Selam kizlarr.
Akista denk geldimm
Bursa adini gorunce atladim:)
Bende bursaliyim fakat 1.5senedir baska bi ilde yasiyorum esimin isi dolayisiyla.
İki aydr bursaya gidemedik ozledimmmm:)
Töbe töbe adres soranlar keyifli zamanda gelmezlerkş zaten :) bende hatırladın şimdi bak bütün gün kan geliyor çok kötüydü yutmamaya çalış ben 2 dakikada bir banyodaydım dişimemi yanayım bütün gün banyolarda sürünmememi yanayım ne yorulmuştum o gün hep ayakta hep ayakta benimde dikiş bir hafta sonra alındı.bizleri nekadar korkutmuşlar dimi diş konusunda aslında ne kolay oluyormuş tabi doktoruna denk gelene şimdi ben çok mutluyum diş çıktı çıkmadı derdi sancısı kalmadı valla
Senin kızınmıııı
Selam kizlarr.
Akista denk geldimm
Bursa adini gorunce atladim:)
Bende bursaliyim fakat 1.5senedir baska bi ilde yasiyorum esimin isi dolayisiyla.
İki aydr bursaya gidemedik ozledimmmm:)
oyyy ballım tatlım nasılda güzle olmuşsun sen öyle.......
annen seni ısırtıyormu? bi ısısrık alıyım he :)
Geçmiş olsun bu arada canım.
Tekirdagdayim evet esim memur muhendis:)merhaba katıl bize takıl bize....
hangi ildesiniz? :)
eşin memur mu?
bende 25 yaşındayım kızım 9 aylık :)) oğlun uslu mu :) nerlerde oturuyosunhaksever
Hosbuldum tekirdagdayim.
Yas 25
Bi tane oglum var 5aylik:)
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :))
Oglum uslu diyeyim uslu olsun insallahbende 25 yaşındayım kızım 9 aylık :)) oğlun uslu mu :) nerlerde oturuyosun
Oglum uslu diyeyim uslu olsun insallah
Uykuyla pek aramiz yok onun disinda iyiyiz.
Tekirdagda oturuyprym canim.
Kizinin adi ne
Bizimki yavuz selim:)
Tekirdagdayim evet esim memur muhendis:)
tekirdağ güzel ya :)
allah bağışlasın evladınızıda.
ufuk gelcek bu akşam herelde gemlkte şuan iş alıp gelcekmiş yarın yürümeli gştckmiş :) yarın için bi yoklim bakalım gündüz calışıyo musun sen yarın iizin vermese benimki otomaya gelirsin
Gemlik mi:)ufuk gelcek bu akşam herelde gemlkte şuan iş alıp gelcekmiş yarın yürümeli gştckmiş :) yarın için bi yoklim bakalım gündüz calışıyo musun sen yarın iizin vermese benimki otomaya gelirsin
evit akrıştırdım yine günlerişaşırttı bu gız banayarın cuma canım. Sabah hastaneye, öğleden sonra kızın okuluna akşamada anneme gidicem :) yine karıştırdın zannımca.
Cumartesiyi mi kastediyosun? cumartesi boşum Dermişiiiiiiiiiiimmmm... :)
sende gelebilirsin bize bu arada.
Gemlik mi:)
yok canım bana açtık dükkanı çiğ köfteciydi sonradan kafeye çevirdik üst katını atölye olarak kullandım birde ben butik pasta kurabiye işiyle uğraşıyorum ama devrettim şimdi.ne dükkanınız var nişanlınla birlikte çalışıyosunuz herelde
aynen dün gece çok gücüme gitti aciz hissettim kendimi agladım cocuk uyudu acaba iyimi diyorum lavabodan yanıan gidemiyorum alıp hastaneye koşamıyorum herkez el geldi kimeye diyemedim teeee nerden insan cardım çok zor bide kimseye yük olmayı sevmem kimseye eywallah etmeyi sevmem eşime bile ki kendi kednimede bi mok yapamadım :)))
Giyim mağazanız falanmı var yoksa
Düğün salonunu bilmiyorum liva neresidir :)
ama ördekli genelde kınalar için tutuluyormuş? sizin gelecek olan misafiriniz ne sayıda ona bakmak lazım canım.
Heykele yolum düşer düşmezmi hiç :) telefonunu ver özeldenuğrarım
Ayrıyetten, Fotodakiler sizseniz ikinizde yakışıyosunuz birbirinize. Yaşlarınızda yakın gibi ayrıca :)
ay ne güldüm bu mesajaaakimbilir şuanda nabıyonuss kıh kıh kıhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaaaaaa gelecekteki oğluun ismi köprü tamamlansın diye bekliyoruz biz
kızçem zeynep merve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?