Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Arkadaşı şimdiden korkuttun korkulur senden

Eki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889

elbisem 169dan 99a inmiş ben çatapat kavga dövüş 85e aldım

ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 a aldım

çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm

şalımıda 25 dedi kız 25 aldım ama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri

işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi

hoşgördüm 27 yaşındayım boy ortalama ama kilo hiç sormayın lütfen 5 yıllık evli mutlu çocuklu.önce 2 yıllık muhasebe sonra işletme bitirmiş 2 diplomalı bir ev hanımıyım .eşim bir şirkette muhasebeci yununistdanlıdır kendileri ,ateşli hastalık geçirmedim bulaşıcı bir hastalığımda yok ama 1,5 ay evveli ciddi bir diz ameliyatı geçirdim dizime kıkırdak takıldı kıkırdağım ve beni kabul ettiğiniz için teşikkür ederim .ha bu arada ayak numaram 45 ,kaynanamda kötünün iyisidir idare ediyoruz işte

Güle güle giy canım hayırlı olsunEşarbını çok beğendim iki renkli nerden aldın kız onu şal olarakmı kullanıcan Başın için değilm:44:Benimde öle lazerli örtü var kayıyor ya sinir oluyorum

Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin geçmiş olsun bu arada

kıkırdanıda senide severiz nabalım gelmişin artık bure kadar oğlun cok yakışıklı yaww maşallahhhhhhhhh 45 numaramı ayak mı o kilon kaç ki kaçç

tabi başıma takcam kız görmedin mi sen benisaol canım daha güzelleri senin olsun

cicilerin çok güsel cnm ii günlerde giy eşarbına bende bayıldım oğluşum adına teşekkür ederim ayak numaram 38 cnm 45 gözünde nasıl canlandı kimbilir

cicilerin çok güsel cnm ii günlerde giy eşarbına bende bayıldım oğluşum adına teşekkür ederim ayak numaram 38 cnm 45 gözünde nasıl canlandı kimbilir

teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun

kaderim nasılsınız cnm arda arkadaşımız nasıl çiş mevzusunu halledebildinizmi

bahar sanada merhaba cnm
Merhaba canım

Ayyy aşkolsun herhalde gördüm seni sen şal olarak yazınca bende şaşırdım bi bak bakim yazdığınaa

Merhaba canım

Ayyy aşkolsun herhalde gördüm seni sen şal olarak yazınca bende şaşırdım bi bak bakim yazdığınaa

biz karelere eşarp öle dikdörtgenlerede şal diyoruz:)) da sende halklısın şal şaldır dimi

merhaba hanımlar bursaya tayini çıkmış biri olarak bende artık bursalı sayılırım ama öncelikle bir ev bulmam lazım yıldırımda mehmet akif ersoy iöo okuluna tayinim çıktı o civarlardan yürüme mesafesi yada çok uzak olmayacak şekilde dolmuşla gidebileceğim kiralık ev arıyorum 2+1 veya 3+1 olabilir kaloriferli veya doğalgazlı ısınma güvenlik problemi olmayan nezih bir yer yaşamak istiyorum civarınızda veya tanıdıklarınızda kiralık daire var mı 30 ağustosta eşyalarımı geitreceğim şuan il dışında çalıştıgım için ev bulamıyorum ancak netten ilanlara bakıyorum ama şehri bilmeyince karar vermek çok zor yardımcı olursanız çok sevinirim

Bursaya ve aramıza hoşgeldin diyeyim öncelikle...
okulun kaplıkayaya yakın diye tahmin ediyorum
en azından bir minibüsle gidip gelebilirsin.
kaplıkaya genelde site tarzında rahat yaşayabileceğin bir yer.
ama okulun çevreside benim bildiğim kadarıyla çok güzel
yer sorunu yaşamazsın
emlak sitelerinden araştır istersen.

Son düzenleme:
iyi haftasonları herkese
ben bir kaç gündür uğrayamadım.
perşembe günü saçlarımı boyattım
5 saatte anca bitti
ne zormuş süs püs işleri yahu
cuma günü annemde mukabele bitmişti
onun mevlüdüne gittim
akşamına kaldım
c.tesi günü annem anneannem ben ve kızım teyzeme gittik
garibim nişan hazırlığında telaşesine ortak olmak istedim
akşam eşim gelip aldı bizi
ordan kayganama geçtik
görümcemler gelmişti istanbuldan
iftar yaptık sonra
dağ yoluna çıktık
seyrü sefada gece 1 e kadar oturduk
çocuklar uyumuştu rahat rahat kafamı dinledim.
sonra eve geldik
sahur yapıp yattım
bugünde bavul hazırlıyorum
yarın kısmetse erdek'e gidiyoruz...
5 günlük bir tatil yapacağız...
işte benden bu kadar

bu arada özgecim kıyafetlerinini güle güle giy.
arkadaşların dediği gibi şalına bende bayıldım...

e

erdekte nereye gidiyorsunuz canım .. ?

Hoşgeldin Bu arada güle güle kullan saçınıdaErdek ocaklara bizde gitmiştik canım bir arkadaşlarla güzel geçmişti.Kalacağınız yer bellimi orda biz otelde kaldık hem çok pahalı değil hemde temizdi isim veriliyormu burdan bilmiyorum ama bayağı bir eğlenmiştik.Hayırlı yolculuklar iyi tatiller şimdiden

Hoşgeldin canım aramıza o tarafta oturan arkadaşlardan sana fikir veren olur ben mudanyadayım.Sahibinden.coma bakabilirsin aslında

oh hoşgeldin güle güle dicez yani saçın hayırlı olsun seyrü sefa cok güzl bayadır gitimiyoruz bizvakit yokki

herkez şalı begendi diğerleride güzel

iyi tatilller canım güzel geçer inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…