- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
kime dikkat edeyim kız
siz topalşın bahar msj atsın ben evden çöp atmaya diye cıkar size kaçarım hahaaa ayyy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmm
kocam bitane kız hiçbişeyime bişi dmez ama internete karşı bişi diyemiyorum onun söyledikelri çok mantıklı ben bi açıklama yapamıyorum buluşmak istiyorum diyorum neden dio tanışmak için diyorum neden dio merak ediyorum bişiler paylaşıyoruz onalrla derdimizi sevincimizi diyorum gerçekte bisürü arkadaşın komsun akraban var ablan var niye hiç tanımadığın insanalrı istiyosun niye bana problem yaratıyosun niye beni evimizi aramızı geriyosun özge diyo bana vala kendimi suçlu hissettiriyo bana kapatcam interneti dio..çık komşularınla arkadaşların ablamla görüş internette arkadaşlık olmaz diyooçocuk gb azarlıyo kız köşeyesiniveriyorum vala:18::18:
nabım kel kahyam o benim bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım biz çok sık görüştük buradan 1 sene kadar karamukta gelmişti ozaman..yani samimiyetimiz anlaşılmıştı netten,bende hiç soru işareti bile olmadı..
vayy k...k vay iyi tam zamanında farketmişin,, birde saçını boyuyor allah muhafaza çocuğunda evde
allah kabul etsin canım,, hayır dua almak ne güzel bu aylarda..
iyi akşamlar canım hayırlı iftarlar..
balkon denize karşımıı esahmı diyon,, vallaha ahadana şimdi gelirimm
kızlar buluşmayı pınarda yapalım ne olurrrrrrrrr
ya komik gelecek ama k v evi deniz görse vallaha oradan çıkmam ama görmüyor,
bayılıyorum deniz gören balkonlarda oturup üfür üfür çay sigara içmeye
özgede mudanyadayken olsun o iş velim le oturp çay içicez dersin kocana arkandan gelip bakacak değil ya
madem bizi sevmiyorr:))) velim dersin..
slm hanımlarr sizi takip ediyorum bi süredir çok detaylı okuyamasamda karacabey yunanistan muhabbeti geçince yazmadan edemedim
ben gamze karacabeyliyim bursa yıldırımda evliyim 32 aylık oğluşum var kaderimimin bahsettiği o gurupta bende vardım çok güsel görüşmelerimiz ,paylaşımlarımız oldu eğer kabul ederseniz fırsat buldukça sizleri rahatsız ederim
güle güle giy canım bende bayram alışverişimi yaptım,bvende o şalın sade lacivertini aldım,ama eşarbın çok hoş,elbisen biraz klasik geldi bana ama üzerinde görmek lazım tabi daha alımlı durabilir,bende senin gibi pazarlık yaparım yanımdakiler birden yanımdan kayboluverirlerEki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
elbisem 169dan 99a inmiş ben çatapat kavga dövüş 85e aldım
ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 aaldım
çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm
şalımıda 25 dedi kız 25 aldımama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri
işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi
geçmiş olsun canım...hoşgördüm 27 yaşındayım boy ortalama ama kilo hiç sormayın lütfen5 yıllık evli mutlu çocuklu.önce 2 yıllık muhasebe sonra işletme bitirmiş 2 diplomalı bir ev hanımıyım .eşim bir şirkette muhasebeci yununistdanlıdır kendileri ,ateşli hastalık geçirmedim bulaşıcı bir hastalığımda yok ama 1,5 ay evveli ciddi bir diz ameliyatı geçirdim dizime kıkırdak takıldı kıkırdağım ve beni kabul ettiğiniz için teşikkür ederim .ha bu arada ayak numaram 45 ,kaynanamda kötünün iyisidir idare ediyoruz işte
ay bende şal derim heppCanımcığım şal daha büyük oluyor birde daha kalınBunlara lazerlimi ne deniyor
mehmet akif ersoyun bulunduğu ksımda apartmanlar var,gayette güzel ve hepside doğalgazlı zaten,merhaba hanımlar bursaya tayini çıkmış biri olarak bende artık bursalı sayılırım ama öncelikle bir ev bulmam lazım yıldırımda mehmet akif ersoy iöo okuluna tayinim çıktı o civarlardan yürüme mesafesi yada çok uzak olmayacak şekilde dolmuşla gidebileceğim kiralık ev arıyorum 2+1 veya 3+1 olabilir kaloriferli veya doğalgazlı ısınma güvenlik problemi olmayan nezih bir yer yaşamak istiyorum civarınızda veya tanıdıklarınızda kiralık daire var mı 30 ağustosta eşyalarımı geitreceğim şuan il dışında çalıştıgım için ev bulamıyorum ancak netten ilanlara bakıyorum ama şehri bilmeyince karar vermek çok zor yardımcı olursanız çok sevinirim
saçını güle güle kullan canım, ne kadara yaptırdın mehmedemi.?iyi haftasonları herkese
ben bir kaç gündür uğrayamadım.
perşembe günü saçlarımı boyattım
5 saatte anca bitti
ne zormuş süs püs işleri yahu
cuma günü annemde mukabele bitmişti
onun mevlüdüne gittim
akşamına kaldım
c.tesi günü annem anneannem ben ve kızım teyzeme gittik
garibim nişan hazırlığında telaşesine ortak olmak istedim
akşam eşim gelip aldı bizi
ordan kayganama geçtik
görümcemler gelmişti istanbuldan
iftar yaptık sonra
dağ yoluna çıktık
seyrü sefada gece 1 e kadar oturduk
çocuklar uyumuştu rahat rahat kafamı dinledim.
sonra eve geldik
sahur yapıp yattım
bugünde bavul hazırlıyorum
yarın kısmetse erdek'e gidiyoruz...
5 günlük bir tatil yapacağız...
işte benden bu kadar
bu arada özgecim kıyafetlerinini güle güle giy.
arkadaşların dediği gibi şalına bende bayıldım...
kaderim nasılsınız cnm arda arkadaşımız nasıl çiş mevzusunu halledebildinizmi
bahar sanada merhaba cnm
Günaydın kızlar yoğun bir haftadan sonundan herkese merhaba. :)))
Semiha Erdek e gidiyormuşsunuz hadi inşallah güzel geçer tatiliniz iyi eğlenceler canım.
Canım karacabey kuyumcusu var ya. Hani yakın evine, alışveriş yapıyorsundur diye dikkat et dedim. Çok sağlam ayakkabı gibi gelmedi de bana...
güle güle giy canım bende bayram alışverişimi yaptım,bvende o şalın sade lacivertini aldım,ama eşarbın çok hoş,elbisen biraz klasik geldi bana ama üzerinde görmek lazım tabi daha alımlı durabilir,bende senin gibi pazarlık yaparım yanımdakiler birden yanımdan kayboluverirler
geçmiş olsun canım...
ay bende şal derim hepp
mehmet akif ersoyun bulunduğu ksımda apartmanlar var,gayette güzel ve hepside doğalgazlı zaten,
ama netten bakabilirsin google amcama sor derim
saçını güle güle kullan canım, ne kadara yaptırdın mehmedemi.?
erdeği çok severiz bizde, özelkile ocakları,, iyi tatiller canımmm..
canım ya sorma arda çok inat ne yaptıysak olmadı,klozet aparatı aldık oturtamadık normal lazımlık aldık oturmadı sonra benim kociş müzikli cihocco dan lazımlık aldı,
eğlenceli bir lazımlık dikkatini çeker diye ama onada oturmadı ama 3 gün altı açık gezdi evde ama olmadı sonra temizliğe başladım zaten şimdi bezli
Arkadaşlar yarın akşam giremeyebilirim. Kadir Geceniz şimdiden mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi kandiller
aminnnnnnnnnArkadaşlar yarın akşam giremeyebilirim. Kadir Geceniz şimdiden mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi kandiller
Günaydın kızlar.
Kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim her kimin ne duası varsa kabul etsin.
bursada sakallı ip alabileceğim nereler var uygun fiyata hani şu klozet takımı ördüklerinden öreceğim uygun fiyata ip satan yer arıyorum kilo fiyatı kaçtır acaba geçen gün arkadaşın birisi formda 16tl ye aldım diye yazmışta bana biraz fazla geldi
slm hanımlar beni kabul eden herkese çoık teşekkür ederim
2 gündür çok yoruldum badana yapıldı evimize dış cephe merdivenler 2 odama çok yorucu oldu ayağımda tam iyi değil her sbh erkenden fizik tedaviye gidiyorum ii bir tatili hakettim bende eerdek ocaklara giden arkadaşım bizde bayram biticek ertesi gün gidicez ama nerde kalıcaz belli değil gidince bakıcaz kaldığınız yeri payşlaşırsan çok memnun olurum
bursaya tayini çıkan arkadaşım hayırlı olsun okulunun tam olarak hangi okul olduğunu anlayamasamda bana çok yakın olduğu aşikar
sokağımda kirilık ev yok ama gidip gelirken sağa sola bakarım kiralarda çok lüks evler harici o fiyatlar yok bu semtte bizim sokakta 400 mesela doğalgazlı evler ama bikaç günde bulabilirsin ev geldiğin zamanda ulaşım kolay genelde 1 araçla istidiğin uzaklıkta ev bakabilirsin
sakallı ipi sormuşsun reyhan pazarından geçan yıl 10a almıştım perde örmüştüm bende mutfağıma
kaderim cnm hiç üzerine gitme benimde seninle o görüştüğümüz zaman daha çiş olayı halloldu gece gündüz onu halettik 2-3 günde ama kaka yı yok ne denediysen yapmıyor ne lazımlıklar ne aparat ne wc normal otutmayı deniyorum yok yok ödül denedik kızdık , bağırdık ,korkuttuk ,güzellikli anlatıyorum yok kiloduma yapıcam diyor başka bişey demiyor
bende boşverdim bi müddet oluruna bıraktım zaten 1,5 aydır onunla uğraşıcak gücümde yoktu
hanımlar vallhi tiksinç bir muhabbet oldu ama bu aralar tek sıkıntım düşüncem bu :)
kadir gecemiz mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul etsin
slm hanımlar beni kabul eden herkese çoık teşekkür ederim
2 gündür çok yoruldum badana yapıldı evimize dış cephe merdivenler 2 odama çok yorucu oldu ayağımda tam iyi değil her sbh erkenden fizik tedaviye gidiyorum ii bir tatili hakettim bende eerdek ocaklara giden arkadaşım bizde bayram biticek ertesi gün gidicez ama nerde kalıcaz belli değil gidince bakıcaz kaldığınız yeri payşlaşırsan çok memnun olurum
bursaya tayini çıkan arkadaşım hayırlı olsun okulunun tam olarak hangi okul olduğunu anlayamasamda bana çok yakın olduğu aşikar
sokağımda kirilık ev yok ama gidip gelirken sağa sola bakarım kiralarda çok lüks evler harici o fiyatlar yok bu semtte bizim sokakta 400 mesela doğalgazlı evler ama bikaç günde bulabilirsin ev geldiğin zamanda ulaşım kolay genelde 1 araçla istidiğin uzaklıkta ev bakabilirsin
kadir gecemiz mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?