Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Canım karacabey kuyumcusu var ya. Hani yakın evine, alışveriş yapıyorsundur diye dikkat et dedim. Çok sağlam ayakkabı gibi gelmedi de bana...

Sorma canım işte o yüzden diyorumya çok dikkatli olmak lazım.

Hoş geldiiiinn... Kabul edilmişsin bile :))

Günaydın kızlar yoğun bir haftadan sonundan herkese merhaba. :)))

Semiha Erdek e gidiyormuşsunuz hadi inşallah güzel geçer tatiliniz iyi eğlenceler canım.

güle güle giy canım bende bayram alışverişimi yaptım,bvende o şalın sade lacivertini aldım,ama eşarbın çok hoş,elbisen biraz klasik geldi bana ama üzerinde görmek lazım tabi daha alımlı durabilir,bende senin gibi pazarlık yaparım yanımdakiler birden yanımdan kayboluverirler
geçmiş olsun canım...
Canımcığım şal daha büyük oluyor birde daha kalınBunlara lazerlimi ne deniyor
ay bende şal derim hepp
mehmet akif ersoyun bulunduğu ksımda apartmanlar var,gayette güzel ve hepside doğalgazlı zaten,
ama netten bakabilirsin google amcama sor derim
saçını güle güle kullan canım, ne kadara yaptırdın mehmedemi.?
erdeği çok severiz bizde, özelkile ocakları,, iyi tatiller canımmm..
kaderim nasılsınız cnm arda arkadaşımız nasıl çiş mevzusunu halledebildinizmi

bahar sanada merhaba cnm

canım ya sorma arda çok inat ne yaptıysak olmadı,klozet aparatı aldık oturtamadık normal lazımlık aldık oturmadı sonra benim kociş müzikli cihocco dan lazımlık aldı,
eğlenceli bir lazımlık dikkatini çeker diye ama onada oturmadı ama 3 gün altı açık gezdi evde ama olmadı sonra temizliğe başladım zaten şimdi bezli

bencede görsem asla alcam bi elbise degil klasik cünkü amagörümcemin ısrarıyla denedim cok güzel durdu spor tulumlar modaya onlardan alcaktım ceketle bu ondan daha güzel urdu cok içime sindi yani üstümde güzel dururyo görsem almazdım ama giydim aldım

ben zevk alıyorum artık pazarlıktan vala millete niye yedireyim paramızı dimi ama

Arkadaşlar yarın akşam giremeyebilirim. Kadir Geceniz şimdiden mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi kandiller

bursada sakallı ip alabileceğim nereler var uygun fiyata hani şu klozet takımı ördüklerinden öreceğim uygun fiyata ip satan yer arıyorum kilo fiyatı kaçtır acaba geçen gün arkadaşın birisi formda 16tl ye aldım diye yazmışta bana biraz fazla geldi

Reyhan pazarı sanırım orası cumhuriyet caddesinin altında ipçiler var orada bulabilirsiniz ancak. Fiyatını bilmiyorum ama.

slm hanımlar beni kabul eden herkese çoık teşekkür ederim
2 gündür çok yoruldum badana yapıldı evimize dış cephe merdivenler 2 odama çok yorucu oldu ayağımda tam iyi değil her sbh erkenden fizik tedaviye gidiyorum ii bir tatili hakettim bende eerdek ocaklara giden arkadaşım bizde bayram biticek ertesi gün gidicez ama nerde kalıcaz belli değil gidince bakıcaz kaldığınız yeri payşlaşırsan çok memnun olurum

bursaya tayini çıkan arkadaşım hayırlı olsun okulunun tam olarak hangi okul olduğunu anlayamasamda bana çok yakın olduğu aşikar
sokağımda kirilık ev yok ama gidip gelirken sağa sola bakarım kiralarda çok lüks evler harici o fiyatlar yok bu semtte bizim sokakta 400 mesela doğalgazlı evler ama bikaç günde bulabilirsin ev geldiğin zamanda ulaşım kolay genelde 1 araçla istidiğin uzaklıkta ev bakabilirsin
sakallı ipi sormuşsun reyhan pazarından geçan yıl 10a almıştım perde örmüştüm bende mutfağıma

kaderim cnm hiç üzerine gitme benimde seninle o görüştüğümüz zaman daha çiş olayı halloldu gece gündüz onu halettik 2-3 günde ama kaka yı yok ne denediysen yapmıyor ne lazımlıklar ne aparat ne wc normal otutmayı deniyorum yok yok ödül denedik kızdık , bağırdık ,korkuttuk ,güzellikli anlatıyorum yok kiloduma yapıcam diyor başka bişey demiyor
bende boşverdim bi müddet oluruna bıraktım zaten 1,5 aydır onunla uğraşıcak gücümde yoktu

hanımlar vallhi tiksinç bir muhabbet oldu ama bu aralar tek sıkıntım düşüncem bu :)

kadir gecemiz mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Günaydın arkadaşlar.
Bu gün öğleden sonra izine çıkıyorum bayram sonrası görüşürüz artık. Canım kızımla birlikte evdeyim hem ablamlar taşınıyor yarın onada yardım ederim.
Bu vesile ile Hepinizin BAYRAMINI KUTLARIM.
Hoşçakalın.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Fıtık var sanırım, oda ameliyatsız geçmiyor diyorlar inşallah seninki çok ilerlememiştir belki geçer.

Oğlun içinde Allah yardımcın olsun. Genelde çocuklar bu kaka olayını yapıyormuş, yani benden bir parça tuvalete neden düşsün gibi bir mantık olabiliyormuş...
Hatta bir arkadaşım çocuğu hiç yapmıyordu günlerce, artık hastanelik oluyordu. Sanırım korkutmuşlar altına yaptığı için. O yüzden tavsiyem sakın korkutma çocuğunu. Aylarca ne çekti, Ne pedagoglara götürdü.
Sende dediğin gibi çok üstüne düşme. Belki inat etmiştir olmadı sen de pedagogtan yardım alırsın.

teşekkür ederim mesajın için konuyu tam anlayamasamda evinde yaptıgın yenilik için hayırlı uğurlu olsun sağlık problemin içinde çok geçmiş olsun inşallah biran önce şifa bulursun... ben okulöncesi öğretmeniyim eğer istersen çocugun tuvalet eğitimi için bir ara uzun uzun cevap yazabiliri şuan bulundugum yerde bağlantı sürekli kopuyor..

okulun bulundugu yeri bende tam bilmiyorum bildiğim eğitim cd ve prf tezok cd yakın mesafede oldugu 400e doğlagazlı ev bulsam bursaya gelmeden hiç bakmadan tutarım herhalde internette baktıkça kafam karışıyor mesafeler farklı farklı hani bir tabir vardırya yol bilmez iz bilmez gölgesinin peşinden gider diye bende öyleyim.. sanırım ilk defa bursaya gidecek olmamın ve evi tek başıma tutacak olmamın veridği bir garipseme oluştu bende üstelik eşimde yanımda olmayacak o da bir hafta sonra gelecek off bana göre çok karmaşık bir durum ama Allahın izniyle hal olur sen evinin oldugu cad sanırım yakın demişsin eğer sıkıntı olmayacaksa buradan yada özelden yazabilirmisin hangi yer mah cd olarak gelince kiralar oraya daha çok bakarım malum devir ekonomi devri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…