Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.

amin canım Allah razı olsun

merhabalar bende bursadanım yani 2 yıllık bursalıyım nasılsınız :)

Merhaba kızlar.

Merve ikiz olduğu kesinleştimi kalp atışlarını duydunuz mu? :)

Siyahbeyaz aramıza hoş geldin. Hangi semtte oturuyosunuz? sanırım evlenip yerleştin.

Merhaba kızlar.

Siyahbeyaz aramıza hoş geldin. Hangi semtte oturuyosunuz? sanırım evlenip yerleştin.

canım dakkam bitmiş 21ine kadar arayamıyorum :) sonradan gördüma radıgını dönemedim bu akşamda ufuk evde yok bana mı gelcektin öfff ne zor telefonsuzluk duman ateş yakıp haber edicem

Merhaba kızlar.

Hoşbuldum terminale yakınım ben evet evlenip geldim sonradan bursalıyım :)

canım dakkam bitmiş 21ine kadar arayamıyorum :) sonradan gördüma radıgını dönemedim bu akşamda ufuk evde yok bana mı gelcektin öfff ne zor telefonsuzluk duman ateş yakıp haber edicem

Yok canım ya öylesine aramıştım :)
ararım yine :)
Önümüzdeki hafta bi akşam geleyim ben sana ararım kocan evde değilse gelirim :)

iyi geceler arkadaşlar ya ben konu açmak istiyorum fakat hiçbiryerde konu aç butonu yok bende neden acaba ?

iyi yaptın bursayla ilgili çok şeyler var ama çok aktif değiliz nedense :)

iyi yaptın bursayla ilgili çok şeyler var ama çok aktif değiliz nedense :)
galiba öyle :) olsun bol bol sohbet etmek için bence en güzel yer kk. ben burda çok güzel şeyler başaran bayanlar tanıyorum neredensiniz bu arada?
bende kendimi tanıtayım :)
ismim büşra 23 yaşındayım heykelde oturuyorum aslında turizm / mutfak öğretmeniyim ama şu anda yeni mezun olduğumdan seneye kpss ye giricem ve iş arıyorum düzgün bir iş buşlursam devam edicem :) sözlüyüm eylülde evlenicem nasipse bir iki haftaya kadar nikahımız var ama düğün 12 eylül :)

Aaaa çok sevindim Allah mutlu etsin inş tamamına erdirsin :) ben buraya yeni yeni takılmaya başladım hoşuma gitti doğrusu.bende evliyim 2 senelik 27 yaşındayım çalışmıyorum bende kafama göre iş bulamadım çünkü bu arada bursaya evlilikten dolayı yerleştim ama alıştım gibi artık :)

bursa kolay alışılan şehirlerden birisi :) ne arasan her bölgede elinin atında insanları güzel ( bazıları berbat o ayrı ama genel olarak iyi ) al benden de o kadar ben şimdilik ofis işi falan olsun istiyorum ama sevdicek sekreterlik v.s. olmaz diyor üni. mezunu öğretmensin az daha sabret diyor da gel gelelim olmuyor öyle :S düğün masrafları var çalışmam lazım valla bizden başka uğrayan yok gibi sohbete ama olsun biz dertleşiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…