Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok sevindim

ama unuttum hıhhniye gelmediniz

Yavruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm hamilemisin???? Ayy çok mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Annecin nasıl oldu merve.

Gecmis olsun canim tez zamnda ol ve iyiles ins.

Canım Allah şifalar versin.

Bebeklerin içinde çok sevindiğimi tekrar belirtmek isterim.

Bebeklerin ne alaka ya Allah mı söyletti ne :) tüp yaptırdın sanırım. hadi hayırlısı bakalım.

estetik mi olcan yawyummmmmmmmmmmmmmmmm bende gelim benim burnum büyük ya acık yontturcam bende :)

Kızlar nasılsınız?Merve hamilemisin canım çok sevindim senin adına Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahNe güzel aynı zamanlarda iki hamile arkadaşımız oldu Şeymada hamileymiş Allah olmayanlarada nasip eder inşalalh çocuklar yorsada kızsakta evlat bambaşkaymış

Sevcancığım bu arada telefonda söylemeyi unutmuşum burda geçmişide okuyamadım haksever mevlutte söylemişti ablan bebeğinimi kaybetmiş?Çok üzüldüm geçmiş olsun herşeyin hayırlısı Allah gönlüne göre verir inşallah.Bu arada sanada geçmiş olsun hayırdır burun ameliyatımı olacaksın?

Canım öğleden sonra uyutmaya çalışın,geç uyanırsa gecede geç yatar uykuları düzensiz olur çok haklısın o yorgunluk uykusuzluk bendede var benimkide geceleri arada kalkıyor uykum kaçıyor sonra.Dün akşam 9 gibi tv nin karşısında uyuyup kalmışım yorgunluktan hiç durmuyolarki maşallah şu sendromlu zamanları geçseydi bir biraz dinginleşselerSe

saol baharcım . Allah bir tane daha nasip etsin diliyorum inşallah.

Evet burun ameliyatı olucam kısmetse artık. uzun zamandır olucam olucam olmadım zaten. :) ama estetik değil ya. eğrilik falan var.

nerden bildin :)
sen gelemessin senin bebeen güççük. :)

estetik için bebeği kayınvaldmee bırakırım :)) şaka bi yana benim burnum küçükken küçücükmüş ya ergenlikte büyüdü :) kızımınkide maşallah okkagb fındık gb bide kalkık inş öle kalır

aaaaa şeymeda mı hamile hamza mıydı halilmiydi eşinin bi arkadaşı vardı onun yüüznden yapmıcaktı kandırdı herelde eşi hayırlısı olsun maşallah maşallah bu 2014te hamile kalmayan kalmadı iyiki dogurmuşum yoksa çooooooooooooooooooook aglardım ne güzle amile bebek haberlerine sevinmek sevinmek ağlamamak ne güzelmiş çok şükür

canım bunların sendromu bitermi 2 yaşına kada ruyuymayı bekleme diyolar he 2 yaşındada sendromu başlar gece uyusanda gündüzler kavus olur 2 yaş sendromundaNDA 4 YAŞINDA ÇIKIYOLAR TABİ İYİ ÇIAKRSANIZ NE MUTLU BİDE DELİRİP ÇIKARSAN ÖMÜR BOYU CEKERSİN YAZI OKUDUM 1BUCUK 4 YAŞ ARASI NE KADAR AZ HAYIR DERSEN COCUK HAYIRIN ANLAMINI O KADAR İYİ ANALRMIŞ ZITLAŞMAYIN HE HE DEYİN DİYO BU SENDROM ANLARINDA AMA TABİ SABIR LAZIM ÇOK ŞEY BİLİYORUM AMA UYGULAMA 0 :d

Canım Allah şifalar versin.

Bebeklerin içinde çok sevindiğimi tekrar belirtmek isterim.

Bebeklerin ne alaka ya Allah mı söyletti ne :) tüp yaptırdın sanırım. hadi hayırlısı bakalım.

canım biz ıkıtane kese görduk ama bırı gerıden gelıyomuş kalp atıslarında bellı olucak 1 mı 2 mı dıye kalbın temız hemen hıssettın 2 oldugunu :)

Allah razı olsun canım inş hayırlısıyla yüzünü görmekte kısmet olur.şeymayada çok sevındım allah kucagına sağlıkla almayı nasıp etsın

2izmi allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok zor kolay gelsin şimdiden :) rabbim tamamnı erdirsin

GÜNAYDIN KIZLAR.
MERVECİM HAYIRLISI OLSUN AMA İKİZ OLSUN BE :) 1,5 YAŞINA KADAR ZORLANIRSIN SONRASI ÇOK İYİ OLUR :) HEM ALLAH KOLAYLIĞINI VERİR BENCE.

GÜNAYDIN KIZLAR.
MERVECİM HAYIRLISI OLSUN AMA İKİZ OLSUN BE :) 1,5 YAŞINA KADAR ZORLANIRSIN SONRASI ÇOK İYİ OLUR :) HEM ALLAH KOLAYLIĞINI VERİR BENCE.
emşn misin cnaım yaa carsamba hatime gittim ben adettim kıızmdan 1 ay büyük bi kız var arakdasın oynarlar diye götürdüm hem bakarım annesi okur dedim allahım delirttiler beni birbirlerini görünce cıglık atmalar heycanlamalar biizmki agladı hep alcak eline sıkcak ısırcak kızı böle deliriyo tutuyorum diye nabcamı sasırdım yarım saatte 1 kilo vermişimdir aman dedim 2iz olsa nabcakmışım bilmem dedim kızım en iyisi olsa emzirmek uyutmak ne bilim ya çok zor allah kolaylık versin 2iz arabası görümmü hep allah yardımcınız olsun diyorum zaten :))))

canım ama düşününce zeynep hep tek şuan bi başka çocuğu görünce heycanlanması, oynamak istemesi çok normal yani.
biz ikiziz erkek ikizim var. hep beraber oynardık arkadaşı anca ergenlikte aradık.

2izmi allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok zor kolay gelsin şimdiden :) rabbim tamamnı erdirsin

amın canımm sağlıkla gelırler inş

GÜNAYDIN KIZLAR.

ben 4 sene rahat ettım artık rahatsız olmanın vaktı geldı inş :)

canım ama düşününce zeynep hep tek şuan bi başka çocuğu görünce heycanlanması, oynamak istemesi çok normal yani.
biz ikiziz erkek ikizim var. hep beraber oynardık arkadaşı anca ergenlikte aradık.

aaa sendemı ıkızsın nekadar guzel

aaaaaaa sen ikiz misin benim nie haberim yok iyiki erkekmiş 2 sevcxan allah allah düşünemiyorum :)) komşum 2iz bide aynılar camda görünce naber pınar diyom bazen gelmiş oluyolar ben pınar değilim diyo ses aynı görüntü aynı şive mimik hepsi aynı kavus gb

günaydın iyi haftalar kızlar hepinize
sevcanım işallah hayırlısı ile atlatırsın canım ameliyatını daha önce ben de oldum eğrilik vardı kemik aldılar kolay bir operasyon canım sıkıntı yapma kendine

mervecim canım hadi bakalım işallah ikizlerin mi gelecek allahım gönlüne göre versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…