Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

çiftehavuzlR DOLMUŞ DURANA YAKINIM BEN YAKINMISIN BANA :)) hemencik anne olmadım cok çektim ama anne olmak daha zormuş valla :))) rabbim zamnını biliyomuş 17de nişanlandım 18de evlendim ben 8 senelik evliyim aminnnnnnnnnnn darısı başınıza :)

biizmde aile doktorumuz dişçimiz bakalım kaça patlıcak bana biizm evin yakınındaydı muanesi şidi çok lüks biye açmış dünya göz var kükürtlüde onun yanına çekirge diş diye açmış bildigin hastane olmuş korktum çok lüks olunca bakalım yarın 11de alıcak dişimi korkudan ölmessem iyidir :)

Arkadaşlar şu buluşma olayına oy veremiyormuyuz olmuyor bende

canım o seneler önceydi :) buluşma yok artık yani benim kocam izin vermiyo bi pikniğe gittim bikere pınar arakadaşımın bebek mevlidine gittim oda mudanyada kayınvaldemlere cok yakın oturuyo kayınvaldemle izin verdi eşim piknikte biizim evin yakınında osmangazi parkındaydı onada komşularımla izin verdi öyle gittim sevcana gittim bikerede bebek mevlidime geldi kaç kere bana geldide kırk uçurmak için izin verdi eşim yoksa vermezdi sevcan bebek mevlidinde özgeyid ebana salcan diye kualnı çekmiş ona saldı :))) ama diğer kızlar cok görüştü gün felan yaptılar ama onalrda buluşmuyo artık ( belki yine güzel günlere döneriz buraya gleirlerse faceci oldualrda kendileri hıhh:)

saol canım hereşeyi anlatıvermişin canımmmmmmmmmmmmmm dün akşam biz kızla ölüyoduk yahu çorba içtikl bi gün dışarda kaldı çorba mutfakta yani buzdolabına kymamıştım bouzlmuş herelde ama kokmuyodu cocuga yedirdim bi kustu allahım ödüm koptu sonra ben yedim zeynebi emzirdim sarr gene kustu su içirdim sarr kustu uyutcam ac uyumuyo mama yaptım burnundan geldi kustu bişi yedirmedim uyuttum ayamda sallarken ben fena oldum ayamdan zor bıraktım tuvalete zor yetiştim şarşar 5-6 kere bacakalrımın bağı çözüldü çıakrdım ödüm koptu ufuk kütahyadaydı kimse yok hemen kayınvaldemi cardım gece mece geldi bize baktı akşam ( ehliyet var araba kapının önünde uyuz oldum kendime öğrenmem lazım pratik şart korkuyorum hemen hastaneye giderdim kendimi çok aciz hissettim ( nasıl öğrencem nasıl cesaretimi oplucam bilmiyorum ya panik atak gbyim arabada aslında iyi kullanıyorum hoş 2 senedir elimi sürmedim hele dogumdan sonra bi tuhaf oldum ((

merhaba canım hoşbuldum öncelikle maşallah herbirşeyi herkesi ne güzel anlatmışsın bu arada evet ben babamdan emekli maaşı alıyorum o sebeple anneme devretmek yada çeyiz parası alabilmek için nikahı işe başlamadan yapmam lazım. şu aralardada işe acilen girmem lazım çeyiz di derdiydi falan baya iş yani nişanlılık zor değil biz çok çok zorluk çektik. bir araya gelebilmek en az 10 senemizi alır derken 1. senemiz olamadan sözlendik ama ailem çok zorluk çıkarttı. şimdi çok çok şükür araları çok iyi aramız çok iyi baya sınavdan geçtik ama sevgimiz baki kaldı o sebeple güvenim yada güvenimiz tam yani :)

canım benim pek küçükte evlenmişsin olsun bak dediğin doğru rabbim doğru zamanda vermiş çocuk sana annelik yetin tam oturmuştur şimdi. bu arada çok çok geçmiş olsun tatlım. ben heykelde oturuyorum canım zafer dolmuş duraklarının orada çifte havuzların durağı neresi bilmiyorumki yakınsak gelirim bebişini sevmeye sana yardımcı olmaya falan. hiç çekinme yani. bu arada araba mevzusunda bende sen gibiyim 2011 den beri ehliyetim var ama arabamız hiç yoktu olmadıda o yüzden pratik hiç yok birde arabaya binince sanki araba hiç durmuycakmış gibi geliyor bana pratikle aşılır dedik dükkanımız vardı nişanlımla açtığımız onu devrettik araba aldık karşılığında onunla kullanmayı öğreneyim dedim hiç değilse ilk gece gittik organize sanayinin oraya dur kalk falan filan yaptık baya bi sonra taa sanayiden heykelin göbeğine kadar ben getirdim arabayı :) gel gör ki o gece nişanlımın kendi dükkanının orda arabayı park etmiştik dükkanın güvenlik kamerası falan var birşey olmasın arabaya diye sarhoşun teki köprüden uçmuş köprü demirleri arabanın sol aynasını kaputumu falan mahvetmiş hep. bende aynasız tehlikeli olur diye kullanmıyorum. arabayı alalı 24 saat olmadan kaza yaptık yani :) bakalım eksper gelecek te not tutacakta yaptıracaklar arabayı karşı taraf hatası masrafı onlar karşılıyacak o yüzden biz yaptırmadık hala bekliyoruz garibim benimki, kör misali kullanıyor arabayı allahtan şöförlüğü dikkati falan iyide birşey olmadı bugüne kadar.

Çok geçmiş olsun canım ya. acaba çorbadanmı kesin çünkü anlardın bozuk olsaydı, tavuk çorbasımıydı.
Nirde kayınvaliden geleene kadar arasaydınya cnaım bizi, biz gelirdik hastaneye götürürdük 5 dakikada bundan sonra biz aklında olalım olur mu?
Çok şükür bişey olmamış yavrucum ya.
bu arada kocan başka hangi akşam yok. Perşembe var mı? :) geleyim. Cuma da olur.

Allah tekrardan tamamına erdirsin canım. Babana da Allah rahmet eylesin.
Sıfırmıydı arabanız. Cana geleceğine diyorum ama eminmki çok üzülmüşsünüzdür.
Sahi sen hangi semtte oturuyodun. Düğün salonu tuttunuz mu? :)

Aman sizinkide bişey mi? Bizde eşimle 6 yıl sevgilikten sonra evlendik. ne benim babam kocamı istedi, ne kaynanam beni istedi :)) sebep ne dersen sebepte yok, öylede garip bişey...
neyse zorla istemeye getirdi kocam kaynanamı, babama da kaçarım dedim öyle verdi, evlendik. Çok şükür mutluyuz, ama geçim sıkıntısı çok zor... önce düğün borçları, şimdi ev borcu derken 7 yılı devirdik. eşimsiz bir günümü hatırlamıyorum o derece 16 yaşımdaydım tanıştığımızda.

merinostan aşaya dogru inince orası beşyol lambalarından gitrincede biraz daha gidiyosun o caddede :) işte bende biraz fransızım özürlüyüm tarif bulma ve anlatma konusunda kemalpaşadan gelin geldim ama bursayı hiç bilmiyorum güya ilçesinde büyüdüm hiç bilmem bursayı 8 senede en iyi çarşıyı pazarı öğrendim mudanyayı gemliği iyi bilirim orlarda çok geziyorum hele mudanya tam yani bi oturdgum semti biliyorum bide gttiğim yerleri hep eşim arabayla taşıyo nerde ne var bilmem yeni evlendigimde markete gitcez nereye gidelim derdi eşim bende diyodum ya carfur olsun ya as merkez düşün yani biri bi uçta biri bi uçta eşimde dalga geçerdi istersen ikisinede gideriz yanana nasıl olsa diye amann karışık gleiyo ben küçük yerde büyüdüm büyük geliyo anlıcan :) geçmiş olsun kaza işte olcak oldumu gökten araba yagar üstüne düşer gene olur allah korusun nazar cıkmış diyelim arabayla heykele çıkmışsın daha ne olsun hoş geceleri boş oluyo gündüz asıl iş dur kalk dur kalk düşünemiyorum arabayı salarım ben geri :) bende iyice alışmıştım eski arabamızda eşim sattı dogan aldı onu kullamadım (hoş mazeret işte sevcanın maşallahı var arabada değil iş insanın kendisinde:) sonra palio aldı ama ben hamileydim kullanmadım sonra ocuk var daha hiç oturup denemedim bu arabayı yazın kayınpederimin pejosu avr onu denedim çalıştıramadım arabayı bi heycan bi korku bende panika tak mı ne vardır dogumdan sonra herşeyden korkar oldum zaten heycanalnıyodum hiç çalıştıramadım ehliyet aldıgım arabayı süper kullanıyodum ama öğretmenimiz uyuzdu vermiyodu düz yolda kullandırttı sadece ne trafige soktu ne biyere götürttü korkuyorum şimdide eşimde sag olsun arabada doguş o kadar gözü kapalı kullanır beni anlamıyo tabisi daha cok heycanalndırıyo :))

ah cnaım o gün belli oluyo gelip gelmice biliyosun yukarda amcası var onu bile arayamadım gel diyemedim kusuyoruz heryer maf oldu kusarken öyle fena oldumki ayıptır sölemesi donalrıma bile yaptım korkudan öldüm resmen bereket cocuk kustu kustu uyudu sonra benim kusmalar başladı elim ayam titre titre soyundum gyinmeye gidemiyorum durmuyo kusma giyindim battaniyeye sarıldım lavaonun önünde aman yanlızlık cok zor yukardaki amca yenge ama çarışmıyo işt eo yakınlıgı görmüyorum yoksa el olsa biiz hastaneye atın dedim on kere temizlik hastasılar ne arabaalrına binebilirim o halde ne cocumu bırakabilirim mıymıy bakamıyolar bişey demezlerdi ama yok işte içimden gelmiyo ablamlard agelirdi ama onlar bile aklımagelmedi canım bi kayananmı carımd edim onların coluk cocuk yok hemen gelirler diye oda gemlikte görümcemdeymi,ş arabaalrla geldi kadıncaz ödü kopmuş bizde o gelene kadar açıldık zeynep babannesini alkışlarla karşıladı diyom azcık hasta numarası yap bali

bu arada bugün eskişehire gitti gelir büyük ihtimalle kayınvaldem bizde yarın dişçiye gitcemya ay sonu ama ufukun işler yogun oluyo yarın kayınvaldemde iyi olursam döner eve ben ararım cuma felan gelmezse ufuk gelirsin canım kızınıda getir ama çok özledim :)

ALKIŞLARLARMI KARŞILADI pokluu...
ayy mıncırasım geldi. hala minyon mu? kilo aldımı azıcık :)
etrafımda o kadar çok minik çocuk varki anlatamam ne oldu bu çocuklara böyle diyorum inanki.

kızımsız gelirmiyim balım hiç. kuyruğum o benim biliyosun :)
cumada olabilir bak. arayabiliyomusun? ararsın buraya giremezsem. bu arada cuma bende sabahtan doktora gidicem :) ameliyat için... arap saçı oldu buda vallahi

canım benimki daha farklı hikaye. önce sorularına cevap vereyim sonrada anlatayım :) bu arada iklk önce teşekkür ederim canımcım rabbim daha beterinden korusun inşallah deyip sustuk :) babam içinde dostlar sağolsun. arabamız 0 değildi. dükkana karşılık reno twingo aldık bi tane bana. heykeldeyim canım ben. ziraat bankasının oradayım yani tam merkezde :) çarşıya pazara çıkarsan uğra hem dinlenmiş olursun hem bi çay içeriz düğün salonumuzu tuttuk eylül 12 de nasipse liva düğün salonunda yapıcaz düğünümüzü :) kına için ördekliyi düşünüyorum 120 kişilik diye gözüme az geliyor ama bilemedim :) fikrinizide almış olayım böylece :)
canım durumumuzuda sana özelden yazıyorum :)

ahahha benimkinde sinir stress yok bacım uzattı ayaklarını yaktı sigarasını tamamdır çık artık treafiğe dedi :) ben şok tabi. valla gece dediğim aşağı yukarı saat 9 falandı yani getirdim arabayı trafikte bir iki teklerim dedim ama istop etmedi hiç araba çok şükür he hala kendime güvenim yok debriyajla kişisel problemim olduğunu düşünüyorum :) yoksa bu kadar zorlamazdı beni :) sende mazeret uydurma artık bak bebeğin var allah muhafaza ya acil birşey olsa hastaneye gitmen gerekse ateşlense falan bir an evvel öğrenmeye bak. bursa içinde dert etme zamanla kurdu olursun

ALKIŞLARLARMI KARŞILADI pokluu...
ayy mıncırasım geldi. hala minyon mu? kilo aldımı azıcık :)
etrafımda o kadar çok minik çocuk varki anlatamam ne oldu bu çocuklara böyle diyorum inanki.

canım 9 aylık 8 *600 oldu ek gıdadan sonra iyi kilo aldık 3 ayda 3 kiloyayakın aldı 6 aylık 5*850ydi çünküm hala minyon ama gören baya büyüdügünü farkediyo ki sen küççükken gördün şimdi duru duragı yok senin kızını yer bile cocukları cok seviyo :))) hatta bigünde kıımla benide al geçerkene kent meydanına felan gidek çocukalrı eglendirek :)) bi cumarteside olabilir gündüz biizmki bayılıyo oynatırız yemek felan yeriz gözel lur biz babamızdan kaçabilirsek tabi

kızımsız gelirmiyim balım hiç. kuyruğum o benim biliyosun :)
cumada olabilir bak. arayabiliyomusun? ararsın buraya giremezsem. bu arada cuma bende sabahtan doktora gidicem :) ameliyat için... arap saçı oldu buda vallahi

arayabiliyorum canım dakkam bitmişti o zaman günüm dolmadan bitti için para koysamda paketim yenilenmiyodu neysekurtuldum millet nasl kontürsüz duruyo bilmiyom yahu :) 3 gün hapis gb oldu

ne dükkanınız var nişanlınla birlikte çalışıyosunuz herelde

aynen dün gece çok gücüme gitti aciz hissettim kendimi agladım cocuk uyudu acaba iyimi diyorum lavabodan yanıan gidemiyorum alıp hastaneye koşamıyorum herkez el geldi kimeye diyemedim teeee nerden insan cardım çok zor bide kimseye yük olmayı sevmem kimseye eywallah etmeyi sevmem eşime bile ki kendi kednimede bi mok yapamadım :)))

sevcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ufuk daha yeni varmış eşkişehire gelemez bu gece gelsede 12yi bulur kaıvaldem var geçinmezsen gel biliyosun çekinilcek insan da değildir kendüleri gel bu akşam istersen mucuk ben kuaföre gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm senin için sülenim hahaa

ohoohhooo özge hanımlar gezme planları yapıyor :)
gel bu cumartesi gidelim

yavrucum konuştuğumuz gibi...
bu akşam kocamla ilgileniyim biraz :) benim yavrukuş müsade ederse tabii.

Giyim mağazanız falanmı var yoksa

Düğün salonunu bilmiyorum liva neresidir :)
ama ördekli genelde kınalar için tutuluyormuş? sizin gelecek olan misafiriniz ne sayıda ona bakmak lazım canım.
Heykele yolum düşer düşmezmi hiç :) telefonunu ver özelden uğrarım
Ayrıyetten, Fotodakiler sizseniz ikinizde yakışıyosunuz birbirinize. Yaşlarınızda yakın gibi ayrıca :)

Aaaa üzüldüm buluşma zamanına denk gelmediğm için valla güzel olurdu aslında ama eşlerde biryerde haklı tabi tedirgin olabilirler birbirini tanımayan kişiler ama buluşmalar sonuçta alışveriş merkezlerinde kalabalık yerlerde olur genelde.bu arada geçmiş olsun valla üzüldüm Rabbim korumuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…