- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
selam Kızlar nasılsınız?
öpüyorum sizi :)
amin canım Allah razı olsungünaydın iyi haftalar kızlar hepinize
sevcanım işallah hayırlısı ile atlatırsın canım ameliyatını daha önce ben de oldum eğrilik vardı kemik aldılar kolay bir operasyon canım sıkıntı yapma kendine
mervecim canım hadi bakalım işallah ikizlerin mi gelecek allahım gönlüne göre versin canım benim
Merhaba kızlar.
Merve ikiz olduğu kesinleştimi kalp atışlarını duydunuz mu? :)
Siyahbeyaz aramıza hoş geldin. Hangi semtte oturuyosunuz? sanırım evlenip yerleştin.
Hoşbuldum terminale yakınım ben evet evlenip geldim sonradan bursalıyım :)Merhaba kızlar.
Merve ikiz olduğu kesinleştimi kalp atışlarını duydunuz mu? :)
Siyahbeyaz aramıza hoş geldin. Hangi semtte oturuyosunuz? sanırım evlenip yerleştin.
canım dakkam bitmiş 21ine kadar arayamıyorum :) sonradan gördüma radıgını dönemedim bu akşamda ufuk evde yok bana mı gelcektin öfff ne zor telefonsuzluk duman ateş yakıp haber edicem
Hoşbuldum terminale yakınım ben evet evlenip geldim sonradan bursalıyım :)
a.s hoşgeldin :)selam kızlar benide alır mısınız araya???
galiba öyle :) olsun bol bol sohbet etmek için bence en güzel yer kk. ben burda çok güzel şeyler başaran bayanlar tanıyorumiyi yaptın bursayla ilgili çok şeyler var ama çok aktif değiliz nedense :)
Aaaa çok sevindim Allah mutlu etsin inş tamamına erdirsin :) ben buraya yeni yeni takılmaya başladım hoşuma gitti doğrusu.bende evliyim 2 senelik 27 yaşındayım çalışmıyorum bende kafama göre iş bulamadım çünkü bu arada bursaya evlilikten dolayı yerleştim ama alıştım gibi artık :)galiba öyle :) olsun bol bol sohbet etmek için bence en güzel yer kk. ben burda çok güzel şeyler başaran bayanlar tanıyorumneredensiniz bu arada?
bende kendimi tanıtayım :)
ismim büşra 23 yaşındayım heykelde oturuyorum aslında turizm / mutfak öğretmeniyim ama şu anda yeni mezun olduğumdan seneye kpss ye giricem ve iş arıyorum düzgün bir iş buşlursam devam edicem :) sözlüyüm eylülde evlenicem nasipsebir iki haftaya kadar nikahımız var ama düğün 12 eylül :)
bursa kolay alışılan şehirlerden birisi :) ne arasan her bölgede elinin atındaAaaa çok sevindim Allah mutlu etsin inş tamamına erdirsin :) ben buraya yeni yeni takılmaya başladım hoşuma gitti doğrusu.bende evliyim 2 senelik 27 yaşındayım çalışmıyorum bende kafama göre iş bulamadım çünkü bu arada bursaya evlilikten dolayı yerleştim ama alıştım gibi artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?