hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindim
ama unuttum hıhhniye gelmediniz
Yavruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm hamilemisin???? Ayy çok mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Annecin nasıl oldu merve.
iyi akşamlar kızlar hepinize
ne güzel nurten merve de gelmiş kk ya
sevcanım çok iyi olmuş eltinin gelmesi en azından yanlız koşturmak zorunda kalmazsın hem çalış hem oraya koştur sen de biraz dinlenir rahatlarsın
ay mervecimm nasıl sevindim canım benim allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin işallah[/QUOT
Hepinize cokkkk tesekkurler ALlahima cok sukur hamileyim nasil mutluyum anlatamam daha kalp atislarini duymadik onumuzdeki haftalarda ins.sevcancim annem hep ayni bende 2 gunde bir burdayim derdi vereren mevlsm dermsnda veriyormus bunu anlsdim unutuyosun bile o hastalikta oldugunu
Gecmis olsun canim tez zamnda ol ve iyiles ins.Günaydın kızlar.
Fahriyecim Allah kolaylık versin cnaım. Öğlen çokmu uyuyor acaba 1 saat uyutsa kayınvaliden gece kalkmaz sanırım.
Sağolun bu arada evet burun ameliyatı olucam, deviasyon, konka, ve kırık var burnumda o düzeltilecek. dün gittim doktora, Haskever Rentıpa gittim bu arada :)
bakalım 2-3 güne belli olcak ameliyat günüm :)
Günaydın kızlar.
Fahriyecim Allah kolaylık versin cnaım. Öğlen çokmu uyuyor acaba 1 saat uyutsa kayınvaliden gece kalkmaz sanırım.
Sağolun bu arada evet burun ameliyatı olucam, deviasyon, konka, ve kırık var burnumda o düzeltilecek. dün gittim doktora, Haskever Rentıpa gittim bu arada :)
bakalım 2-3 güne belli olcak ameliyat günüm :)
estetik mi olcan yawyummmmmmmmmmmmmmmmmbende gelim benim burnum büyük ya acık yontturcam bende :)
Canım öğleden sonra uyutmaya çalışın,geç uyanırsa gecede geç yatar uykuları düzensiz olur çok haklısın o yorgunluk uykusuzluk bendede var benimkide geceleri arada kalkıyor uykum kaçıyor sonra.Dün akşam 9 gibi tv nin karşısında uyuyup kalmışım yorgunluktan hiç durmuyolarki maşallahgünaydın kızlarrrrr
valla benim için gün yine erken aydı benim velet 4 de bir uyandı bir daha uyku yok yine sallanıyorum uykusuzluktan bu aralar geceleri kalkıp böyle yapıyor allahım şu dönemi de çabucak atlatalım geberiyorum uykusuzluktan
nerden bildin :)
sen gelemessin senin bebeen güççük. :)
Kızlar nasılsınız?Merve hamilemisin canım çok sevindim senin adına Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahNe güzel aynı zamanlarda iki hamile arkadaşımız oldu Şeymada hamileymiş Allah olmayanlarada nasip eder inşalalh çocuklar yorsada kızsakta evlat bambaşkaymış
Canım öğleden sonra uyutmaya çalışın,geç uyanırsa gecede geç yatar uykuları düzensiz olur çok haklısın o yorgunluk uykusuzluk bendede var benimkide geceleri arada kalkıyor uykum kaçıyor sonra.Dün akşam 9 gibi tv nin karşısında uyuyup kalmışım yorgunluktan hiç durmuyolarki maşallahşu sendromlu zamanları geçseydi bir biraz dinginleşseler Se
Canım Allah şifalar versin.
Bebeklerin içinde çok sevindiğimi tekrar belirtmek isterim.
Bebeklerin ne alaka ya Allah mı söyletti ne :) tüp yaptırdın sanırım. hadi hayırlısı bakalım.
Kızlar nasılsınız?Merve hamilemisin canım çok sevindim senin adına Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahNe güzel aynı zamanlarda iki hamile arkadaşımız oldu Şeymada hamileymiş Allah olmayanlarada nasip eder inşalalh çocuklar yorsada kızsakta evlat bambaşkaymış
canım biz ıkıtane kese görduk ama bırı gerıden gelıyomuş kalp atıslarında bellı olucak 1 mı 2 mı dıye kalbın temız hemen hıssettın 2 oldugunu :)
Allah razı olsun canım inş hayırlısıyla yüzünü görmekte kısmet olur.şeymayada çok sevındım allah kucagına sağlıkla almayı nasıp etsın
emşn misin cnaım yaa carsamba hatime gittim ben adettim kıızmdan 1 ay büyük bi kız var arakdasın oynarlar diye götürdüm hem bakarım annesi okur dedim allahım delirttiler beni birbirlerini görünce cıglık atmalar heycanlamalar biizmki agladı hep alcak eline sıkcak ısırcak kızı böle deliriyo tutuyorum diye nabcamı sasırdım yarım saatte 1 kilo vermişimdirGÜNAYDIN KIZLAR.
MERVECİM HAYIRLISI OLSUN AMA İKİZ OLSUN BE :) 1,5 YAŞINA KADAR ZORLANIRSIN SONRASI ÇOK İYİ OLUR :) HEM ALLAH KOLAYLIĞINI VERİR BENCE.
emşn misin cnaım yaa carsamba hatime gittim ben adettim kıızmdan 1 ay büyük bi kız var arakdasın oynarlar diye götürdüm hem bakarım annesi okur dedim allahım delirttiler beni birbirlerini görünce cıglık atmalar heycanlamalar biizmki agladı hep alcak eline sıkcak ısırcak kızı böle deliriyo tutuyorum diye nabcamı sasırdım yarım saatte 1 kilo vermişimdiraman dedim 2iz olsa nabcakmışım bilmem dedim kızım en iyisi olsa emzirmek uyutmak ne bilim ya çok zor allah kolaylık versin 2iz arabası görümmü hep allah yardımcınız olsun diyorum zaten :))))
2izmi allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok zor kolay gelsin şimdiden :) rabbim tamamnı erdirsin
GÜNAYDIN KIZLAR.
MERVECİM HAYIRLISI OLSUN AMA İKİZ OLSUN BE :) 1,5 YAŞINA KADAR ZORLANIRSIN SONRASI ÇOK İYİ OLUR :) HEM ALLAH KOLAYLIĞINI VERİR BENCE.
canım ama düşününce zeynep hep tek şuan bi başka çocuğu görünce heycanlanması, oynamak istemesi çok normal yani.
biz ikiziz erkek ikizim var. hep beraber oynardık arkadaşı anca ergenlikte aradık.
canım ama düşününce zeynep hep tek şuan bi başka çocuğu görünce heycanlanması, oynamak istemesi çok normal yani.
biz ikiziz erkek ikizim var. hep beraber oynardık arkadaşı anca ergenlikte aradık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?