Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Slm hoşgeldin canım.ay bende elimden dolayı bursaya yerleştim normalde istanbul bende 3 aydır bi gidemedim ist burnumda tütüyor valla :)

çok iyi geçti canım korktugum gb olmadı doktorum harika ondan herelde :) dikiş aldırmaya gidince sarılıp öpücem

Senin kızınmıııı

evet benim cimcimem

Selam kizlarr.
Akista denk geldimm
Bursa adini gorunce atladim:)
Bende bursaliyim fakat 1.5senedir baska bi ilde yasiyorum esimin isi dolayisiyla.
İki aydr bursaya gidemedik ozledimmmm:)

as hg aramısaaaa yaş boy kilo coluk cocuk varmı neler yaaprsın nerelerd eoturuyosun eşin ne iş yapıyo kütük bilgilerin soy agacınıda anlat bide konuya abone olda kaybetme

oyyy ballım tatlım nasılda güzle olmuşsun sen öyle.......
annen seni ısırtıyormu? bi ısısrık alıyım he :)

Geçmiş olsun bu arada canım.

hıı severken de kızıncada ısırıyorum :) oda ısırıyo cocukalrı deli gb herkez kaçıyo bundan artık :)))

Oglum uslu diyeyim uslu olsun insallah
Uykuyla pek aramiz yok onun disinda iyiyiz.
Tekirdagda oturuyprym canim.
Kizinin adi ne
Bizimki yavuz selim:)

aaaaaaaaaaaaaa gelecekteki oğluun ismi köprü tamamlansın diye bekliyoruz biz

kızçem zeynep merve

tekirdağ güzel ya :)
allah bağışlasın evladınızıda.

ufuk gelcek bu akşam herelde gemlkte şuan iş alıp gelcekmiş yarın yürümeli gştckmiş :) yarın için bi yoklim bakalım gündüz calışıyo musun sen yarın iizin vermese benimki otomaya gelirsin

ufuk gelcek bu akşam herelde gemlkte şuan iş alıp gelcekmiş yarın yürümeli gştckmiş :) yarın için bi yoklim bakalım gündüz calışıyo musun sen yarın iizin vermese benimki otomaya gelirsin

yarın cuma canım. Sabah hastaneye, öğleden sonra kızın okuluna akşamada anneme gidicem :) yine karıştırdın zannımca.
Cumartesiyi mi kastediyosun? cumartesi boşum Dermişiiiiiiiiiiimmmm... :)
sende gelebilirsin bize bu arada.

evit akrıştırdım yine günlerişaşırttı bu gız bana cumartesiden bahsediyorum evit bugün çok sevcan sevcan didim yarına yolyapıyorum yarıda sorarım ama izin vermez eminim bize gelirisn sende nabak :)))

evet görümcem orda

ne dükkanınız var nişanlınla birlikte çalışıyosunuz herelde
yok canım bana açtık dükkanı çiğ köfteciydi sonradan kafeye çevirdik üst katını atölye olarak kullandım birde ben butik pasta kurabiye işiyle uğraşıyorum ama devrettim şimdi.

olsun canım öğrenirsin bak sana ders olsun

14 yaş var aramızda bebek ama evet görenler onun benden max. 5 yaş büyük gibi durduğunu söylüyorlar :) teşekkür ederim canım :) misafir sayımızı inan tahmin etmem zor düğün salonu 750 kişilik 750 davetiye dağıtıcam bunlardan 12 150 arası gelirse nema problema ama fazlasını orası almaz :S
yazıyorum numaramıda özelden mesajı alınca bana bi mesaj atıver kendi numarandan canım :)
kimbilir şuanda nabıyonuss kıh kıh kıhhhhhhhhhhhh
ay ne güldüm bu mesajaaa D: ne fesatlıklar var aklında

maşallah canım allah bağışlasın ne tatlı ne sevimli rabbim analı babalı ve mutlu büyütsün inşallah.

aaaaaaaaaaaaaa gelecekteki oğluun ismi köprü tamamlansın diye bekliyoruz biz

kızçem zeynep merve

kızının adıda sultan olaymış eyiymiş yavuz sultan selim olurmuş ama yavuz selim çok şık bir isim çok beğendim maşallah diğer arkadaşa da rabbim isimleriyle analı babalı büyütsün inşallah.

bu mesaja amma çok analı babalı yazdım arkadaş ben miyim topicteki tek bekar?? vay anacım evde kaldım bu arada yarın bir aksilik olmazsa merinosa seminere gidicem iş kurun falan seminerleri varmış benimkide hazır ordasın madem fırsatını bulursam geleyim gün alalım dedi anlayacağınız yakında bende evliler kervanına katılırım rabbim bir kaç seneye çocuklular kervanınıda nasip eder inşallah ( 3 sene falan iyidir yaa :) )

Aaa canım ya ne semineriymiş işkurun.anamm kendime bir uğraş arıyorum bütün kurslar başlamış. Bir el atın şu bacınıza yaaa patlayacam evde yalnızlık canıma yetti.kendimi temizliğe verdim yardım edin banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…