Evet düğün öncesi masraf çok malesef inş gönlüne göre bir iş olur satış temsilciliği falanda olabilir hiç yoktan iyidir ama ondada deneyim arıyorlar arkadaşlarına falan söyledinmi belki bulabilirler en güzel referans arkadaştır çünkü.bende öyle işler bakıyordum hatta busmek başvurdum bilgisayarlı muhasebe ama şubatta alacaklarmış beni daha çok var ne yazıkkibursa kolay alışılan şehirlerden birisi :) ne arasan her bölgede elinin atındainsanları güzel ( bazıları berbat o ayrı ama genel olarak iyi ) al benden de o kadar ben şimdilik ofis işi falan olsun istiyorum ama sevdicek sekreterlik v.s. olmaz diyor üni. mezunu öğretmensin az daha sabret diyor da gel gelelim olmuyor öyle :S düğün masrafları var çalışmam lazım valla bizden başka uğrayan yok gibi sohbete ama olsun biz dertleşiriz :)
galiba öyle :) olsun bol bol sohbet etmek için bence en güzel yer kk. ben burda çok güzel şeyler başaran bayanlar tanıyorumneredensiniz bu arada?
bende kendimi tanıtayım :)
ismim büşra 23 yaşındayım heykelde oturuyorum aslında turizm / mutfak öğretmeniyim ama şu anda yeni mezun olduğumdan seneye kpss ye giricem ve iş arıyorum düzgün bir iş buşlursam devam edicem :) sözlüyüm eylülde evlenicem nasipsebir iki haftaya kadar nikahımız var ama düğün 12 eylül :)
Aaaa çok sevindim Allah mutlu etsin inş tamamına erdirsin :) ben buraya yeni yeni takılmaya başladım hoşuma gitti doğrusu.bende evliyim 2 senelik 27 yaşındayım çalışmıyorum bende kafama göre iş bulamadım çünkü bu arada bursaya evlilikten dolayı yerleştim ama alıştım gibi artık :)
bursa kolay alışılan şehirlerden birisi :) ne arasan her bölgede elinin atındainsanları güzel ( bazıları berbat o ayrı ama genel olarak iyi ) al benden de o kadar ben şimdilik ofis işi falan olsun istiyorum ama sevdicek sekreterlik v.s. olmaz diyor üni. mezunu öğretmensin az daha sabret diyor da gel gelelim olmuyor öyle :S düğün masrafları var çalışmam lazım valla bizden başka uğrayan yok gibi sohbete ama olsun biz dertleşiriz :)
Ben çok sevdim burayı aslında özellikle aynı şehirde olduğumuz kişilerle sohbet güzel biz ev hanımları kafamızı dağıtıyoruz böylelikle :) bende osmangazideyim bu arada :)hg aramıza bende 25 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim hamile kalınca ara verdim şimdi kızımı büyütmeye çalışıyorum 9 aylık bi kızım var sonradan buluca kıymatlı oldu bıramam büyüyüynce beraber başlıcaz gene kreşe8 senenlik evliyim mutluyum çocukluyuma rtık çok şükür benden bu kadar hımm adım özge kızımda zeynep :)
aslında daha cok ilgilenicem ben sizle ama kızımın maşallahı var sevcanım çok aktifti oda giremiyo artık bi o bi ben zaten diğerleri arada bi ugrayıp iyiyiz diyolar aslında çok aktiftik buluşmalar günler piknikler yaptık birbirimizin özel günlerine gittik ama büyü bozuldu bişi oldu herkez savruldu ayrı ayrı bişeylerimiz oldu denk geldi anlıcanız umarım eski bol sohbeti günlerimize döneriz eskilerle yada yeni gleen arkadaşlarımızla :) ben osmangazideyim bu arada
Diş çıkamadımı görünüyor mu hiç20lik dişim maf etti beni 10günü geçti çarşamba ameliyatla alcak dişimi puff çok korkuyorum ödüm patlıyo gelene kadar eve agladım dün:) herşeyden korkar oldun çok hassasım bu dogum beni çürüttü :) hemen seneryo yazıyorum ölüyorum kızıma başkası bakıyo böle kötü filan pöff işte
2sene önce cıktı çürüdü dolgu olduDiş çıkamadımı
Diş çıkamadımı görünüyor mu hiç
Neden ameliyatla alınacakki.bende geçen ay çektirdim 20 lik dişi2sene önce cıktı çürüdü dolgu oldu
ne bilim öle didi de bildigimiz ameliyat değil anladıgım kadarıyla apse var yirmilik dişimin yarısı yok zaten oymuştu çürük diye yani o dolgulu tarafı düşünki arkadaki et apse yapıp dişin üstüne çıktı :/ bol uyuşturup alıcakalrda nasıl cıkcak o ordan bilmemNeden ameliyatla alınacakki.bende geçen ay çektirdim 20 lik dişi
Hehehe hiç korkma bence uyuşturduklarında hiç hissetmiyorsun büyük ihtimal önce antibiyotik verirler.ben ilk defa diş çektirdim çom korkuyordum ama hiçte öyle olmadı gayet rahattı.panayırda Nalan görgülüye gittim öneririm çok iyi bir doktor sen nereye gittin bu aradane bilim öle didi de bildigimiz ameliyat değil anladıgım kadarıyla apse var yirmilik dişimin yarısı yok zaten oymuştu çürük diye yani o dolgulu tarafı düşünki arkadaki et apse yapıp dişin üstüne çıktı :/ bol uyuşturup alıcakalrda nasıl cıkcak o ordan bilmempüff hiç sevmiyorum dişçiyyi resmen kalebodsur fayans ustası matkap var malası var sıvıyo harç yapıyo resmen inşaat ustası gb :)) minyatür ekimanları sadece :)
Hehehe hiç korkma bence uyuşturduklarında hiç hissetmiyorsun büyük ihtimal önce antibiyotik verirler.ben ilk defa diş çektirdim çom korkuyordum ama hiçte öyle olmadı gayet rahattı.panayırda Nalan görgülüye gittim öneririm çok iyi bir doktor sen nereye gittin bu arada
hg aramıza bende 25 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim hamile kalınca ara verdim şimdi kızımı büyütmeye çalışıyorum 9 aylık bi kızım var sonradan buluca kıymatlı oldu bıramam büyüyüynce beraber başlıcaz gene kreşe8 senenlik evliyim mutluyum çocukluyuma rtık çok şükür benden bu kadar hımm adım özge kızımda zeynep :)
aslında daha cok ilgilenicem ben sizle ama kızımın maşallahı var sevcanım çok aktifti oda giremiyo artık bi o bi ben zaten diğerleri arada bi ugrayıp iyiyiz diyolar aslında çok aktiftik buluşmalar günler piknikler yaptık birbirimizin özel günlerine gittik ama büyü bozuldu bişi oldu herkez savruldu ayrı ayrı bişeylerimiz oldu denk geldi anlıcanız umarım eski bol sohbeti günlerimize döneriz eskilerle yada yeni gleen arkadaşlarımızla :) ben osmangazideyim bu arada
20lik dişim maf etti beni 10günü geçti çarşamba ameliyatla alcak dişimi puff çok korkuyorum ödüm patlıyo gelene kadar eve agladım dün:) herşeyden korkar oldun çok hassasım bu dogum beni çürüttü :) hemen seneryo yazıyorum ölüyorum kızıma başkası bakıyo böle kötü filan pöff işte
Sevcan cnm mrb evet mahalle olarak iyi değilde alışveriş merkezleri Allahtan yakın tabi :) evet evimiz bizim oyüzden taşınamıyoruz :) bu arada bende muhasebe eğitimi almak istiyorum busmek sıra çok olduğu için sıra bize gelmiyor tabi.özel bir kursla konuştum 2 hafta sonra inşaallah oraya başlıcam sence eğitimi aldıktan sonra bu tarz kurstan mezun olacağım için iş bulmakta sorun yaşarmıyım canım
kendi mesleğini niye yapmıyorsun.Önlisans kuaförlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?