ohoohhooo özge hanımlar gezme planları yapıyor :)
gel bu cumartesi gidelim
mrhabalar. bende bursaada yaşıyorum. evluiyim. 3 çocuğum var
yavrucum konuştuğumuz gibi...
bu akşam kocamla ilgileniyim biraz :) benim yavrukuş müsade ederse tabii.
biliyosunki son gün belli oluyo bizim o iler işvele cilveler bakim ufuke vde olmazsa kandırabilirim çok büyük kabahati var süründürüyorum bu sıralar şekerim yemiyorumda yanındada yatmıyorum dahoş 3 gecedir eve gelmiyo o ayrı konu ona ceza verdiğimin farkında bilem değil
kimbilir şuanda nabıyonuss kıh kıh kıhhhhhhhhhhhh
Uyudum valla canım sonrada temizlik yaptım.şimdi yemek hazırlamaya başlıcam kayınpederi yemeğe çeğırdımm. Kimse yokmu ya bugun ne sessizlik böylee hanımlarrrrrrsiyahbeyaz günaydınnn... uyu valla işe git diyen yok zırlayan çocuğun yok... uyu anam uyu
Uyudum valla canım sonrada temizlik yaptım.şimdi yemek hazırlamaya başlıcam kayınpederi yemeğe çeğırdımm. Kimse yokmu ya bugun ne sessizlik böylee hanımlarrrrrr
deliii yaa :) yanıdna yatmıyosun tabiki mecburiyetten eve gelsin görürüm ben seni.
naptı adam.
Fırında patates tavuk yapıyorum pilav çorba salata yeterrr
Ayyy canımm keşke birşekilde ulaştırabilsrydim sana :) çok bekleme bari canın istiyosa hemen yarın yap :)boşver ya analtılmaz yaşanır durumlar o işinde ben çocugumdayım bi tuhaf oldu hayat bana az gelenleri bile arar oldum poff boşver boşver hiçbişey istediğim gb değil ama konuşunca öküz altında buza arayan oluyorum şeyimi yırtsam duymuyo anlamıyo çırpındıkça batıyorum ama tavşan daga küsmüş dagın haberi yok işte bu adar karışık ruh halim
hh canım tavuk sitiyodu zaten yarın bende alayım bali yada hafta sonu yaparım pufff(
Oooo sevindim valla dişine acımadıysa süper boğazında ağrı varmı bende olmuştu anesteziden dolayı çorba iç bugun bide ağzını çok açma doktor söylemiştir ama bende söylim yinede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?