Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ohoohhooo özge hanımlar gezme planları yapıyor :)
gel bu cumartesi gidelim

biliyosunki son gün belli oluyo bizim o iler işvele cilveler bakim ufuke vde olmazsa kandırabilirim çok büyük kabahati var süründürüyorum bu sıralar şekerim yemiyorumda yanındada yatmıyorum da hoş 3 gecedir eve gelmiyo o ayrı konu ona ceza verdiğimin farkında bilem değil

Günaydınlar kızlarr ben bugün erken uyandım kocacığı gönderdim ama dayanamıyorum galiba tekrar uyucammm

deliii yaa :) yanıdna yatmıyosun tabiki mecburiyetten eve gelsin görürüm ben seni.

naptı adam.

siyahbeyaz günaydınnn... uyu valla işe git diyen yok zırlayan çocuğun yok... uyu anam uyu
Uyudum valla canım sonrada temizlik yaptım.şimdi yemek hazırlamaya başlıcam kayınpederi yemeğe çeğırdımm. Kimse yokmu ya bugun ne sessizlik böylee hanımlarrrrrr

deliii yaa :) yanıdna yatmıyosun tabiki mecburiyetten eve gelsin görürüm ben seni.

naptı adam.

boşver ya analtılmaz yaşanır durumlar o işinde ben çocugumdayım bi tuhaf oldu hayat bana az gelenleri bile arar oldum poff boşver boşver hiçbişey istediğim gb değil ama konuşunca öküz altında buza arayan oluyorum şeyimi yırtsam duymuyo anlamıyo çırpındıkça batıyorum ama tavşan daga küsmüş dagın haberi yok işte bu adar karışık ruh halim

Fırında patates tavuk yapıyorum pilav çorba salata yeterrr

hh canım tavuk sitiyodu zaten yarın bende alayım bali yada hafta sonu yaparım pufff (

canlarım dişimi çektirdim dolgudan daha kolaymış yahu çok şükürboşluk var çenemde :) 6 sat normal konuşamadım .D dilim kocamandı kayınvaldem gitti 5 dakka ürmedi doktorum harikaydı :) bi dikişim var 1 hafta sonra alıncak dikiş anezteziyi çok verdigi için 6 saat emzirmedim biraz önce sütümü sagıp attım artık emzirebilirimde kuzucum ya cok memeye düşkün değil ama uyuca zmanalrda arıyo 2 fırt cekeyim be anneeee der gb bakıştık durduk bütün gün sürtüntü ısırdı yanakalrımı şimdi uyuyo eşimde gelcekmiş bugün lütfedicekler beyefendi

A Ayyy canımm keşke birşekilde ulaştırabilsrydim sana :) çok bekleme bari canın istiyosa hemen yarın yap :)

Oooo sevindim valla dişine acımadıysa süper boğazında ağrı varmı bende olmuştu anesteziden dolayı çorba iç bugun bide ağzını çok açma doktor söylemiştir ama bende söylim yinede :)

Eklentiler

• Kopyası DSC04490.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Kopyası DSC04573.webp
    101 KB · Görüntüleme: 67
  • Kopyası DSC04492.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 71
Oooo sevindim valla dişine acımadıysa süper boğazında ağrı varmı bende olmuştu anesteziden dolayı çorba iç bugun bide ağzını çok açma doktor söylemiştir ama bende söylim yinede :)

çok şükür bişi olmadı baya bi konuşamadım 4 saat sonra bile dilim kocamn gb hissediyorudum bide dişçiden çıktım agzımda tampon otobüs beklerken yol sordular bana anam ebebebebeeee konuşamıyorum işaret ediyorum dilsiz sandıalr beni acıyan gözlerle baktılar allahım dedim diş neki şükürler olsun çok zor ya herşeyimiz tamam bi yirmilik dişim olmasın dedim yani evet bugün sıvı tükedicem zaten kendi kanımla besleniyorum şuan miden bulanıyo kan durmadı ya ara ara kanıyo malesef( hala apse var zaten kan zor durur dedi doktorum civanımda :)

Töbe töbe adres soranlar keyifli zamanda gelmezlerkş zaten :) bende hatırladın şimdi bak bütün gün kan geliyor çok kötüydü yutmamaya çalış ben 2 dakikada bir banyodaydım dişimemi yanayım bütün gün banyolarda sürünmememi yanayım ne yorulmuştum o gün hep ayakta hep ayakta benimde dikiş bir hafta sonra alındı.bizleri nekadar korkutmuşlar dimi diş konusunda aslında ne kolay oluyormuş tabi doktoruna denk gelene şimdi ben çok mutluyum diş çıktı çıkmadı derdi sancısı kalmadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…