Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Evet düğün öncesi masraf çok malesef inş gönlüne göre bir iş olur satış temsilciliği falanda olabilir hiç yoktan iyidir ama ondada deneyim arıyorlar arkadaşlarına falan söyledinmi belki bulabilirler en güzel referans arkadaştır çünkü.bende öyle işler bakıyordum hatta busmek başvurdum bilgisayarlı muhasebe ama şubatta alacaklarmış beni daha çok var ne yazıkki

hg aramıza bende 25 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim hamile kalınca ara verdim şimdi kızımı büyütmeye çalışıyorum 9 aylık bi kızım var sonradan buluca kıymatlı oldu bıramam büyüyüynce beraber başlıcaz gene kreşe 8 senenlik evliyim mutluyum çocukluyuma rtık çok şükür benden bu kadar hımm adım özge kızımda zeynep :)

aslında daha cok ilgilenicem ben sizle ama kızımın maşallahı var sevcanım çok aktifti oda giremiyo artık bi o bi ben zaten diğerleri arada bi ugrayıp iyiyiz diyolar aslında çok aktiftik buluşmalar günler piknikler yaptık birbirimizin özel günlerine gittik ama büyü bozuldu bişi oldu herkez savruldu ayrı ayrı bişeylerimiz oldu denk geldi anlıcanız umarım eski bol sohbeti günlerimize döneriz eskilerle yada yeni gleen arkadaşlarımızla :) ben osmangazideyim bu arada

20lik dişim maf etti beni 10günü geçti çarşamba ameliyatla alcak dişimi puff çok korkuyorum ödüm patlıyo gelene kadar eve agladım dün:) herşeyden korkar oldun çok hassasım bu dogum beni çürüttü :) hemen seneryo yazıyorum ölüyorum kızıma başkası bakıyo böle kötü filan pöff işte

Ben çok sevdim burayı aslında özellikle aynı şehirde olduğumuz kişilerle sohbet güzel biz ev hanımları kafamızı dağıtıyoruz böylelikle :) bende osmangazideyim bu arada :)

Diş çıkamadımı Diş çıkamadımı görünüyor mu hiç

Neden ameliyatla alınacakki.bende geçen ay çektirdim 20 lik dişi
ne bilim öle didi de bildigimiz ameliyat değil anladıgım kadarıyla apse var yirmilik dişimin yarısı yok zaten oymuştu çürük diye yani o dolgulu tarafı düşünki arkadaki et apse yapıp dişin üstüne çıktı :/ bol uyuşturup alıcakalrda nasıl cıkcak o ordan bilmem püff hiç sevmiyorum dişçiyyi resmen kalebodsur fayans ustası matkap var malası var sıvıyo harç yapıyo resmen inşaat ustası gb :)) minyatür ekimanları sadece :)

Hehehe hiç korkma bence uyuşturduklarında hiç hissetmiyorsun büyük ihtimal önce antibiyotik verirler.ben ilk defa diş çektirdim çom korkuyordum ama hiçte öyle olmadı gayet rahattı.panayırda Nalan görgülüye gittim öneririm çok iyi bir doktor sen nereye gittin bu arada

canım ben 5 gün kullnıcam öyle giicem zaten antibiyotiği ben kemal beye gidiyorum eskiden bizim mahalledeydi şimdi yeni hastane acmışlar baya lüks yapmışlar hiç fiyatta sormadım bilmiyorum valla sen kaça yaptırmıştın bi arayıp sorsam iyi olcak çünkü öyle böyle değil baya lüks olmuş dünya gözü biliyomusun kükürtlüde onun yanına harika manzaral bi yer açmışlar çekirge diş adı 5 yıldız 10 numara verdim ama tırsttımda hiç paragöz değildir kendisi aile doktorumuz ama mekan süperlenince tabi haliyle masrafları bizden çıakrırılar

ben bursada yeni sayılırım canım benim oyuzden pek bilmiyorum tabi ben 200 e çektirdim dişimi ama sizin aile doktoruysa eminsen git tabi en fazla 50 100 farkeder yani onuda gözden çıkarmak gerekir tabi çünkü senin diş daha fazla özen ister benimki sağlamdı çürük yok dolgu yok getttiiii sağlam dişimm :)

ay maşşallaaahhhh sana canım ne güzel hemencik anne olmuşsun darısı başıma inşallah inşallah döneriz bu arada bende merkezdeyim komşu çıkıyormuşuz ne gülerim

ben çektirdim 2 3 sene kadar önce benim kanal tedavisi olduğum dişimi aldılar ameliyatla ama benim morfin ve uyuşturucu iğneye karşı intoleransım var yani etki etmiyor bana hiç bir şekilde o yüzden çok fena geçmişti. uyuşuyorsa bünyen hiç birşey anlamazsın ama uyuşma olmuyorsa işin zor. bu arada doktordan eminsen düşünme yok doktor arıyorsan tam osmangazi kaymakamlık binasının karşısında irfan bey var ben oraya gidiyorum ihtiyaç duydukça ameliyatıda ankara üniversitesinde olmuştum öğrenciyken

Merhaba arkadaşlar büşra hoş geldin sende aramıza. Allah şimiddien mesut bahtiyar etsin... Evlende gör gününü
Neden nikahı önce yapıyosunuz tayin olayınız falan mı, var. Yada taminat, çeyiz parası vs
epey zaman var nişana riskli bi olay bencede iyi göze alabilmişsin.

Benimde 4 yaşında bir kızım var muhasebeciyim fabrikada. yıldıırmda evimiz.
(haksever)Özge hemencik anne olamadı bu arada :) 7 senecik uğraştı. Allah evladını ona bağışlasın.

Siyah beyazcım nedne beğenmedin terminal tarafını mahalle olarak iyi değildir eminimde anatolyum ikea falan var canın sıkılınca tur atmaya güzel bence
eviniz kendinizin mi? belki taşınırsınız sonra.

konu açabildin mi? naptın.

Sevcan cnm mrb evet mahalle olarak iyi değilde alışveriş merkezleri Allahtan yakın tabi :) evet evimiz bizim oyüzden taşınamıyoruz :) bu arada bende muhasebe eğitimi almak istiyorum busmek sıra çok olduğu için sıra bize gelmiyor tabi.özel bir kursla konuştum 2 hafta sonra inşaallah oraya başlıcam sence eğitimi aldıktan sonra bu tarz kurstan mezun olacağım için iş bulmakta sorun yaşarmıyım canım

canım malesef bi işe yaramaz kurs falan, sadece tecrübeye önem veriliyor çünkü. hem kursla öğrenilecek bir şey yok, pratikte öğrenmen lazım.

misal ticaret lisesi mezunları 4 yıl eğitim alıyorlar ama yinede iş bulmakta zorlanıyorlar. Tavsiyem Bi büroda ön muhasebeci olarak başlaman ilk yıllar az maaşla çok iş yaparsın ama sonra sana epey faydası olur.
Ne mezunuydun.

Yani şöyle ben muhasebe kursuna gitsem tabi sonra çalışıcam biryerlerde ve eğitimi lisansa çeviricem açık öğretimle işletme okumayı düşünüyorum.3 5 sene dediğin gibi çalışıp deneyim kazanmam gerekiyor

Sevmiyorum açıkçası kuaförlük. Amaannn zaten çocukta düşünüyorum ne ara çalışıcamda öğrenicem orası muamma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…