- 4 Mart 2013
- 186
- 19
- 48
Evet arkadaşım ordan istiyorum özellikle. Nilgün hanım ve feride hanım hakkında bilgin var mı peki? Jale hanımıda duydum ama kendisini hiç görmedim.ben jale gürlüler e gitmiştim 2-3 ay önce. özel bi kliniği var ama doğumlarda pembe maviye gidiyormuş. Özellikle o hastaneden mi doktor tavsiyesi istiyorsun.
Haksever ben çocuk konusunda deneyimli değilim ama çocuğun başında herakşam hersabah dua okuyor musun belki etkisi olur ya Allah korusun nazar falan da olabilir biliyorsun..
Bilemedim ki şimdi yok boşver hoca işini günah ben inanmam tabi Allah muhtaç etmesin yinede.idare etmeye çalış sabret geçecek sonuçta büyüyecek en en fazla 1 sene sabret evine gelen giden yoğun olsa belki farklı yüzler olunca oyalanmazmı acabacanım zaten bizde korkuyoruz geceleri bbaası okuyo ben okuyorum bende bebekken böyleymişim 6 yasına kadar kızımda miyon cok hreketli ondanmı bilmiyorum göze geliyo burcumuz felanda aynı benimde yıldzım cok düşük ondan mı bilmiyorum ben cabuk yürümüşüm konuşmusum altıma yapmmaışım hemen öğrenmişim sonra büyükkken altıma yapmışım aglıyomşum yatkta yatmıyomuşum kapı arkasında yerde yatarmışım sonra hocaya götürmüşler okumuş sırtımı cizmiş felan öyle geçmiş bilmiyorum ben duaya inanırım diyorum okuyorum ama hocaya mı götürmek lazım bilmiyorum korkuyorumda öle şeylerden alah korusun şirk koşmak gb olmasın korkuyorum öle şeylerden yani onlardan medeet umuyomuş gb olmak istemiyorum
buralardayım hemen neler olduğunu anlatıyorum :)Güzel hatunlar nerelerdesinizzzz
hoşgeldin :)Burayı yenı gordum merhaba hanımlar nasılsınız
Oooo hadi mutluluklar gitti bir genç kızımız daha bende diyorum kaç gündür nerelerde meğer bizimki evlenmiş balayı yaşıyor eee görüşmeye gideceğin iş ne pekiburalardayım hemen neler olduğunu anlatıyorum :)
hoşgeldin :)
kızlarrrr biz evlendik :) ayy ne heyecanlı birşeymiş bu yaadüğün eylülde ama biz nikanhı daha önce anlattığım sebeplerden dolayı ( maaş ve çeyiz parası ) erken kıydık bugünde gidip kimliğimi aldım artık evli bir bayanım. rabbim herkese sevdiğiyle musmutu bir ömür versin inşallah... kına için de yerimi,zi tuttuk çok şükür. geriye iş bulmak kaldı çok ama çok acil iş bulmam lazım yoksa battım yani dua edin bana perşembe günü bir görüşmem var inşallah iyi geçer. birde diyetisyene gitmek için bugün tazecik eşimden para aldım gelinlik için kilo vermem lazım 10 kg kadar bakalım ne olacak
Yok kiz ne balayi si :) düğün 12 eylül 2015 tr bebeğim daha sadece nikah var ortada :) tesekkur ederim bu arada :)Oooo hadi mutluluklar gitti bir genç kızımız daha bende diyorum kaç gündür nerelerde meğer bizimki evlenmiş balayı yaşıyor eee görüşmeye gideceğin iş ne peki
Biliyorum yawrucum eylülde ama olsun buda balayı sayılır kocacınla ama bu sınırlı balayı yarım pansiyon hahaytt inş iş olur ya koskoca örtmen gidicek onlarda kabul etmicek öylemi olayy çıkarırız akıllı olsunlarYok kiz ne balayi si :) düğün 12 eylül 2015 tr bebeğim daha sadece nikah var ortada :) tesekkur ederim bu arada :)
İs yönetici asistanligi canim. Güya öğretmenlik okudum ama yönetici asistani olarak sekreter olarak falan is bakıyorum. İnanılmaz zor durumdayim mecbur baslamam lazım bir yerlerde.
Biliyorum yawrucum eylülde ama olsun buda balayı sayılır kocacınla ama bu sınırlı balayı yarım pansiyon hahaytt inş iş olur ya koskoca örtmen gidicek onlarda kabul etmicek öylemi olayy çıkarırız akıllı olsunlar
Ayyy benim canım ya 1100 lira ofiste oturur pozisyondakiler alıyor yawrucum seyahatlere gidecek insan o maaşa çalışır mı hiç.paraya çok değer veriyolarsa seni kaçırmazlar söylim. Ama kendine dikkat et he seyahat meyahat bi baktın adam sapkın sonra nişanlını katil yapmasorma valla bugün gittim görüşmeye benim açımdan iyiydi İ.K. daki hatunda bepğendi beni bakalım adamla görüşmeye gidicem yönetim kurulu başkanını asiste edicem. benimkinin tabiriyle adamla bi yatağa girmediğim kalıcak töbe töbeeee... her haltına koşturucam yani birde şehir dışı ve yurt dışı seyahatler varmış sanırım pek bizimkinin içine sinmedi bakalım adamla konuşunca ortaya çıkıcak durum. tabi ben ufaktan başka iş arayışına başladım bile. tek üzüntümde bana verdikleri forma 1100 tl ve üzeri maaş beklentisi yazdım salak kafam bu pozisyon bu görevler 2000 den aşağı yapılmaz yaneyse bakalım umarım olurda iş adam insan birşey çıkar sapkın salak birşey çıkmaz da bende rahat rahat çalışırım :)
sorma valla canım acaba yarın kadını arasam da ben sizin sözünüzü dinlemek istiyorum oraya maaş beklentimi 2000 tl olarak değiştirin mi desem bilemedim :S zaten onlar bana ayrıca bir fiyat teklifi ile gelecekler yani de bilemedim şu anda :S arasam saçma mı olur ki?Ayyy benim canım ya 1100 lira ofiste oturur pozisyondakiler alıyor yawrucum seyahatlere gidecek insan o maaşa çalışır mı hiç.paraya çok değer veriyolarsa seni kaçırmazlar söylim. Ama kendine dikkat et he seyahat meyahat bi baktın adam sapkın sonra nişanlını katil yapma
aramak olmaz canım benim artık geçti :) aynen sen görüşmeyi bekle bence birde iş tanımını adamdan detaylı dinle ne sıklıkta oluyormuş bu seyahatler sana uyarsa başlarsın baktın adam doğru yolda değil hiç bulaşma.. doğrusu benim şahsi fikrim kesinlikle karşıyım böyle şeylere de sana uyuyorsa hayırlısı olur inş :) benim kocacık beni öldürür seyahat falan aman Allah korusun :)sorma valla canım acaba yarın kadını arasam da ben sizin sözünüzü dinlemek istiyorum oraya maaş beklentimi 2000 tl olarak değiştirin mi desem bilemedim :S zaten onlar bana ayrıca bir fiyat teklifi ile gelecekler yani de bilemedim şu anda :S arasam saçma mı olur ki?
artık nişanlım değil resmi kocamşaka bir yana zaten oda o yüzden istemedi işi. bende bakalım salı günü falan adamla konuşucam nasıl olsa anlarım heralde bakışından duruşundan sevmezsem çalışamam zaten.
valla canım bu bir holding adam ingilizce anlıyor ama konuşamıyormuş o sebeple beni de dilden dolayı çağırdılar açıkçası. pozisyon olarakta şirket olarakta çalışma koşulları olarakta çok çok iyi bir yer ama önemli olan adamın kararkteri açıkçası. ne biliim bi yanım evet tam benlik iş diyor diğer yanım otur yerine büşra ne b.k yiycen elin herifini asiste edip diyor. şehir dışına sık sık çıkılıyormuş yurt dışına da nadiren max. 3 gün çıkılıyormuş canım bir sene kadar en azından evlenene kadar kendi çeyizimi dizmek ev eşyalarımı tamamlamak adına işe şuanda çok ihtiyacım var ki nikah oldu anneme maaş veriyordum babamdan aldığım maaşı artık oda yok maalesefaramak olmaz canım benim artık geçti :) aynen sen görüşmeyi bekle bence birde iş tanımını adamdan detaylı dinle ne sıklıkta oluyormuş bu seyahatler sana uyarsa başlarsın baktın adam doğru yolda değil hiç bulaşma.. doğrusu benim şahsi fikrim kesinlikle karşıyım böyle şeylere de sana uyuyorsa hayırlısı olur inş :) benim kocacık beni öldürür seyahat falan aman Allah korusun :)
inşşş hadi bakalım canım birde bakıyormuşsun iş süper çıkıyor senelerce çalışıyormuşsun düşünsene :) ama şu maaş olayı düzelirse tabi şimdi sen adamla konuştuğunda bakalım sana maaş ne teklif edecek... seyahat olaylarını konuşmadan öncemi doldurdun formuvalla canım bu bir holding adam ingilizce anlıyor ama konuşamıyormuş o sebeple beni de dilden dolayı çağırdılar açıkçası. pozisyon olarakta şirket olarakta çalışma koşulları olarakta çok çok iyi bir yer ama önemli olan adamın kararkteri açıkçası. ne biliim bi yanım evet tam benlik iş diyor diğer yanım otur yerine büşra ne b.k yiycen elin herifini asiste edip diyor. şehir dışına sık sık çıkılıyormuş yurt dışına da nadiren max. 3 gün çıkılıyormuş canım bir sene kadar en azından evlenene kadar kendi çeyizimi dizmek ev eşyalarımı tamamlamak adına işe şuanda çok ihtiyacım var ki nikah oldu anneme maaş veriyordum babamdan aldığım maaşı artık oda yok maalesefbir an evvel çalışmam lazım ama bu bir sapkının yanı değil bakalım herşeyin hayırlısı deyip bekleyeceğim. inşallah adam iyi biri çıkarda uzunca bir süre çalışırım.
inşşş hadi bakalım canım birde bakıyormuşsun iş süper çıkıyor senelerce çalışıyormuşsun düşünsene :) ama şu maaş olayı düzelirse tabi şimdi sen adamla konuştuğunda bakalım sana maaş ne teklif edecek... seyahat olaylarını konuşmadan öncemi doldurdun formu
aynen öyle. seyahatler v.s. şirket tarafından karşılanıyor zaten cnm benim elim girmiycek cebime ama yorucu yoğun dikkat isteyen bir iş adamın vereceği teklife bağlı tabiki şuanda öncelik adamın karakterinde. eğer ben anlaşabilir ve iyi niyetli olduğuna inanırsam bu adamın elbetteki çalışırım senelerce :) ki inşallahta öyle olur. formu doldurduktan sonra ben öğrendim işin bu kadar ciddi olduğunu v.s. ama yüz yüzeyken söylerim orada yazan sembolik bir rakam benden beklentileriniz ile bana verecekleriniz doğru orantıda olmalı diye hiçte çekinmem vallabirşekilde ayar çekiceksin artık bakalım konuşmanın gidişatına göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?