Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

oyyyy kuzucuk affetmiş olmana nekadaaannn sevidim bir bilsen
ayrıca senin her halin güzle yavrum..

harbiden dişlerin bin tl mi tutuyor ay çok muş be....

bende özge bende lise mezunu olarak anaokulu öğretmeniyim hamile kalınca bıraktım kızım 9 aylık 8 senelik evliyim 25 yaşındayım :)) nerde oturuyosun semt olarak oğlun uslumu bali benimi canıma okuyoda :)))
Ne uslusu canıma okuyor varmı yslu cocuk :) yıldırımdayım fidyelızık

deliricemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nenni söylemk istemiyorum sallamak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oynamak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yemek hazırlamak istemiyorum
temizlik yapmak ütü yapmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eş olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hiçbişey istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
duyamak istemiyorum şunun sesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(( delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bütün gece sabahı sabah et bide akşam olsun diye uğraş off

Ayıp olmuyormu?
üstelik cocugun yokken çok üzülüp kahrediyorken kendini?
günah bu yazdıkların

:) ne demek duymak istemiyorum sesini, Allah onun sesinden mahrum etmesinde seni....
Kızım kendine gel... Ben senin bu dediklerini işe gidiyorken yapıyodum, hala yapıyorum ayrı, ama gece uykularımız düzledi çok şükür.... 2 yaşından sonra ayrıca belirteyim.... Düzeldi dediğimde 12 den önce uyumuyor bizim çişli. Bazı geçeler 3 te yattığımda oluyor... Bence genede biz şükredelimde Kocamızda kızımızdan başımızda dursun...

Duygularıma tercüman oldun bu sıralar okadar yorgununki

Ayıp olmuyormu?
üstelik cocugun yokken çok üzülüp kahrediyorken kendini?
günah bu yazdıkların

eşine söyleme aman yolda izde raahtsız olmasın anana babana anlatama anlamasınlar çevrene söyleme aman cok cocuk şstedşn ayıplarlar burayada mı içimizi dökmeyelim delircem ya ne yaşadıgımı biliyo musun ne var yazıyorum raahtlıyorum belki keşke olmasaydı mı diyorum varlıgına sonmsuz şükür ne yaşadıgımı bilmiyosun ne meraklı herkez beni kınayıp ayıplamaya ya kusura bakma yanlışta anlama ama ayıp benim ayıbım olsun görmezden gel

yavrucuğum seni en iyi anlayan benim :) ama sesini duymak istemiyorum da denir mi?

bende tüp bebek annesıyım ve daha oncede yazdım sızı takıp ettım
sureclerınızı hamıle ınsanlara bakıs acılarınızı vs cok ıyı bılıyoum
o yuzden bugun bunlardan sıkayet etmek ıcın ugrastıgınızı hatırlatmak ısterım
bu sekılde ıcınızı dokmeyın bence bastırın ıcerı dogru gıtsın

yavrucuğum seni en iyi anlayan benim :) ama sesini duymak istemiyorum da denir mi?

ya sevcan sabaha kadar ağlıyo kendini geria ta ata uymamayıda geçtim artık ne derdi var ya anlamıyorum kimse beni anlamıyo ( içime atıyorum atıyorum dişlerim dökülcek ya ha kızmım ha barmım diye diye nefes almıyorum uyancak diye 20 dakka uyuyo üstümü örtemeden uyanıyo ne yapayım neee bogazlarım daVUL GB OLDU ÖKSÜRÜK YAT KALK YAT KALK bi cocuk bişey ister annesinin koynunu ister memesini ister ne bilim ya bişey isterde verince durur ben makina değilim bütün gün koşturup gece bütün gece ayakta durupta ahh melek gb anneyim olmuyo işte beceremiyorum ne iyi bi anne ne iyi bi eş olamıyorum ufuga bişey denmiyo bi destek oldugu yok insan arayıp uzaktan bi gç verir destek olur oda yoka rayıp bişey diyince aglayıncada kınayıpa yıplıyo sonra evde yoksun hiç bişeye yaramıyosuna gelincede hep evde oldugunu idda ediyo gecenin 3ünde 11inde geliyo geldigide bunlara eve gelmek diyo yemek yemeye uyumaya geliyo hafta sonuda çok çalışıyo ya cıakr hava alır evdede malak gb yatar dinlenir ne yani nee taş taşımıyo ki en fazla 4 saat yol gidiyo gitti yerde pinekliyo bekliyo geri geliyo tamam yol yorar adamıda banane ya onunda cocugu oda bakıcak bakamıyosada bana destek olcak köstek değil çocucugu tek başıma yaptım tek başıma büyütüyorum bunum da diyince kavga cıkıyo sperm vermeye geldi bi kere 2 sene süründüm ben fakültede herşeyimi zehir etti hayatımızı alt üst etti hiçbişeyi kabul etmiyo pişman olmuyo burnu düşşe yerden almıyo sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileliğimi sinir sitres aglamakla geçirdi cocukta böle oldu bende

olur

canım yaa bazı çocuklar sanırım uykuyu sevmiyor, ama sinirle stresle en güzel günlerimizi kendimize zehir ediyoruz, uyku konusuna bişey demiyorum. Ama ben zamanı geri alabilseydim sürekli ağlıyor diye bende başında durup ağlamazdım,
ben gecenin köründe kucağımda 5 aylık çocuk, gözlerim balon gibi çocuk doktorunun karşısında resmen zırladım, ağlıyorrrr,,, hiç uyumuyor, istemiyorum bunu diye... Adam bana ağlasın! ağlayınca ölmez sen elinden geleni yaptıktan sonra susmuyorsa koy kenara ağlasın! bazı çocuklar böyledir demişti. Şuan çok pişmanım çocuğuma o dönem ağlıyor uyumuyor diye bende bağırdığım için, umaırm bilinç altı denen bişey yoktur. :)

yeminle bak 2 sene geçince pişman olacaksın hep üzüldüm, kızdım sevemedim bile yavrumu diceksin... İnan bana bak senin kızında 2 yıl sonra çok sessiz sakin bir çocuk olacak özge. insafa gelecek bak tecrübe konuşuyo. Senin sabır göstermen gerekiyor. Ne kaldı 1,5 yaşına geldiğinde zaten çocuğa derdin ne dediğinde ağrıyan yerini gösterecek...

Şevvali nasıl görüyordun sessiz sakin, bebekken nasıl sevip sıkamadıysam uyancak yada bir öpücükte saatlerce ağlıcak diye şimdi acısını çıkarıtıyorum. Yapmıyormu şuanda şımarık, ama başka çocukları gördükçe kızımı daha çok seviyorum, geçenlerde öğretmeni aradı ateşi var diye ablamla eniştem aldılar hastaneye götürdüler hayret ediyor eniştemle ablam kan almışlar gıkı çıkmamış, serum takmışlar gıkı çıkmamış bunlara bile ağlamıyor. Depoyu doldurdu tabi boklu bebekken diyorum D:

Geçecek bitecek sabrın sonu selamet daha ne diyim lan....

bende kendime kızıyorum zaten canım iyi anne olamıyorum neden böyleyim diye bunca sene yolunu gözledim uyumaısın aglasın ne olursa olsun gıkımı cıkartmamılıyım diye insanalrıanlamıyorum üstüme geliyolar hiçkimseye bişey denmiyo sormasınalr madem nasıl uyuyomu diyolar sanane dicem bundan sonra herkeze yalan mı sölim yani olanı söylüyorum sonra vay efendim yıllarca yayttına say çok istedin gördün gününü ne öküz dangalak insanalr var ya resmen beddua ediyolar sabaha kadar uyutmasın yattıklarınına cısını cıkartsın cok agladın olsun die şimdide şikayet mi ediyosun diyolar ben olanı söylüyorum çok şükür yemesi tek tutundugum dalım dinlenmeden nasıl iyi olayım bende hastayım ne bilim işte haklısın insan oğluyuz nankörüz rabbim verdi her anına şükürler olsun ben ilerde pişman olcmaı adım gb biliyorum zaten şuanda pişman oluyorum duruyorum duruyorum sıkıyorum kendimi alalhım ya sabır ya sabır sabır sabır sabıor başlıyorum bida ne derdin var ne işstiyosun diye barmaya sanki susuyo daha cok aglıyo uykusu var tırmalıyo aglarken sallıyorum diye öfkeleniyo bana zaten ne sallıcak bacam kaldı ne ninni söylücek bogazım sesim kaldı sesim boru gb çıkıyo götünü attıra attıra tekmeliye tekmeliye uyuyo ama 1bucuk sallayınca sonra yata koy 20 dakak sonra uyansın uykusunu alamadıgı için gene heryere saldırıyo ne bilim ya deidiğin gb güzel günelr gleicek diye umut ediyorum çok güzel hayaller kurmuştum çok iyi bi anne olmak istemiştim olamıyorum olamıcam diye korkuyorum bilinç altı oalyına gelince evet malesef biliyorum ve bunun için aglıyorum üzülüyorum zaten 2 yaşına kadar yaptıgımız herşey gelecegimizi etkilicek 6 yaşında tam oalrak karakteri kişiligi oturucak ve ben bu temeleri böyle atmak istemiyorum eşimi istiyorum yanımda sevgisiyle hoşgörüsüyle destegiyle ben tek bişey dediğimde mudanyyaya gidelim annem yardım eder bakar diyo bana gelde delirme evimizdeyken saat geç mec geliyo eve mudanyaya gittikmi hepten emin elelrdeyizya gelmiyo sonrada gleince anasıyla oturuyo abbasıyla oturuyo sonra geçip yatıyoruz tabi o yatıyo ben ekşın bida sırıyorum herkeze bilmiyorum gidip sıgıncak annemde yok gidip kafa dinlim bak bunu yazarken başta yatırdım şimdi uyandı ......................

bu günlerin geride kalacağını düşün.. ne zmaanki zeynepçim sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakıcam de.... sinirini stresini bastır çocuğu sallama tabiri caizse at kenara başı boş... karnını doyur altını al, at kenara ağlasada aç müziği göbek at :) o zaman hafifliceksin bak valla biz gözünün içine baktıkça bu azına mıçtığımının çocukları bizim gözümüzü oyuyo :)

Haksever ben çocuk konusunda deneyimli değilim ama çocuğun başında herakşam hersabah dua okuyor musun belki etkisi olur ya Allah korusun nazar falan da olabilir biliyorsun..

Kızlar merhaba buraya daha öncede yazmıştım ama sonra unuttum gitti. Size bi sorum olucak pembe mavi de hangi doktoru tavsiye edersiniz bana. Şu an Nevin Hanım'a gidiyorum ama ilgisizliğinde şikayetçiyim. Lütfen bana çok acil cevap verin lütfen..

ben jale gürlüler e gitmiştim 2-3 ay önce. özel bi kliniği var ama doğumlarda pembe maviye gidiyormuş. Özellikle o hastaneden mi doktor tavsiyesi istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…