kızz ben ona denk geldikçe izliyorum katılırsan bana kesin haber verr çok sevdim ben o programı anaaammm seni tutamıyoruzzzzzzzz :)cimcim16 canımcım ben uyuyayım yarın sabah sevdiceği uyandırıcam sonrasında da sevdiceğin oğlunu okuldan almaya v.s. gidicem işim çok yani
aaa bu arada bak ne diycem değişiklik olsunver fırına yarışması var hani tv8 de. ona başvuru yapmıştım dün aradılar pazar günü seçmeler mi mülakatlar mı ne varmış ona gidicem inşallah giderim yaa çok meraklıyım mutfağa ben
hadi bakalım hayırlısı olsun :) yok kuzum ben iş aramıyorum karıştı galiba :) ben oyalancak bişeler arıyorum hehehe boş oturmak canıma yetti dün heykeldeydim kuaföre gittim saçlarımı kestirdim..orda bi kurs buldum bilgisayarlı muhasebe kursu oraya başlıcam galiba.ingilizce kursuda varmış haberin olsun :) oyalanmak hemde meslek edinmiş olurum belki bende o yönde ilerlerim Allahın izniyle :)
hehehhe çok sevindim canım ingilizce kursunuda sorsana bi bilgi al kelime haznesi geliştirmek ve akıcı konuşmak istiyorum öyle master degree bir ingilizcem olmasa da olur konuşulanı çeviriyorum ama pratik yapmam lazım ne önerirlermiş kursları varmıymış speaking class falan??? haber ediver banakızz ben ona denk geldikçe izliyorum katılırsan bana kesin haber verr çok sevdim ben o programı anaaammm seni tutamıyoruzzzzzzzz :)
hehehhe çok sevindim canım ingilizce kursunuda sorsana bi bilgi al kelime haznesi geliştirmek ve akıcı konuşmak istiyorum öyle master degree bir ingilizcem olmasa da olur konuşulanı çeviriyorum ama pratik yapmam lazım ne önerirlermiş kursları varmıymış speaking class falan??? haber ediver banaben karıştırdım sanırım biz beraber seminere gitcektik demi D:
bu arada ben bi defa sonuna denk geldim yarışmanın ama beğendim ondan başvurdum. acaba ödülü ne bu yarışmanın biliyor musun sen? ben özellikle pastacılıkla v.s. ilgili olduğu için büyüüük bir hevesle başvurdum :) anlatsana biraz yarışmayıne kadar sürüyor ödül olarak ne veriyorlar v.s.???
ben pazartesi gidicem oraya sorarım detaylı...ben yarışmanın ödülünü bilmiyorum o kısmıyla hiç ilgilenmemişim şimdi anladım ama yarın öğrenirim senin için detaylı yazarım buraya okis tatlımmm muckkkk he bu arada evet seminere gidicektik benimki evde idi maalesef olamadı başka bişelere gideriz inşşşş :)hehehhe çok sevindim canım ingilizce kursunuda sorsana bi bilgi al kelime haznesi geliştirmek ve akıcı konuşmak istiyorum öyle master degree bir ingilizcem olmasa da olur konuşulanı çeviriyorum ama pratik yapmam lazım ne önerirlermiş kursları varmıymış speaking class falan??? haber ediver banaben karıştırdım sanırım biz beraber seminere gitcektik demi D:
bu arada ben bi defa sonuna denk geldim yarışmanın ama beğendim ondan başvurdum. acaba ödülü ne bu yarışmanın biliyor musun sen? ben özellikle pastacılıkla v.s. ilgili olduğu için büyüüük bir hevesle başvurdum :) anlatsana biraz yarışmayıne kadar sürüyor ödül olarak ne veriyorlar v.s.???
canım geçmiş olsun ya bu çocukların hastalıktan çektiği nedir böyle yaaa biz bile zor dayanıyoruz 10 gündür gribim bi geldi bidaha gitmicek galiba hayatımdaki en uzun grip aman dikkat edin hem kendinize hem bebelere :)Canim hakkinda hayirlisi olsun ins yasli kellu felli.iyi biridir adam :) ewlenmissin masallah bi gun alcam dedin bi ewlendim cok hizlisiniz :) bak bebek eylulden sonra
Sewcan kusmedim.canim zeynep cok fenaydi delircektim.mudanyaya geldik gecen.hafta sonu icin iyi geldi kaldik yenek temizlik yapmiyorum gece kayinvaldemle yatiyo biraz dinlendim derken hasta oldu ates atrs gecen.gece acile gittik.bademcikleri ates yapiyomus dusunce saldilar 5 tane ilac bugun.bi atesi cikmadi ama demisler ya hastalandigina degil huyu degistigine yanarim dir aynen.oyle yere koyulmuyo zeynep sabaha kadar agliyo 3 gecedir bugun kayinpederim hocaya su okuttu hoca coxuk catlicakmis nazardan demis iyi geldi cok sukur simdi uyuyo 3 umuz zor bakiyoruz iyiki kalmisim.mudanyada evde olsak delirirdim
günü almaya bi gittik cnm ayın 1 iydi ayın 3 ünde evleni verdikCanim hakkinda hayirlisi olsun ins yasli kellu felli.iyi biridir adam :) ewlenmissin masallah bi gun alcam dedin bi ewlendim cok hizlisiniz :) bak bebek eylulden sonra
Ver firinaya mi katilcan masallah :) sadece pasta degil ama kahvalti, kek, pâsta gb katagorileri oluyo bi hafta suruyo her gun biri eleniyo bi etapta onlarin verdigi tarifi yapiyosun bi etata
ben pazartesi gidicem oraya sorarım detaylı...ben yarışmanın ödülünü bilmiyorum o kısmıyla hiç ilgilenmemişim şimdi anladım ama yarın öğrenirim senin için detaylı yazarım buraya okis tatlımmm muckkkk he bu arada evet seminere gidicektik benimki evde idi maalesef olamadı başka bişelere gideriz inşşşş :)
Ver firinaya mi katilcan masallah :) sadece pasta degil ama kahvalti, kek, pâsta gb katagorileri oluyo bi hafta suruyo her gun biri eleniyo bi etapta onlarin verdigi tarifi yapiyosun bi etapta da onlarin katagorisinde kendi tarifini.yapiyosun odul ne ic sonunu gormedim.zeynep sag olsun ama hep izliyorum ne becerikli adamlar var diyorum
canım geçmiş olsun ya bu çocukların hastalıktan çektiği nedir böyle yaaa biz bile zor dayanıyoruz 10 gündür gribim bi geldi bidaha gitmicek galiba hayatımdaki en uzun grip aman dikkat edin hem kendinize hem bebelere :)
sorma sorma ne bekliyordukki adamlarda temizlik yok bişe yok yaşamlarını zor sağlıyorlar temizliği nasıl sağlıcaklar...bizim mahalledede var artık surıyeliler en güzeli onlara sınırda belli bir yer verilecekti ülke içine dağılmalarına yasak konulacaktı ama napak işteSorma canim.bi aydir cocugun.burnu.akiyo oksuruyo.huysuz zaten.zor.bi.cocuk.hastaligi hepten.cekilmiyo malesef ins iyi gelir daha iyiydi bugun suriyeliler getirdi.bu.inatci.virusleri
Gitmezler mi.canim bazi yerlerde bise adamlar karilarini birakip suriyelilerden aliyolarmis fakir sigintilar yerlesmeye bakiyolar ekmek elden su golden maasta var ohh yardiminda bi siniri var buyur ediliyolar gelene bakilsaydi dedigin gb yayilmalari engellenseydisorma sorma ne bekliyordukki adamlarda temizlik yok bişe yok yaşamlarını zor sağlıyorlar temizliği nasıl sağlıcaklar...bizim mahalledede var artık surıyeliler en güzeli onlara sınırda belli bir yer verilecekti ülke içine dağılmalarına yasak konulacaktı ama napak işteen iyisi evde oturmak biz çıkmayalım bari dışarılara bide sanki bursaya çok fazla gelmişler diğer şehirlere bu kadar yoğun yerleştilewrmi acep
ayyy onu ben duymuştum yaa karılarını bırakıyor Suriyeli kadınları alıyorlarmıi tövbe Allahım sen akıl ver.bizden çok geziyorlar işte yemin ederim otobüse dolmuşa binmeye çekiniyorum sürekli elimde ıslak mendiller Allah sonumuzu hayır etsin...Gitmezler mi.canim bazi yerlerde bise adamlar karilarini birakip suriyelilerden aliyolarmis fakir sigintilar yerlesmeye bakiyolar ekmek elden su golden maasta var ohh yardiminda bi siniri var buyur ediliyolar gelene bakilsaydi dedigin gb yayilmalari engellenseydievden cikmasan nolcak marketlerde frlan heryerdeler onlarin elledine elliyoruz kizima ek asi vurdular 9. Ayda asi yok aslinda hep bunlar yuzunden inatci gecmeyen hastaliklar off gitmezler artik
gündüz baran ( kocacığımın oğluşu ) bendeydi canım bugün döktürdüm evdekorkutmaaa biziii yok canım yemezler.... bizim mahallede kimse evini vermiyor birkaç kişi dışında gazetelerde kötü şeyler yazıyordu internette falan korkuyor millet :) yawrum bu arada sen gündüz yoksun pastamı yapıon napıyosun :)
sen çok yemeseydin düğün var biliyosun :)sevdiceğin aşağıda derken işyerimi sizin altınızdagündüz baran ( kocacığımın oğluşu ) bendeydi canım bugün döktürdüm evdeekler pasta yaptım lahmacun yaptım akşam yemeğine paso mutfaktaydım arada bir aşağıya sevdiceğin yanına iniyorum falan gündüz girmiyorum akşamda sevdicek bizde malum o gidince gece giriyorum bende kk ya
yok kız nerdeeesen çok yemeseydin düğün var biliyosun :)sevdiceğin aşağıda derken işyerimi sizin altınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?