hiç ..sevcancım büyük geçmiş olsun kayınvalden için herşeye rağmen gelinliğini yapıyosun zor günlerinde yanındasın helal sana iyi yürekliliğin için...buarada rüyanda beni gördüğünü yazmışın hayır olsun inş. hakkaten garip bir rüyaymış yatak almak ne alaka hemde o paraya:))) yakında görüşcez heralde ona yoralım ...bak sen organize etmeyince bizim buluşmalar hep erteleniyo...bende vakit buldukça katılırım muhabbete bundan sonra benimde taşınma telaşem falan çok vaktim olmuyodu anca oturttum düzenimi...neyse iyi geclr tekrar görüşmek üzre öpüldünüz...
Bende bu yinuse kimdi diyorum rumuzları bile unutmuşuz :)
mrb kızlar nasılsınız ne kadar uzun zamn olmus yazmayalı sız benıde unutmusunuzdur...
mrb kızlar nasılsınız ne kadar uzun zamn olmus yazmayalı sız benıde unutmusunuzdur...
Selam kızlar nasılsınız?
nurtencim seni burda görmek ne güzel.
ya bende 2 gündür face grubuna bişeyler yazmak istiyorum telefondan kilitleniyor okuyamıyorumda çok uyuz oldum yaaaa, en sonunda alıcam bi ayfon
Bu gün bende doktora gidicem rentıpa. Burun ameliyatımla ilgili görüşücem.
Ayfercim numarasını değiştirmiş sanırım geçen telden gördüm ama ben kayıt edemeden kilitlendi. Neyse bi ara verin özelden numarasını.
Selam kızlar nasılsınız?
nurtencim seni burda görmek ne güzel.
ya bende 2 gündür face grubuna bişeyler yazmak istiyorum telefondan kilitleniyor okuyamıyorumda çok uyuz oldum yaaaa, en sonunda alıcam bi ayfon
Bu gün bende doktora gidicem rentıpa. Burun ameliyatımla ilgili görüşücem.
Ayfercim numarasını değiştirmiş sanırım geçen telden gördüm ama ben kayıt edemeden kilitlendi. Neyse bi ara verin özelden numarasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?