- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
al bendende o kadar canım evde oturmaktan içimde ağaç çıkıcakAaa canım ya ne semineriymiş işkurun.anamm kendime bir uğraş arıyorum bütün kurslar başlamış. Bir el atın şu bacınıza yaaa patlayacam evde yalnızlık canıma yetti.kendimi temizliğe verdim yardım edin banaaaa
yok canım bana açtık dükkanı çiğ köfteciydi sonradan kafeye çevirdik üst katını atölye olarak kullandım birde ben butik pasta kurabiye işiyle uğraşıyorum ama devrettim şimdi.
olsun canım öğrenirsin bak sana ders olsun
14 yaş var aramızda bebekama evet görenler onun benden max. 5 yaş büyük gibi durduğunu söylüyorlar :) teşekkür ederim canım :) misafir sayımızı inan tahmin etmem zor düğün salonu 750 kişilik 750 davetiye dağıtıcam bunlardan 12 150 arası gelirse nema problema ama fazlasını orası almaz :S
yazıyorum numaramıda özelden mesajı alınca bana bi mesaj atıver kendi numarandan canım :)
ay ne güldüm bu mesajaaaD: ne fesatlıklar var aklında
maşallah canım allah bağışlasın ne tatlı ne sevimli rabbim analı babalı ve mutlu büyütsün inşallah.
kızının adıda sultan olaymış eyiymiş yavuz sultan selim olurmuşama yavuz selim çok şık bir isim çok beğendim maşallah diğer arkadaşa da rabbim isimleriyle analı babalı büyütsün inşallah.
bu mesaja amma çok analı babalı yazdım arkadaş ben miyim topicteki tek bekar?? vay anacım evde kaldımbu arada yarın bir aksilik olmazsa merinosa seminere gidicem iş kurun falan seminerleri varmış benimkide hazır ordasın madem fırsatını bulursam geleyim gün alalım dedi anlayacağınız yakında bende evliler kervanına katılırım rabbim bir kaç seneye çocuklular kervanınıda nasip eder inşallah ( 3 sene falan iyidir yaa :) )
bursada butik ürün malzemeleri aşırı pahalı canım ben netten siparişle getirtiyorum zaten bursanın çok büyük bir iki pastanesine iş yapıyorum u.z.y ve r.ht.m gibi yerlerle çalışıp onların üç boyutlu modellemelerini yapıyorum :) fikirleşiriz elbette neden olamsın.haha manayla nikah günü alcaksınız he oda iyiymiş :)) bi evlenmek kalmış zaten hep berabersiniz herelde yani sizin heykelde yakın bi kafeniz var dogru anladım dimi ne satıyosun yani pasta kurabiye cay kahve gb bi yermi otorup yiyip içilenmi anlayamadım ben çiğ köfteci kapandı herelde çok severim kendülerinibu arada 14 yaş olsun biizmde 8 yaş bvar başta hiç anlmadım hatta ben ondan olgundum ama şimdi anlıyorum farkı ben kıpır kıpırım biizmki ununu eledi elegini astı işi ve kızı var ya çokşükür dedeylen nine gb olduk ekşın yok adrenalin yok kavga bilem edemiyoz 2 gecedir şey için ugrasıyoruz başımıza gelmeyen kalmadı bugece agladım resmen hayat bize karşı deye :))) çocuk bin kere kalkıyo en son üs katın banyosundan yaak odasına su sızmaya başaldı düşün yani resmen bişey var aramıza giriyolar kocikmile evet ben zeynep sultan koycaktımda çok alaturka dalga geçerler diye koymadım yoksa babası hep sultanım prensesim diyo kendisine eskiden bendim prensesişimdi ben ana kraliçe olmuşum bende kızımın dogum günüiçinbişiler düşünüyorum malzemeleerini felan nerdne alıyodun varmı uygun çok uygun aldıgın yerler elinde yatkındır bana yardım etsene bu konuda fikir felan verirsin bu cadıyla araştıramıyorum ben nettende alışveriş yapamıyorum kart kurt yok bende eşimi devreye sokmadan halletsem iyi olcak mevlidinde dogumunda 6 ay kınasında dagıtılan eşyalarımı ep kendim yaptım ben keçeden cerceveli magnet kına kesesi bbebekli filan pasta ve kurabiyeleinide ceklerinide kendim yapıcam dogum gününde bide hediyleik tabi bakalım daha bisürü şey plalamak lazım büyük mürvet bu ilk dogum günleri malum :)))
oo canım senin iş baya zor.benimde 2 tane yeğenim var hazırlıklara geceden başlıyorduk ertesi gün akşama kadar anca yetişiyordu kolay gelsin valla :)haha manayla nikah günü alcaksınız he oda iyiymiş :)) bi evlenmek kalmış zaten hep berabersiniz herelde yani sizin heykelde yakın bi kafeniz var dogru anladım dimi ne satıyosun yani pasta kurabiye cay kahve gb bi yermi otorup yiyip içilenmi anlayamadım ben çiğ köfteci kapandı herelde çok severim kendülerinibu arada 14 yaş olsun biizmde 8 yaş bvar başta hiç anlmadım hatta ben ondan olgundum ama şimdi anlıyorum farkı ben kıpır kıpırım biizmki ununu eledi elegini astı işi ve kızı var ya çokşükür dedeylen nine gb olduk ekşın yok adrenalin yok kavga bilem edemiyoz 2 gecedir şey için ugrasıyoruz başımıza gelmeyen kalmadı bugece agladım resmen hayat bize karşı deye :))) çocuk bin kere kalkıyo en son üs katın banyosundan yaak odasına su sızmaya başaldı düşün yani resmen bişey var aramıza giriyolar kocikmile evet ben zeynep sultan koycaktımda çok alaturka dalga geçerler diye koymadım yoksa babası hep sultanım prensesim diyo kendisine eskiden bendim prensesişimdi ben ana kraliçe olmuşum bende kızımın dogum günüiçinbişiler düşünüyorum malzemeleerini felan nerdne alıyodun varmı uygun çok uygun aldıgın yerler elinde yatkındır bana yardım etsene bu konuda fikir felan verirsin bu cadıyla araştıramıyorum ben nettende alışveriş yapamıyorum kart kurt yok bende eşimi devreye sokmadan halletsem iyi olcak mevlidinde dogumunda 6 ay kınasında dagıtılan eşyalarımı ep kendim yaptım ben keçeden cerceveli magnet kına kesesi bbebekli filan pasta ve kurabiyeleinide ceklerinide kendim yapıcam dogum gününde bide hediyleik tabi bakalım daha bisürü şey plalamak lazım büyük mürvet bu ilk dogum günleri malum :)))
saat 10 ile 6 arasında merinos kültür merkezinde cnımCanım saat kaçta ve nerede peki
beyin enim suda yüzdügü için artık devreler yanık yanık anca böle anlıyorum yordum senide hı tamam şimdi dükkan cafe yok sen 2 pastaneye pastalar yapıyosuyada şekilendiriyosun model fikir felan veriyosun herelde :))) kendimi cok sarışın hissettim şuanbursada butik ürün malzemeleri aşırı pahalı canım ben netten siparişle getirtiyorum zaten bursanın çok büyük bir iki pastanesine iş yapıyorum u.z.y ve r.ht.m gibi yerlerle çalışıp onların üç boyutlu modellemelerini yapıyorum :) fikirleşiriz elbette neden olamsın.
kafe konusuna gelinceolay çok farklı anlalşılmış
biz cem sultanın orada bir çiğ köfteci açtık sonradan orayı kafeye fast food yapan bir işletmeye çevirdik. dükkan iki katlıydı ve üst katında kendime ait atölyem vardı. ( eve git gel zor olmasın ürün yaparken dükkan kapalı kalmasın diye üst kata ufak bir atölye kurdum ) heykelde de ben oturuyorum :) ama beraberlik konusunda haklısın her akşam sevdicek benimleakşama kadar evde olunca sofraya döktürüyüorum bütün hünerlerimi yemek yiyoruz çay içiyoruz beraber sonra kendi evine gidiyor. yani şimdilerde anasının evine gidiyor gerçi ama olsun gece 12 ye kadar 1 e kadar falan bizde oluyor genelde. bu gece kayınpederim rahatsızlanmış yürüyüşe çıktıydık aradılar ben paşa paşa eve döndüm oda hastaneye götürdü babasını.
benimki benden hareketligezmeye tozmaya çok meraklı ben kendimi 40 lık gibi hissediyorum onun yanında :)
yatak odası muhabbetinede acayip güldümvalla bravo kurşun döktür bacım
beyin enim suda yüzdügü için artık devreler yanık yanık anca böle anlıyorum yordum senide hı tamam şimdi dükkan cafe yok sen 2 pastaneye pastalar yapıyosuyada şekilendiriyosun model fikir felan veriyosun herelde :))) kendimi cok sarışın hissettim şuanee nişanlın ne iş yapıyo araba nız noldu ahlloldumu evlenin ya sizin bişey kalmamış haytınız ortak beraber uyucanız bi ev ve bi kırmızı cüzdan lazım size :) gün alın yarında oda olsun bali
ben yatim şuan kıızm uyuyo ve ben ayaktayım kocacum bile uyudu pişman olucam yarın :)))
aynen öyle bi kırmızı cüzdanımız birde ortak uyuycağımız yatağımız evimiz eksik nasipse eylülden sonra oda olacak :) bu defa anlattım sanırımproblem değil canım bütün gün ev yemek çocuk derken kafan karışıyordur bende herkesi kendim gibi boş oturuyor sandığımdan karışık anlatmışta olabilirim nişanlımın kendi dükkanı kendi işi var :) o çalışıyor yani ben evde pinekliyorum bir güze lparalarını yiyorum araba hala aynı dünyanın öbür ucundan eksper bekliyoruz kahrolasıcalar bi getiremediler eksper raporunu. araba yapılmış olaydı yarın benimkinin dükkanının önünde durcağına ben alır giderdim seminere ne güzel. öffff ayna yok kullanamam ben aynasız.
bende yatayım yarın sabah evde öğlen yemeğimide hazırlayıp götürcem yanımda :) daha hazırlayacağım suyum falan varsağlıklı beslenme yolunca adım atmaya başladım eylüle kadar bi 10 kg kadar verirsem eğer on numara olucak bakalım bugün 4. gün haydiyin iyi geceler
selam kızlar
ne çok kaynatmışsınız....
Nasılsınız?
Haksever cim özellikle sne nasılsın?
cumartesi için bir kez daha özür dileirm yavrum ya. ayıp ettim sana biraz. ama son mesajını bugün gördüm innaki.
iç güveysinden halliceNasılsın Haksevercim :)
Burayı yenı gordum merhaba hanımlar nasılsınız
Slm hoşgeldin :)Burayı yenı gordum merhaba hanımlar nasılsınız
bende özge bende lise mezunu olarak anaokulu öğretmeniyim hamile kalınca bıraktım kızım 9 aylık 8 senelik evliyim 25 yaşındayım :)) nerde oturuyosun semt olarak oğlun uslumu bali benimi canıma okuyoda :)))29 yasındayım ıkı yıllık evli ve onbea aylık erkek evlat sahıbıyım bursadan katılıyorum anaokulu oğretmeniyim lise mezunu olaraktan ama duan ev hanımıyım saygılar sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?