Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

allah rahmet eylesin ama bence ölüm belkide daha hayırlı olur onun için annesiz yetişmek zor büyümek zor hem keşke diyorum bebekken ölseydim günahsız bi melek olurduk yaşıyoruzda ne yapıyoruz hep dünya için bi koşturmaca bi namaz bi oruç farz olan zaten görevimiz olanalrı yaptık diye bişey yaptık sanıyoruz başımızı secdeden kaldırmaska dsaglıgımızın şükrünü ödeyemicez ki neler neler var şükredilcek öyle işte allah kalanlara sabır versin herkezin imtihanı başka

Günaydın kızlar hepinize iyi bol bereketli bir hafta dilerim bugün hava yağmurlu ne güzel

Amin canım,öyle haklısın herşeyin hayırlısı ölümünde...Kızıda annesinin yanına melek olup gitti canım.İkiside vefat etti.Bebekler çocuklar onlar günahsız ne mutlu onlara.Allah biz kullarını affetsin Rabbim çok sabırlı çok büyük,aldığımız her nefeste ne kadar şükür etsek azdır aslında ama bizler bazen unutuyoruz herşeyi,Allah bizlere merhamet etsin doğru yoldan ayırmasın inşallah.

Günaydın kızlar herkese.

Bahar çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ölüm hep ensemizde esasında bizler hayatın güzelliğine kanıyoruz

Kayınvalidem çok şükür iyi eltimler burdalar refakatçi izini alınıyormuş onların meslekte 1 ay falan :) onu aldılar bakıyolar sağolsunlar bende her akşam gidiyorum işte iş varsa süpürülcek silincek yada yemek vs onu yapmaya çalışıyorum ama çok yoruldum

Sizler iyisiniz inşallah.

Bende geçen günelrde nurteni gördüm rüyamda daha doğrusu ailesiyle beraber. oğluna bizim iş yerinden yatak almışlar fb li :) ne alakaysa ama çok pahalı diyorum 7500 tl miydi neydi :)

günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese.

Bahar, dün de Şevval dedi, anne elif göksu aydemir ölmüş biliyomusun? kaza yapmışlar, sınıf arkadaşıydı 4 yaşında, şok oldum, okulun ilk günleri tanışmıştık annesiyle, kızını da görmüştüm ama kız sanırım okula devam etmemişti onu tanıyan sınıfta bir başka kız söylemiş, aynı kişiler olamaz sanırım, bunlar bursalı gerçi.

slm kızlar nasılsınız çok zaman oldu girmeyeli ama geçmişi okudum sevcanlan özgeyi istemeden üzmüşüz haklılarda aslında fahriyede geçen yazdı kk dan devam edelim diye ama orası kolayımıza geldi sevcan seninde faceye giremediğin için yazmadığınıda düşünemememiz hata oldu tabii kusura bakma canm burası bizim ilk göz ağrımız yeri dolarmı hiç ..sevcancım büyük geçmiş olsun kayınvalden için herşeye rağmen gelinliğini yapıyosun zor günlerinde yanındasın helal sana iyi yürekliliğin için...buarada rüyanda beni gördüğünü yazmışın hayır olsun inş. hakkaten garip bir rüyaymış yatak almak ne alaka hemde o paraya:))) yakında görüşcez heralde ona yoralım ...bak sen organize etmeyince bizim buluşmalar hep erteleniyo...bende vakit buldukça katılırım muhabbete bundan sonra benimde taşınma telaşem falan çok vaktim olmuyodu anca oturttum düzenimi...neyse iyi geclr tekrar görüşmek üzre öpüldünüz...

Amin öyle olsun Allah iyilik versin Sevcancığım iyi olmuş eltinlerde gelmiş en azından paylaşım yapmış olursunuz.Kolay değil tabi hem iş hem kendi evin hem kayınvaliden Allah yardımcın olsun.Bizde iyiyiz 2 günden beri kombi bozuk hafta sonu geldi servis güya yaptılar yine bozuldu bakalım yarın geliyormuş servis mudanyaya biizm için sorun değilde çocuklar etkileniyor kombinin çok faydası varmış.Isıtıcı kullanıyoruz ama petek gibi olmuyor tabi bekleyeceğiz bakalım.Siz nasılsınız?

Günaydın Allah Allah onlardamı anne kız vefat etmişler yok canım bu benim dediğim balıkesirde başları sağolsun Allah rahmet eylesin ne acı

Bende bu yinuse kimdi diyorum rumuzları bile unutmuşuz :)

Bende bu yinuse kimdi diyorum rumuzları bile unutmuşuz :)

aynen bende unutmuşum

Selam kızlar nasılsınız?
nurtencim seni burda görmek ne güzel.

ya bende 2 gündür face grubuna bişeyler yazmak istiyorum telefondan kilitleniyor okuyamıyorumda çok uyuz oldum yaaaa, en sonunda alıcam bi ayfon

Bu gün bende doktora gidicem rentıpa. Burun ameliyatımla ilgili görüşücem.

Ayfercim numarasını değiştirmiş sanırım geçen telden gördüm ama ben kayıt edemeden kilitlendi. Neyse bi ara verin özelden numarasını.

iyi akşamlar kızlar hepinize
ne güzel nurten merve de gelmiş kk ya
sevcanım çok iyi olmuş eltinin gelmesi en azından yanlız koşturmak zorunda kalmazsın hem çalış hem oraya koştur sen de biraz dinlenir rahatlarsın

mrb kızlar nasılsınız ne kadar uzun zamn olmus yazmayalı sız benıde unutmusunuzdur...

ay mervecimm nasıl sevindim canım benim allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin işallah

ameliyat mı olcan canım hayırdır niden ?

sevcanım işyerinde aceleden yazarken atlamışım canım geçmiş olsun burun ameliyatı mı olacan ? ne zaman ?

günaydın kızlarrrrr
valla benim için gün yine erken aydı benim velet 4 de bir uyandı bir daha uyku yok yine sallanıyorum uykusuzluktan bu aralar geceleri kalkıp böyle yapıyor allahım şu dönemi de çabucak atlatalım geberiyorum uykusuzluktan

Günaydın kızlar.
Fahriyecim Allah kolaylık versin cnaım. Öğlen çokmu uyuyor acaba 1 saat uyutsa kayınvaliden gece kalkmaz sanırım.

Sağolun bu arada evet burun ameliyatı olucam, deviasyon, konka, ve kırık var burnumda o düzeltilecek. dün gittim doktora, Haskever Rentıpa gittim bu arada :)
bakalım 2-3 güne belli olcak ameliyat günüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…